109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• gyozo
    Én már nem tudom mit kapcsolgatok. :))
    Akkor most van jelszó (bf42hu) és kamera.
    Skorpio7: viszont akkor fogalmam nincs, hogy milyen beállításra gondoltál. :)
  • claw_
    Ne már, nem elég hogy kibannolják a direkt tk-zokat? Nekem is nem egyszer volt hogy tök véletlen lőttem le vkit az illető bénázása okán, pl lőttem bazookával az meg elém állt, megyek tankkal és nekemjött dzsippel, stb... Vmint van olyan is hogy ott táncol tank vki körül az ember meg lőné ki a tankot, és csak reménykedhet benne hogy az a szerencsétlen bolond nem hullik el a tankkal együtt! Ezért én haljak meg? Na ne, ez marhaság! HBS-en eleve nem fordulnak meg túl sűrűn tk-zó emberek, akik meg ebben lelnek örömöt azt ki kell bannolni a rákba!
  • magus
    áhhhh ez sztem baromsag. pl ulsz egy tankban, rajtad mulik minden es veletlen eltalaod a tarsad... elofordult mar iléyen. multkor olyan volt hogy lovok tankkal, kiszall elottem a tarsam a tankbol es ont eltalalom... meg ha repcsivel lebombazok4 embert, + 1 sajatomat veletlenul, akkor meghalok... ezs ztem nem jo otlet. inkabb a voteolas.
  • claw_
    Én spec a játék élvezetére megyek nem csak arra hogy nyerjek. Akkor az igazi a játék ha ugyanolyan erősek a csapatok, sehol nincs túlerő. Anti-tankok ellen meg ott a gránát+1-2 jól irányzott dobással a tankokat dobáló németeket is ki lehet szedni... Aztán a 2 német bázis az igencsak ingatag ugyanis 1-2 ügyesebb orosz fehérre váltja pillanatok alatt -> egyenes út ahhoz hogy vesztenek a németek, csak meg kell ölni a maradékot. Omahán meg tényleg amcsik a nehezebb oldal, úgy másfélszer annyi amcsi kell mint német, akkor van esélyük... meg ha taktikáznak kicsit és nem rohannak bele lapuló németek géppisztolyaiba... mondjuk ez is olyan dolog amit egyesek képtelenek felfogni, ami megint gáz, dehát... van ilyen.
  • skorpio7
    NA !PEDIG EZ A JOBB MEGOLDÁS TK-ra !
    A csapat nem szenved emberhiányt miatta !!! És ez tényleg jobb megoldás , mint az enyém , amikor mindenkét fél kifekszik ... legalább is addig , amíg a kiszavazás nem műxik megfelelően !
    Nos ki ért velem egyet ?! A tegnapi magasröptű Dragon-os és G-s szerverbeli csaták után , nem hiszem , hogy van más megoldás a DTK-sok ellen .
  • Jacek
    Gyozo most akkor az orrkamerat kapcsolta ki??mert az nem olyan jo.
    Skorpio en a celzasrol hogy mert nem lehet :)itt nem merek irni mert muterom csuklani fog:))))))
  • Lifeforce
    Figyi csak!!!!!
    Azt is be lehet állítani a szerveren, hogy te ne halj meg csak a TK-zó!!!
    Egy ideig az enyém így volt beállítva de lehurrogtátok :)
  • magus
    amugy mostmar szeretnek en is belepni vmelyik klanba, vagy tarsasagba... ha jo napom van benn szoktam lenni a 3ban es neha meg ts-t is hasznalok.(neha meg rendeltetesszeruen is)
  • skorpio7
    Hát igen , csak célozni kell megtanulni így .
    De szerintem ennek több az előnye , mint a hátránya ... bár összefolyik a tegnapi folyamatos játék , de mintha ott lettél volna amikor győző szerverén náci garázdálkodott ... senki nem élvezte így a játékot .Mint írtam , ez még mindíg jobb , mint a semmi ... mert ugye ez a szavazás elég kétes .Talán egyszerre kéne beírni , meg ugye mindíg 1-es értéket ad és nincs visszajelzés , hogy hányan is szavaznak így .Szóval így olyan az egész , mintha semmit nem tudnánk tenni rapboy és társai ellen ... kivétel ha játszó admin is van .Ami ugye a Dragon-on a ritkább , G-n meg szerintem nincs is .
