109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Seat
    re
  • Wreck86
    Oks! Figyi ment priv!
  • Seat
    "ügyletszám:1289
    2008.02.16/15:00
    számlaszám:11773353-00471246
    befizetés: 1000 HUF"

Miller,hétfőn lesz a számlán. :)
  • Wreck86
    Szia!

biztos kiírja az okát is,hogy miért dobott ki.Mi volt a név,amin kibannolt?
  • FTXteRMiNal
    Sziasztok!

Nem tudom ki felelős a kitiltásért, de valahányszor megpróbálok csatlakozni, azt írja: "banned from server". Se az okát nem tudom, se azt, hogy ki tudná fel oldani... kérnék ebben egy kis segítséget.
    köszi
  • Wreck86
    "2008.02.15. 13:19:55 : # [Global] <!VZ!>TITO<TnS>: I WILL NOT SHOT YOU
    2008.02.15. 13:20:14 : # [Global] <!VZ!>TITO<TnS>: PLAY SLOW
    2008.02.15. 13:20:14 : # [Global] Titus Andronicus: lol
    2008.02.15. 13:20:14 : # [Global] <!VZ!>TITO<TnS>: FLAGS ONLY?
    2008.02.15. 13:20:14 : # [Global] Lamekiller: no
    2008.02.15. 13:20:44 : # [Global] Lamekiller: im sure many players join in few minuts
    2008.02.15. 13:20:44 : # [Global] <!VZ!>TITO<TnS>: FLAGS ONLY! NO KILLING!
    " :D:D
  • Seat
    Téged tegnap tuti bannoltalak volna! :)

Egyébként meg nem hiszem.hogy annyira túlzásba vinném...
  • LSSAHPAUL
    Persze hogy elmaradt :D most jutott eszembe :D szal most a percen indítottam el és van benne búg ( benne felejtett debag rész ) , szerencsére csak 99.999% prociidős végtelenciklusba került így újra tudtam indítani a szervert :D
    Este aki nem felejti el a játékban vállasszon magának olyan nevet amiben minnél több ékezetes betü van. Kis és nagy! ( eddig csak a kis á,é van meg ) pl "KöcsögLegény" , "Öregfiú-Cézé" , "Csúnya szájú Seat" stb)
  • Kovács legény
    lama meg noob nem tiltottak meg a magyar káromkodások kb 90%
  • CéZé
    Hát ha Seat admin fogot kap akkor lehet saját magát kergeti a szerveren, mert mindenkit bannol
  • Seat
    dekecseg! :DDD
    nem is ilyenekből jött össze sose (ne hozz hírbe!),hanem az idiota,idiot,lama,noob, :DD

de gondolkodom rajta majd :)
  • LSSAHPAUL
    Jah és Seat! Majd alakítsd át a tiltott szavakat úgy hogy amiket sokat használsz vedd ki ( pl:kurva, kúrva, kurvaanyád, köcsög, shalom, fasz, barom, idióta )
  • LSSAHPAUL
    Már rég megkellett volna csinálni Seat esetében pl meglehettett volna spórolni a hozzászólásai kb 40%-át ( légyszi valaki vegye le a banom ) :D
  • Wreck86
    ja,mert aki sokat játszik,az normálisan több időben tud adminolni:)
  • Seat
    ezt már én sem hagyom annyiban! :)
    havi ezerért kirughatom a sok kecseg repcsimre lövő tk-st? :)

HOL A CÍM AHOVA KÜLDHETEM???
  • Wreck86
    Tisztelt SG közösség!
    Közhírré tétötik:
    hálából a Server havidíjának összehozása következtében bárki számára Admin jogot adunk,aki pénzzel támogatja a server működését.1000Ft lenne az összeg havonta.

Erre már példa kedves Pink barátunk.Maszat te is kapsz és ezt a lehetőséget azoknak ajánlom főleg,akik sokat játszanak a serveren.

• LSSAHlavina
    T minus 275 and counting
  • Bala10
    bazz...
  • Bala10
    HöBöDö csíterMajk! :)

• Wreck86
    Belőled nem nézek ki egy petákot sem Dark,úgyhogy ne is próbálkozz! :P
  • Wreck86
    Akkor 1000 köszönet neked drága barátom!:)
  • Effendi
    Te kuki! :)
    Én vagyok aki utalta a 3000 pénzt!
  • DarkHorSe
    Nincs mit !
  • LSSAHPAUL
    HOLNAP MEGKAPJÁK!!
  • Wreck86
    Sziasztok szeretném megköszönni a következő embereknek:Limbi,Simi,Maszat(neki még folyamatban van másik bankból való átutalás miatt) és Takács Csabinak szeretném megköszönni,bár nem ismerem az illetőt ilyen néven,kérem jelezze,ki az:)

Jelzem,hogy jelenleg 11671Ft-unk van,de Maszat felajánlása még nem érkezett meg.

