109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Kicsirigo
    www.desertcombat.com
    :)))
  • Manta
    Erre kell hazajönnöm?
  • Örm
    Hol lehet letölteni a Desert modot?
  • Zsoltee
    Ati!!!!!!!!!!!! Help!!!!!!!!!!!!
    No Server, No Game brühhühhühüüü.
  • Frankie
    A Dragon szerver masik dimenzióba távozott melynek neve: offline.

Atiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))
  • Crazyn
    Játszik vki Audigy hangkártyán?
  • S(oWh@nD
    A kliens rész is elég pocsék programozói munka.
    A szerver része is elég szar lehet, ha több fajta vassal is ilyen labilis :o(
  • Kicsirigo
    A Dragon nembírta a gyűrődést, lehet elfüstőlt. :))
  • John Fisher
    Ati!

Ha vagy, a szerver lehalt.
  • HoTDoG
    Le

Kéne már 1 igazán jó magyar BF szerver :).
  • S(oWh@nD
    Megint lehaltunk ?
  • lboyongo
    A múltkor nekünk sikerült a kick;)

Innen ollóztam

Nem szükséges, csak a parancs első betüit beütnöd utánna a TAB billentyűvel tudsz választani az adott betüsorral kezdődő parancsok közül.

Game.listplayers
    (Kilistázza a játékosok ID-ját (személyes számát) szavazásnál hasznos

Game.votekickteamplayer
    Játékos száma (szavazásra bocsátja a csapaton belül adott játékos kirugását Játékos számát lásd Game.listplayers)

• BurnBaby
    szándékos tk? :) szal ami nem olyan, hogy vki bedob 1 gránátot battleaxen a bázisba mert meglát egy ellenséget - ahol épp akkor spawnolunk 5-en. :))) nemtom mi a szórakoztató a saját kisbarátaink leöldösésében de ez a britney remekül szórakozott pl. csak nemtom min :) me nem védekező csapattársad nem túl nehéhz leszedni... szal az ilyennek valahol az az öröm ha másnak nem az :)
  • BurnBaby
    van ilyen? megoldás lenne, ha max -x után automatice repülne az illető. me van h az ember béna és rossz helyre dob gránátot ok. de a dtk nem szórakoztató
  • [Dragon] Ati
    Ha jól emléxem autokick nincs, viszont a votekickplayer elvileg működik (remélem valaki tudja, hogy működik:).
    ADSL tartomány ban pedig nem lesz, mert kb ugyanúgy nem yó mintha simán bannolnám, csak így legfejjebb egy kicsit többször kell próbálkoznia. + sok más játékossal is kiszúrnék ezzel.
  • ReTeK
    nem ártana bekapcsolni az autoKICK-et
  • BurnBaby
    lol jah :) még sose volt csillagom gondoltam most lássa mindenki ,)
  • Schreck
    Hm, hát ez tényleg elég meggyőző teljesítmény.
    Bár szerintem te csak a kis csillagaiddal akartál villantani...
  • S(oWh@nD
    Ne paráztassatok, ezzel az ADSL tartomány bannolással.
    Akkor inkább már legyen valami 3 weboldalas regisztráció, mint a bannolás.
    game.votekickplayer -t nem lehet használni ?
  • BurnBaby
    jah igen van neki egy kisbarátja, gffg néven. ő a -20 feljebb. de az a srác még tk-ban is gyenge. szal őket kéne kirakni :)
  • BurnBaby
    g szerver adminnak üzenem az alábbi képet
    ami figyelemre méltó: briney spears és az ő -107 killje... (sry ha jáccom nem megy a webserverem, szal nem mindig láccik majd a kép)

• Xboxman
    Nekem amióta 19-es van annyiból könyebb ,hogy repcsivel jobban látom a célpontokat!
  • Petyus_
    Hehe, távolra jól fogsz látni mindenesetre. :)
  • Manta
    Műszerfal nélküli belső nézet, gáz-rüki az egér +2 gombján, jobb kézben egér, bal kézben nyilak. Így lehet a legjobban forgolódni a géppel.
  • ssc-suni-hu
    bibibibibibiiii
    Vettem 19 colos moncsit, most ki is probalom milyen rajta a BF
    Olyan lesz szerintem mintha szinhazban lennek.
    :-)
  • skorpio7
    Most nem éppen ...
  • Seat
    Mindkét szerver full. :(
  • Lt.Balu
    Valaki légyszives mondja meg,hogy honnan lehet leszedni GeForce4 MX-hez FixPatch-et.
    Én találtam egyet,de az csak a patch-nek egy update-je volt....légyszives segitsetek
  • BurnBaby
    meg a szomszédjukat, meg még azokat a pecheseket akik... de tom shock megoldás nincs :)
    air-t ne banoljátok mert 1 ip-n vagyunk ,))
  • skorpio7
    Na erre gondoltam én is .IP tartomány alapján lehet bannolni az emberkéket .
  • BurnBaby
    hehh.. szopás szerint fake a file, corrupted data, stb :( cam capture-t meg nem akarok megnézni, akkora baj nem lehet :) még a végén kénytelen leszek elmenni moziba, pedig már évek óta nem voltam :))
    amúgy nem fox tőlem mértékadót, sajna LOTR fan vagyok, szerintem akármit raknak elém benyelem :)
  • Lifeforce
    A ts meg egy örök dolog.Azon nem akarok és nem is fogok változtatni, bár mi is fusson játékszerver ként.Az adsl ban nagyon egyszerü.
    Amikor lementette a banlistába az ip-t akkor az utolsó pont után ki x-eled a számokat.Így kb vagy 1évig nem kell látnod az illető vicsorgó :) képét.
  • Petyus_
    The Two Towers, Két Torony, nem te mondtad, hogy letöltötted? :) Akarok valami mértéktadó kritikát is hallani a sok nyugati firkász után. :)

OFFolás még mindig rulz! :)
  • Lifeforce
    Köszi. :)
    Mi is BF-ezünk tovább csak a sof2-re öszpontosítunk többet. :)
    Nem csak az ex 401. Tőllük is van pár ember aki Nevezett a ligára a CB zászlaja alatt :)
  • BurnBaby
    ttt?
    hogymi? :)
  • Xboxman
    ADSL-eseket is simán lehet bannolni IP tartomány alapján(szal nem csak az éppen aktuális IP-jét bannolod hanem az egész IP tartományt)
  • skorpio7
    Igen !
    Amíg Lifeforce engedi , addig szerintem használjuk azt , ami már bevált ! Másrészt meg ugye a régi 401-esekkel is együtt tudunk működni így ( gondolopm ők azok a CB-sek , akik nem játszanak SOF-ot , a múltkor éppen hallottam kifakadni ZSOZSO-t ezzel kapcsolatban :) .
    Másrészt milyen jó volt tegnap együttműködni Simi-vel ... szóval a TS szerver amíg lehet használni , addig marad a CB-s .
  • magus
    na majd lopok kepet a granat jumprol
  • Zsoltee
    PT-sek!! Ugye maradunk a közeljövőben is Life TS szerverén? Amiért külön köszönet, hogy továbbra is fenntart a Bf világ számára.
  • skorpio7
    Így van , a HBS-nél 28 főnél nagyon jól játszható volt a game .Szerintem is arra kellene átvariálni az összlétszámot !

Frankie !
    Kössz a címet !
    Nagyon király , remélem mielőbb felkerül a fordítás PT honlapjára ! :)