  • magus
    sztem mindegyik szerverre kene egy vote lehetoseg. ne auto kick legyen, mert ha nekem rossz napom van, akkor velelenul soxor olok meg, es nem gyozok bocsanatot kerni. eszrevennenk gha vki direkt csinalja.

na ma este meg szilveszter elott bejovok kicsit:)
  • skorpio7
    Bocs , már írni akartam én is , Gratulálok én is !
    OFF
    Mostmár akkor nem csodálkozom , miért is nem vagy aktív a BF-ben ... meg esetleg leszel !
    Ez megérthető ...
    ON
  • Frankie
    Skorpi ezzel a tk kinyírós dologgal az a gondom, hogy ha repülők előfordul 1-2 tk..
    és pilótafülkében nem egészséges meghalni...
  • skorpio7
    De tudod ... ez úgy is lehet , hogy 1 halott helyett 4-5 halott .És az a 1:2 arány jobb , mint a 1:4,5 .És mint írtam , tapasztaltam úgy kb 20 perc után egész egyszerűen kiszállt a játékból .Miért ? Gondolj csak bele , a respawn idő úgy kb. 5-10 másodperc , tehát bárhová teszi is ki , ugye oda esetleg többen is mennek , lő egyet , fekszik , újabb számolás .Így 1 perc alatt a "játékban töltött" ideje max 10 másodperc , ha azonnal öl ... nincs olyan ember , aki 20 percből , 18-at csak újjáéledéssel tölt és ezt élvezi is ... egész egyszerűen megunják , hogy nem gyilkolhatnak kedvükre és rövid úton távoznak is .Nagyon hasznos kis beállítás , hidd el . :)
  • Frankie
    Gratula! Mi lett a keresztneve?
  • Frankie
    bf1942.hq.hu -t nézted?
    singliben indul a game?
  • skorpio7
    Amúgy eszembejutott egy érdekes eset , ami Gazala-n történt .Ugye félkörívben a miénk volt az alsó három zászló ( angol oldal ) .Bencsi-vel védtük a balszélsőt .Fent állok a javítópadon , egyszer csak kapok egy lökést és hopp , a tank élete már csak 1 vonás , nézek hátra nem-e tank jön ... semmi , nézem térképet és a képernyőt , zászló nem fehér ... nem értettem mi van .Forgok körbe ( közben javítódik a tank ) , erre mégegyet bekapok ... még mindíg semmi , egyszer csak meglátok egy angolt "kályhacsővel" a javítópad egyik oldalán és hopp már lő is .Hopsz pattanok is ki , mert a naknak annyi .Erre pisztolyt ránt elő , kergetőzünk ... és nem mertem először lelőni , ugyanis felvillant a név [Dragon]Ati ... nem tudtam hirtelen mi van ?! Nem szereti ha vki fent áll a javítón és így védi a bázist ?! Már ő is kezdi ?! De csak lő tovább , na mondom , lesz bann vagy sem , de lekaszáltam , mert nem szeretem ha lőnek .És lám kiderült , mi volt a baj ... nem tudta melyik oldalra respawn-olt , meg gondolom annyit volt már az axis oldalon , hogy ami kék az lőhető és ez rögzült belé .
  • Tarhonya
    Ha multiban megpróbálok kapcsolódni egy szerverhez, azt írja ki, hogy server full or unresponsive. Mindnél. Mit lehet csinálni?
    :( ???? HELP
  • Petyus_
    Azt hiszem egyszer a Dragonról kirúgtunk így konzolból egy DTK-s gyereket. Lboyongo, meg Companys srácok (Colonel Petike, Crem) voltak ott asszem. Ki kell próbálni, lehet-e.

Ha lehet, akkor meg majd Te publikálod az összes BF fórumon a konzolparancsot, ahogy szoktad :), azt mindeki felírja/kinyomtatja, és azon (hálistennek nem gyakori esetben) amikor pókok és repbojok garázdálkodnak a szerveren, szépen ki lehet őket rúgdosni.

