109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• I.C.ram
    böff
  • Lifeforce
    BUÉK!!!!
  • Xboxman
    BUJÉK A FEJETEKBE
  • Petyus_
    BUÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!
  • skorpio7
    Igen folytatódik ... és ha minden igaz , akkkor már ebben a hónapban új harcmezőkre is átterjed ( Bf.1942:TRtR )... és mégegyszer mindenkinek B.Ú.É.K.
  • tokfej
    B.U.É.K
  • LSC
    B.U.É.K mindenkinek.
  • Tyler
    Mindenkinek B.U.É.K
    És ne igyatok sokat mert holnaptól folytatodik a háború
  • skorpio7
    Szép dolog az őszinteség .
  • Frankie
    Búúéékkkk!!
  • S(oWh@nD
    BUÉK!
    Oszolj!
  • Manta
    Amúgy hidd el, szarul esik lelőni titeket :)
    Fordítva méginkább...
  • Jacek
    lolka
  • I.C.ram
    B.Ú.É.K. ! :D 8 körül megyek buliba, addig azért szeretnék egy BF-et nyomni, úgyhogy ritkitsátok a szervert, mert nem férek be :D
  • Pieces
    B.U.É.K.!MINDENKINEK!
  • I.C.ram
    Ha jó a géped, akkor meglehet csinálni azt, hogy de belépsz mindenkinél elöbb, és aztán, addig hülyülhetsz, amíg a többiek be nem lépnek, mert utána automatikusan restartolja a pályát.
  • ssc-suni-hu
    Aki a palyan van egyedul kezdesnel kis nyilacska, az tulajdonkeppen az a hely, amelyiket a kezdo kameraallas mutat, es eppen varakozik valaki a belepesnel de ez altalaban csak z elso mecsen eszreveheto, mert a tobbinel egyszerre indul mindenki
  • teran
    a video kártyánál mit álicsak be minden más játékom jol müködik a video kátyám neve Ms-StarForce GetForce3TI 200 series (Nvidia Gt Force3Ti200)
  • [Dragon] Ati
    Sajna a Dragonon asszem a proci messze nem elég neki, ezért szokott laggolni. Bár tegnap és tegnap előtt nekem teljesen normális volt, most hogy kisebb a maxlétszám.
    Azt a szellemakármit 1x már én is láttam, 1xcsak elrepült valami a tankom előtt Gazalán, azt hittem valaki már itt is talált yófajta csalást :) de aztán senki sem szólt hogy valami nem stimmelne. Ez kb olyan lehet, mint amikor a pálya kezdetén elindulunk a hajóról, és a térképen mutatja, hogy egy csapattárs már kint van a szigeten, aztán persze nincs ott senki sem.
    Amúgy amikor még ment a HBS, nekem nem tűnt fel, hogy jobban lehetne célozni, mint a Dragonon, nálam kb. ugyanolyan volt mind2 (néha ugyanúgy laggolt 32 playerrel mint a Dragon, máskor meg teljesen normális volt, szóval szerintem épp milyen kedve van a szervernek :). G-n még nem játszottam, mert eddig talán 1x láttam rajta sok embert (mostanában csak esténként/éjjel nézek be játszani) de akkor épp a Dragonra mentünk Zolkoval. Nembaj, majd kipróbálom 1xcsak.

B.U.É.K. mindenkinek!
  • Jacek
    Sot nem a klan a lenyeg hanem ugymond veteran jatekos aki tud mindent es nem csak nez mint hulye gyerek a moziban.

Egyebkent BUEK mindenkinek engem ma huzni fognak mint a szankot:DDD
  • Jacek
    Pedig Skorpio ott is komoly taktika kell:)) Team vagy CTF ugyan ez a helyzet ha egy ossze verodott csapat kuzd egy Klan ellen.
    De itt nem ez a problema.

Optikai eger tema intellimousebol is jo a 3.0 verzio , ligibol dualoptical vagy az uj MX sorozat ez nem dual de ugyan annyi jelet vesz le szoval gut.
  • FreddyHawk
    Ismerem az érzést, utánozhatatlan, és most a másik oldalon játszva megérezhettem az a keserűséget is amiről BB beszélt ... El-Alamein déli bázis - kudarc volt minden próbálkozásom... Gazala középső északi bázis - végem volt mint a botnak :))

Na, testvérek, most elmegyek egy szilveszteri atomvillanás buliba, imádkozzatok lelki üdvömért !

Nagyon jó bulizást kívánok mindenkinek , és felejtsétek el a gépet ma estére !!!!

• skorpio7
    A MOH:AA nagyon is más azért , azt a BF-hez hasonlatosnak tartom , de az UnrealT. és Quake az nekem csak mint egy "nesze-neked , lőjj le mindenkit" játéknak marad csak meg .És nagyon már nem is fog megváltozni .
  • skorpio7
    OK meglesz ... legalábbis megpróbálom . :)
  • skorpio7
    Na így már értehtő a dolog , de tudod jó volt a győzelem ízét is érezni , amikor nálunk majd mindenki PT-s volt .
    Majdnem a teljes PT-s gárda fent volt 5-6 játékóra alatt , egyedül SZEG-et nem láttam csak játszani ... aki sűrűbben szokott lenni még .
  • Schreck
    Szerencsére a láb mindig kéznél van.
    Belterj rulz!
  • FreddyHawk
    Biztos vagy benne ?
    A Vogon hajó parancsnokához hasonlóan az Én költeményeimet is nehéz zsigerkicibálás nélkül végighallgatni !
  • Schreck
    Halljuk, halljuk!
    Bár figyelmeztetlek, hogy erős a konkurencia, épp a minap kaptam egy méretesebb Szittya Bendegúz válogatást.
  • Schreck
    Ja, és mindenkinek BUÉK-ot és macskajajjtól (viszonlyag) mentes Másnapot kívánok!

