109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#101302 ahham. Akkor ha beírom, hogy 31. szülinapomon volt, akkor elhiszitek hogy nem velem történt? :)) -
#101301 "RÁTONYI KRISZTÁN FERENC".Tőle is kaptam 2000Ft-ot,de nemtudom,hogy kicsoda :D Vki? -
#101300 -
#101299 csak a te kedvedért palikám...
-
koattila79 #101298 Hali
Semi a bf szerverkeresőén sárga a szerver de továbbra is megtagadva már meguntam nem is foglalkozok vele. -
#101297 respect :) ( a viccre visszatérve, ez egyértelmü hogy nem a saját évszámoddal fogod beírni a jelenetet :D ) -
#101296 Paul angol tudása főleg PC játékokból ered. Emiatt pl. a feltalál-kitalál szóra a research-et nyomja mert stratégiai játékokban pl. civ. a fejlesztéseket ezen gomb megnyomásával lehet véghezvinni. :) Tehát ha ezt a körülményt valaki tudja, akkor megérti mit akar mondani angolul. -
#101295 Tú no puedes crear nueves chistes. (bocs csak épp tanulgatok, valahogy így lenne spanyolul.)
A vicc nem saját sztori, már csak azért sem mert nem vagyok még 40 ;) Amúgy 5 év alatt negyedik titkárnőmet nyűvöm, most hogy belegondolok! :))) -
#101294 It iz :) -
#101293 az angol tudásod továbbra is aggasztó :) ha nagyon gyúrok h értelmes mondatot sejtsek a mondandód mögött, akkor 'nem ismered az új humor kutatást' :) legközelebb a can't create irányba tapogatózz ,) -
#101292 a viccet vszín azért nem találod, mert olyan régi :) -
#101291 Lavinát ismerve álmodta. -
Bala10 #101290 -
#101289 ahogy javul az angol tudásom úgy romlik a magyar :p
legalább angolul yól gondolom?: "you do not know research new humor" -
#101288 Ezzel a viccel csak annyi problema van hogy sehol nem létezik.. google, sehol.. te nem tud viccet kitalálni.. már csak az a kérdés hogy álmodtad vagy valóban megtörtént veled :D -
#101287 ííííííííííííí,ez mekkora:D -
#101286 Miért rúgtam ki a titkárnőmet?
Két hete volt a 40. születésnapom...
Egyébként sem éreztem magam valami fényesen.
Lementem reggelizni. A feleségem azt sem mondta: Jó reggelt, nemhogy Isten éltessen. ...
A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen hagytam őket.
Úton az irodába már teljesen levert voltam.
Bementem az ajtón és Mari, a titkárnőm felállt és így szólt: -Isten éltesse sokáig, főnök!
Na, ettől egy kicsit mindjárt jobban lettem. Legalább egyvalaki nem felejtett el!
Délig dolgoztam. Pontban 12-kor Mari bekopogott az ajtómon és azt mondta:
- Főnök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten!
Nem a szokásos étterembe mentünk, hanem egy hangulatos kis falusi lokálba,
hogy egy kicsit magunk lehessünk. Ittunk két Martinit és elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton Mari azt mondta:
- Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma van a születésnapja. Ne menjünk vissza az irodába! Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni kávét!
Így felmentünk a lakására és kávé helyett megittunk még két Martinit, és kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát.
Egy idő után Mari így szólt:
- Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a
hálóba, azonnal itt vagyok.
Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében egy születésnapi torta volt és
őt követték: a feleségem, a gyerekeim és a közelebbi munkatársaink és a
Happy Birthday-t énekelték.
És én ott ültem a heverőn, és ....... a zoknimon kivül semmi nem volt
rajtam.
-
#101285 Innen sok infot kapsz. -
koattila79 #101284 Ok megcsinállom köszi a segitséget majd megirom az eredményt -
Bala10 #101283 1.6 full, majd 1.61 -
koattila79 #101282 EZ kettő vagy egy mert 1.61 fentvan kell más is? -
#101281 a patch-ek fenn vannak?
alap 2 cd bf1942+1.6+1.61 -
koattila79 #101280 Fel se enged rá.
De mi az a screenshot ényire még nem értek a gépekhez csak hobbi szinten nyomom. -
#101279 Elnézést, hogy tegnap nem voltam. ELőször be akartam ide írni, hogy 7-ig szóljatok, ha este meccs van, mert akkor úgy kell szerveznem az estét, de szerencsére előtte beszéltem Paullal, mondta, hogy benn volt a wartervezőben... Szóval bocsi, az én saram, hogy nem tudtam lenni tennap. -
#101278 Nincs itt semmiféle román csoda. Először is az magyar rész, ami boomol, másodszor meg ott nincs szerencsétlen fletó & co.
-
#101277 előbb ment,most ne ma görgetés,csííííííííí. -
#101276 iylen név nincsa a banlist-ben,kéne egy screenshot arról,amit kiír,miután kidob a játékból,vagy fel se enged rá. -
koattila79 #101275 & ati & (hun) néven látszottam -
#101274 ugyenez van az enyémmel is.. Én gyanakodom egy software-es problemára, pl a teamspeak-el lehet néhe összeakad... -
#101273 szedd szét, valszeg eltőrt a kis bizbasz ami kurogatja a másik bizbaszt és igy nem bizbaszolódik, de ha mákod van pilcsiragasztóval megtod oldani, de úgysem lesz és vehetsz másikat -
#101272 ja,leeht hoyg már kikopott,vagy mittomén.majd nézek vmi újat MM-ban. -
#101271 trianon :( -
#101270 Há me talán nem szoftveres a gond?
-
#101269 hehe:) de kb tegnap óta van ez,se foxban,se ie-ben nem görget,se winampban:P -
#101268 Ha 2x rálépsz és jól odakúrod a falhoz, vagy megjavul, vagy tényleg vehetsz újat. :-) -
#101267 nem emgy az egerem görgetője:(:(: csak néha mozdul be,venni kéne egy újat talán? -
#101266 nem csoda, nagy eu-s beruházások északnyugat erdélyben, szabolcsban meg ha a kis falukban nem megy ki az ember kapálni a kiskertbe, akkor éhendöglik
kb már egy éve megfigyelhető ez a tendencia -
Seat #101265 Thx,aPa! :) -
Seat #101264 lol,hol tartunk?... :) -
#101263 lol break eredete :D