109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#99781 (de nagyon kéne itt egyeseknek az a 100K...)
:) -
#99780 flame? -
#99779 Jössz a dögszagra ? :) -
cofb-borg #99778 Persze persze.... mostmár mind1... :P
Persze hogy más lett volna ott nem csak a kötőszavakat értem -
#99777 Aha, sejtettem, hogy erre gondolsz, csak nem értettem, ahhoz képest, hogy kussoltunk és le se kakiltunk, azért szépen válaszolgattál ;) Hogy közben még játszottunk is, azért meg a mi kurvaanyánkat, bár gondolom ha tankokról lett volna szó, akkor az úgy rendben lett volna ;) -
cofb-borg #99776 Már rég vmikor dec. végén... Gondoltam jó volna látni az arcotokat meg nektek is jót tenne némi napfény ott a sok wowozás helyett, csak akkor nekem közbe jött egy meló, azóta meg én ugyan irtam a Ransom gyereknek hogy szóljon ha jó nekik, na most valszeg azóta is nagyon jó nekik, talán már remek is úgy tojik az én fejemre rája... de of coruse ez is elkerülte a figyelmeteket mert két törp gyilkolása közt záródnak a hallójáratok :P -
Seat #99775 "nyersit cseréltek"... :D -
#99774 Ez mikor is volt? -
#99773 lehet kicsit halk vagy:)
vagy nyersit cseréltek -
cofb-borg #99772 TS-en meg se mukkantál jóformán. Hosszú idő után felmegyek veletek csevej, erre a fél társaság üldözi a mittoménmit mintha ott se lennék :S
so confused... -
Seat #99771 szerver??? -
#99770 grat,
A Kharkovot hozni fogjuk szerintem. -
#99769 nekem nem? -
Seat #99768 Grat nektek! -
#99767 ahoz nőnie kéne még:) -
#99766 na gyere üss le
:) -
#99765 Ööööö... TS-en erre szokam mondani, hogy ez magas labda :D -
#99764 Vak tyúk az so last year, most a féllábú kacsa a menő :)) -
#99763 Szasz Borg!
Én is Borg lettem csak én traviánban :D -
#99762 édesek ezek a kukkolók... :) -
cofb-borg #99761 Annyira éreztem hogy te leszel az első aki válaszolni fog?
De hát hogy jut erre időd? Hiszen mindkét kezeddel bűvölöd a vak tyúkot hogy találjon már egy 56-os szintű szemet WoW-ban... :P -
#99760 A sok bodzaszörp teszi. :) -
cofb-borg #99759 Hi allz :)
Rég jártam erre, de látom még mindig aktívak vagytok... :) -
#99758 Már válaszoltam is rá, csak kerestem az anyagot hozzá azért vagyok ilyen lassu. -
#99757 láttunk már ilyet :) a mi nb szerverünk is olyan volt h ucunak, airnek meg nekem jáccható volt, csak a többi magyarnak lagolt csúnyán ,))
kaptál tőlem privátot? aszonta valami baja van a feladóval és nemtom elment-e :) -
#99756 köcce.
Érdekes hogy sírtak megint a KE-sek. ( a memo kupa döntőbeli vereségük után is sírtak egy csomót, volt aki nem ismerte el az illu győzelmét )
Szal utsó körben elszakadt a cérna náluk.. hogy nagyon rossz a szerverünk stb.. (fucking lag server) csak halkan jegyzem meg hogy nálunk is játszott egy belga és ő nem panaszkodott, sőt.. halomra lőtte őket :)
A végét megse várták kiléptek szal semmi grat.. vagy bye.. -
#99755 elvileg ok. -
#99754 néktek meg graccc -
#99753 én csak egy karikát voltam, szencségeltem is rendesen,hogy laggol,de rájöttem 20perc után hogy msnen irogatnak folyamatosan és azért:D
Bülzs is kircsi volt, csak tököm kivan a sok nyomorékkal aki képtelen észrevenni a saját aknákat. Vicces volt amikor már a harmadik kölök ment rá az aknámra, beírom neki hogy "..." erre aztírja hogy "np", azthittem lefordulok a székről, visszaírtam hogy a probléma te vagy bazz.. persze a szép angolommal:)
arról nem is beszélve hogy az egy halálomat is sajátnak köszönhettem:( -
bunkolaja #99752 grat, akkor nem hiába mászkált a public másfél órán át Aberdeenen tegnap. a 3ik körre már csak a fele maradt a csítereknek. :) -
#99751 thx, Red haverod brillírozott! Már jelezte hogy játszani fog vasárnap a kharkovon, jöhetnél te is ha ráérsz! Emléxem egy Kharkovra az Illu ellen és akkor hasznos voltál mint Thomas :) ,megismételhetnéd :) -
CéZé #99750 kell még pénz a szerverhez? :) -
#99749 grat -
#99748 Lejátszottuk a sov kupa meccset a nemrég végetért memo kupa 2. helyezettjével:
Kinetic Energy vs. Die Leibstandarte
Operation Forager 5v5 inf.
1. Round: 0 : 103 ( to LSSAH )
2. Round: 86 : 0 ( to KE )
3. Round: 0 : 86 ( to LSSAH)
Match won LSSAH by 2:1
4 Győzelmünkel holtversenyben a BMC-vel vezetjük az europai diviziót :)
Most hétvégén a 3. helyen álló YES-hez látogatunk, map: Kharkov, 8v8 Conquest. All round on russian server :)
Az a baj hogy Ucu visszavonult és ha nekem kell védenem a saját zászlót akkor az oroszok állandóan ellopják az ott kispanolt tankot. :P -
#99747 Haggyá' -
#99746 :D -
#99745 :-D -
#99744 Hátöööö... hogyismondjam... szóval tudod :) -
#99743 joccaka :) -