109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Seat #15871 Nem Coral, csak simán Seat. -
Seat #15870 Dragon|195.56.149.168:14567 pw:bf42hu
G szerver|195.228.75.118:14567
H.B.S. (Ideiglenes)|212.92.18.103:14567 pw:bf42hu
:) -
#15869 senki? -
#15868 A G server elerese mi??? lusta vagyok vissza olvasni 84682 hozza szolast pls:) -
HoTDoG #15867 Ahh bazz... Nincs egy jó szerver :(. G-n meg Dragonon szenvedés játszani. Mozgó embert még fekve se lehet sniperrel eltalálni :(. nemhogy guggolva mozgót... Meg ilyen apróságok.
De remélem a Road to Rome jólesz, és jóval kevesebb bugot fog tartalmazni.
Akit érdekes www.fpscentral.hu -n van egy cikk róla képekkel.
Remélem a köv. peccsbe nagyonsok javítás lesz minden téren. -
#15866 Ha esetleg nem tudnátok letöltési helyet , ITT lehet . :)
Kössz Hardwired . -
#15865 Dragon:) -
#15864 Hat nem ertem a Deagon server celzasat de nagyon rossz es enyhen fogalmaztam:((((((( -
claw_ #15863 Jaja, Coral Seat rakjátok fel, az jópofa kis pálya... Főleg az amikor az amcsi anyahajón a légvédelmibe beszállókat robbantgatom dinamittal! -
#15862 Köszönöm/jük !
Ezt a vote-olást meg mielőbb ki kéne próbálni . -
claw_ #15861 Kitömöríted vhova és kapsz 6 filet, *.001-006 kiterjesztéssel! Ezeket WinRAR-ral tömöríted ki, benne van a readme fileban (ez is a rarban asszem) hogy hova! -
#15860 Amúgy szerintem egyszerre 3 szerver soha nem lesz tele , csak magyar játékosokkal .Mondjuk először megnézzük milyen a "lövéspontosság" és utánna csak oda vagy lehetőleg oda járunk !
És mégvalami ... Ati , Gyozo , Ramirez ugye tudjátok , hogy kijött egy hivatalos pálya a Coral Sea ?! Ha lehet azt is rakjátok már fel , előre is köszi .Egyik kedvencem sniperkedni szoktam rajta , illetve annak jó , aki szeret repkedni , bombázni illetve AA-val gépet leszedni .Előnyben az engineer-ek ! -
#15859 Nemtom, de szerintem nem ott lesz a gáz, singleben minden megy.
Egyébként Geforce 2 MX 32mb
meg vmi sound blaster komatibilis asszem. -
#15858 DTK Elleni opció: Friendly Fire esetén és BackShoot !
Ha megy le akarsz vadászni 5 ellent és ott van 1 társad, akkor eldöntöd, hogy meghalsz-e... Nem bonyolúlt.
Azért meg had ne sajnáljak valakit, ha eltalálja valamelyik bajtársát is és
Ő hal meg és nem az akit eltalált.
-
gyozo #15857 Ok, akkor engedélyezem. -
#15856 Gyozo !
TTehát mi azt akarjuk , hogyha lelő minket pl. egy sniper , akkor NE MUTASSA MEG , HONNAN LŐTT , MERT ÍGY KÖNNYŰ MEGTALÁLNI ÉS SEMMI ÉRTELME SNIPERKEDNI . pont az értelmét veszíti el az a kaszt . :)
Tehát ENGEDÉLYEZD A FREE CAMERAT ! :) -
gyozo #15854 Nem akarok ünneprontó lenni, de én a stabil állandóság híve vagyok.
Ezen alatt azt értem, hoy én akkor tartom jónak a szervert, ha a nap 24 órájából 25 óráig műödik, az jön be, akinek kedve van, és mindenki jól érzi magát.
Egszerüen nem lehet jó megoldást találni, minnél nyitottabb a játék annál nagyobb a kockázata, hogy valaki elbarmolja másik játékát, de szerintem ez elenyésző kockázat ahhoz képest, hogy lekorlátozzuk a lehetőségeket.
Én azt tudom igérni, hogyha éppen benn vagyok és valaki nagyon hülye, akkor nagyon gyorsan kiadok egy kickplayer parancsot.
Engedélyezem a votekickplayert, és addig járatom a gépet, amíg bírja. :)) -
#15852 SZAVAZZUNK!
1.Ne legyen friendly fire.
2.Aki tk-zik az meghal
3.Voteolas alapjan kickeljuk
4.Kap admin jogot nehany skillesebb jatekos
reszemrol kineke probalni a 3ast ha az nem mukodik akkor at obbi.
amugy en eddig 2szer talalkoztam direkt tks emberrel, annyira nem veszes a helyzet
-
gyozo #15851 Most lehet, hogy félre olvastam, de Kicsirogó azt mondta, hogy ha engedélyezve van, akkor nem mutatja, és az a cél, hogy mutassa, ha jól értelmeztem.
Egyébként eddig mindvégig litva volt, tehát akkor láttad ki lőtt le.
Ha ha nem tudok olvasni, szóljatok :))) -
#15850 Köszi Fisher, minden működik! -
#15849 Gyozo !
