109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• skorpio7
    Azért olvastad ugye [D.]Ati hozzászólását ... ő nam fog bannolni , tehát csak egy megoldás működik??? csak , a vote .Majd kíváncsi leszek , hogy a közeljövőben vajon hányszor is lesz emiatt a játék elrontva ... majd szépen ide beírom , hogy Lám megint ....
  • claw_
    A majd után egy aposztrófot tessék odaképzelni...
  • Frankie
    Én is, kicsit bonyi lesz de ez van. Ez a gond ha 3 vincsivel dolgozik az ember..
  • claw_
    Dragon rulez! Engineernek meg scoutnak esélye sincs, medicnek meg annál több! (mer' úgyse találnak el, én meg nyugodtan gyógyítom magam) Nagy távolságból nekem meg volt hogy 1 táram maradt, majd az egész lőszerkészletemet bezabálta egy ember!
  • John Fisher
    Nincs semmi. De a végeredményre kíváncsi vagyok.
  • Frankie
    Ééééértem de marhaaaaaa vagyok... bocsi a hülye kérdésekért..
  • John Fisher
    A munkahelyemen nem lehet.
  • John Fisher
    Figyelj! Közvetlenül át lehet rakni az új vinyóra vele mindent!
  • Frankie
    Szét offoljuk a topicot nincs icq, irc vagy telefon elérésed...?
  • Jacek
    En mondtam a dragon serveren olyan a celzas mindtha dobokockaval donteni el ki hal meg:DD
  • Frankie
    Nem értem akkor mi érteleme van? Pont ez az, hogy a kiveendő c vinyo anyagát akarom átmenteni egy zsír újra, úgy hogy ideiglenesen átrakom a mostani d-re. Ezért kell akkor partíciót a d-n létrehozni ugye?
  • John Fisher
    Ha particiót raksz át, azt particióba (ez lehet nagyobb is mint az eredeti), ha lemezt, akkor az egész lemezre.
  • skorpio7
    Ó tudom mire gondolsz ! :)
    Szóval arról van csak szó , hogy ugye összehasonlítottuk ( a sok-sok játékban töltött óra után ) az egyes szervereken a célzást .És ugyan nem tudható de miért , a HBS , G szerveren egyforma , a "jól megszokott, kicsit elé működik" , míg a Dragonon egész egszerűen nem tudtuk eltalálni normálisan az embert .1 tár szinte sose , inkább 2 kellett egy embnek , a célzés meg "zorró" módon volt megoldva ... reméljük csak a lag miatt volt ez így .Mondjuk ennek egy előnye , 2-3 méterről engem se találtak el 2 tárral sem én meg a "zorró" módszerrel leszedtem . :)
  • Frankie
    Mármint a lementendő wicsni anagát külön partícióba vagy külön winyóra kell átrakni?
  • John Fisher
    Mivel az új lemez nagyobb, az a kérdés, hogy egy particiót akarsz, v. többet?
  • Frankie
    Partíció kell?
  • John Fisher
    Kérdezz!
  • John Fisher
    Mi van?
  • Frankie
    Affne. Tudunk valahogy dumcsizni? Ghost-ról kérdeznmék
  • John Fisher
    Melózok!
  • Frankie
    Fisher gyere lécci ts-re!!
  • magus
    ja hogy nem sebzi akit losz? jojo nezetek kotekedonek de akkor felaldozom magamat es bekurok egy granatot a tomegbe. csak meghal vmelyik ellenseg.
  • John Fisher
    De ha csak a TK-s hal meg, akkor érdekelni fogja.
  • magus
    de mi egy ugymond osszeszokott tarsasag vagyunk vmennyire nalunk mukodne. legalabb egy probat megtehetnenk. ha nem valik be akkor mehetne a halas tk utan
  • John Fisher
    Szerintem jobb lenne, ha a TK-s elhullana. Én ezt támogatom.

Velem is előfordul a TK, de így legalább annyira érdekel majd, hogy kit lövök le, mint az, hogy én életben maradjak.

