Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OBI szerver este 11-ig fut a 152.66.93.30-as IP-n a jelszó: bf42hu
A szerver átált 1.1-re, tehát kliens oldalon is tessék frissíteni.
A szerver átált 1.1-re, tehát kliens oldalon is tessék frissíteni.
Teccikérteni?
"32 embernél nagyon akad"
Ez mit jelent?
32 ember bent volt a szervereden, vagy 32 fös szervert inditottál, csak ugy magadban?
Ez mit jelent?
32 ember bent volt a szervereden, vagy 32 fös szervert inditottál, csak ugy magadban?
http://deathfellows.hu/
Kipróbáltam a patchel egy kicsit, de különös változást nem észleltem. 32 embernél nagyon akad, bár nincs túl erõs gépem. Ez van.
rendben 😊
Na én felpatchelek, de azért megtartom a régit is, ha a szerver nem patchelõdne.
Azért gúnyolódsz mert tudod, hogy csak igy van esélyed ellenem 😊 Szemetet ELVbõl nem viszek le 😊 4 forint?
épp itt hever 2 forint elöttem az asztalon, ha leviszed a szemetest, a tiéd! 

FONTOS! Adománygyûjtést szervezek magamnak. Mindenkit kérek aki teheti segítsen pár forinttal, hogy egy új monitort vehessek. A régi mint gondolom tudjátok 3 óráig bírja folyamatos aztán túlmelegszik. Tegnap is miközben igyekeztem az ellenfél tábora felé gyalogosan, a monitor fölé hajolva fújtam, hogy kihûljön 😊 Az adományokat a 00010001000-0011001110-11000111 -ás számlára lehet befizetni.
Köszönettel
Hamlet a vak

Köszönettel
Hamlet a vak

Hmm!
Mit keresek én itt, ilyen hajnalban?
Huztam vissza aludni!Bye!
Jo lenne , ha ma a szerverk is patchelve lennének!(és ez a nevükböl is kiderülne).
Mit keresek én itt, ilyen hajnalban?
Huztam vissza aludni!Bye!
Jo lenne , ha ma a szerverk is patchelve lennének!(és ez a nevükböl is kiderülne).
Engem az zavart fõleg, hogy szaladgál az enemy, soroz ezerrel, majdnem meghalok, amikor kifogy neki. Pillanatra megáll, és akkor telibelövöm a fejét mérnökpuskával, de a game szerint nem találta el. Ha viszont egy kicsit több ideig áll, addigra a server is rájön, hogy hol van az illetõ, és akkor 1 km-rõl is fejbe lehet lõni. Na ez gáz.
Továbbá az, hogy bizonyos távolságon belül, oldalról át lehet lõni az álló ember fejét 😞
Remélem, javítják.
Egyébként kinézetre és hangra is az amcsi mérnök fegyver a legjobb 😊
Továbbá az, hogy bizonyos távolságon belül, oldalról át lehet lõni az álló ember fejét 😞
Remélem, javítják.
Egyébként kinézetre és hangra is az amcsi mérnök fegyver a legjobb 😊
XBoxman, a BAR nem szór, csak nem futás közben kell lõni vele, és nem spray-elve, hanem kettesével.
De mielõtt azt hinnéd, hogy lámának nézlek - láttalak játszani, és jól nyomtad -, szerintem arról lehet szó, hogy változott, remélhetõleg jobb lett a nercode, és máshogy kell lõni. Eddig mozgó embernek elé kellett lõni.
Ha mégis butítottak kicsit a BAR-on, az se baj, mérnökkel meg sniper-ral elég esélytelen volt a közelharc, és ez néha kezdett zavarni.
De mielõtt azt hinnéd, hogy lámának nézlek - láttalak játszani, és jól nyomtad -, szerintem arról lehet szó, hogy változott, remélhetõleg jobb lett a nercode, és máshogy kell lõni. Eddig mozgó embernek elé kellett lõni.
Ha mégis butítottak kicsit a BAR-on, az se baj, mérnökkel meg sniper-ral elég esélytelen volt a közelharc, és ez néha kezdett zavarni.
NA mivan?Mindenki suliban/munkahelyen rohad
Muahaha
Muahaha

