109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Zsoltee
    Ati. Prósza ki 28 főn.
  • skorpio7
    [Dragon]Ati !
    Mivel úgy néz ki , hogy a közeljövőben igencsak használatban lesz a szervered , jó lenne , ha az adminolást meglehetne oldani .
    Pl.-ul az ilyen "szőrmóksegg" , "haverpók" nevezetű egyéneket végleg ki lehet zárni .Lehet ugyan ADSL-je is , de Lifeforce megoldotta ezt a problémát is úgy , hogy más emiatt ne kerüljön kizárásra senki ártatlanul ( ugye chello-nál tetszeik vagy sem eléggé állandó az IP, így náluk nem gond a bann ).
    Nos sokat dobna a játék színvonalán , ha nem kellen az embernek a háta mögé is figyelnie .
  • Zsoltee
    Királyság!!!! :-)).Amilyen hamar csak lehet.
  • [Dragon] Ati
    Így utólag már sajnos semmit. A ban ugyan ip alapján megy, de a szerveren az éppen aktuálisan kiosztott azonosítóját kell megadni hozzá (hacsak meg nem találom valahol banlistfileban és valaki tudja az ipjét:)
    Asszem a játékosok számát lejjebb fogom venni, mert 30 körül már tényleg nagyon gázos. Persze nem nagyon értem, mert üresen - 0 játékossal - kb 20% a szerver procihasználata, 14-16 játékosnál volt 50% körül, 30-32-nél meg 96% feletti. Pedig a winyót nem sűrűn használja, ram az van benne elég.
    Ezt a procihasználatot meg nem értem, szerintem ez direkt arra megy, hogy minél többet zabáljon, mert Life szerverében jóval nagyobb a proci, mégis nála is megette a 98%-ot simán.
  • Seat
    Life! Köszi a szervert,volt vele elég gondod...
    Sok sikert a SOF2-ben!
  • gseldon
    Türelem! még két hét és beindul a HBA saját szervere, 1300Mhz és 1 giga ram csak elviszi a népet, a HBS is hasonló konfig volt. Ja és ugyanúgy 100 megabit lessz alatta.
  • Seat
    *intem az a Waken volt.. :) bocs mindenkitől érte! Mostanában próbálgatom még csak az akna lerakást-felvételt. Ja,hogy inkább Single Player-be kéne próbálgatni... :)ok-ok befejeztem! De néhányan olyan jól csinálják :(
    -A Bulge-n 3 tank áll az aláaknázott híd tővében,kiszállok az enyémből megyek felszedem-vissza mennék a tankomba erre elüt az egyik várakozó/lővő tank... :(
  • Zsoltee
    Én se próbáltam még, csak gondoltam felvetem hátha. Kérdés: A Dragonon fenn vannak az új pályák?? Könnyebb célzás ügyében ajánlom a Merciless 3.6 Addon-t.
  • skorpio7
    Na igen , csak az Fcsk az linux alapú és még nincs hozzá törés ( azaz tört verzióval nem megy ) , én ugyan még nem próbáltam , de állítólag 1 személynél is vmi írtózatos lag-os ... majd most megpislantom .
  • Zsoltee
    Hi All. Esetleg ha a dragon nagyon lagzik kilehetne próbálni a többi magyar szervert is - G szerver ; Fcsk Szerver - ugyanúgy 32-esek. Igaz jelszó az nincs. Hm??
  • Frankie
    Dragonon nekem nem sok a különbség. Kicsit talán előrébb kell célozni. Amikor fullon van akkor néha kicsit rángat.

Más:

Ati! Egy szőrmóksegg nevű figura szét dtk-ta magát a kora esti órákban. Olyan -40 -ig jutott, utána eltűnt. Lehet vele így utólag csinálni valamit?
  • magus
    nekem nem ugy laggzik hogy ugranak az emberek( csak az esetek 90%-ban) hanem lovom es nem sebzi
  • skorpio7
    Lifeforce !
    Akkor először is mégegyszer köszönet , hogy lehetőséget adtál , hogy a BF scene-nek legyen hol szórakoznia , élveznie ezt a jó játékot .
    Külön köszönjük , hogy a TS szervert nyitva hagyod továbbra is nekünk !
    És sok szerencsét a SOF2 beli csatákhoz !
  • Petyus_
    Kipróbáltam az új szervert, másnak is nagyon lagzik, vagy csak nekem? :/

