109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#16040 Slowhand !
Mivel egy klán vagyunk , egy oldalon játszunk , együtt vagyunk fent TS-en .Ne várja el senki , hogy osztódjunk ... már csak azért se , mert ez egy csapatjáték tudtommal és eredményesen ( főleg a nehezebbik oldalon , azaz Allied-en ) csak így érhető el a siker .Ha vki csak lövöldözni és rush-olni akar , az legjobb ha távozik a BF scene-ből és megy UnrealTournament-ezni , Quake-ezni ... emrt az való neki .És igen igazad van , egy szedett-vetett csapatnak nem sok esélye van egy klánnal szemben , de mint a HBA-s időkben már említve volt , bizony ott a lehetőség mind az axis mind az allied oldaliaknak az együttműködéshez a TS szerver és valóban nyitva áll mindenki előtt ( köszönet érte Lifeforce-nak ) .A kérdés csak az , hogy akarnak a "magányos harcosok" eredményesen küzdeni vagy elbuknak a szervezettség ellen ... ahogy kell . -
FreddyHawk #16039 Tegnap este végig a Dragonon nyomtam, ( hatalmas meccseket, thx to all PT, and Slowhand,meg BB meg a többiek, élvezet volt veletek hajnali 4-ig :)) és nem tapasztaltam semmi furát a lődözésben. De majmost odafigyelek.
Az elszáguldó szellemjeepet már Én is megfigyeltem. Általában megelőz egy igazi Jeepet, ami aztán vagy azon a nyomvonalon, vagy "arrafelé" megy. A szerver megpróbálja kiszámítani, merre felé fog menni a Jeep, mert olyan gyorsan megy, hogy nem mindíg tudja az megfeleően számolni, és a feltételezett útvonalat egy picit megjeleníti, de ha közben valaki odébkormányoz, vagy megáll ( fuccs a számításoknak ) akkor heló van, gyorsan törölni kell a Jeep előrepozícionáló utasításokat. -
#16038 [Dragon]Ati !
Bizonyára a sávszél jó , talán a proci is elég neki , csak néhány furcsaságot nem értek .
1. Ha összehasonlítom a (volt) HBS és mostani G szerverrel a Dragon "célzási képességét" , bizony ég és föld közötti a különbség ... a HBS és G javára .A Dragonon egész egyszerűen nem tudom eltalálni az embereket közelről , 2 tár is kell neki , hogy feküdjön ... mondjuk ez fordítva is igaz .
2. Nme tudom , hogy összefüggésben van-e ezzel , de egy jópofa jelenséget tapasztalunk folyamatosan a szerveren ... néha csak úgy spontán megjelenik egy ülő katona ( mintha autóban lenne ) a levegöben előttünk , majd hopsz egy szemvillansányi idő alatt elszáguld egy irányba .És ezt eddig majd mindennap láttam/tuk .Tudja vki hogy ez mi lehet ? Mindenestre érdekes ... -
#16037 Ezt tudjuk Manta !
Gondolom ezért nem is játszol szinte soha velünk együtt ... meg TS-en sem voltál már lassan 1 hónapja . -
FreddyHawk #16036 Ez pontosan így van. Én is MS intelli-t használok, és Én és Logitechre akarok cserélni. Logitech a király.
-
#16035 Manapság aki új egeret vesz, az szinte mindig optikait választ. Nem koszosodik, tehát nem kell takarítani, pontosabb.
Én Microsoft IntelliMouse Explorert használok már egy éve lassan, de a Logitech Dual Optical szerintem jobb választás.