Továbbra is tartom, hogy a nem direkt TK-k nagy száma nem egyértelműen az "elkövető" felelőssége (így ez a rendszer frusztrálóvá válhat), és az ellenfél csapatának túl nagy előnyt jelenthet adott esetben egy halott helyett két halott.
  • gyozo
    Na, akkor kivettem ezt a nose kamerát, szerintem erre gondoltál, ha nem, akkor szólj, jelszót akkor eddig még nem raktam be.
    De nyilatkozzatok, mert nem vagyok semi rosznak az elrontója.
  • skorpio7
    Pontosan !
    Akik sűrűn megfordulnak a szervereden és van egy-két ismerős közöttük ( megbízol bennük , hogy nem élnek vissza vele ) , adsz nekik admin jogot és kivágja őket secperc alatt .
  • skorpio7
    Na amúgy éppen ezért nincs kedvem tapasztalatot mondani azzal kapcsolatban , hogy van-e automatice kick beállítás , mert egy egységes EA bann-t nagyon nem akarok megérni , nem ezért vettem meg a játékot .Mindössze az egyszerű tapasztalatimat próbálom átadni , amik nagyon is hasznosak ... szerintem és érdemes alkalmazni az itthoni szervereken is .Lám ez a gyilkos megmuatás is sikeres szerintem , mert ugy evan értelme végre a sniper-nek ( igaz , omaha-n szidjuk is őket , amikor a fél csapat fekszik a parton ahelyett , hogy támadna ) .
  • Tarhonya
    Ha multiban megpróbálok kapcsolódni egy szerverhez, azt írja ki, hogy server full or unresponsive. Mindnél. Mit lehet csinálni?
    :( ???? HELP
  • skorpio7
    Igen lehet ! Csak éppen XP rendszere legyen az illetőnek , mert win98-ból nem megy a dolog , ezt a HBS-nél már kitapasztaltuk Lifeforce-al .
  • skorpio7
    Tudod ha olyan egyszerű lenne a szavazás , mint amilyen a WOLFENSTEIN-ben volt , egy szavam se lenne , de így mondjon vki csak 1 példát , hogy sikerült .Még külföldi szervern sem , nemhogy hazain ... sajnos .Nem tudom , hogy ez beállítás kérdése-e vagy sem , de tény , hogy eddig nem sok eredménye volt .Jobb lenne látni a képernyőn , hogy szavazás indult vki ellen TK miatt , mert így mindenki a játékkal fogléalkozik és nem azzal , hogy TK van .Képzeld csak az ellent , őt ugyan mit érdekli , hogy az ellenfélnél van egy TK-s ?! Még lehet jól is jön nekik .
  • skorpio7
    És ez a beállítás még mindíg jobb , mintha a saját csapattársad szed ki szándékosan hátulról az AA-ból , amíg te az ellenségre figyelve lősz .Majd továbbhaladva szedi a további álldozatokat ... ezt azért gondfold végig .Lehet , hogy mire leszeded te vagy vki más , 5-6 csapattársad megöli és ezért bukik a pont , így meg azonnal "fekszik" és addig sincs vele gond .Ezt ilyen szemmel nézd és láss előre , hogy több az előnye mint hátránya ... én sem örülök neki , hogy ezt kell javasolni ( nálam is előfordul ) , de ez még mindíg jobb , mint a vote.kickteamplayer ID szám pötyögése , ami még egyszer sem működött , pedig mi PT-sek sűrűn ötöttük ám .És hozzá kell tenni , hogy ha külföldi van a szerveren ( gyozo ) , nem biztos hogy tudja mit is akarunk .
  • skorpio7
    Csakhogy a szavazás nem megy , gondolom ezért van ez az opció is beállítva az EA szervereken , mert a sokféle "láma" nem képes a konzolba bepötyögni a megfelelő parancssort és így kedvére garázdálkodhat mindenki .
  • skorpio7
    Ja igen , a lényeg még az benne tehát , hogy nem tud egyszerre több embert is legyilkolni , mert ugye amint öl , már fekszik ő is .
    Azt viszont nem tudom , hogy van-e autokick , mert még nem jutottam odáig , hogy ezt megtudjam ... és nem is akarom , mert egy EA bann-t nem igazán szeretnék összehozni , amúgysem vagyok olyan beállítottságú .