Special thx to Ati, Life és Gyozo azért a sok kellemes óráért, amit a servereiken töltöttem/töltöttünk idén!
  • FreddyHawk
    :)) Én meg előadok párat a költeményeimből közben !
  • FreddyHawk
    Nem biztos, de Én a videóbeállítások körül kezdenék el matatni a helyedben. Ilyen képernyő üzemmódváltáskor kivág - hibának tűnik.
    Egy Jeepet nem szokott mutatni közben valahol a háttérben, fej nélküli csontváz sofőrrel ???
  • Schreck
    Jó BB, értem én a problémádat. A magam nevében csak annyit mundhatok, hogy a jövőben igyekszem jobban figyelni a team balancera. De most egy picinyt te is gondolj bele: adott egy halom emberke, akik szeretnének klánként játszani, de nincs meg mindenkinek a gyári játék. Legalább is egyelőre. A külföldi tört serverek vagy lassúak, vagy passworddel mennek - ergo maradnak a magyar serverek. Hangsúlyozom: nem azért mennek föl magyar serverekre hogy direkt kiszúrjanak a nagyérdeművel hanem azért, mert nincs más. Nyilván igyekeznek egymással játszani (különben miért nyomatnák ezt a klán dolgot?) és csak akkor válnak szét, ha már teljesen nyilvánvaló a csapatok egyenlőtlensége. Ilyenkor szépen tessen felmenni a TS-re és közölni, hogy már 2 map óta folyamatosan ők nyernek és izé. Hidd el, nem hajtottunk volna el trágárságokat kurjongatva...

Egyébként pár hét és szvsz. a többségnek meg lesz a gyári, akkor pedig egy vogon építőflotta szökési sebességével fogunk elhúzni a külföldi serverek irányába.
  • Petyus_
    Pl. UT2k3 DD/BR/CTF azért nem kis csapatmunkát/taktikát igényel, nem leszólni ezeket a gémeket! :)

Aki II. vh. környezetben akar jókat rássolni, detmeccselni az jöjjön MOH:AA Spearheadezni a klánunk szerverére: 193.225.82.100! :)
  • teran
    nem irki egyszerüen semmit hanem mikor elkakarom indittani akkor mejelenik egy ablak 1942 battlefield és utána ki ugrik és megjelenik megint a windovs alap ablakja ,amugy elég komoly optikai egerem van és a gépem is jo-tehat nem ir ki semmit hanem egyszerüen nem indul el a játék még single playerbe sem?
  • FreddyHawk
    Bizony...
    Sötét téli éjszakákon megfáradt harcosok a kandalló mellet ülve gyermekeiknek ( gratulálok Forrest Tomee ) a szellepjeepről mesélnek... Bárhol megjelenhetnek a harctéren... Elütnek, mielőtt életed killsorozatával megnyernéd a mapot ... Véged ...
  • Petyus_
    Úgy látom megvan a magyar BF42 scene városi legendája...

...az Elszáguldó Szellemjeep!

Aki lencsevégre kapja örök tankátvevési jogosultágot kap tőlem! :)
  • ssc-suni-hu
    Na akkor KMF2MA2V
    Kivanok Mindenkinek Frankosabb 2003-at Mint Amilyen 2002 Volt. Es bekesebb harcokat a Forumban es gyilkosabb mecseket a harcmezon.
  • FreddyHawk
    TS most melyik ?
    És igen, bevallom, ellenetek mentem, mert sokkal élvezetesebb volt ellenfelek ellen játszani... Kövezzetek meg ! :))
    Ja, meg úgy látom, hogy a PT ki akarja kényszeríteni, hogy az emberek TS-en összefogva játszanak ellenünk ... Nagyon helyes ! Csak nagyon NEHÉZ lesz !

ui.: egyébként 600 levezetett kilóméter után csak felkukkantani mentem fel a Dragonra, de olyan sirály csaták voltak, hogy nem bírtam otthagyni hajnalig... Na, még egy utolsót, na ez most tényleg az utolsó stb stb, aztán ezért nem mentem TS-re, mert aszittem menek rögtön. Bokesz.
  • Manta
    TS-en azért nem voltam, mert elveszett lakásfelújításkor a mikrofonom, majd beszerzek egyet. Vagy megkeresem :)
    Amúgy tényleg nagyon szövetséges-pártiak vagytok...
  • skorpio7
    Nem voltál TS-en , meg nem velünk harcoltálé !
    Miért ?
    Ez egy közös megállapítás volt a 32 playeres időszakból .Ja igen , gyere majd a G szerverre harcolni néhány órát , majd utánna a dragon-ra ... te is érezni fogod nagyon is a különbséget .