• magus
    ja es megegy-. sztem hogyha meghal a tk-zo az ot nem fogja zavarni. max granatokat kura tomegbe, es nem egyenkent ol. ot nem zavarja hogy mghal vki

mi az a ticket ratio? de mostkomolyan nemtom
  • claw_
    Pedig általában mindenki gránátozik! (nemtom miért... max futtában kéne odavágni egyet a tanknak) Ez főleg akkor kellemetlen amikor én mint engineer épp tüzijátékot akarok csinálni, és beleszaladok csapattársak gránátjaiba...
  • magus
    amugy jo lenne ha szolnank meg vote elott
  • claw_
    Kis megfigyelés. Amíg nem lesznek szervezett meccsek (és asszem ez még eltart egy ideig) addig mindenki megy a saját feje után, egyik oldal sem taktikázik - így tényleg több német kell. Lehet, hogyha mind2 oldal taktikázna kicsit, több orosz kéne, és úgy lenne egyensúlyban a két fél... Mind1, Berlin nekem sose volt egy favorit pályám de asszem ezentúl orosz oldalon fogom nyomni, hogy megnézzem erről az oldaláról is... (mert eddig még nem sokszor voltam ott orosz) Támadni amúgy is jobban szeretek...
  • magus
    nem nem. pont azt akarom hogy bannoljuk oket meg minden, de voteval. marmint azt akarom hogy a veletlen tk-zasokat ne buntessuk. ha vki megol a tarsam kozul, altalaban bocsanatot ker, es el van felejtve. akik direkt csinaljak azokat eszrevesszuk. votoljunk es bannoljuk. mindenkinek kerul 5mp-be mig szavaz es meg van oldva a gond.
  • skorpio7
    "...Fel nem foghatom hogy egyesek képtelenek megérteni hogy Berlinbe több német kell mint orosz!..."
    Ezt amúgy mi alapján szűrted le ?!
    Ja tudom már ... itt ugye nincs el nem foglalható pontotok , így még esetleg nyerhetünk is ( ellenben Bulge , Tobruk , stb... ) .
    Ha meg esetleg betéved a fentebbi pályákon a respawn pontotokra , akkor ugye az nagy szemétség és bann-t neki .Ugye így volt anno Tubruk-nál egyszer ... ott voltam , emlékszem rá .
  • skorpio7
    Claw !
    Nem hittem , hogy ide jutunk , de legyen ...
    Először is az , hogy Berlin-ben nem tudjátok mi a taktika , hogy megakadályozzátok a tankjaink előrenyomulásást ... ez a ti bajotok , simán lehet semlegesíteni őket .Aztán meg ha ellopjátok őket és bejön a PIV-es is a respawn pontot lőni + a hátsó utcát 3 német tűz alatt tartja , "orosz" legyen a talpán , aki ebből a zsákutcából kiszabadul .Így csak azt tudom mondani , hogy németoldali majomtársakkal ne játsz együtt és így megnyerhető kisebb csapattal is a pálya .
  • Jacek
    Ezek az emberek lemorzsolodnak hidd csak idovel sajnos.
  • Tarhonya
    singleben simán megy, ja. Megnézem a címet.
  • skorpio7
    Mint írtam , még sehol , egyetlen szerveren nem találkoztam , hogy a vote-olás ment volna csak egyszer is ( külföldi ) .Hazain meg pláne nem ... sajnos .
  • skorpio7
    Jó baromság ... és azt minek hívnád , ha a "naci" száll be a tankba és halomra gyilkolja a saját társaidat ?! Nos melyik a jobb ?! Az amit én javaslok vagy az , hogy csinálja csak nyugodtan tovább azt amit eddig művelt mert úgysem tudok mit tenni ellene .Tudod mit csinálok majd legközelebb ilyen esetben ? Fogom magam és elmegyek egy EA szerverre ... de ami mégjobb , a PT-ben szép lassan meglesz mindenkinek az eredeti game .És akkor mindannyian elmegyünk ... és kíváncsi leszek hányan is maradnak a BF scene-ben ( főleg pár új szerencsétlen játékos , aki egyből azt szűri le , hogy mennyire rossz a játék , lépni nem tud 2-őt a saját csapattárs őrültsége miatt ) , ha senki nem tesz a szervereken azért , hogy az ilyen kis DTK-s balfaszok végleg eltakarodjanak róla .
    Te ezt akarod ?
  • claw_
    Lehet hogy dicsőség csak szinte lehetetlen... Meg szerinted én, aki ha meglát egy tankot úgy fut hogy csak porfelhő marad utána arra megyek hogy minnél dicsőbben nyerjek?
  • gyozo
    Ténlyeg valakinek volt esetleg gondja a remoteconsollal windowsme alatt?
    Egyszerüen nem is próbál csatlakozni, ha a hálózati forgalmat nézem, semmilyen csomag nem idul el a gépről.
    Xp alól működik.
  • claw_
    Gratula! (hogy csatlakozzak a tömeghez!)
  • claw_
    Nem-nem! Te azt élveznéd ha esélyed se lenne nyerni? Nem hiszem! Ha balance van akkor jó játszani, még ha enyhe túlérő akkor is talán, de berlinbe bazinagy túlerő szokott lenni, és én ezt marhára nem szeretem...