\"Life is around you and in you.\"
Na vazze!Felmnetem egy patcelt szerverre és érdekes dolog történt velem:Megláttam az elleséget és BAR-al lekezdtem lõni ,de az istenért se fogott rajta a golyó több tárat belelõttem de meg se kottyant neki!Ez miért van(lebutították a BAR-t,hogy méglyobban szórjon vagy cheater volt a pali)?
\"Life is around you and in you.\"
NA felraktam a patchet!
Igy aztán nem tudtam visszamenni hozzátok!
mind1
Voltam máshol!
Elsö tapasztalatok:
1. Jobb
2.😊)
3.Majd meglátjátok, a tankok még jobbak, a jeep már nem a legerösebb jármü, ugy tünik a netkod is javult.LEginkább a fegyvereket szerettem volna kiprobálni, de nem nagyon sikerült, az elsö három embert lelöttem aki szebejött, utnána meg nem adodott közelharc! 😊)
Igy aztán nem tudtam visszamenni hozzátok!
mind1
Voltam máshol!
Elsö tapasztalatok:
1. Jobb
2.😊)
3.Majd meglátjátok, a tankok még jobbak, a jeep már nem a legerösebb jármü, ugy tünik a netkod is javult.LEginkább a fegyvereket szerettem volna kiprobálni, de nem nagyon sikerült, az elsö három embert lelöttem aki szebejött, utnána meg nem adodott közelharc! 😊)
SERVER FIXES
-Improved server stability.
-Fixed bug that caused server to say it was full when it wasn't.
-Servers started from in-game now use settings from dedicated server
tool if those settings are not in the in-game Create Game front-end.
-LAN servers no longer report to Gamespy master server.
-Limiting the bandwidth now works from the dedicated server
CLIENT FIXES
-All Seeing Eye server browser support added.
-Fixed refresh rate locked to 60 hz in Win2k and XP machines. We're working on getting
this fix for Win98 and ME machines, but we're waiting for dev support from Microsoft
before we can proceed. To enable this on Win2k and XP machines do the following:
-Open the videodefault.con file found in Settings\VideoDefault.con
-Edit the line: renderer.allowAllRefreshRates # (where # can be replaced
by 0 or 1)
-Changing this value to one will allow you to select the refresh rates from the
Options>Video section of the in-game frontend. NOTE: the game will default to 640x480.
-Fixed bug that caused ammo-boxes and health-cabinets to not work occasionally.
-Considerably faster internent in-game browser.
-Added icon in the in-game browser for dedicated servers.
-Added icon in the in-game browser for password protected servers.
-Added icon in the in-game browser showing server CPU status, if it's doing well or if
it's bogged down by too many players for it's capacity (this is dependant upon the CPU
not the bandwidth).
-Added server CPU info in the in-game browser under the server info>rules tab.
-Chat text in-game has it's own color so it's easier to see.
-Server version number will show correctly in server info> rules tab
-Fixed some instances of the internet browser crashing when pressing yes to update to
newer version on a 98 machine.
-Fixed player ability to sink Jeeps and Kubelwagens into the ground.
-Fixed free spectator camera does not turn off, even when unchecked in the server.
ma 01:22 | Válasz erre | #1849
ja es szerintem a sniper is allied ... es a celzott emberke is ^.^
de lehet csak ellenorzi jol van-e ^.^
Válasz 'KreeztalCODE' üzenetére (#1847)
ma 01:19 | Válasz erre | #1848
egy jobb letoltes a 12 megas patchnek
ma 01:17 | Válasz erre | #1847
sokan reklamalnak miert is van annyi TK ... nos a megoldas egyszeru ... mert az EA is ezt tamogatja.
a hivatalos honlaprol toltheto le a kovetkezo Wallpaper ... amin jol lathato amint egy amcsi katona epp a tarsat lovi le ^.^

