109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#15999 Mi az a G szerver? -
#15998 slowhand...
1) védem, mert a pasim :)
2) most először csinált ilyet a sok faxal szemben, aki nap mint nap. elnézést kért, megmagyarázta, erre őt baszogatjátok nyilvánosan, holott EGYSZER fordult elő.
3) nem volt sima hétköznapi játék. egy viszonylag esélytelen meccset próbáltunk megnyerni a csapatunknak nem "mindenképpen nyerjünk" alapon, hanem hogy legalább egyet sikerülhetne megnyerni.
amúgy meg nyerni azért kellene, mert attól van a CSAPATJÁTÉKBAN (értsd bf1942) öröm. És mivel cca. 3-4 map alatt talán ha egy kört nyertünk (vagy azt se) azt hiszem érezhető az örömhiány. engem bosszant a tehetetlenség, rossz érzés, hogy tudom, ha egyet lelövök jön 3 - és meccsen ezzel számol az ember de publicon hadd legyen már egyenlő esélyem?!
4) meccsen ilyet nem kell csinálni, mert ott mindenki tudja mi a dolga, nem áll meg mindenki az első zászlónál 2 pontra várva, nem megy egyedül a jeepel, tankkal, stb-vel ha sokan vannak, nem megy el sétarepülni a repülős, hanem mindenki foglalni igyexik :) és így jáccik a PT csapata is. saccperkábé
nem attól fordultunk be, hogy hú most mindenáron meccselünk, hanem mert egy TAKTIKUSAN, ha nem is megbeszélten (nagyon jól tudják ők is és én is hogy melyik pályán hova megy pl. süni és mivel pusztán azért, mert már együtt játszom velük 3 hónapja). biztos remekül boldogulnék az ő oldalukon, de ha kicsit figyelsz engem talán ha 3x láthattál a 201/PT oldalon, pedig hogy össze tudnánk dolgozni... de nekem már az is sok ha 3 együtt van belőlük :)
(és aki még bántja a pasimat azt lelövöm!) ,) -
#15997 Ma kb. annyira játszottunk össze, mint amennyire a tapasztalt játékosok a TS-en összejátszanak, semmi több.
1) ez több mint bármi a másik oldalon
2) ismeritek már egymást, ha jáccanátok meccseket rájönnél ennél több ott se történik ts-en
3) nem hibásak vagytok, hanem - bár ismeritek az embereket - szartok a többiek játékára ti is. azaz ha ti nem álltok egy oldalra nincs "erősebb" oldal. és nem azért mert annyira jók vagytok, hanem mert együtt vagytok erősek, mert 1) és 2).
4) nemtok másra hivatkozni, mert eddig csak sf-et nyomtam online és klánban. ha összeverődtünk anno sokan egy szerveren akkor volt 1-2 map "mi mindenki ellen" amit jeleztünk, mindenki megértett és átállt. de cca fél óra után unalmas hogy mindig a csapatod nyer. ennyi.
ezzel szemben qrvaszar a másik oldalon tehetetlennek lenni... stb
bár nemtom minek mondom el újra már egyszer megérthettétek volna cca hetekkel ezelőtt :)
tessék végre a public szerveren public game-t játszani MINEKI ÖRÖMÉRE, és ha annyira egy csapatban akartok nyomulni szervezzetek meccseket. majd ha heti 3 meccsetek lesz értékelni fogod, ha kicsit csak futkoshacc a szerveren. -
#15996 Na En meg nem Csinaltam Soha DTk-t. Aki mast mond, az hazudik, de nem is ez az erdekes/ Ha air ugyanezt a csunya dolgot 5x eljatsza akkor en is azt mondom, hogy dada neki. De 1 DTK-ert, amit meg is bant es bocsanatot kert, miert kell elkergetni (bar Air neked se kellene ezzel foglalkozni nallad nagyobb es folyamatosabban DTK-zokkat nem fikaznak igy ki). Nem is igen lehet itt bocsanatkero irasokat olvasni. -
#15995 Egen. A viselkedéskultúra bekaphassa. -
#15994 Rájöttél, hogy mégis leírod a "baszik" szót? :) -
#15993 errata: "baszik átállni a gyengébbik oldalra!" -
#15992 Hűha...látom a karácsonyi bevásárlás és fenyőfaragás nem csak az én idegeimet viselte meg!