Bizony nagy kár a HBS-ért. :( Hüpp-hüpp, milyen jó kis szerver volt az..
  • magus
    dragon jatszhatatlan ha sokan vagyunk:(

mikor lesz ujra bf?
  • skorpio7
    Ha itt vagy , küldd már át annak az oldalnak a címét legyél szíves !
  • Frankie
    wow...
  • Lifeforce
    Na.Tegnap csináltam egy próbát, hogy a két szerver elviszi-e a bandát.Elvitte. :)
    Szóval.Remélem nem haragudtok meg rám, hogy a SOF2 ligára készülvén,SOF2 szerver lenne a hbs-ből.Mielött megijednétek,hogy a ts2 szervert is elveszem, nem így van.Mindig nyitva áll elöttetek.Mivel nincs szétterhelve a szerver ezért szívesen látunk továbra is benneteket.Kialakítok külön beszélgető szobát BF szobát,hisz azért mi is játszunk BF-et még ha a liga miatt kevesebbet is.Arról nem is beszélek, hogy a klánunkban sokan nem játszanak sof2-őt.
    Természetesen aki sof2-vel is szívesen játszana az jöhet a szerverre is hentelni. :) (nincs jelszó).
    Remélem ezért nem haragszotok meg rám.
    ..::CB::..Lifeforce
  • Petyus_
    Én azt imádom, amikor a német engineer elaknásítja a kis hidat a Bulge-on. :) A sok egymás hegyén-hátán a túlpartra lövöldöző Panzer felemelő látvány. De az az egy Sherman amit lőnek hatan az biztos, hogy nem jön át! :) "Itt nem jöhetsz át!!" - Szürke Gandalf

BurnBaby: tényleg, hogy tetszett a TTT? :)
  • Kicsirigo
    De én olyanra is emlékszem Seat, hogy iwo jima-n japánok voltunk. Támadni kellene nem védekezni, Seat elaknásítja a bázisunk kijáratát, hogy a tankjaink meg jeepjeink véletlenül se tudjanak kimenni. Két csapattársunk felrobban rajta, majd megyek arra a tankkal, erre mit látok Seat nagy bőszen újrarakja az aknáit. Miért nem expack-ot teszel ilyen helyre ? Aknát olyan helyre kell, amerre nem akarunk menni, és nem akarjuk, hogy arról jöjjenek (szerintem) :))
  • Kicsirigo
    Én ilyet tettem volva ? Szinte kizárt. :)
    Lehet nem vettelek észre, és azt hittem gazdátlan.
  • skorpio7
    Frankie !
    Működik allied oldalról is ...
  • I.C.ram
  • I.C.ram
    Az a baj, hogy a legtöbben a fragre mennek, és nem arra, hogy a csapatuk nyerjen. :(
  • Seat
    "< a href="www.bf42.hq.hu">
  • Seat
    Hát ja...majd rájönnek az olyanok is mint ma ez a Szörmók vagy ki.Na de a Kicsi...az direkte módon!
  • S(oWh@nD
    Seat:IWO JIMA-n játszák el velem folyton, hogy védem a repteret, majd valaki beugrik a tankba, míg Én fent voltam a géppityunál, és elvisz a picsába...

BurnBaby: Pont ezt éltem át ma Én is. Ezért is léptem le.
  • Seat
    Ja.. meg kiszállok szerelem a tankomat Kicsi:" támadjatok a tankokkal" felkiáltással odajön és elviszi az én kis tankomat..hüp-hüp.. :))
  • Kicsirigo
    Komoly akkor bocs, biztos megint nemműködött a tolatóradarom. :)))
  • I.C.ram
    Szereltem a tankod, aztán hálád jeléül rámtolattál. :)
  • Kicsirigo
    Nekem a bulge a kedvenc pályám. Jó nagy, sok a tank és nincs repülő . :)))
  • BurnBaby
    utálom a bulge-ot, ott unatkozom végig a meccset
  • BurnBaby
    legújabb drivert (Detonator 41.09 ha nVidia, Catalyst 3.0 ha ATi) és DirectX9.0-t tedd fel
    ha az van akkor nemtom :)
  • Seat
    még 1* : külsö nézet,bill,egér
  • Seat
  • Seat
    Külső nézet -müszerfal utáni . legalábbis én
  • skorpio7
    Legközelebb találj ki vmi mást a Bulge pályára , mert legközelebb már kiszedlek onnan ... vagy robbantalak .
  • Seat
    Én is mindig a lagra szoktam fogni...arra minden elfér :)
  • I.C.ram
    Srácok, mondjátok már el nekem, hogy ti, hogyan repültök? Nézet, Joystick, stb. Úgy leszednek vadászgéppel, mint a szar. :( Egyébként, én vagy Generalfeldmarschall :).
  • BurnBaby
    fel voltam kicsit bszva... szal nem 1, néha 2 tárat lőttem vkibe tökközelről és egy darab találatot nem jelzett... ettől kicsit ideg leszek, mert ha nem is tartom magam vmi atomkirájistencsászárnak azért szerintem ennél jobban lövök... nemtom hogy a mapchange vagy a reboot oldotta meg de bulge-on már tudtam lőni
    ettől persze téged még mindig utállak, mert esélyem se volt ilyen laggal :(