Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Belenéztem a tükörbe, és ott lett mögöttem egy szellem. Ettõl tisztára dobogott a szívem. Ki sem merek menni fogat mosni.
Pedig olvastam Barker könyvet és jó, de így rémisztõbb.
Pedig olvastam Barker könyvet és jó, de így rémisztõbb.
Nem untam rá! 😊
Annyira nem, hogy aztán elmentem a boltba és megvettem. Egyszik kedvenc játékom na... 😄
Annyira nem, hogy aztán elmentem a boltba és megvettem. Egyszik kedvenc játékom na... 😄
jaaa ... a BF1942 (fuj! ontopik!) patch megjelenese utan jo lenne ha irogatnatok a talalt bugokat a masik forumban ...
Zoly biztos orulne neki ^.^
Zoly biztos orulne neki ^.^
nekem ido utan unalmas lett ... nem tudom miert ... tul egysikuva valt ...
de tenyleg nagyon feelinges a jatek (ha nem unsz ra ^.^)
de tenyleg nagyon feelinges a jatek (ha nem unsz ra ^.^)
Komolyan mondom életed egyik legnagyobb játékélménye elõtt állsz!
Csak ne játszd nappal, mert elvész a hangulat!
Csak ne játszd nappal, mert elvész a hangulat!
Eddig bírtam, holnap suli, én meg lépek aludni... Csá népek...
A klánotok zenei izlése dícséretes! 

beletrafáltam a Papiba mi? 😊
nekem meg mindegy 😊 de azért hiv az ágy
jaja... nekem is kéne csak feldobott ez a bohócruha dolog
nem baj, a lényeg, hogy én jól elvagyok
annyira szar poénokat nyomok, hogy már mindenki alszik 😞
öööö, bohócruha? nincs valami klánlapotok? 😊klánlapunk? 😊) szólíthatlak papának? 😊)
jol tette, a szerinted kérdés egy kicsit lenézõ nem? bár én is szoktam kérdezni de csak ha vmi nagyon egyértelmu, bár ez is az lehetett volna, csak nem volt ismerõs a neve a gamebol azért kérdeztem 😊
meg nem ... mert nem jott ossze meg mindenki, hogy hozzaszoljon ... de azt kell mondjam ... mar varrjuk neki is a bohocruhat ^.^
Törd le a kezét, úgy kell neki!
Mer' már fáradt vagyok meg a "Szerinted?" az régen volt, I.C. meg a kiakadásai leszoktatott róla... 

én is rányitom az ablakot, de akkor (mivel a gép is túlmelegszik) berepülnek a bogarak rátapadnak a monitorra, berepülnek a processzorhûtõbe felrobban a cdrom és megintcsak apokalipszishez jutunk (de nehéz szó volt) (nem ez hanem az elõzõ)
oké vettem
Pfff... Hagyjuk... Csak én is kommentáltam azt hogy norbi2k nem igazán tudott eddig eljutni... (I.C.ram ismer, én ilyenkor egy "Szerinted?"-el válaszoltam volna...
)
)
áh nem 😞(
elég nekem a monitor 90 fokos hátulja. már rendeltem egy ventillátort a monitor hátának 😊)))

fenébe