Vagy ha rádiósat akarsz, akkor arra a Logitech MX700 a legjobb. -
claw_ #16034 Erről van vhol egy topic itt a játékosok fórumában, azt keresd meg ott van róla egy kevés info! -
claw_ #16033 Pl légy kicsit türelmesebb, akkor segítenek. Nem lóg senki se folyton fórumon, 3 perc alatt nem fogsz segítséget kapni. Na tehát lehetséges hiba: A rarok tartalmát tuti jó helyre csomagoltad ki? Ajánlott kipróbálni egy ideiglenes könyvtárba kicsomagolni és onnan bemásolgatni a BF könyvtárába... erre tudok gondolni, ha el se indul... Amúgy meg egyáltalán mit ír ki?
Más: B.U.É.K. meg minden egyéb BF-esek! HoTDoG az a kép meg qrvajó! -
sid123 #16032 Használ valaki optikai egeret? Megéri rászánni X ezer forintot? Ha igen, akkor melyiket ajánljátok? -
#16031 BUEK -
#16030 help akarok játszani vele? -
#16029 ja és itt is voltam és végig követtem az utasitást és mégse müködik
http://bf1942.hq.hu/ -
#16028 Sziasztok szeretnék e játékaal én is játszani letöltöttem egy helyröl és feltelepittettem és single play be müködött de multiba nem leszedtem az uj patch is és akkor sem na akkor uninstall, eddig ment de utána megprobáltam innen és leszedtem a gamet meg mindent hozzá megint erröl a cimröl
ip: 212.92.18.103
név:bf
jelszó:bf
és clon cd csomagoltam ki és megint install de most mát single play be sem indul mi lehet a gond segitség? -
#16027 Azért az kellemetlen, hogy a PT azért hibás mert együtt van (ami többnyire nem is igaz), a többi meg azért, mert nem tud együtt játszani.
Én örültem volna neki, ha a független emberkék átmennek az ellenfélhez, de nem ez történt.
A PT mindíg igyekszi a pálya adta gyöngébb oldalra állni, és csak örülünk neki, ha túlerő ellen harcolhatunk. Erről ennyit.
B.U.É.K.! -
B. U. É. K. -
#16025 BUÉK minden BF-esnek! -
#16023 Buék mindenkinek! -
Egészségben, sikerekben, pénzben és jó kedvben bővelkedő új esztendőt kívánok mindenkinek! -
gyozo #16021 A 1.3 RemoteManager müködik windows9x alól is. -
gyozo #16020 Egyékbént B.U.É.K. -
gyozo #16019 Látom nagy viharokat kavart a tegnapi játék a szerveremen, úgyhogy én is hozzáfűznék pár szót.
Elősször is előre bocsátom, hogy én személy szerint tegnap ritka gyökér voltam, de mondjuk tíz óránál kevesebbet játszottam még vele multiba.
Én mit láttam.
Én annyit láttam, hogy voltak nagyon jó pillantok, amikor agyok kiegyensúlyozott volt a játék, és szerintem mindeki nagyon élvezte a dolgot, de voltak sajnos olyan pillanatok is, amikor az egyik oldalon ott volt a klán, a másik oldalon pedig egy csapat flusztrált játékos, aki rambót játszott.
Engem egy dolog szomorít el egy picit. Amikor valaki, aki a "lámák" csapatába játszva kezdi el bizonygatni, hogy milyen hülyén játszik a többi, miközben többet irogat, mint játszana, és segítene.
Azért a klán sem mindenható. Jó, egy szóbában ülnek, vagy ha nem, akkor ott van a fülükön a fejhallgató, ha álmukban felébresztik őke, akkor is fel tudják idézni a pályát, és akkor is fejbe lővik az ellent, ha az még fel se tünt a pályán. Jó, mondjuk most egy kicsit sarkítottam :)
Összefoglalva tehát engem nem zavar az, ha egy klán együtt játszik, de az zavar, hogy lehülyéz az, aki egy csapatba játszott velem, mert szerinte nem azt csináltam amit ő kitalált.
