109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#15738 gratula :) -
#15736 TEGNAP ÚJ TAGGAL BŐVÜLT A BF TÁBOR, FIAM SZÜLETETT -
#15735 Nyerni akaro majom?
Te kisember, ki nem akar nyerni?
En ugyanugy megjatszom mindket oldalt altalaban, vagyis a PT-sek ha TS-en :-) vannak mindig a nehezebb oldalon vagyunk. (nem is emlekszem mikor jatszottam Omahat nemet oldalrol talan meg az elejen)
Ha a nemet oldalon bazokaval megvarod a ket fal kozott az elso zaszlonal a tankokat egyedul elintezhetned mar egyszer megtettem egy 3. mecsen, mert tenyleg kitortek az oroszok na azt a mecset el is buktak az oroszok.
Es majomtarsam ha Berlinben a nemeteknek ket zaszloja van az oroszoknak meg a fobazis + 1 elfoglalhato, akkor csak a gyilkolasok viszik a Ticketet lejjebb. Szoval kicsit nezz utanna mielott irogatsz ide hulyesegeket.
Olyan hulyesegeket tudnak nehanyan irni, ami komolyan mondom felhaborit, felmergel a sok panaszkodassal.
En is beirhattam volna 2 nappal ezelott, hogy Market Gardenen miert az OSSZES (ha jol emlekszem 6-an voltunk) PT-snek kellett ongyilkossaghoz folyamodnia, hogy atalljunk az Axis (nehezebb oldalra), hogy legalabb egyenloek legyenek az oldalak. Mert ugyebar senki nem allt at. Raadasul mar akkor csak 1 zaszlo nem volt amerikai a 4-bol, szoval meg nehezebb helyzetben ataltunk. Es jatszottunk, nem jottem ide azonnal es majomkodtam le a masikokat, azt megteszem ott a jatekban es ennyi.
En egyebkent annak orulnek a legjobban, ha minden palya ket mecsbol allna es a csapatok automatice (de csak automatice mukodne jol a dolog) helyet cserelnenek, de mar kerdeztem valakit ez ugybe regebben es azt mondtak nem megoldhato. Pedig ezzel a kisember problemaja is megoldodna es en nem huznam fel magam -
gyozo #15734 Engedélyeztem a G szerveren a kickplayervote-ot, úgyhogy elvben meg lehet szabadulni a nem kívánatos elemektől.
Egyébként a szerver elég gányul van megírva, mert folyamatosan megzakkan egy hibaüzenettel.
Kissé macerásabb, mint a sof2 szerver linuxon.
Azt csak elindítom, hetente ránézek, és általában egy hónapig elfut magátol is :)
-
#15733 Valóban, ha sok német van Berlinen az oroszok nem tudnak kijönni, akármit csinálnak. :) A tankokhoz gránáthajigálás ezerrel, a sikátorból kitörő egy-két oroszt meg öt fragre éhes német medic pajti várja.
Ilyenkor szokott nekem -4 pontom lenni (nade-rush miatt ledobom a csapattársakat, illetve beleszaladnak a gránátomba a hülyék), de szerencsére Kicsirigó a múltkor megmentette a becsületemet, mert neki -5 volt. -
Sir IvanHoe #15732 Na segitsetek!!
Frissen telepitett XP-Battlefield.
Amint belepek a szerverekre egybol kibasz vissza winfosba. Tobb videodriverel probalva. Videokartya nincs huzva.
Na mi lehet ilyenkor? Ugyanaz a config amin eddig nyomtam, csak reinstall volt. -
#15731 Na eddig nyomtuk a Dragonon Bencsi-vel Iwo Jima-n ... 12 órai folyamatos játék után rám is fér a pihenés , jóccakát mindenkinek ! -
#15730 lololo:)))) -
claw_ #15729 Utsóra tipp: haverpók? Vagy Rap_boy? -
#15728 Ez itt lehetnék akár én is.
Ez meg pl BB.
