109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Seat #16122 Dragonon + 1 hely üres! Go! -
Lifeforce #16121 Sorry a ts-ért de megált a szerver és csak holnap reggel tudják újra indítani. :(
Remélem nincs gáz vele.Mondjuk garos de nem akarok szórakozni vele. -
#16120 TS nélkül nekem unalmas. -
#16119 Most jöttem Dragonról, van egy hely. -
#16118 Igy van G server jobb. -
#16117 Én is jobban preferálnám a G szervert.
Sokkal jobban lehet jáccani rajta. Pl. ahova lövök ott meghal az ellen, látom ha lőnek rám, nem tűnnek elő a semmiből szellem tárgyak stb. -
#16116 Szerintem napok óta aki boldogít minket a szervereken az 1 ember.
Noname
náci
lewis
faszelőlap
most füveztem
stb.
mindig tk-zik, iszonyú mocskos szája van és egy kibaszott nagy láma.
sorry de megint felidegesített.. -
Sir IvanHoe #16115 Na mondjatok valamit.
Elindul a jatek es 10mp mulva visszadob windowsba. Rosszabbik esetben pedig lefagy az egesz gep. -
#16114 Mind2 fullon, ping:
G: 56
D: 47
Majd szavazzatok ki valakit, szeretnék játszani -
#16113 szal tegnap kiderült hogy a faszelőlapok is tudnak rendesen játszani, ha meg vannak rá kérve :) TKzó barátunk egyszercsak megértette hogy nem élvezzük és abbahagyta. Ilyenkor örülök. -
#16112 103-39. Ez az ASEye egy isten, 1 perc az install!A LameSpy meg mehet ahonnan gyütt! :) -
#16111 Nálam nem tom mert letöröltem a filters.txt-met! -
Xboxman #16110 nálam ugyanez
G-re 25-40
Dragon 80-100 -
#16109 Mindenetre akárhogy is nézem , vhogy felennyi a ping a G-re , mint a Dragonra mindkét esetben . -
#16108 Nahh megnéztem a gamespy-os pingelést is kíváncsiságból .
G - 83 - 32 fő .
Dragon - 173 - 28 fő .
Uff ... akkor lehet hogy ez a bibi a célzásomban ? -
#16107 nálam dragion olyan 80, G olyan 50 :) de közben megy download, szal vszín lagolnék :) -
#16106 És most egy kis érdekességgel is szolgálok ( az itteni beírásom miatt pont betelt a hely ) , ebben a pillanatban a pingek .
G - 130 - 32 fő mellett .
Dragon - 253 - 28 fő mellett .
Nos ? 5-szöri frissítés mellett is . -
#16105 icram... airt arról ismered fel, hogy airnek hívják :) én továbbra is BurnBaby AKA [nudi]KLone AKA -MDex-KLone, etc. :)
szal air barátnője :)
röcsi köszöni jól van, nem bf-ezik mert 600as a pingje isdn-en, és a kollégiumban nincs netje. :) de csüt-szombat estéken még mindig gyaláz az sf szervereken :) -
#16104 Persze hogy teli , mivel a G-ről le lett véve a jelszó ... persze meg is értem Gyozo-t , mivel nem azért hozott létre ő sem egy szervert , hogy üresen tátongjon .És mivel majd mindenki a Dragon-t ismeri csak ( pedig szerintem a G jobb ), ezért az járt állandóan fullon .Mindenestre most bemegyek a G-re . -
sid123 #16103 Tele van mindkét szerver :( -
#16102 Nincs TS Life! -
#16101 Life: Mi történt? Nem találom a szervered! -
#16100 Amit legsurubben hasznalunk az a HBS szervere
212.92.18.103
csak erre a BF jatekra alkalmazva -
#16099 Thx Ja csak az a gond, hogy mostanság minden magyar szerver levan zárva. -
#16098 BUÉK! :o) -
#16097 Boldog új évet mindenkinek! :-) -
#16096 - Sok magyar hasznalja
- Megeri
- Erdemes
- Info: http://www.bf1942.hq.hu/ -
#16095 Ciao nekem evvel a team speakerrel lenne kérdésem.
Nem tudom megéri-e, hogy sok magyar használja-e, és, hogy működik? -
Seat #16094 Föl! Táámadunk!!! :) -
#16093 BUEK mindenkinek!! -
#16092 Hát kicsit késő reagálni erre a hozzászólásra, akit nagyon érdekel olvasson vissza, air véleménye olvasható, ebből a harmadik pontot emelném ki amelyel teljesen egyetértek. Ne a mi klánunk oszoljon két részre ha ez megoldható, hanem a "maradék" próbálja meg felfedezni hogy ott van minden pl. axisnak a neve mellett a [PT] jelzés, és azt látja hogy 2-0 akkor ne oda álljon. Egy Tsen vagyunk ált., a múltkor viszont kettőre szakadtunk, és mivel nem akartam másodszorra lefagyasztani a BF-et nem léptem át a másik TS szobába, hanem levettem a fejhallgatót. Há nem volt nagy élmény amikor csak a legerősebb robbanást hallottam. -
Pieces #16091 Most latom ezzel a teambalansszal hulyeseget irtam(meg komas vagyok) de a lenyeg az hogy nem talalkoztam olyannal,hogy felborult volna a palya valamelyik csapat tulereje miatt. -
Pieces #16090 Oromhir,hogy kedvenc jatekunk jo par helyen,ahol volt ev jateka szavazas,valamilyen kategoriaban elvitte a palmat!!!!Termeszetesen online magazinoknal.
Amiota megvettem az eredetit azota hazai szerveren nem sokat jaccottam.USA es angol szervereken harcoltam es a velemenyem,hogy azert ok egy kicsit kulturaltabban jaccanak.De azert ott is van TK es vannak spawnkillerek.Viszont mivel a szerverek alltalaban tele vannak nem gond a teambalansz. -
#16089 Bazzeg te vagy Air? :D Rocsival mi a helyzet? -
Xboxman #16088 Aha lesz kibe tölteni az olmot -
Xboxman #16087 JA tényleg most örülni kéne neked,bocs!:P -
#16086 minden új játékosnak örülünk :) -
Xboxman #16085 Huha már előre is röhögnöm kell:P -
#16083 BUÉK
Van két gyerek a Dragonon fasz, és faszelölap, ha lájátok öket, akkor azonal kick, mert akkora szájuk van mint álat.Két kis faszopo álandon szétl9öték a gépeket ha nem ök értek oda. -
Borg #16082 Ja.