Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Udv!
Kezdõ vagyok ebben a gameban, de CS-t és hasonlókat sokat nyomtam.
Sylvie ! Nem adnál magánórákat ? 😊)))))
Sylvie! Egy jó tanács: Ilyen vonzó lány ne legyen elégedetlen magával vagy szégyenlõs, esetleg határozatlan. Ez sokat ronthat az összképen 😊)
Bár ezen már nem lehet sokat rontani 😊))
Mindenkinek el kell fogadnia magát, különben nem tud maximálisan boldog lenn (depi idõszakok ugye).
Ilyen külsõvel és belsõvel nem kellene gondod legyen saját magad elfogadásával. Nálad sokkal szerencsétlenebb lányok is tudnak elégedettek lenni magukkal. Pláne Te! Ha én lány lennék és ilyen adottságokkal rendelkeznék magabiztos lennék, mint Woody Allen a bordélyban 😊 No ez csak tréfa, pont az ellenkezõjére gondolok csak arra nem tudtam jó hasonlatot kitalálni.
Szóval fel a fejjel, mert szerintem csak rá kellene mutatnod bármelyik férfira az utcán és máris minden kívánságodat teljesítené és csak a kedvedet keresné. Szóval NO DEPI, NO ÖNBIZALOMHIÁNY OK ???
Remélem találkozunk .... a csatamezõn 😊))
SarkanyfuaRUSH
Bocs mindenkine az OFF-ért 😊))
Kezdõ vagyok ebben a gameban, de CS-t és hasonlókat sokat nyomtam.
Sylvie ! Nem adnál magánórákat ? 😊)))))
Sylvie! Egy jó tanács: Ilyen vonzó lány ne legyen elégedetlen magával vagy szégyenlõs, esetleg határozatlan. Ez sokat ronthat az összképen 😊)
Bár ezen már nem lehet sokat rontani 😊))
Mindenkinek el kell fogadnia magát, különben nem tud maximálisan boldog lenn (depi idõszakok ugye).
Ilyen külsõvel és belsõvel nem kellene gondod legyen saját magad elfogadásával. Nálad sokkal szerencsétlenebb lányok is tudnak elégedettek lenni magukkal. Pláne Te! Ha én lány lennék és ilyen adottságokkal rendelkeznék magabiztos lennék, mint Woody Allen a bordélyban 😊 No ez csak tréfa, pont az ellenkezõjére gondolok csak arra nem tudtam jó hasonlatot kitalálni.
Szóval fel a fejjel, mert szerintem csak rá kellene mutatnod bármelyik férfira az utcán és máris minden kívánságodat teljesítené és csak a kedvedet keresné. Szóval NO DEPI, NO ÖNBIZALOMHIÁNY OK ???
Remélem találkozunk .... a csatamezõn 😊))
SarkanyfuaRUSH
Bocs mindenkine az OFF-ért 😊))
Rendesen megindítottad a fantáziámat...
\"Life is around you and in you.\"
Váó,királyúl nézel ki!És még barátod sincs,hmmm asszem szerelmes vagyok

\"Life is around you and in you.\"
ja ... milyen jo volt a 80as evek ... volt a hippi a digo meg a repper ^.^ azt kesz.
mostmeg mond meg micsoda milyen stilus ^.^
mostmeg mond meg micsoda milyen stilus ^.^
nem metal ... nu-metal ... az ilyen metallica meg iron maiden az nekem sem jon be ... de a KoRn meg Coal Chamber meg deftones az igen ...
de az ]eib[ meg stakka meg j.majik meg roni size meg grooverider es satobbi ... az most ami nagyon de nagyon
de az ]eib[ meg stakka meg j.majik meg roni size meg grooverider es satobbi ... az most ami nagyon de nagyon
Wagner jó, de ne vagyok túl mûvel e téren, csak hallgatom,
Rachmaninovot szeretem. Van egy angol middle-end itthon, azon hallgatom néha.
De Nills Petter Molvaer is kedvencek között van.
Rachmaninovot szeretem. Van egy angol middle-end itthon, azon hallgatom néha.
De Nills Petter Molvaer is kedvencek között van.
na megyek sleepelni mert lehet holnap megyunk bulizni ... asszem WigWam lesz ... elvileg CODE-bol jon meg Lateof ... ezt csak azert irom mert esetleg szivesen latunk ott barkit ugyer ... es akkor lehet ossznepi BF-MOH:AA scene meeting ... ismerjek mar meg egymast az emberek offline is ...
😊)
Amúgy az lett a vége, hogy jött a fõ szörny, a Bill Gates nevû, eltûnt minden, és kiírta, hogy Direct3D error. Ez nem volt ijesztõ, de védekezni sem tudtam ellene. Majd holnap nekifutok újra. Jó éjt.
Amúgy az lett a vége, hogy jött a fõ szörny, a Bill Gates nevû, eltûnt minden, és kiírta, hogy Direct3D error. Ez nem volt ijesztõ, de védekezni sem tudtam ellene. Majd holnap nekifutok újra. Jó éjt.
Az eredeti képre hasonlít, nem a démonosra.. de élõben nem tudok varázsolni ilyet, tehát bármi lehet.
Bemutatlak, aztán ha felzabál, akkor tudom, hogy kerülnöm kell.
Bemutatlak, aztán ha felzabál, akkor tudom, hogy kerülnöm kell.
''jajj ... ne legyel mar ennyire ONTOPIK! ^.^''
Ezer bocsánat! 😊)
''Annyira nem kell nekem a lelkem ^.^''
Ez viszont jó volt! 😄
Ezer bocsánat! 😊)
''Annyira nem kell nekem a lelkem ^.^''
Ez viszont jó volt! 😄
jajj ... ne legyel mar ennyire ONTOPIK! ^.^
amugy asszem magyar most nincs ...
OBI az OFP ... Landor meg szerintem OFF
amugy asszem magyar most nincs ...
OBI az OFP ... Landor meg szerintem OFF
jofej baratnod lehet ... ha hasonlit egy demonra ...
bar a BeDazzledben szereplo Satant elfogadnam ^.^
Annyira nem kell nekem a lelkem ^.^
bar a BeDazzledben szereplo Satant elfogadnam ^.^
Annyira nem kell nekem a lelkem ^.^
Engem viszont kolleginává akarnak tenni.
Ránéztem egy képre, varázsoltam, és tele lett démonnal. És emlékeztetett erdetileg yegy barátnõmre.. na vele se állok szóba többet.
Ránéztem egy képre, varázsoltam, és tele lett démonnal. És emlékeztetett erdetileg yegy barátnõmre.. na vele se állok szóba többet.
en se a jatekrol beszeltem ...
nekem szerencsem van ... engem komalnak a szellemek .. meglatnak es azt hiszik kollega ^.^
nekem szerencsem van ... engem komalnak a szellemek .. meglatnak es azt hiszik kollega ^.^
Nem a játékban bújok el, hanem élõben. Az a baj, hogy közben élvezem is, de nagyon stresszes.
Azt hiszem, iszom egy nagy pohár szamorodnit, attól el tudok aludni jó mélyen.
Azt hiszem, iszom egy nagy pohár szamorodnit, attól el tudok aludni jó mélyen.
Azt hiszem, bebújok egy sarokba, és megvárom, amíg elmennek a szellemek. Nem fogok mászkálni, hogy a frászt hozzák rám. Nagyon alattomosak.