109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#101742 Nem akarok fikázni, személyeskedni, de nem értem mi visz rá valakit a vistára. Egy hatalmas népbutítás csak. Gyakorlatilag nem fogy a világban, még win 98-ból is többet telepítenek fel manapság, mint vistából. XP-t meg ne is mondjam. A vistából alig találnak még kalózverziót is! Milyen sz*r dolog az, amit még csak nem is lopnak?? Jön 2 év múlva a Windows7, az lesz majd olyan előrelépés, mint a 95 és az XP közötti szakadék. A vista már most vadhajtás, ami senkinek sem kell... Nem érdemes vele kínlódni, csak szólok, aki hezitálna, bedőlne a marketingnek. -
#101741 zenélsz?
amúgy -
#101740 a kompatibilitast atallitottam, aztan meg visszatettem, mikor probalgattam a kulombozo variaciokat, szoval majd most a jo punkbusterrel megprobalom ismet
esti proba utan majd mondom a tapasztalatom -
#101739 Hat ja, jatekra sajnos nem sok idom maradt :-(
de most mar nagyon hianyzik :-) -
#101738 Szerintem az alul lévő konfigod alapján próbálj meg a vistán belül egy virtuális xp-t létrehozni, és oda telepíteni abf-t. -
Seat #101737 ELENKULNI! :D
Szeva Süni!
1000 éve! :) -
#101736 bf álítsd át sztem win98 v win xp kompatiblire. -
#101735 Tataaam
az altalad adott link a registribe es a service ala is feltette amit kell.
be is tudtam menni jatszani, mar nem dob ki a PB de aztan kb 10 perc mulva a BF fagyott ki
de azert nagyon koszonom :-) -
Bala10 #101734 ó, háj -
#101733 Azt kell tudni az új pb-ről, hogy két részből áll. Valami pnkbstrA.exe meg ugyanilyen B verzió. A lényeg hogy ennek a két fájlnak futnia kell legalábbis az egyiknek minimum. A tűzfalban engedélyezd, hogy kimehessen a netre, különben nem fog futni. http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe Anno innen szedtem le a pb-frissítőt(talán még él a link). -
Bala10 #101732 valakinek mintha régebben lett volna ilyen baja, pár napot várj és nézz be ide. :) -
#101731 Na ez jo ottlet, ilyet vartam, meg akkor is ha nem fog segiteni :-)
Ilyenem mar volt Settlers-nel kellett atalitani az exe kompatibilitasat win98-ra -
Bala10 #101730 hmm... kezdem azt hinni, hogy te az én álregem vagy:D -
Bala10 #101729 ebben nincs vmi kompatibilitásos bizbasz? esetleg ott állíts valamit... -
#101728 Hatha lesz ertelmes valasz is, de sejthettem volna, hogy csak fikazas lesz.
Annyit sikerult, hogy mashogy most megszereztem a legfrissebb PB-t.
1.755 A1331
gondolom ez az, mert tovabb mar nem engedi updatelni
tehat ez felment, es megis kidob a jatek, punkbusterre hivatkozva
LS szerverre probaltam csatlakozni.
-
#101727 Mindg is mondtam. Kinlodjanak csak vele. -
Bala10 #101726 nemtom, mert szerintem a vista egy hülyeség -
#101725 De nikijje se ment mi?
-
Bala10 #101724 én hallottam oianról, aki ismert oiat, aki beszélt már oiannal, aki megpróbálta vista alól játszani a bf42-t... -
#101723 Sziasztok!
Tudom ritkán irok ide, kb 2-3 eve volt utoljara talan? :-)
Viszont lenne egy kérdésem hozzátok:
Vista alatt elindítom a játékot, és aztán vagy kifagy, vagy punkbuster hibaval kidob a menube.
VISTA alatt is mukodnie kell rendesen ugye?
A punkbuster be van kapcsolva a jatekban de megis kidob.
Ha jol sejtem lehet az is baj, hogy a punkbustert kellene frissiteni, de sajnos (nagynehezen megtalaltam a neten) amikor elkezdenem felinstallalni magat a programot (ami szerintem a frissitest vegzi valami HTML kiterjeztesu fejllal) egy rovid ido mulva kiirja, hogy
valami download global config file failed es hogy empty reply from server.
Segitsetek legyszives
Termeszetesen vista uninstall nem lehet, mar tul be van epitve a munkamhoz, amihez szeretem is hasznalni. -
#101722 Az apróbetűs részt is olvastad?! -
HUmanHunter #101721 nemtudjátok hogy ezt az elo gecit hogy lehet lerázni? megrendeltem egy nyelv cuccost, első hónapban visszamondtam, amit küldtek 3 hónapig kifizettem erre még folyamatosan küldik nekem a cuccokat+ a számlát nyilván, most kaptam egy levelet amiben "ha 8 napon belül nem egyenlíti ki tartozását abban az esetben eljárást kénytelen indítani ellenem" -
HUmanHunter #101720 http://www.update.microsoft.com/windowsupdate/v6/thanks.aspx?ln=en&&thankspage=5
ez a szar kell neki. -
#101719 akkor töltsd le b34!
frissités nélkül nem enged be -
HUmanHunter #101718 az emesen csak engem nem enged bejelentkezni, hogy kiír vmi szart hogy le kell tölteni a microsofttól? -
koattila79 #101717 Hali
Igértem hogy küldők de átutalni nem tudok,nincs rá időm de egy boritékot fel tudnék adni. -
#101716 ezért van a gépen 5lejátszó, az egyik csak működik:D -
#101715 új, garis teljes konfig ócsóé (csak most, csak nektek :))
gigabyte lap
core2quad q6600 2.4ghz
4gb ram
gigabyte 9600gt
ha érdekel valakit kúrtasson priviben, vagy dobjon egy mailt: [email protected] -
#101714 :D oks,akkor megnyugodtam :D -
#101713 jah meg néha csak a hangot de képet nem
a lényeg hogy nem tudom mi a megoldás:) -
#101712 szar az egész úgy ahogy van
nálam olyanokat csinál, hogy egyik nap lejátszik mindent 1hét múlva márcsak a felét rá 1hónapra már megint mindent... -
#101711 Hi! Van vki,aki már találkozott ezzel a problémával:mára a winampom van,hogy nem játszik le mp3akat(átugorja),meg ilyen nyöszörgős hangot hallat alatta+gyorsít.Letöltöttem a legújabbat,felraktam és ugyanez az eredmény.Vmit nem játszik le,csak átlépdeli,nyöszörög.Windows media player meg lejátsza símán gondtalanul.
ötlet? -
#101710 sajnos az lett. -
#101709 én szóltam,de azt nem lehet mondani,hogy hírtelen jött probléma. -
#101708 az sok :( -
#101707 most sajnos áll a szerver:( -
#101706 áá csak bug, ugyan ilyen van iwo jimán is ha beszorulsz a bunker mellé! -
Bala10 #101705 -
#101704 Ez kemény! -
#101703 ezt a faszt