Szóval nem kéne ennyire felhúzni magatokat ezen a "köcsög klánosok együtt játszanak" témán. Nem ér annyit. Ugyanis NEM használtunk előre kidolgozott stratégiákat és NEM szakaszokban nyomultunk. Aki volt ts-en, az tanusíthatja is a dolgot, szóval - pestiesen szólva - vissza lehet venni egy kicsinyt. Ma kb. annyira játszottunk össze, mint amennyire a tapasztalt játékosok a TS-en összejátszanak, semmi több. Eleve, hogy a fenébe lehetne klánstratot játszani outsiderekkel megspékelt csapatban, nyílt ts-serveren? Nyilván vidáman belekarattyoljuk az éterbe a trükkjeinket, felállásainkat...
Az viszont tényleg problémás volt, hogy (mivel igyekeztünk egy oldalra állni) az első meccsek időnként valóban elszálltak a teambalance miatt. Ilyenkor viszont MINDIG átálltunk a túloldalra és rendeződtek a dolgok - nem egy pályán majdnem ugyanannyi PT volt a két oldalon. Az Iwo Jima első menete pl. valóban elbaszott egy dolog volt és meg is értem, hogy BB fel is húzta magát rajta - de nehogy már mi legyünk a hibásak azért, mert a többség nem használ teamspeaket és b*szik átállni a nyerő oldalra!
Ja, és még valami...azután a masszív spawnkill után, amit a másik fél Kurskon rendezett tán' nem kéne a sportszerűségről kiselőadást tartani. -
#15991 ? Nem tudom miről beszélsz. :) -
#15990 IC Ram még rosszabb mint a felsoroltak, nagy hibát követtél el! :) -
Seat #15989 Sry,most töltödött csak be a logod :) -
Seat #15988 Ha "Naci,Hawerpók,stb vagy akkor nem tudom :) 1ébként: bf42hu -
#15987 A G Szerverre mi a pass? -
#15986 Te meg ne sértődj meg, mert felidegesítem magam és rosszul fogok aludni!
NA EMBEREK! ÉBRESZTŐŐŐ!!! FLÉM/DURCI/SÉRTI OFF! -
#15985 Slowhand nem kell túlzásba vinni, egyszer megesik az ilyen, air védte a mundér becsületét a sok láma PT-s ellen. :) Érthető, nem?
JÁTÉK, ezt Te is tartsd a szemed előtt, nem ér ennyit a flém. Egy TK azért nem rontja el az ember szórakozását. 15 másodperc, nem több.
Az a lényeg, hogy flame és cheat ne legyen!! Jó szerver meg legyen! Egy-két TK az belefér. Air, ez legyen az utolsó ilyen eset, mert különben késsel fogok vadászni rád a továbbiakban! -
#15984 oké oké nem fogok a magyar szerverekre járni ezentúl. l8air. -
#15983 Air: Szép is lenne, ha mindenki így gondolkodna mint Te Air.
Na az lenne a Team TK, ha ilyen emberek öszekerülnének
Faszért kell a "mindenképp nyerjünk" érdekében mások tudását és harci képességeit alábecsülni ?
Azért mert valaki Klán tag ? Ugyan menjetek már a klánjaitokkal, és Klánok ellen játszatok így egymás ellen.
De egy sima hétköznapi játékban ilyen eszközöket használsz ez nagyon gáz.
És még magyarázod is a jogosítványodat.
Nem voltam ott mikor történt, de velem is nem egyszer volt, hogy vagy a repülőből, vagy a repülő felé menet leszedtek. -
#15982 Visszatérsz BFhez akkor jó -> helycsere lesz mert én kicsit MOH:AA-zni fogok. :) -
#15981 Ezt sajnos én is ugyanígy érzem! -
Hamlet #15980 haajjj.. A jó öreg Iwo Jima! gyönyörű! Beh jó volt. Még hogy nincs feeling! Az is feeling mikor egy japcsi átront jeep-el 40 alliedon és elfoglal egy hátsó bázista ahol legalább 3-an vártak rá :)) lol volt. De az is lol volt, amikor 2 másodperc alatt vagy 4 japcsit szedtem le barral a reptérnél jó messziröl. Visszatérek a BF-hez. Csak kevés pályának van igazi feelingje! Omaha rulz! AMikor az allied elfoglalja az elsö fenti axis bázist és rontanak fel a hátsó fele... az nem semmi hangulat. Hullanak mint a legyek, de csak jönnek. 2 tank! nem baj.. bocs csak rám jött a lelkesedés. Azért van még feeling a játékban nem kell aggódni. :))) Az aknásításokról ne is beszéljünk! :) Na jóéjt -
#15979 elég szánalmas ez a magyarázat... -
FreddyHawk #15978 Bekk.
Csá Dogi, csak nem Te , itt ???? :))))
Arra kell visszatérnem, hogy ALL VS PT re buzdítják a népet ?