-Improved server stability.
-Fixed bug that caused server to say it was full when it wasn't.
-Servers started from in-game now use settings from dedicated server
tool if those settings are not in the in-game Create Game front-end.
-LAN servers no longer report to Gamespy master server.
-Limiting the bandwidth now works from the dedicated server
CLIENT FIXES
-All Seeing Eye server browser support added.
-Fixed refresh rate locked to 60 hz in Win2k and XP machines. We're working on getting
this fix for Win98 and ME machines, but we're waiting for dev support from Microsoft
before we can proceed. To enable this on Win2k and XP machines do the following:
-Open the videodefault.con file found in Settings\VideoDefault.con
-Edit the line: renderer.allowAllRefreshRates # (where # can be replaced
by 0 or 1)
-Changing this value to one will allow you to select the refresh rates from the
Options>Video section of the in-game frontend. NOTE: the game will default to 640x480.
-Fixed bug that caused ammo-boxes and health-cabinets to not work occasionally.
-Considerably faster internent in-game browser.
-Added icon in the in-game browser for dedicated servers.
-Added icon in the in-game browser for password protected servers.
-Added icon in the in-game browser showing server CPU status, if it's doing well or if
it's bogged down by too many players for it's capacity (this is dependant upon the CPU
not the bandwidth).
-Added server CPU info in the in-game browser under the server info>rules tab.
-Chat text in-game has it's own color so it's easier to see.
-Server version number will show correctly in server info> rules tab
-Fixed some instances of the internet browser crashing when pressing yes to update to
newer version on a 98 machine.
-Fixed player ability to sink Jeeps and Kubelwagens into the ground.
-Fixed free spectator camera does not turn off, even when unchecked in the server.
ma 01:22 | Válasz erre | #1849
ja es szerintem a sniper is allied ... es a celzott emberke is ^.^
de lehet csak ellenorzi jol van-e ^.^
Válasz 'KreeztalCODE' üzenetére (#1847)
ma 01:19 | Válasz erre | #1848
egy jobb letoltes a 12 megas patchnek
ma 01:17 | Válasz erre | #1847
sokan reklamalnak miert is van annyi TK ... nos a megoldas egyszeru ... mert az EA is ezt tamogatja.
a hivatalos honlaprol toltheto le a kovetkezo Wallpaper ... amin jol lathato amint egy amcsi katona epp a tarsat lovi le ^.^

ja, copyzd át
Ja jó már izgultam, hogy én töltöm le itt meg kussvan 😊
Most én vagyok hülye, vagy tényleg kint az MP patch?
NaNa...
majd 1szer remélhetõleg rájössz, mi a különbség a 'lustaság' és a 'hatásos/gyors támadás' között 😉
"ne lenne hatékony, csak a hangulatot erõsen rontja" - hát ha a te csapatod hangulatát rontja, hogy a pontotok alig fogy, és az ellenfélé csökken, akkor.... . 😉
Én értem nagyjából NaNa, mire gondolsz...még ha vlkit kinyírna, vagy szemét módon átgázolna embereken az illetõ... de CSAK a rendelkezésére álló eszközöket veti be hatásosan a csapata érdekében... :p 😉
"érdemes belevinni a játékba egy kis "szerepjátékot"" - ennyi erõvel azt hiszem nyomhatnánk japcsi-amcsi focimeccsett is a reptéren, vagy balettozhatnánk akár a tornyokba... (bocs, ezt nem bírtam kihagyni) ... 😉
Maxxx
(a szintén szemét/aljas/és talán néha 'hatékony' lami) 😉
majd 1szer remélhetõleg rájössz, mi a különbség a 'lustaság' és a 'hatásos/gyors támadás' között 😉
"ne lenne hatékony, csak a hangulatot erõsen rontja" - hát ha a te csapatod hangulatát rontja, hogy a pontotok alig fogy, és az ellenfélé csökken, akkor.... . 😉
Én értem nagyjából NaNa, mire gondolsz...még ha vlkit kinyírna, vagy szemét módon átgázolna embereken az illetõ... de CSAK a rendelkezésére álló eszközöket veti be hatásosan a csapata érdekében... :p 😉
"érdemes belevinni a játékba egy kis "szerepjátékot"" - ennyi erõvel azt hiszem nyomhatnánk japcsi-amcsi focimeccsett is a reptéren, vagy balettozhatnánk akár a tornyokba... (bocs, ezt nem bírtam kihagyni) ... 😉
Maxxx
(a szintén szemét/aljas/és talán néha 'hatékony' lami) 😉
NEm is, csak én két helyre dolgozom!
sokan kiváncsiak a HTML gyakorlás topicra is! ^.^
sokan kiváncsiak a HTML gyakorlás topicra is! ^.^
NOs, ha igaz, akkor itt a találos kérdésre a válasz!
(Ha 2 golyo veri az álladat, mi van a szádban?)

(Ha 2 golyo veri az álladat, mi van a szádban?)