109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• bunkolaja
    tegnap sikerült játszani egy fél órát. Market Gardenra miért írja ki a game hogy data differs from server? Spéci pálya vagy micsoda?
  • DarkHorSe
    miert nem tudnak mostanaban ilyen filmeket csinalni ? :/
  • LSSAHPAUL
    passz hogy miért nem megy..
  • LSSAHPAUL
    HBD kedves Pink! Neked küldöm ezt a klippet, fogadd szeretettel!
    Ez illik a bf1942 játék topikba is, és még BB-nek is biztos tetszik :)

• Wreck86
    csummi:)
  • Wreck86
    Azért,mert volt oylan pálya mi később jött ki,és a single-t az alappályákra építették ki,illetve nem mindhez van single-bot support.Új pálya jött ki,de single-t nem fejlesztették,értem Caen és Philip.
  • Bala10
    amúgy cső
  • Bala10
    #101627?
  • Wreck86
    re,1 hét a nomád természetben zsír volt:) Paul,a memotól jött egy link,de ott pontosan mit kell csinálni?
  • JAG1
    höbödö Pink!
  • Beers
    HBD!
  • Bala10
    Hepipinktájgerdéj
  • joebacsi
    höbödö pink!
    nelegyéjózan :)
  • HUmanHunter
    nem komolyam mondtuk eztet teh
  • HUmanHunter
    mit?
  • KaryKeksz
    jah és eztettet meg honnan veszed ?
  • Bala10
    fujjfujj:)

gyere te bf!
  • KaryKeksz
    legyen mind

Jah és gyertek cod 4 !
  • HUmanHunter
    ctf nem orssz majd megkérdezem a górékat
  • LSSAHlavina
    CTF?! WTF. Thanks, but no, thanks.
  • LSSAHPAUL
    A bf42 ligában érdekesség hogy az első osztályba jutásért vívott harcban a YES súlyos vereséget szenvedett az ALC+GBZ német klántól, így ez utóbbi fog megmérkőzni az LSSAH-val az első divizióban indulás jogáért.
    más.
    Nemsokára lezárul a nevezés a CTF kupára!!! LS,WARHOG?? hogy álltok ehez a témához? :)
  • Guest
    O.o
  • Kovács legény
    üdv!
  • Seat
    :)
  • HUmanHunter
    szivesen máskor is
  • Seat
    kecseg! :)
    a custom mappokra gondoltam :)

thx all kivéve bala :)))
  • koattila79
    Hali
    Meg szeretném tudni miért lettem kitiltva a szerverről.
  • Zerénd
    Megtaláltam. :(
  • Zerénd
    Bezárták? Akko azé nem gyün a nyitó oldalam? :( Valami hír ahol kommentálták? Mert remélem csak szerver szart be, vagy karbantartják.
  • LSSAHPAUL
    oks oks, persze hogy játék topik ezt mindenki tudja, és azt is hogy 2006 óta a hozzászolások több mint 99%-a nem a játékkal kapcsolatos.
    Könnyen beszélsz meg bb is mert ti ügyesek vagytok, ti gyorsabban adaptálódtatok az ÚJ magyar viszonyokhoz ( a szólás szabadság kb a rákosi időket idézi, a kurucinfot is bezárták, tv,rádio mind a hazug komcsik kezében van) mint mi. Egy kis türelmet kérünk mig megszokjuk.
  • Zerénd
    Jaja, sak tudod nagyon "meleg" van. :D

Nézz be a böfö komjunésön tyopikba. :DDDDDDDD
  • Bala10
    készül az új fellépésére;)
  • BurnBaby
    és remélem te azért jól vagy... :)))
  • BurnBaby
    dióhéjban.. :)
  • Bala10
    szívesen
  • Seat
    hi!

A SP-ben miért nem lehet játszani az összes mappot?
    Csak az alap pályák közül lehet választani.
    Volt vmi megoldás erre nem?

