109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
HoTDoG #15959 Szal rajtam vezette le a feszültségét :D -
HoTDoG #15958 Jajj...
Ne légy már ilyen szűk látókörű. A legjobb orvos is tévedhet. Akkor a szerinted "legrendesebbnek" tartott gyerek is csinálhat ilyet. Mit nem lehet ezen elhinni? Komolyan erre már nemtudok mitmondani.
Letk-zott ok nélkül, szándékosan, egy elég nyílvánvaló helyzetben. (lelőtt hogy övé legyen a repülő). Ezen nincs mit vitázni.
Nemtudom a BF szervereknél van loggolás? Mert ha igen visszalehet keresni a log file-ban. -
#15957 amúgy meg air még sose csinált ilyet de lehet hogy ma igen, mert mivel rendesen fel voltam baszva a PT féle lámázás miatt eléggé kihat rá a hangulatom (lévén a pasim) és anyáztam rendesen. lehet én idegeltem fel és téged lőtt :) kb először életében... -
#15956 én elhiszem hotdognak, velem is volt már olyan, hogy kértem pickupot, nem hall, egyet belelottem a jeepbe erre fejessel elhúnyt a kollega :))) pedig csak gondoltam hátha meghallja neki szóltam, de már nem sokat hallott utána :)
amúgy ettől még meglehet a véleményed az nbrigaderől :) szíved joga. én meg majd nem eszem több hotdogot. deal? :) -
#15955 Talán pont azért írsz ilyeneket, mert nem ismered, ha ismernéd nem írnál. -
HoTDoG #15954 BUÉK mindenkinek!
Igyatok sokat, csajozzatok, éssatöbbi :) -
HoTDoG #15953 Ez a hobbim hogy ilyeneket írok olyan emberekről akiket nem is ismerek.
Kicsirigo sztem egy kicsit nézz szét magadkörül... -
qrz #15952 na ezen aztán nem veszünk össze! -
#15951 Messziről jött ember azt mond amit akar... -
Seat #15950 :))) az én vagyok! -
Seat #15949 Tényleg ez volt a lényege annak amit irtam *inted? -
Seat #15948 Kákán csomót ? :)
-
#15947 Ki ismertuk a palyakat:DDDDDez jo volt kb 3 honap jatek utan:DDDDmajd ha lesznek profi csapatok es jatszottak kb 1 evet akkor ki van ismerve a jatek:D -
qrz #15946 Ja igy jártam! talán később beférek valamelyik szerverre!Márcsak azért is ,h legyen 1 könnyű célpont. -
HoTDoG #15945 Véletlenül lelőtted, felrobbantottad - ok, nemprobléma
megölted mert anyázott, vagy olyanokat mondott amit te nagyon nem vettél jónéven: meg lehet érteni, de jobb az olyat békénhaggyni...
Ok nélkül, pályakezdéskor, teljesen szándékosan, úgy hogy előtte semmit nem ártottam neki, dierkt lelő csakhogy a repülő az övé legyen? - szerintem nincs rendjén
Az első 2-n teljesen felesleges vitatkozni, de azért az utolsót meg kell beszélni.
-
Seat #15944 Ne vitázzunk már! El kell felejteni és kész,úgy mint pár ember akit én ügyesen felrobbantok,lelővők,szétlővőm tankkal /ugye Süni? :)/ Játék a lényeg. ? -
Seat #15943 Lehet, hogy a DTK-sok miatt van,vagy 1*üen kiismertük a pályákat 1mást és nem tudunk újat írni ide?! :((( -
HoTDoG #15942 Ideges, rossznap órája perc stb. Persze mindenkinek vannak, és akármennyire rokon/haver/barát bárki megteheti. Mindenkinek van jó és rossz oldala.
Kicsirigo: nem kötelező elhinni, senki nem kért rá hogy elhidd. Megtörtént és kész. Szerinted csak úgy kitalálok egy ilyet olyas valakiről akit nem is ismerek?...
Mondjuk én azért nem lőttem le volna senkit, csakhogy ne ő repülhessön, hanem én. -
Seat #15941 Igen ez tény. Kb. 1 hete mindenkinek mindenkivel baja van! Öri-hari + egyebek... -
#15940 Pár száz üzenettel előrébb, ha megnézitek teljesen más volt a hangulat.
Beugrott ide pár ember, és diadalittas hangulatban fejezte ki köszönetét az aznap esti nagy csatákért. Röhej, hogy már most nosztalgia érzésem van ennek hiányától :o(
-
#15939 Én meg ezért el se kezdtem, talán ha 2* játszottam netem CS-t összesen. -
Seat #15939 Te itt? A server + telis-tele [PT]-vel :) -
#15938 Szerintem csak ideges volt. Egyébként tényleg itt is észrevehető a CS színvonal :o(
Azt a játékot ezért hasztam abba. Lehet hogy ennek is az lesz a vége, mert mostanában egy éjszaka, jó ha 2-3 élvezetes játékot elkapok.