Kurszknál pl. bezavartam egy kicsit a klánt azzal, amikor elvittem a saját bázisáról a t34-est, mondjuk igaz, hogy utánna egyszer megküldött a saját tankunk, aztán meg lebombázott a saját stukánk :))
Túl hoszzúra sikerültem, úgyhogy összefoglalnám, hogy mit szeretnék kérni a két tábortól.
Elősször is a klánosok legyenek olyan kedvesek és hagyjanak fel a lelki terror eszközével, ha pedig zsinorba a hatotik meccset nyerik, akkor vagy segítsenek egy jó tanáccsal, vagy pár emberke menjen át a másik oldalra. Egy gyengébb ellenfelet nem kunszt legyőzni.
A nem klánosokra ez pedig fokozottan igaz, ha valaki valami baromságot csinál, az lehet, hogy nem azért van, mert direkt ki akar cseszni veled, hanem nem tudja, hogy mit kéne, pontosabban, mit nem kéne tenni. Másrészről nem panaszkodni kell, hanem egy kicsit mások helyett is játszani és gondolkodni!
Hogy milyen jogon kérem ezt? Azért, mert elindítottam egy szervert azért, hogy MINDENKI jó szórakozzon, ne csak egy csoport és a töltelék.
Ha a helyzet nem változik pár napon bellül, akkor kénytelen leszek levenni a jelszó, hogy mindenki be tudjon jutni, mivel ahhoz nincs energiám, hogy a szerver beállításával egyensúlyt teremtsek.
Köszönöm! -
#16018 16000!!! Észre se veszitek?
Boldog, Road to Rome-ban gazdag, DTK-ban szegény, flémmentes Új Évet mindenkinek! -
Seat #16017 Jó éjt! Boldog BF-s Új Évet Mindenkinek! -
#16016 Biztosíthatlak, hogy én megpróbálok "emberként" "játszani" :D -
Seat #16015 Igy nem láthattam a nevedet --nem tudtam ki kérdezi :) de most már vágom -
Seat #16014 Jah! nem néztem a jobb alsót..
az elmúlt hetekben ezeken a neveken "játszottak" értelmetlen "emberek" s, mivel modemmel olvastam a fórumot nem jöttek be még a logok mikor válaszoltam... :) -
#16013 ROMÁNIA!!!! :D -
Seat #16012 Köszi! és viszont nektek is és családotoknak BUÉK!!! -
FreddyHawk #16011 A probléma meg fog oldódni. Külföldre megyünk kiutáltatni magunkat :)) Na, melyik környező országot nem szeretitek túlzottan ???
Vitzet félre téve, szeretnék minden BF-esnek nagyon boldog új évet kívánni, sok sok fraggel, meg pontos BAR-al, oltári jó kiegészítőkkel, hatalmas csatákkal, összetartó csapatokkal, kevés DTK-val és csíterrel... BÚJÉK !
-
Seat #16010 Mi-mi??? -
#16009 Na jó volt ez a mai meccs is ! :)
És BUÉK mindenkinek ! :) -
#16008 Inkább azt mondd el, hogy ez mi? :D -
#16007 Átírom legközelebb a nevem ICram-ra, mert szerintem fogalmuk sem volt ki az a Generalfeldmarschall :) -
Seat #16006 Laza volt! -
#16005 Huu jó volt ez a mai meccs is. :) -
#16004 BB megint jókat beszél !
Air: Én nem bántani akrarlak, csak ezt a szemléletet nehogy már úgy állítsd be, mintha még etikus is lenne.
Ennyi volta a bajom. Az ok amit írtál nem mentség és nem megoldás, mert ezt veled is eljátszahtná bárki.
Nem Én kezdtem ezt a témát...
Jó éjt!
-
#16003 Es jo a celzas a G serveren:D -
#16002 köszi -
#16001 új szerver.
G szerver|195.228.75.118:14567 -
#16000 (...) TAKTIKUSAN, ha nem is megbeszélten játszó csapat ellen
ez kimaradt :) máskor elolvasom mehet előtt :)))