  • Petyus_
    Nem tudom, ha AA-val lövöm mint állat a tankot Iwo Jimán, a lá.. khmm.. :) játékostárs meg semmitől sem zavartatva pont elémáll, akkor én haljak meg? Elég kiábrándító. Szerintem nem jó megoldás. Az ilyen HaverPókokat ki kell szavazni a szerverről, és kész.
  • skorpio7
    [Dragon]Ati , Gyozo , Ramirez és minden más szerverindító !

Nos , a következő megoldás van külföldi szervereken a folymatosan TK-zó emberekre !
    Ezt ugyanúgy hasznosnak találom , mint ahogy sikerült azt is megoldani , hogy halál esetén ne mutassa meg a gyilkos pozícióját a kemara - így kérném ha lehet ( Dragon már így működik ) - , hogy a másik két szerverindító is kapcsolja ki ezt az opciót ( kérdezzétek meg [Dragon]Ati-t , ha esetleg nem tudnátok hol kell ezt ) .
    Szóval visszatérve a TK-ra ... amint megölöd a csapattársadat , azonnal meghalsz te is és ugye várod a sorod az újjáéledésre .
    Hogy miért előnyös ez ?! Mert nem azzal kell foglalkoznod , hogy lelődd a szemét kis f*szopót ( náci , szőrmóksegg , haverpók ) , mivel amint ből ő is meghal .Tegyétek csak fel magatoknak a kérdést ... vajon még az ilyen bizarr lelkű , semmi emberek sem igazán élvezik azt , ha nem tudnak gyilkolni kedvükre , ha a játék 3/4-ét újjáéledéssel töltik .Mint mondom , ez nagyon jól bevált külföldi szervereken , mert jó 20 perc után mindegyik ilyen kis 0-a távozott .
    Mielőtt még most jönne vki , hogy akkor a véletlen TK-s meghal így , igen így van , de gondold csak végig , hogy hányszor is szoktál te TK-zni 1 parti alatt ?! 1 , 2 max 3 ? Na ha igen , akkor nem maradsz le semmiről és semmi károd nem származik belőle .Ja igen , az illető szerverek szintén EA szerverek , tehát gyári opció ennek is a bekapcsolás a és tényleg nagyon hasznos a férgek ellen .
  • Petyus_
    Gratula! :) Mondogassad neki már most, hogy a "DTK csúnya dolog, nem szabad", a jóra nevelést korán kell kezdeni. :)
  • magus
    Gratula
  • gyozo
    Ha csak ez a gond, akkor lesz jelszó.
  • magus
    mi az a ticket ratio?:]
  • qrz
    Gratula Tomee!
  • Zsoltee
    Jó reggelt! Gyözö esetleg bevezethetnéd te is az egységes jelszót - bf42hu - , mert tényleg ez a sok hülye külföldi elcseszi a játékunkat. Előre is thx.
  • Lifeforce
    Figy.
    FTP progit használj.
    Pl:wincommander.
    ott megtalálsz mindent.
  • Tarhonya
    Ha multiban megpróbálok kapcsolódni egy szerverhez, azt írja ki, hogy server full or unresponsive. Mindnél. Mit lehet itt csinálni? :(
  • BurnBaby
    A link lemeradt az előbb a nézelődj után....
  • BurnBaby
    dehogy segítünk addig se vagy online ,)
    - ha full install volt (gép) akkor lehet driver problema (hang, egyéb, esetleg directx)?
    - felraktad az 1.2 patchet?
    - nem maradtak a bf könyvtáradban régi mod-ok file-jai?

ha meg az angol nyelv nem akadály nézelődj .
  • Lifeforce
    Ügyes vagy.De :)
    1. 1.1-es szervert indítottál amivel senki nem játszik.
    2.Ha nincs 2mbit es vonal alatta akkor jobb ha el sem indítod.
    3.Ha kell az 1.2-es szerver és a törés, hogy más is tudjon rajta játszani akkor innen vedd le:
    ip: 212.92.18.103
    név:bf
    jelszó:bf

szerver: 56mb
    törés: 25mb
    A törésben megtalálod az 1.2-es patchet is de ha a fent leírt dedikált szervert indítasz akkor nem kell feltelepítsed.