Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
még 1 hét van a kupa indulásáig, most még foglalkozok kicsit a stat ápgredelésével.
I. Map statisztika bõvülni fog minden pályára mindkét oldalra top30-as lista, linkekkel az emberekre
II. Speciális, nemzeti érmek:
- orosz érem: Berlinen a legtöbbszõr a legelsõ foglalást végrehajtó
- amcsi : Omaha Beachen a legtöbb zászlót foglaló
- japcsi: Wake Islandon a legtöbszõr a legelsõ foglalást végrehajtó
- fritz : Market Gardenen legtöbszõr a legelsõ foglalást végrehajtó
III. Combó érmek
1. Még nem tudom mi lesz a neve, szükségeltetik hozzá:
- Aberddenen minimum 20 kill, de 0 death
- Kharkov minimum 30 kill, de max 5 death
- Stalingrad minimum 40 kill, de max 10 death
Na várok még ötleteket combó érmekre,illetve ezt is modosíthatom ha nagy sirás van 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
ügyi vagy! mapcsomagot letöltötted már ? ( ma este meccsünk lesz Ramalla, Benghazi ) elkellnél golyófogónak!

aPa
megtörtént apa néven, szipkázhatsz befelé a klánba 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

LSSAHPAUL
szép and grat!

Majk117
Lol,szegény lke t sikerült megint elverni elég rendesen.A tabellán a 2. helyen végeztünk😄jee

JAG1
Tehát vagy fizetsz, vagy ban. :-D

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

LSSAHPAUL
A szerver automatikusan banolt örökre. "too many kicks for banned words" -ra hivatkozva. Leszedtem.
Viszont nagyon szivesen veszünk minden támogatást, az utolsó fillérig a szerverbe tesszük.

és miért kaptam?
már nem is tkztam annyit... 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

kinek kell jattolni,hogy a bant levegye rólam a szerverrõl? 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

LSSAHPAUL
elbasztam vagy mi ?

Wreck86
ki a felelõs ezért:
ls server bejelentkezõ menü:
H A P P Y B I R T H D A Y T O S K Y W A L K E R !
H A P P Y B I R T H D A Y T O S K Y W A L K E R !!

eléggé érdekes...

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

LSSAHPAUL
ó bakker Apa, megoldódott minden problémád! Te még nem regeltél be ( illetve én se regeltelek be ) a kupára, tedd meg nagyon gyorsan különben nem játszhatsz, ha kész az oldalról letöltheted az összes pályát külön külön vagy egyben zipben.

LSSAHPAUL
Így tovább Apa, legalább a hétfõ,keddi klánmeccsre jól velszívod magad 😊

aPa
jah, és effit is le lehet lõni, fõleg ha egy csapatban vagyunk 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
na jó volt a ma este is 😊
a végén kiderült, hogy ratyi "statvadász" Karyval is jó tankpárban lenni 😊
+ egész jó pilóta lennék, ha nem unnám a fent kerigést a nagy fehér semmiben 😊

Wreck86
belefáradtam: 4 óra hosszán keresztül próbáltam Omahan a következõt megcsinálni: snipa kasztot kiszedni,helyére assi kaszt,spawnoljon 2-2 snipakaszt a parton/németeknél valahol.ebbõl a cuccok meg is jelentek,de csak a német mesterlövész+akkor is volt,míg be nem foglaltam a partot:lol a kaszt kivételt meg nem engedte nem tudom miért,rossz helyere raktam az init.con-t vagy mittomén.ha valaki meg tudta csinálni légyszi mondja meg <#idiota>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

de csak addig, míg nem kezdek el játszani megen. 😛
szóval, ne pihenj. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

baszki tényleg nem tudtam mi ez a johnson, pedig szeretem Caenen. 4ik is vagyok a listán, franc se gondolta hogy ezen egy pálya fegyvere. (Caen egyébként is kedvencem, mint repülõktõl mentes, tankokkal szemben kedvezõ terepû infantry pálya.)

Wreck86
<#wilting>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

asszittem ez egy külön stat, hogy hány Johnson nickû ürgét lövünk le, franc se gondolta,hogy ez a Caen allied oldaltöltõs flintája!

mindenki tuggya, hogy fogarasschy árpád (nõvére Matild) fõméltóságos úré az ojjektum.

aPa
azért supportáltalak (akár az életem árán is) pár dzsonzonnal 😊

LSSAHlavina
Mi mindennek a megbeszélésére jó egy bf topic.