Pali! Javaslom,hogy kapják meg a szervertámogatási jelvényt ezek a rendes társak.

Mégegyzser,amint 12k megvan,utalom és köszönöm szépen a segítségeteket!
  • Bala10
    jól néz ki:)
  • Seat
    csoda,ha ennyi műszer mellett TK-zok párat?... :)
  • bunkolaja
    úgy tűnik csendben elkummanthatok 100K-ig.
  • bunkolaja
    ez az összeomlás nem akar összejönni tegnap fél 12kor még fullon volt a szerver, nem tudtam belépni.
  • Seat
    :D
  • Wreck86
    travianból azért kicsit sok...felmész tsre,kb ezeket a szövegeket hallod:

kéne még búza,van nyersid?,bezúztak s5-ön,leszarom,hallod pár légióval odafarmolok neki jó?...vagy kb ilyenek:)
  • Bala10
  • Seat
    akkor az oroszok "ááéáááüüááééááoo" hozzászólásait is értelmezni lehet mostantól? ennek örülök! :)

a hsz-od második fele...asszem nekem érthetetlen nyelven írodott :)
  • LSSAHPAUL
    Kijött a 10-es statisztika verzió ( mostantól a progi megtanulja kiirni a nem angol default betüket is. Az á,é betüt most a tesztek alatt megtanulta, szerintem holnapra is megtanul párat ). Ha hazamentem a cégtől felmásolom a szerverre és lefuttatom. Ha nem lesz ts, illetve a bf szerver is összeomlik akkor jöjjön mindenki travianozni!
    s5 szerverre kell regelni, délnyugatra. Ott majd úgyis "felvesszük :D" a kapcsolatot az ujjonnan regeltekkel. ( volt egy startrek voyager rész ahol volt egy térhasadásos anomália amibe bekerülve az ürhajók nem tudtak kijutni, minnél több energiát használtak annál jobban fogyott. Túlélésre 1 mód volt: várni mikor esik bele a "tölcsérbe" egy újjabb hajó ahol van élelmiszer/energia és kifosztani, kb ehez hasonló a helyzet most az s5 szerveren is)
  • bunkolaja
    amit te homokozólapátnak hittél, az máshol szívlapát néven fut. :))
  • Kovács legény
    de te csak a multban fogod fel.
    Amúgy egész jó a hitboxa az életnek, emlékszem oviban amikor hozzávágtam a homokozólapátot Sanyikához nem mellé kellett célozni.És faszán beadta,jó ha 2csíkja marad. Anikó néni mint jó medic leápolt, engem meg bannolt a homokozóbol egy napra:(
  • Seat
    a lag valósidejű!
  • Kovács legény
    Az hogy a primitiv emberek nem tudnak valamit lemérni, megmagyarázni még nem jelenti azt hogy nincs;)
    Valóság márpedig van, de a jelent nem látjuk,mert idő kell hogy felfogjuk, meg ugye a pingek:)
  • LSSAHlavina
    Egyébként a fizikánál maradva tök komolyan mondom, a múltkor azon gondolkodtam, hogy ha kvantumszinten nincs valóság (ugyanis a Heisenberg-féle határozatlansági elv szerint nem lehet lemérni az elemi részecskék kvantumállapotát, jellemzőit, mert maga a mérés megváltoztatná azokat, tehát nincs általunk definiáltan egy kézzelfogható, stabil valóság, amit kísérletileg már számtalanszor igazoltak (!) ), továbbá, mivel az általunk érzékelhető fizikai környezet minden egyes atomja kvantumrészecskékből áll, emiatt tehát kvantumszinten nyugszik minden alap, ergo valójában a realitás, amiben mi élünk, nem is valóságos. Tehát nincs valóság. Az sem számít tehát, ha besétálok valahová, és halomra lövök mindenkit, hiszen az sem valóság.

Hm, lehet, hogy a megmagyarázhatatlan amerikai mészárlások is így kezdődnek?! Ezek szerint nem meg nem értett, szerelmi bánatos, quake-őrült, Mátrix-rajongó (vagy mondhatnám egyszerűen csak hogy buta amerikai) tinikről, hanem fizikai zsenipalántákról van szó.
  • Seat
    az külön jó volt amikor bejött Pink délután és a chat nem írt semmi mást csak kick,kick,kick :)