109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#101342 és lámák vagy sem - ha pl kurkon ahol 1-2 spawnpont van katyusa, repcsi esetleg tank is kempel, akkor onnan nem jön ki senki... -
#101341 ez így ebben a formában nem igaz, ha sok lámpi van az oldaladon baszhatod hogy kijutottál egyedül gyalog -
#101340 páblikon azért általában ki lehet jönni simán a kempből -
#101339 Akkor megyek jatszom egy kicsit :D -
#101338 Ha nincs fent admin, gyak. lehetetlen normális meccseket játszani. Tegnap a Kursk-on Katyusázták halálra a bázison a népet. Ma pedig a Market Gardenen szabadultak el az indulatok. És nem csak egy-két illetőről van szó, ha valaki elkezdi, vérszemet kap a csorda is.
Van erre megoldás?
-
#101337 akkor mi legyen,maradjon még két napig rajta,aztán levesszük? -
#101336 oks,vettem és köszi. -
#101335 onnan ahonnan én néztem ő meg egy másik fiatalember bementek az axis alapra, beültek p4be, ott randalíroztak. a másikat kilőtték, ő kijött a tankkal, utána azt kilőtték alóla, amikor bement a tiger spawnra, ahol kilőtték.
nem láttam konkrétan, hanem néztem a minimapot és a frageket, hogy ki volt a 2. fiatalember. előfordulhat, hogy tévedtem, de valószínűtlennek tartom, ugyanis akkor nem lőttek le mást. -
#101334 BB! Lenne egy kérdésem:
"Szia (Miller ?).
BurnBaby ma 18:45-kor bannolt a szerverröl, csak nem tudom miért. Bulge-pályán jöttem le mint amcsi a malomtól tankkal, az úton voltam, de nem a bázisban. Akkor láttam két német tankot, akik persze kezdtek löni. Visszalöttem, de szétlötték a tankot én meg gyalog menekültem, két infantry mögöttem, löhettem a marha gyors No4-al. Aztán hirtelen BurnBaby bannolt. Na de miért? Ez szerintem (és a BC-szabályok szerint is) nem volt BC, vagy?
Minden esetre köszönettel tartoznék, ha tisztázni tudnád a dolgot.
Omega"
Szerinted mi volt?Én nemtom,azért kérdem. -
#101333 Mennyi a napijegy és hány halat lehet elhozni ? -
a -
#101331 matchmap v1 Töltsétek le,nézzétek meg.Szerintetek nagy-e(sztem igen,lehet hogy kisebbre kéne megcsinálnom)? -
#101330 nyet:)
az a repcsi match map lesz talán:) -
#101329 Repulot is rakjal bele ! -
#101328 Maradjunk az eredetinél. Max majd pár év mulva beteszük :) -
#101327 Nos.Nem az összes filet szedtem eddig össze,de ez az 5 plusz tank 12mb-ot jelent a térképhez,s hiányzik még a hangjuk is.
szóval 9+12=21mb lenne a térkép Pali,megéri? Vagy maradjunk az eredetiknél. -
#101326 :P most azokat a szarokat is pakoljam bele:(
rtr: M11-39 kicsi olasz tank,M3 Grant(amcsi),német SturmGeschutz(önjáró tankelhárító szem kéne bele),
sw: német Sturmtiger,amcsi T28 (redesignated T95)(ez dúrva lenne)
ennyi lenne kb,de akkor megnő a térkép mérete,mert ezeknek sok file-ja van azthiszem. -
#101325 Lekell tölteni? Mert ha lekell tölteni akkor tudnál rome to rome és sw tankokat is betenni? -
#101324 negatív -
pl? -
#101322 tököm Pali.ne mkell egy hatalmas monstrumra gondolni,egyszerűen azt a 4-6 db négyzetet pirossal átrajzolnám az íveit,ahol csatázni kell:D -
#101321 Ügyi vagy.
hmm hát igen, valahogy elkellene vállasztani a főbézt.. lehet egy természetes hegy mint ahogy az aberdeen kinéz 1 db keskeny ösvénnyel.
Sikerült Wittmannal beszélni hogy feltegye a pályát ? mert akkor ma este már tesztelhetnénk! -
#101320 kész a térkép,sztem a minimapon be lehtne jelölni,hogy kb hol zajlódjon a csata,szerintetek? -
#101319 -
#101318 Persze, a warszerverre fog kerülni. Lehet ma este de legkésőbb holnap estére elkészül a térkép. -
#101317 Nekem csak a Blend-a-meddel van tapasztalatom.