Paul: a Burdában tényleg nem látni ilyet... 😄

The future is now

LSSAHPAUL
ez a hét a flúgosok hete. Voltam a cigizõben ahol ott volt a 45 éves kolléganõ is és azt mondta hogy vizsgáltassam meg az agyam, hogy lehet télikabát+rövidnadrágban dolhozni jönni.. ( hát bakker mindenki megõrült ?? mé ? mivan abban ? legális! )

JAG1
Autó Eldorádó 2144 Kerepes, Magtár tér 1/a (28)370-200

Itt esetleg tudnak segíteni.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

LSSAHPAUL
na hál istennek egy darabig bevan biztosítva a Johnson elsõ hely, végre szabad lehetek Caenen :p

LSSAHPAUL
végre egy hozzáértõ.
Na mester, kaptam a héten egy levelet az ügyességi verseny szervezõitõl, röviden megkértek hogy induljak a most hétvégi versenyen.. viszont kellene egy speerdifi, de igazi, nem ilyen hegesztett 😛 😛 Illetve a futómûvet kellene keményíteni mert nincs esélyem jelen pillanatban a dobogóra állni, más meg nem érdekel, futottak még kategória nem az enyém.

JAG1
Kispályás difis vagy? Még nem hegesztetted össze a bolygómûvet benne? :-)

LSSAHPAUL
nekem sose a bunker féle story ugrik be kocsordról hanem hogy van egy jó kis autobontó, bár mostanában alkatrészért a méh-telepre járok.. ingyen van vazze. Ami most van komplett hátsó híd és difi azt 1600ft-ért,tényleg szószerint kilóra vettem, még a kerékcsapágyak is jók voltak.. de az olajat csak lecseréltem kitudja az elõzõ tulaj lehet egy pohos cxxxxx volt és elterjedt erre fele az a hír hogyha fûrészport keversz az difi olajába akkor nem fog mohogni..

Wreck86
lúl,és még csak most jön a hétvége.

JAG1
Az mondjuk feltûnhetne nekik, hogy a harang megdöntötte a templomot kocsord felé...

LSSAHlavina
Jag, az elméleted figyelemre méltó, csak egy apró szépséghibája van nekije, mert a bunker nem a Szalacsi bácsé. Õ csak a szóvivõ az elhíresült riportban! Koncentráció, padavanok, koncentráció!

The future is now

amilyen szeszt ma elszednek, attól nem tûnik el a korábbiak nyoma... 😊

Há pont ez az, belevan építve pár km vas a feredéj kalickába, úgy torzíccsa a teret, mint egy csillagrombolú! Csak ügyesebben, mert észre se veszik, míg Debrecenbe se. Pedig a Nagytemplony harangja is máshogy kong...

LSSAHPAUL
elõszõr is tudnom kell hogy mikor évül el pár dolog.. utána talán nyilatkozok, bár nincs sok kedvem hozzá,inkább majd klántalin ha sikerült leitassatok talán elkotyogom 😛

JAG1
Úgy, hogy Szalacsi bebaszva, a 15 kilós samuval rábasz egyet a bunkerére, ami megrezeg. A benne található betonvasak surlódásából hõ, majd mágnesesség alakul ki. Ekkor Szalacsi iszik még egy kupicával, majd a talicskát eldöntve, irányodba fordítja és a mágnesesrezgést rádsugározza...

LSSAHlavina
Ez nem is flém... Csak a metafizika határait feszegetjük, és a zenei ízlésrõl diskurálunk.

A flém az lenne, ha megkérnék néhány LSSAH-st, hogy szedje le a csítjét, mert nem tudom lelõni. Ez pl. a statom tanulsága szerint különösen igaz Baltasar-ra (effi), úgyhogy irgumburgum.

Ja, és kérdezd meg Pault egy Ukránba átruccanós sztorijáról. ;-))) Már hogy ne csak én szpemmeljek.

The future is now

aPa
namivan, nem vitatkoztok tovább?
tök rég volt itt flame <#rinya>

LSSAHlavina
Nem tudom egy nagy halom beton hogyan hozhat létre elektromágneses hullámokat, és az mit és hogyan torzít, de biztos igazad van.

Valószínûleg emiatt szeretek Britney Spears helyett inkább Wehrmacht dalokat hallgatni itt Debrecenben, logikus.

U.I.: A szeszt már elszedik az ukrán határon, a kocsival együtt.

