109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• LSSAHlavina
  • Tuvok #101701
    nincs bocsánat :o)
  • Guest
    htx & sry4spam!
  • Wreck86
    videókártya kompatibilis-e,sztem.
  • Panzeradler #101698
    Sziasztok!
    Újra felraktam a játékot(+a kettő kieg.-et), az a bajom h a videó bejön de a menü helyet teljes feketeséget kapok mi lehet a baj?
  • Wreck86
    24000ft-5842Ft=18158Ft kell,és ez még csak a múlt két havi tartozás(máj,jún).
  • joebacsi
    mennyi kell még?
  • Wreck86
    Ez még feltételes ,nem kell 100%-ra venni,de lehet hogy 22k ft be fog jönni,csak kb mindegyik összeg ilyen nyögvenyelősen jött össze.
  • KryssHUN
    Sajnálom, de egyben meg is meg is értem, hogy bezár a szerver. Pedig, voltunk, vagyunk egy páran akik odajártunk egy-egy kellemesen eltöltött óra kedvéért. Innen már csak egy lépés lett volna, havi egy kis összeget befektetni, hogy ne szünjön meg alólunk a szerver.
  • Beers
    Ez sajnos csak idő kérdése volt !
  • Wreck86
    Sajnálattal közlöm,valószínűleg pár napon belül le fogják kapcsolni az LS szervert,mivel egy kanyi pénz nem jött a számlára és a május,júniusi sincs kifizetve.
  • Zerénd
    Tegnap óta megyen.
  • LSSAHlavina
    Ha megjelenik a banner, azt jelenti, megy a szerver.

• LSSAHlavina
    :)
  • Kicsirigo
    "Ha három ember épp egy nagy betontömböt dob a folyóba, amiből kilóg egy nadrágszár, akkor velük nem érdemes leállni a környezetszennyezésről vitatkozni."
  • Bencsi
    aszitu
  • Bencsi
    denisakomisz
  • DarkHorSe
    Neked öt ujjad van? Te szemét !
  • Bala10

húzzanak el ők:)
  • LSSAHlavina
    loál. Nem válaszolok mert nem politizálok, de azt megjegyzem, a kérdés jogos. ;-)
  • Wreck86
    Erre a számlaszámra várunk minden adományt:

11773353-00471246 Kurucsai Miklós (Miller)
  • LSSAHPAUL
    A vicc jó, viszont biztosan nem fog sikerülni az hogy ne politizálj.. lefogadom a következő vicced már politikai lesz :D
    Lenne egy kérdésem.. mi az a magyar charta? Azt is kilehet hívni olyan helyekre ahol a magyarok bajba kerülnek? (pl 80%os kissebbséggel rendelkező faluba)
  • Kovács legény
    :D
  • LSSAHlavina
    Szombat délután a veszprémi vasútállomáson. Tibi bácsi érkezik a
    szombathelyi gyorssal.
    Szakad az eső, ezért úgy dönt, inkább taxivalmegy a rokonaihoz.
    Odamegy az egyetlen várakozó taxihoz:
    - Mennyibe kerül egy út Szabadságpusztára?
    - 2500 forint.
    - Figyusz, csak 2000 van nálam, elviszel annyiért is?
    - Nem, Szabadságpuszta 2500 forintba kerül.
    - Na jó, akkor vigyél addig, amíg 2000 forintból futja.
    El is indulnak, de valahol a négysávoson, ahonnan a Puszta már látható,
    megáll a taxis és így szól:
    - Na, hát eddig futotta 2000-ből.
    - Figyuszka, szakad az eső, fúj a szél, innen már csak másfél kilométer
    a Puszta. Vigyél már el addig!
    - Mondtam már, hogy nem. Kiszállni!
    Két héttel később ugyanígy érkezik Tibi bácsi a szombathelyi gyorssal,
    és megint taxival menne tovább.
    Ezúttal 8 taxis várakozik utasra, és az utolsó éppen az a taxis, aki
    két héttel ezelőtt is fuvarozta Tibi bácsit.
    Odamegy a legelsőhöz:
    - 2500 forint.
    - Figyusz, itt egy ötezres. 2500 az útra, 2500 ha lesz*psz.
    A taxis totál kiakad, ordítva mondja:
    - Addig húzd el innen a beled, amíg ép bőrrel megteheted, de szemét!!!
    Tibi bácsi megy a következőhöz, ahol eljátssza ugyanezt:
    - 2500 forint.
    - Figyusz, itt egy ötezres. 2500 az út, 2500 ha lesz*psz.
    A taxis reakciója hasonló az előzőhöz. Így megy végig Tibi bácsi az
    egész soron, végül odaér a múltkori emberéhez:
    - 2500 forint, ugyanúgy, mint két héttel ezelőtt.
    - Figyuszka, itt van 5000 forint. 2500 az útra, 2500 pedig, ha
    elmenőben dudálsz és integetsz a kollégáidnak....
  • Tuvok #101678
    HBD a Gvest = tesco = Dögg = Fakeer
  • Kovács legény
  • JAG1
    Jó pár oldalt teleírhatsz ehhez hasonló gondolat menettel, csak épp semmi értelme, csak felbaszod az agyad.
    Egy rakás szar az, ami itt van ez nem is kérdés. El kell húzni innen a picsába...
  • JAG1
    Elcseszted, előbb utaltatni kell, aztán levenni a bant.
  • Wreck86
    Megnéztem,legközelebb vigyázz arra,hogy a pontjaid értéke -5 alá ne menjenek és a csapattárs ölésre is figyelj oda,az is lehúzza.Visszamehetsz játszani,megírom majd,hogy hova küld.
  • koattila79
    & Ati & (hun) néven játszom köszi hogy megnézed.
  • Wreck86
    szia!