Ez meg izé..hmm, esetleg önként jelentkezik rá valaki ? :))) -
claw_ #15727 Segítség: akkor használd a [ #vigyor ] kódot szóközök nélkül... A vigyor után 1-est is odakanyaríthatsz, akkor csúf, ronda, gonosz vigyor lesz belőle! Pont ilyen! -
#15726 Az szar lehetett, de szerintem ha nem látsz, akkor ne erőltesd a BF-et, inkább csörgőlabázz :))
(semmilyen 'jópofa' szmájlit nem tudok beszúrni, mert akkor lefagy az explorer) -
#15725 Ma olyanokat bazookáztam, hogy ha más mondja, el se hiszem :) -
claw_ #15724 Ha csak nem hallod az még jó... Nekem volt olyan hogy nem is láttam... a probléma az volt, hogy rám, szegény gyalogos egységre írányították, aki ha látta volna, elugrik... Minden esetre nem egy kellemes élmény! -
#15723 Nekem meg néha a tank tetején a géppityu elnémul, olyan mintha a kártya nem bírna bizonyos számú csatornánál többet kezelni, nagyobb csatában pl. nem hallom a bazookát, csak a sebzést látom...
Ami amúgy szar dolog.
A recsegés, sípolás stb. nekem elmúlt, amint a legújabb drivert felpakoltam. (SBLive) -
#15722 Játék közben random időközönként előszokott jönni valami recsegés, zúgás, magas hangon sípolás (mindez a normál játékhangok mellett). Csinálja vagy 20 percig, aztán minden újra normális -
#15721 Crazyn: En Audigy-vel jaccom. Miert kerded? -
claw_ #15720 És főleg azért vagyok fáradt mert a "pontotok"-at "pontok"-nak olvastam és ezt javítottam... -
claw_ #15719 Nevű... áááá -
claw_ #15718 Ja meg az a naci nebű egyén is, HBS-ről asszem bannolva vagyon, a többiről is kéne... -
#15717 Ez az Claw üssétek egymást.
Süni ne hagyd magad. -
claw_ #15716 "jóval több a pontotok orosz oldalon" - több pont... Fáradt vagyok már és levágnám azt a köcsögöt aki sg-n beregelte előlem claw nevet... Mind1, CrAzYn kössz a logót! -
#15715 A G szerverre kéne jelszó
A túl sok külföldi elcseszi a játékot -
#15713 Hat volt egy olyan mecs ma este, amelyiken kb 5-rl tobben voltunk oroszok, de meg egy zaszloig se tudtunk kijonni. Szoval a nemetoltel sokkal konyebb, ha jol van csinalva, es kevesebbel is be kell erni. Ha a Nemet oldal tobb akkor nem is lehet kijonni meg akkor se nagyon, ha nincs is csapatjatek. Szoval itt vagy egal, vagy ha csapatok vannak, akkor pont hogy az oroszoknak kell tobnek lennie. Az igaz, ogyha az oroszoknak akar egy zaszlojuk is van hatulk akkor a nemeteknek mar sokkal nehezebb. De ezt nem szabad megengedni. -
qrz #15711 Köszi Liforce!Életmentő volt! -
[Dragon] Ati #15708 Szerver újra online. Csak a BF része nem bírja a gyűrődést, mindig csak az hal meg :)
És ha már úgyis megpusztult, lejjebb vettem 28ra a max játékosszámot. Remélem így már kevésbé fog lagzani ez a f*s. -
#15707 Dragon|195.56.149.168:14567 pw:bf42hu
G szerver|195.228.75.118:14567
H.B.S. (Ideiglenes)|212.92.18.103:14567 pw:bf42hu
-
#15706 Én tudom. Van. -
#15705 Nem tudom. -
#15704 Nem tudok multiplayerben játszani. Másolt a játékom. Van olyan szerver, ahol másolttal is lehet nyomni? -
HoTDoG #15703 Sajna elég rosszul van megírva a progi. De érdekes nekem nemakad...
AMD Athlon 1.2, GeForce 2 MX 32 MB, 256 SDram.
Akkor valamit nagyon elállítottál. -
Lifeforce #15702 Holnap reggel. -
#15701 Köszi a szervert, de most mégis leállítod (ha beindul a dragon)? -
Lifeforce #15700 Jól látod.Addig amig a Dragon nem indul újra :)
Illetve ma este a tiétek. :)
Na aztn tömve lássam :) -
#15699 Jee, már van is. Mi az hogy ideiglenes? -
#15698 Lesz ma szerver, vagy nem lesz ma szerver? -
#15697 ...256MB... -
#15696 Miért akad a játék:PIV 1.5, 256MB, Gf4Ti 128MB, WinXp? -
HoTDoG #15695 Pardon!
Mégiscsak megy...
Ahogy elnézegetem a készülő BF modokat, hát... Teljesen felesleges ennyi. Már vagy 5 olyan modot készítenek ami real-time, és ugyanaz lesz mint a Desert Combat más modellekkel... -
HoTDoG #15694 A G szerver is leállt :(.
Úgylátszik maestére az fcsk.hu maradt :/