(Sry :D) -
#101316 OFF:
Valakinek van kötelezője a KÖBE vagy a Signal biztosítónál ? -
#101315 de ez csak a warszerveren működne, mert jönne a csomó csákó aztán spanolna automatikusan :D -
#101314 Akkor megcsinálod ezt a pályát? legyen sima sivatag! teljesen szimetrikus, ahogy leírtam, de medik doboz nem szükséges, majd nyom szuiszájdot a csávó ha sérült a 2. körre.
Kisérleti jelleggel még ne pénzte nyomjuk hogy a szabályok letisztuljanak.
A kihivásom továbbra is éll azzal a változtatsással hogy bármilyen tankkal és nem pénzre. És az időpontban rugalmas vagyok :) -
#101313 Természetesen az ember halála.
Tehát ha a két tank megsemmisül akkor gyakalog ,késsel,pisztolyal,gránáttal, távcsöves puskával utolsó vérig folyik a harc.
A végén az győz aki nem hal meg. Tehát ha pl valaki gépisztolyal lelövi a másikat, de rá 2 másodpercre meghal az ellenfél gránátjátol akkor döntetlen és nemszámít a harc semminek. Szal nem 1-1 hanem 0-0
Amiről még nemszóltam az a harc lebonyolítása. Nem arról van szó hogy valaki meghal és a másik meg megy kempelni :) hanem a másik vagy vissza megy a főbézre ( medik szekrény meggyógyitja stb ) vagy nyom egy szujszájdot, vagy ha van admin akkor egyszerü restart és jön a második forduló.
Szerver beállításban engedélyezzük a free kamerát és bejöhet sok ember is nézőnek, de nem spanolhatnak le. Frapsal fel is veheti valaki és feltölthetné valahova, pl a leendő weboldalunkra ;)
Rádió közvetitést is kellene csinálni úgy ahogy a memo kupákon szokott lenni. (vakami listen.pls file volt, de majd utánanézek ha odáig fajulna a dolog :D ) -
#101312 És mi a győzelem?
Elpusztul a tank, vagy a vezetője?
Hogy nézhetné a közönség? Ha látnám a meccset tuti fogadnék, de így csak eredményre menni unalmas.
Lehetne közben egy szpíker is Ts-n :D -
#101311 + pénz kéne az ls számlájára:D -
#101310 Köszi szépen Kryss! Kellett a pénz nagyon,de egyenlőre marad a server! -
#101309 KIHIVÁS! Szombat ( jun 7) 17.00, Tigris.
Ha valakinek sok pénze van vagy nagy arca itt az alkalom :) -
#101308 Na lenne egy ötletem. Párbay show!
Koncepció:
1v1 vagy 2v2 tankpárbay. Kihivás itt az sg-én egyenlőre. Speciálisan erre készített térképen 5 győzelemig.
A kihivás menete: x bejelenti hogy T időpontban játszana valakivel egy párbayt Z harckocsival. y jelentkezik a párbayra.
Mindkét fél Z harckocsival fog harcolni, aki előbb eléri az 5 győzelmet nyer.
A vesztes fél befizet 1000ft-ot a lasa számlájára.
A mérkőzés kezdetéig lehet fogadásokat kötni a nyertes személyére. Az odds-okat egyenlőre én fogok kitalálni mint szervező.
Max 1000ft-al lehet fogadni. Ha nyer a lasa számlájáról kap pénzt, ha veszít bekell fizesse az 1000ft-ot.
Szükséges az alábbi pár cucc a megvalósításhoz:
- kellene Milcsinek csinálnia egy olyan pályát ahol nincs semmi. Vízszintes terep, kb akkor mint egy fél aberdeen. A pálya két szemközti sarkába azaz 1-1 főbézre minden tankból 2db ot tenni, jármű spawn time minimum. Csak sniper cast engedélyezett.
- kellene egy weboldal ahol lehetne követni a küzdelmeket, fogadásokat. -
#101307 BB! csak poén volt az egész :D ha nem vetted volna észre :) -
#101306 Ismerjük egymást valahonnan? Amugy még mindig ott vagyok... -
#101305 Annyit tudunk, hogy Debrecenben voltál katona. :-) -
#101304 RKF, na az én vagyok. Hogy nézz ki, marad a szerver? -
#101303 Nemtom, de ha a címét telefonszámát is berakod, találunk róla képet. :-))