109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#15693 www.desertcombat.com
:)))
-
#15692 Erre kell hazajönnöm? -
#15691 Hol lehet letölteni a Desert modot? -
Zsoltee #15690 Ati!!!!!!!!!!!! Help!!!!!!!!!!!!
No Server, No Game brühhühhühüüü.
-
#15689 A Dragon szerver masik dimenzióba távozott melynek neve: offline.
Atiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))
-
#15688 Játszik vki Audigy hangkártyán? -
#15687 A kliens rész is elég pocsék programozói munka.
A szerver része is elég szar lehet, ha több fajta vassal is ilyen labilis :o( -
#15686 A Dragon nembírta a gyűrődést, lehet elfüstőlt. :)) -
#15684 Ati!
Ha vagy, a szerver lehalt. -
HoTDoG #15683 Le
Kéne már 1 igazán jó magyar BF szerver :). -
#15682 Megint lehaltunk ? -
lboyongo #15681 A múltkor nekünk sikerült a kick;)
Innen ollóztam
Nem szükséges, csak a parancs első betüit beütnöd utánna a TAB billentyűvel tudsz választani az adott betüsorral kezdődő parancsok közül.
Game.listplayers
(Kilistázza a játékosok ID-ját (személyes számát) szavazásnál hasznos
Game.votekickteamplayer
Játékos száma (szavazásra bocsátja a csapaton belül adott játékos kirugását Játékos számát lásd Game.listplayers)
-
#15679 szándékos tk? :) szal ami nem olyan, hogy vki bedob 1 gránátot battleaxen a bázisba mert meglát egy ellenséget - ahol épp akkor spawnolunk 5-en. :))) nemtom mi a szórakoztató a saját kisbarátaink leöldösésében de ez a britney remekül szórakozott pl. csak nemtom min :) me nem védekező csapattársad nem túl nehéhz leszedni... szal az ilyennek valahol az az öröm ha másnak nem az :) -
#15676 van ilyen? megoldás lenne, ha max -x után automatice repülne az illető. me van h az ember béna és rossz helyre dob gránátot ok. de a dtk nem szórakoztató -
[Dragon] Ati #15675 Ha jól emléxem autokick nincs, viszont a votekickplayer elvileg működik (remélem valaki tudja, hogy működik:).
ADSL tartomány ban pedig nem lesz, mert kb ugyanúgy nem yó mintha simán bannolnám, csak így legfejjebb egy kicsit többször kell próbálkoznia. + sok más játékossal is kiszúrnék ezzel.
-
#15674 nem ártana bekapcsolni az autoKICK-et -
#15673 lol jah :) még sose volt csillagom gondoltam most lássa mindenki ,) -
#15672 Hm, hát ez tényleg elég meggyőző teljesítmény.
Bár szerintem te csak a kis csillagaiddal akartál villantani... -
#15671 Ne paráztassatok, ezzel az ADSL tartomány bannolással.
Akkor inkább már legyen valami 3 weboldalas regisztráció, mint a bannolás.
game.votekickplayer -t nem lehet használni ?
-
#15670 jah igen van neki egy kisbarátja, gffg néven. ő a -20 feljebb. de az a srác még tk-ban is gyenge. szal őket kéne kirakni :) -
#15669 g szerver adminnak üzenem az alábbi képet
ami figyelemre méltó: briney spears és az ő -107 killje... (sry ha jáccom nem megy a webserverem, szal nem mindig láccik majd a kép)
-
Xboxman #15667 Nekem amióta 19-es van annyiból könyebb ,hogy repcsivel jobban látom a célpontokat! -
#15665 Hehe, távolra jól fogsz látni mindenesetre. :) -
#15664 Műszerfal nélküli belső nézet, gáz-rüki az egér +2 gombján, jobb kézben egér, bal kézben nyilak. Így lehet a legjobban forgolódni a géppel. -
#15663 bibibibibibiiii
Vettem 19 colos moncsit, most ki is probalom milyen rajta a BF
Olyan lesz szerintem mintha szinhazban lennek.
:-) -
#15662 Most nem éppen ... -
Seat #15661 Mindkét szerver full. :( -
#15658 Valaki légyszives mondja meg,hogy honnan lehet leszedni GeForce4 MX-hez FixPatch-et.
Én találtam egyet,de az csak a patch-nek egy update-je volt....légyszives segitsetek -
#15657 meg a szomszédjukat, meg még azokat a pecheseket akik... de tom shock megoldás nincs :)
air-t ne banoljátok mert 1 ip-n vagyunk ,)) -
#15656 Na erre gondoltam én is .IP tartomány alapján lehet bannolni az emberkéket . -
#15655 hehh.. szopás szerint fake a file, corrupted data, stb :( cam capture-t meg nem akarok megnézni, akkora baj nem lehet :) még a végén kénytelen leszek elmenni moziba, pedig már évek óta nem voltam :))
amúgy nem fox tőlem mértékadót, sajna LOTR fan vagyok, szerintem akármit raknak elém benyelem :) -
Lifeforce #15654 A ts meg egy örök dolog.Azon nem akarok és nem is fogok változtatni, bár mi is fusson játékszerver ként.Az adsl ban nagyon egyszerü.
Amikor lementette a banlistába az ip-t akkor az utolsó pont után ki x-eled a számokat.Így kb vagy 1évig nem kell látnod az illető vicsorgó :) képét. -
#15653 The Two Towers, Két Torony, nem te mondtad, hogy letöltötted? :) Akarok valami mértéktadó kritikát is hallani a sok nyugati firkász után. :)
OFFolás még mindig rulz! :) -
Lifeforce #15652 Köszi. :)
Mi is BF-ezünk tovább csak a sof2-re öszpontosítunk többet. :)
Nem csak az ex 401. Tőllük is van pár ember aki Nevezett a ligára a CB zászlaja alatt :)
-
#15651 ttt?
hogymi? :) -
Xboxman #15650 ADSL-eseket is simán lehet bannolni IP tartomány alapján(szal nem csak az éppen aktuális IP-jét bannolod hanem az egész IP tartományt) -
#15649 Igen !
Amíg Lifeforce engedi , addig szerintem használjuk azt , ami már bevált ! Másrészt meg ugye a régi 401-esekkel is együtt tudunk működni így ( gondolopm ők azok a CB-sek , akik nem játszanak SOF-ot , a múltkor éppen hallottam kifakadni ZSOZSO-t ezzel kapcsolatban :) .
Másrészt milyen jó volt tegnap együttműködni Simi-vel ... szóval a TS szerver amíg lehet használni , addig marad a CB-s . -
#15648 na majd lopok kepet a granat jumprol -
Zsoltee #15647 PT-sek!! Ugye maradunk a közeljövőben is Life TS szerverén? Amiért külön köszönet, hogy továbbra is fenntart a Bf világ számára. -
#15646 Így van , a HBS-nél 28 főnél nagyon jól játszható volt a game .Szerintem is arra kellene átvariálni az összlétszámot !
Frankie !
Kössz a címet !
Nagyon király , remélem mielőbb felkerül a fordítás PT honlapjára ! :)