NA DE KÉREM ! LECC DO IT !!! -
[Dragon] Ati #15977 Hehehe, ez király! Most nézem csak, hogy a lewis gyerek, akit ma kidobtunk, szerepel a listán nálad is :)
-
[Dragon] Ati #15976 Köszi Life, Mélt megkaptam. Asszem sajna ezt is csak szerverleállítással lehet berakni +ba, de azért megnézem anélkül is.
-
#15975 még valami, bocs de leírom lásd egészben :)
tényleg nem bántás, nem vita, csak info.
lelőlek: -2 a csapatnak.
befoglalom a hegyer: +1 minden másodpercben a csapatnak.
szal ezen megfontolásból. +1* sry :)
neked is buék :) -
#15974 nemakarok vitázni rajta, szánom bánom bűnöm, de ha elkezdek gépelni ami olyan 7mp, majd mire elolvasod (jóesetben), kiszálsz az még olyan 5mp, majd beszállok másik 2mp mert lehet hogy el is gurultál már egy kicsit .. addigra süni 3* befoglalja a hegyet.
peace? :) -
HoTDoG #15973 -
HoTDoG #15972 Ez mindok. Mindenkinek megvan a maga taktikája, valaki ezt, valaki azt tartja jobbnak. De nem lett volna egyszerűbb beírni, hogy HoTDoG szállj ki pls, mert xy. Ehelyett inkább megöltél. Szal ha belegondolsz, jobban jársz ha beírod, én kiszállok és megyek pl.: tankal vagy bármivel, de a a lényeg hogy többen megyünk, ezáltal több esély.
Nemvolt 1 szép dolog, de elvan felejtve. -
#15971 Jovanna. Azért a végére (mg után már mi is oszlotunk 2 teamre. -
#15970 frenki ne bosszancs :) -
#15969 bébitől hallottam, hogy megy itt a derosszvoltam meg így NB bunkók meg ezek.. nyilván nem szószerint idéztem.
1. kár lenne az NB-t erről az egy megmozdulásomról megítélni :)
2. abban a körben, mint ma este sokszor egy szervezett csapattal álltunk szemben. nem volt mese megpróbáltam a tőlem telhető legjobbat kihozni magamból, és minden pillanatban a legjobb belátásom szerint cselekedni. Mivel van már 'háborús' tapasztalatom az adott map-on lsd kharkov, így tudtam, hogy az a repülőt amit te magadnak kinéztél sajnos nekem kell elvinnem, mert nem bízhatom a véletlenre, hogy te ne a középső hegyet célozd meg vele. Tehát muszáj volt lelőnnelek, bocsánatot is kértem és befoglaltuk a hegyet és fogytak is a PT -sek. na ja egy darabig.. dehát sajnos nem lehetett mit tenni csapatban uyge jobbak voltak.
3. nekem semmi bajom nem volt azzal hogy PT vs all, de sajnos nem csak PT vs all volt, de nem akartam beleszólni ki hogyan játszik, de legközelebb szerintem ha ilyen van a többi nem PT-snek át kellene állnia a másik oldalra, hagy legyen egy kis kihívás nekik is. Úgy fejlődnek ők is, és mindenkinek több öröme lett volna a játékban.
hát asszem ennyi, mindenkinek további jó játékot :) -
HoTDoG #15968 Hehe :)
Már el van felejtve, de ezért kap tőlem 1 - pontot ;P -
#15967 Oké értem megjött.
OKé értem megjött. -
#15966 nem voltam frusztrált frankie. fel voltam baszva. még most is. :) -
#15965 nem voltam frusztrált frankie. fel voltam baszva. még most is. :) -
#15964 Az üzenet második fele term. hotdognak címezve. -
#15963 olyasmi :))) -
#15962 flame off kicsit, jön a magyarázatom :) -
#15961 Nemá BB, tiszta frusztrált voltál ma...
Kepp smiling, itt a szilveszter!!
Más.
Én is emléxem az ominózus tk-ra. Arra is, hogy beírtál valami csúnyát, Air betig bocsozott. Szerintem forget it. Lehet, hogy a felsőd hátulján ott diszelgett a "shoot me" felirat.. -
HoTDoG #15960 AZ ok, de itt 2 repülő volt, (igaz az egyik már fullon volt és már rég a kifutópályán volt) de amibe én akartam beszállni az egyszemélyes volt, úgyhogy itt a pickup szóba se jöhet, mellesleg a gépbe se szálltam be :). Már majdnem bentvoltam, ő pedig 20-30 m-re, amikor lelőtt.
Ennyire érthetetlenül írom le?