írd meg miylen néven játszottál,s megnézzük a tiltás okát.
  • LSSAHlavina
    Nos, elgondolkodtam ma este a gyülekezési jogról, ill. hogy mennyire igyekszik korlátozni azt ma a központi hatalom. Úgy gondolom, ez az utolsó politikai töltetű hozzászólásom ezen a fórumon. Megígérem, de ezzel kapcsolatban meg kell osszam veletek a következőket:

A pesti operában az 1930-as években az úri közönség tojással dobálta meg a kiöregedett és indiszponáltan fellépő Galli Curcit, pedig énekes világsztárnő volt egyébként.

Schröder kancellárt is megdobálták tojással kancellársága alatt, a tv-ben mutatták, amint folyt a fején a sárga lé, a rendőrség elzavarta az elkövetőt, de nem ítélték el és eszükbe sem juttott az ottani szabad demokrata elnöknek olyasmit nyilatkozni, mint Fodornak, hogy "nem érdekel senki véleménye, a tojásdobálás bűncselekmény".

Úgy tűnik, F. Gabriella egyénként is szereti ezt a szófordulatot, tavaly péládul azt üvöltötte egy őt szidalmazó hajléktalannak, hogy "nem érdekel, hogy hat gyereked van, szét kéne verni a fejed."

A holland miniszterelnököt (akit később le is lőttek néhány éve) pisibe áztatott tortával dobták képen, mégsem hurcoltak el senkit állaig felfegyverzett kommandósok.

A közszereplőnek, ha már arcát adja a köz nevében elkövetett "bűntetteihez", vállalnia kell, hogy a köz megítéli és az ezzel járó következményeket is. Jól megfizetik érte.

Jó tudni, hogy közszereplő minden tüntető is, ha demonstrál.
  • koattila79
    Hali
    Én küldenék de nem tudom hova,csak azzal a feltételel hogy felengettek mivel fojton azt irja ki hogy levagyok tiltva.
  • LSSAHPAUL
    Hát tény hogy europa fellegvára volt éveken át az ls szerver, és biztos hogy ha megszűnik sok külföldi játékos másik szervert indul keresni.. és nem valószínü hogy a mai magyarországi internet szolgáltatás partiban tud lenni egy némettel...!!! az hogy most még vannak a szerverünkön csak is a barátságnak és megszokásnak köszönhető, illetve régen amikor volt statisztika ide szoktak és elfelejtettek elmenni :D
    Az tuti hogyha a lasa beadja a kulcsot, a Warhogon csak magyar játékosok lesznek, no meg pár őrült spanyol és X-es :)
  • JAG1
    2. lesz az.
  • Bencsi
    szerintem meg az lenne a logikus h a warhog fizesse a LS szervert, mert az ő publicjukat nem használja senki, így legalább futna tovább egy bejáratott szerver:)
  • Wreck86
    1.6:)
  • LSSAHPAUL
    Bekellene tenni a szerver announce listájába hogy aki szeretné még látni ezt a szervert az utaljon xxx számlaszámra valami pénzt. Sőt angolul és németül is..
    Nekem nincs admin jogom, szal ezt azoknak kell megoldaniuk akiknek van.
    Egyébként meglátásom szerint nincs szükség a lasának szerverre, fölösleges a 2 magyar klánnak 2 szervert üzemeltetnie.. és mivel úgy néz ki a lasa dobja be a kulcsot hamarabb így maradni fog a warhog public, illetve annyi pénzt talán összetudunk majd dobni hogy a béreljünk tőlük egy warszervert.
  • Wreck86
    Na visszatérve a szerverpénzre,el kéne dönteni maradjon ea a server,vagy állítassuk le,mert tartozunk még nekik: a májusi 12kval és van kb 6k a számlán,meg a júniusi 12k-val.Gyorsan össze kéne dobni legalább a tartozást kifizetni,mert ha nem lesz pár napon belül,akkor ennyi volt.
  • Wreck86
    nem.pont marketra úgy emlékszem semmi nem lett visszatéve.

ok lehet:
    1.véletlen hiba,újracsatlakozz
    2.hacket használ a user
    3.telepítsd újra,mert "vmilye" megsérült.
    4.rossz patch

kb sztem.