Megvan mit kell állítani ! ( Kössz Kicsirigo ! )
Szóval a Free Camera mód-ot kell engedélyezni . -
claw_ #15848 Igaz. -
#15847 Igen, a BFnek olyan a fizikája, hogy FF off esetén mintegy low-grav fun-mod jelleget vesz a játék. :) -
#15846 Azert mondom en, hogy DTK-t nem szabad TK-val buntetni, mert ezt esetleg nem fogja tudni a szervergazda, es mindkettot kiszedi, az meg mar baj lesz es sertodes. -
#15845 Bocsi ... Dragon helyett Omaha értendő . -
#15844 free camera-t kell engedélyezni ahhoz, hogy ne mutassa ki lőtt le. -
#15843 Hangkártya? Drivere?
Video Kártya? Drivere?
-
#15842 Claw !
Az elég nagy hiba lenne , de a véleményem a dologról annyi , hogy 100*könnyebb helyzetben lennénk ebben esetben a Dragonon és fordulna a helyzet , hiszen neketek ott nincs el nem foglalható pontotok ... Waken is secperc alatt végeznén az anyahajóval , illetve minden olyan pályán ahol van .Most nem karok tippeket adni , hogy miért , de aki látott NBRIGADE videót és olvasott egy-két BF beli tippes oldalt , az FF OFF esetében nagyon nagy előnyre tehet szert .
Hogy mégiscsak éljek egy példával ... a továbbiakban nem akadály feljutni a zászlóhoz az OMAHA-n , elég ha 3-4 assaultot "felrobbantok" a középső zászlóhoz és már be is van foglalva ... szóval én nem kérek a FF OFF-ból . -
#15841 Ja en egy dolgot kernek a kedo jatekosoktol, nem nagy dolog, de nagyon zavaro. (csak azert a kezdoktol, mert a regiek, nem teszik ezt)
Nem mas, mint az, hogy az epuletek ajtoiba ne aljon senki es onnan lojon, mert nem lehet tole kimenni, mert ha kimesz, szinte tudi, hogy eltalalnak. Ha meg tavcsovessel probal irtani az ember, mnincs szivem meglokni. Szoval mas fedezeket keressetek. Nem surun fordul elo, de jonehanyszor volt islyan. Es van mikor le is lo az illeto. Jo fedezek nem mondom, de megse kellene hasznalni, cak amire valo (ki es bejarkalasra :-) -
gyozo #15840 Egyébként én sem tartottam a dolgot olyan veszélyesnek, pedig tegnap bent voltam tíztől egyig, de csak egyszer fontoltam meg igen erőssen, hogy kiadok egy kickplayer parancsot. -
#15839 Ott a pont! -
#15838 Akkor engedélyezni kell! Szerintem a TK igenis hozzátartozik egy játékhoz, főleg ha van respawn. A TK lehet "jó" dolog mondjuk egy 5-1 arányban, (öt ellenség megölés egy csapattag "árán") viszont a gránátok között futkorászó csapattársak látványa FF off állás esetén az nem jó. :)
TK-t mindenki elviseli, ha nem direkt van, főleg, mivel van respawn. Skorpio7 által felvetett retorziók szerintem csak a HaverPokok ellen jók, a többiek játékélményét rontják.
A kicket kell valahogy kifundálni, hogy működjön, gondolom a konzolparancs nem véletlenül van a játékban, csak lehet használni valahogy.
Egy ilyen zárt és jó közösségben, amilyen a magyar BF scene szerintem csak felesleges kellemetlenség lenne a nem direkt történő és kis (na jó, elviselhető :)) számú TK megtorlása. -
gyozo #15837 Én most engedélyeztem. -
#15836 Szerintem felesleges túlbonyolítani a dolgokat.
Maradjanak az eddigi beállítások, néhány hc játékos akinek xp-je van kapjon admin jogot, ill. kitapasztali a votekick működését. Ez bőven elég.
Most úgy beszéltak, mintha folyton dtk menne a szervereken. pedig nem... -
#15835 De azert nem megy, mert a szervereken nincs engedelyezve -
#15834 Frankie: Singleben probléma nélkül megy. -
claw_ #15833 Visszaolvastam kicsit, de pontosabban ezt mondta:
"ADSL tartomány ban pedig nem lesz, mert kb ugyanúgy nem yó mintha simán bannolnám, csak így legfejjebb egy kicsit többször kell próbálkoznia. + sok más játékossal is kiszúrnék ezzel." Tehát ban lesz csak tartomány alapján ban nem. Bár ez kb egy és ugyanaz ugyanis legtöbbeknek dinamikus ip-je van itt magyarországon, viszont igen sokaknak chelloja is, szóval másik oldalról nézve meg félig működik... Sehogyse jó ez! -
#15832 Na ezaz amit mondtam , 98-as , ME-os adminolás kilőve . :) -
#15831 Gyozo !
Kérdezd már meg , [Dragon]Ati-t , hogy hol azaz opció , ami az ember halála után , nem fordítja a kamerát a "gyilkos" felé .Ennek a kikapcsolás a zért lényeges , mert ha a sniper talált egy jó helyet , az első sikeres lövés után kereshet újat , mert ugye a "rámutató" kamerávalk azonnal kiszúrható és semlegesíthető .
Sőt ... Ati , ha vagy , akkor ide is leírhatnád , mit hol kell a szerveropcióban beállítani ... most jut eszembe .
Lifeforce !
Te is leírhatnád ezt , mert ugye a HBS is így működött már a leguitóbbi időkig . -
claw_ #15830 Akkor inkább ki kéne kapcsolni friendly fire-t, én nem kivánok azért meghalni mert egy csapattársam szerencsétlenkedik és pl beáll elém mikor lövök. Vagy ezzel is csak én vagyok így?