109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• LSSAHlavina
    ahham. Akkor ha beírom, hogy 31. szülinapomon volt, akkor elhiszitek hogy nem velem történt? :))
  • Wreck86
    "RÁTONYI KRISZTÁN FERENC".Tőle is kaptam 2000Ft-ot,de nemtudom,hogy kicsoda :D Vki?
  • Zerénd
  • BurnBaby
    csak a te kedvedért palikám...
  • koattila79
    Hali
    Semi a bf szerverkeresőén sárga a szerver de továbbra is megtagadva már meguntam nem is foglalkozok vele.
  • LSSAHPAUL
    respect :) ( a viccre visszatérve, ez egyértelmü hogy nem a saját évszámoddal fogod beírni a jelenetet :D )
  • LSSAHlavina
    Paul angol tudása főleg PC játékokból ered. Emiatt pl. a feltalál-kitalál szóra a research-et nyomja mert stratégiai játékokban pl. civ. a fejlesztéseket ezen gomb megnyomásával lehet véghezvinni. :) Tehát ha ezt a körülményt valaki tudja, akkor megérti mit akar mondani angolul.
  • LSSAHlavina
    Tú no puedes crear nueves chistes. (bocs csak épp tanulgatok, valahogy így lenne spanyolul.)

A vicc nem saját sztori, már csak azért sem mert nem vagyok még 40 ;) Amúgy 5 év alatt negyedik titkárnőmet nyűvöm, most hogy belegondolok! :)))
  • Guest
    It iz :)
  • BurnBaby
    az angol tudásod továbbra is aggasztó :) ha nagyon gyúrok h értelmes mondatot sejtsek a mondandód mögött, akkor 'nem ismered az új humor kutatást' :) legközelebb a can't create irányba tapogatózz ,)
  • BurnBaby
    a viccet vszín azért nem találod, mert olyan régi :)
  • JAG1
    Lavinát ismerve álmodta.
  • Bala10
  • LSSAHPAUL
    ahogy javul az angol tudásom úgy romlik a magyar :p
    legalább angolul yól gondolom?: "you do not know research new humor"
  • LSSAHPAUL
    Ezzel a viccel csak annyi problema van hogy sehol nem létezik.. google, sehol.. te nem tud viccet kitalálni.. már csak az a kérdés hogy álmodtad vagy valóban megtörtént veled :D
  • Wreck86
    ííííííííííííí,ez mekkora:D
  • LSSAHlavina
    Miért rúgtam ki a titkárnőmet?

Két hete volt a 40. születésnapom...
    Egyébként sem éreztem magam valami fényesen.
    Lementem reggelizni. A feleségem azt sem mondta: Jó reggelt, nemhogy Isten éltessen. ...
    A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen hagytam őket.
    Úton az irodába már teljesen levert voltam.
    Bementem az ajtón és Mari, a titkárnőm felállt és így szólt: -Isten éltesse sokáig, főnök!
    Na, ettől egy kicsit mindjárt jobban lettem. Legalább egyvalaki nem felejtett el!
    Délig dolgoztam. Pontban 12-kor Mari bekopogott az ajtómon és azt mondta:
    - Főnök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten!
    Nem a szokásos étterembe mentünk, hanem egy hangulatos kis falusi lokálba,
    hogy egy kicsit magunk lehessünk. Ittunk két Martinit és elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton Mari azt mondta:
    - Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma van a születésnapja. Ne menjünk vissza az irodába! Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni kávét!
    Így felmentünk a lakására és kávé helyett megittunk még két Martinit, és kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát.
    Egy idő után Mari így szólt:
    - Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a
    hálóba, azonnal itt vagyok.
    Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében egy születésnapi torta volt és
    őt követték: a feleségem, a gyerekeim és a közelebbi munkatársaink és a
    Happy Birthday-t énekelték.

És én ott ültem a heverőn, és ....... a zoknimon kivül semmi nem volt
    rajtam.
  • Wreck86
    Innen sok infot kapsz.
  • koattila79
    Ok megcsinállom köszi a segitséget majd megirom az eredményt
  • Bala10
    1.6 full, majd 1.61
  • koattila79
    EZ kettő vagy egy mert 1.61 fentvan kell más is?
  • Wreck86
    a patch-ek fenn vannak?

alap 2 cd bf1942+1.6+1.61
  • koattila79
    Fel se enged rá.
    De mi az a screenshot ényire még nem értek a gépekhez csak hobbi szinten nyomom.
  • LSSAHlavina
    Elnézést, hogy tegnap nem voltam. ELőször be akartam ide írni, hogy 7-ig szóljatok, ha este meccs van, mert akkor úgy kell szerveznem az estét, de szerencsére előtte beszéltem Paullal, mondta, hogy benn volt a wartervezőben... Szóval bocsi, az én saram, hogy nem tudtam lenni tennap.
  • LSSAHlavina
    Nincs itt semmiféle román csoda. Először is az magyar rész, ami boomol, másodszor meg ott nincs szerencsétlen fletó & co.

• Wreck86
    előbb ment,most ne ma görgetés,csííííííííí.
  • Wreck86
    iylen név nincsa a banlist-ben,kéne egy screenshot arról,amit kiír,miután kidob a játékból,vagy fel se enged rá.
  • koattila79
    & ati & (hun) néven látszottam
  • LSSAHPAUL
    ugyenez van az enyémmel is.. Én gyanakodom egy software-es problemára, pl a teamspeak-el lehet néhe összeakad...
  • Kovács legény
    szedd szét, valszeg eltőrt a kis bizbasz ami kurogatja a másik bizbaszt és igy nem bizbaszolódik, de ha mákod van pilcsiragasztóval megtod oldani, de úgysem lesz és vehetsz másikat
  • Wreck86
    ja,leeht hoyg már kikopott,vagy mittomén.majd nézek vmi újat MM-ban.
  • joebacsi
    trianon :(
  • JAG1
    Há me talán nem szoftveres a gond?
  • Wreck86
    hehe:) de kb tegnap óta van ez,se foxban,se ie-ben nem görget,se winampban:P
  • JAG1
    Ha 2x rálépsz és jól odakúrod a falhoz, vagy megjavul, vagy tényleg vehetsz újat. :-)
  • Wreck86
    nem emgy az egerem görgetője:(:(: csak néha mozdul be,venni kéne egy újat talán?
  • joebacsi
    nem csoda, nagy eu-s beruházások északnyugat erdélyben, szabolcsban meg ha a kis falukban nem megy ki az ember kapálni a kiskertbe, akkor éhendöglik

kb már egy éve megfigyelhető ez a tendencia
  • Seat
    Thx,aPa! :)
  • Seat
    lol,hol tartunk?... :)
  • Wreck86
    lol break eredete :D