The future is now

akkor a kocsordi bunker elektromágneses torzítása okozhatja... :*-)
vagy a sok fináncmentes szesz
😊))))))))))))))

LSSAHPAUL
bunkó vagy Báxi! 😊

LSSAHlavina
1) Csernobilból az ország keleti fele kapta a legkevesebbet, mert északról jött ránk vissza a szennyezés, a Dunántúl (Pest) magasságában. Ez mondjuk sok mindent megmagyaráz... 😄

2) A némettel elég jól elboldogulok, mivel a star trek összes sorozatának összes részét is a sat1-en láttam, amikor itthon még azt sem tudták mi az, valamint dolgoztam is Németben, ahhoz meg csak kellett érteni, mit hablatyolnak... ;-) Amúgy nem a filmes verziót szoktam hallgatni, hanem az eredeti wehrmacht dalgyûjteménybõl, még a szedõtû recsegését is lehet hallani, az az igazi! 😊

3) Ájdzseszkó, tú széj, ájlávjúúúúú....

The future is now

keleti szél Csernobilból... 😊

LSSAHPAUL
:S látom a jó kedved repíteni fog az elkövetkezõ napokon 😊
ha nem esett volna le csak vicceltem, tudom hogy lavinának akartál nyalni azzal hogy kérdezed hogy "ú mégis hogy érted ilyen tisztán a németet" 😊, a project meg sajnos elhalt mert lemondták a németek, de ettõl függetlenül meglehetne tanulni a nótát az alapján amit odaírtam fonetikusan, más kérdés hogy pl aki tanult németül leírhatná egész pontosan fonetik stilusba, én hallás alapján írtam,mint ahogy az látszik is.

Wreck86
aha értem,arról vitatkozhatnánk ki kapott agyvérzést Palikám.
1.nem voltam azon a klántalálkozón
2.ott volt a smiyle,ha jobban megnézed
3.arra lettem volna kíváncsi,hogy Lavinának mennyire jó a nyelvhallása értése.

ja és a kiejtés alapján való leíráshoz már nem is kommentálok Palika...

LSSAHPAUL
lmao
Miller te olyan vagy mint aki agyvérzést kapott. Kb 1 éve fennt van a belsõforumunkon mert úgy volt hogy jönnek a németek a klántalinkra, és kérték hogy énekeljük majd el, igy kötelezõen mindenkinek megkellett tanulnia.
Ob's stürmt oder schneit, ob störn ó-der snájt
Ob die Sonne uns lacht, ob di zón e láht
Der Tag glühend heiß der tág glü-en hájsz
Oder eiskalt die Nacht. óder áájszkált di nákt
Bestaubt sind die Gesichter, bestopt cén dígezééter
Doch froh ist unser Sinn, dafro ic unzer zin
Ist unser Sinn; já unzer zin
Es braust unser Panzer esz braósz un-czer paancer
Im Sturmwind dahin. im storm wín dáhin

Wreck86
Lavina, a filmben(Battle of the Bulge,a halál 50 órája)ban amikor a panzerliedet éneklik,te rendesen kihallod a szavakat,vagy rákerestél a szövegre?😊

Mátészalkán beteg mindenki ??

Kary vagy Karykeksz

LSSAHlavina
A daloknál maradva mp3 lejátszón megy a kocsiban a zene nálam. Fél gigás, de elég sok zene ráfér, van is rajta vegyesvágott, Alif Tree, Rammstein, Faith No More, Röyksopp, Prodigy, Daft Punk, Queensryche, stb, amiket általában hallgatok. Épp valakit furikáztam haza, mikor a hangszóróból felcsendült ez:

Ob's sturmt oder schneit,
Ob die sonne uns lacht,
der tag gluhend heiss
Oder eiskalt die nacht...

Aki nem ismeri, ez a Panzerlied, közkedvelt volt, a páncélos hadtestek ezt nyomatták. Kérdi az egyén, emmeg mi? Mondom, német népdal. 😊

De ha már a nótázásnál tartunk, a nagy kedvencem egy LSSAH dal:

Ich hatt' einen Kameraden,
Einen bessern findst du nit.
Die Trommel schlug zum Streite,
Er ging an meiner Seite
In gleichem Schritt und Tritt.

Eine Kugel kam geflogen:
Gilt's mir oder gilt es dir?
Ihn hat es weggerissen,
Er liegt vor meinen Füßen
Als wär's ein Stück von mir

Will mir die Hand noch reichen,
Derweil ich eben lad'.
Kann dir die Hand nicht geben,
Bleib du im ew'gen Leben
Mein guter Kamerad!

Megható a szövege, és a dallal együtt nagyon üt.

The future is now

LSSAHlavina
koszorús költõnket, Nyomasek Bobót hallották.

The future is now