Röhejesek vagyunk... -
#15937 Én meg netről több éve meg személyesen is ismerem, és én sem hiszem amit Hotdog mond. -
Seat #15936 bocs a duplázásért :)
-
HoTDoG #15935 Air volt. -
Seat #15934 De ha már itt tartunk gondolom mindenkinek van rossz napja,órája,perce,stb... Sajnos nekem valahogy mindig több :-) 1ébként + nem hiszem el Air-ről,hogy ilyet tenne -nem rokonom,nem családtagom! - csak röpke 3 hónapja ismerem mióta BF-t játszom,de ez elég idő ahhoz,hogy bizton állítsam: SOSE láttam tőle ilyet és még mástól se hallottam. Nem mondom,hogy 24 órát játszom naponta,de azért néhány órát bent vagyok mindennap. -
Seat #15933 De ha már itt tartunk gondolom mindenkinek van rossz napja,órája,perce,stb... Sajnos nekem valahogy mindig több :-) 1ébként + nem hiszem el Air-ről,hogy ilyet tenne -nem rokonom,nem családtagom! - csak röpke 3 hónapja ismerem mióta BF-t játszom,de ez elég idő ahhoz,hogy bizton állítsam: SOSE láttam tőle ilyet és még mástól se hallottam. Nem mondom,hogy 24 órát játszom naponta,de azért néhány órát bent vagyok mindennap. -
HoTDoG #15932 1. Miben? Hogy lelőtt?
2. Nem csak poénból kitaláltam, gondoltam ide is leírom hátha nevet rajta valaki......
Akármennyire is elképzelhetetlen, ilyen is van... -
qrz #15931 Bocs,h beleugatok de én sem hiszem el ezt BB-ről?
vagy talán air volt? -
Seat #15930 Biztos vagy te ebben?! -
#15929 Úgy látszik ez a HBA feloszlás dolog elszabadította a rossz szellemeket. Nem kell flémelni, ha DTK van akkor screenshot, és szóljatok az adminnak, hogy figyeljen az emberre. -
HoTDoG #15928 Képzeld el hogy minden ok nélkül simán hátbalőtt. Úgy ahogy mondom. Előtte még véletlen se lőttem le/meg eccerse, hozzá se szóltam, és azt se tudtam hogy a szerveren van. Csak kellett neki a repülő.
Nézd már meg milyen emberek járkálnak az utcán... -
#15927 Csak úgy simán, minden ok nélkül direkt hátbalött ?
Nézd már meg, hogy tollas-e a hátam.
Az estimese másik csatornán van. -
HoTDoG #15926 Sajna ittartunk... Ha belegondolsz, elveszed mástól a játéklehetőséget. Lehet egy olyantól aki jobb pilóta, és többre vitte volna. (én nem feltételezem hogy ő rossz pilóta lenne, vagy én lennék tőle jobb).
És mivan ha az illetőnek percdíjas internete van, és esetleg nem olyan vastag a péntárcája hogy pár pöcs miatt simán tud többet fizetni. Nekem szerencsére chello-m van, szal ezzel nincs gond.
És valszeg az "áldozat" nemtette volna ezt fordítva...
Air-nek ha tehetném szívesen kiosztanék az összes magyar szerverre egy, egyhetes bant, hogy megtanulja azért más is akar játszani... -
#15925 -
HoTDoG #15924 NBrigade? hehe. Asszem velük se fogok többet 1csapatban játszani... Hogy miért is nem? No lássuk:
Épp az előbb volt restart Kharkov mapon. Futok a repülőhöz, mondom ez már tuti az enyém, mert a mögöttem lévő ember vagy 20 m-re volt. Erre elkezd rám lőni, megöl, és beszáll a gépbe.
aztán beírja: bocsi
Azthogy ezután mitmondtam magamban, inkább nem írnám le...
Szal ennyit az NBrigade-ról... Úgylátszik kezdenek jönni a cs-s féle emberek. Szerintem az ilyet is simán kéne banolni a szerverről.
-
#15923 BB: Erről dumálok Én is. Vegyesmoslék egy Klán ellen ? Röhely :o( -
#15922 nbrigade family nem jáccik külön oldalon. pusztán azért, mert megölnénk itthon egymást airrel :) szal kértem 1x, 2x, 5x h 1 valaki álljon át mert 2vel többen vagyunk. amikor már 4-el voltunk többen persze átálltunk airrel. de beírtam, hogy másnak már ne jusson eszébe átállni.
én amúgy iwo jimánál basztam fel magam, mert azt még értem, hogy van akinek gyorsabb a gépe, de azé ne legyen már annyira unfair, hogy amikor először spawnolok a repteren - sajnos fenn a hegyen - már azt látom hogy ugrik kifele egy ellenséges pilóta és már benn is van a tankunkban, majd mire leértem már a másik ejtőernyős is beugrott egy tankba. és mindeközben az axis oldalon 8 ember, a másikon min. duplája. szal nemtom mikor érti meg végre ez a kis magyar közösség, hogy szép a szerelem, meg jó ha az ember neve mögött klánjelzés van, de 8 szervezett + 8 tébláb ellen nemhogy feleannyi, de ugyanannyi kósza ember sem ér szart se. és így nincs kedvem veletek jáccani. -
HoTDoG #15921 Most voltam G szerveren Gazala mapon, és meg kell mondjam nem volt kellemes látvány . Axis voltam. A csapatom fele egész idő alatt a főbáziosn várt a repülőkre. Akarhányszor megnéztem a térképet, mindig vagy 5 kis nyilacska volt ott... . Mind3-at elvesztettük természetesen. Valaki a főbázisról megpróbált gyalogosan szerencsét próbálni. Igaz volt ott 2 tank, wespe, dzsip minden.
Ja a repülősökhöz még annyit hogy ahogy felszálltak (ha sikerült és nem kanyarodtak bele a falba) le is zuhantak...
Ennyi értelme volt az egésznek. Páran mentünk 1ütt tankal, dehát egy olyan csapat ellen nincs esélyünk akik taktikáznak. Pl 5-en jöttek 1szerre tankal, mi meg voltunk 3-an max. Na szal egyre rosszab mi folyik a szervereken.