Thx all.
  • Zerénd
    Köszcsi, hú, már kezdtem félcsizni a písz jelentése miatt! Azt mondod, peace? Az békét jelcsizik. És megint csak a vilcsibékénél tartunk! A barinőim is szercsizik a vilcsibékét, nem ércsizem, egyesek miért nem szercsizik... Az ő probcsiuk. Talán azért nem a vilcsibékénél áll a szavi, mert nem akar semmiféleképp vilcsibéke lenni a bolycsin, pedig az olyan csupcsi lenne, hogy az már hű... Vagy csak félrenyomcsiztátok, és ezért nem vilcsibéke áll jobban. Am köszcsi a cuki szövegecskéket, mert legalább olvcsizza valaki, és az olyan szupcsi, hogy valakinek jobb kedvije lett a blogcsimtól!!! Am írcsiztem, h lesz ma egy bulcsi, vagyis már csak volt, mert vége van a bulcsinak, de az olyan szupcsi volt! Egy csomó aree srác szemcsizett velem, és az olyan szupcsi, a barinői, néha ircsik voltam rám, amiért szermsiznek velem, de nem ércsizett annyira... Legyenek :) Indulás elött talcsiztam egy cukker minit, de az nem volt cukiszínű, vagyis rózsaszín, hanem zöldike volt, de nem baj, ollyan de ollyan szexy voltam benne, hűű... És a varázscipcsi! Elneveztem varázscipcsinek, mert ollyan édii, mint egy varázscipcsi! Meg megkóscsiztatták vlem a sörcsit... Fuj! Undi! Nem értem, a paseeek miért vannak oda tőle.. Én egyáltalán nem szercsizem, attól nő a sörpoci, és én nem szercsiznék sörpocit, mert az olyan undi, mint a sör... De am jó kis bucsi volt! Asszem mencsizek alcsizni, aztán holnap talán írcsizek pár sort... na puxcsi!!
  • joebacsi
    ezekkel szvsz bb is tisztában van, csak ő arra akart rámutatni, hogy nem ez a topik fogja megváltani a világot, és így tök felesleges szétoffolni ökölrázós írásokkal :)

#101594-ben pedig pont egy elég nyilvánvalóan idióta uszító oldalnak ültél fel...ilyen szarokkal tele van a net, kár ezeken rágódni
  • Kicsirigo
    Én mondjuk nem tartom amúgy magam se rasszistának, se jobbosnak se balosnak. Teljesen hidegen hagy a politika. Csak épp nem tudok kényes helyzetekben csendben elsétálni, meg elfordítani a fejem. Emiatt többször fenyegettek meg veréssel(99%-ban kisebbség). Volt olyan hogy a 3-as buszon arra lettem figyelmes, hogy egy 25-30 év körüli roma úriember(egyedül volt) egy kb. 70 év körüli néni felett feszít és elhordta minden kurvának. Megkértem hogy fogja be a száját ha nem akarja hogy tekerjek egyet a nyakán. Ilyenkor jön mindig a 5-10 perces szájkarate mert megütni még nem mert soha egyik se.
    Én meg elvből nem bántom egyiket se, meg azért se mert elég ha később a kihallgatáson azt mondja hogy azért vertem meg mert roma.
    Tudtad hogy ez súlyosbító körülmény ? Olyan mint az előre megfontolt szándék. Én meg próbáljam meg bizonyítani majd, hogy nem is azért...
    Volt olyan eset mikor 3db roma fiatalra kellett rászólnom a 30-as villamoson(én egyedül voltam) és akkor is csak a mocskolódásig meg az igy/úgy megvernekik jutottak hárman egy ellen. Marha bátrak ám öregekkel meg gyerekekkel!
    Nem kivánok ilyet senkinek, még neked se Baby, de ha ilyen történne veled lehet másképp tekintenél rájuk.
    Nagymamám 80 éves, 2 hónapja fényes nappal tört be hozzá 3 roma emberke. Kettőt láttak, bármikor felismernének, látták a kocsijukat+a rendszám 3 betűjét számokat nem sajnos. Azóta lezárták a nyomozást, nincsenek meg a tettesek. Ennyit tud a rendőrség.
    Unokabátyám építkezett, ajtókat+ablakokat állítottuk be. Még aznap éjjel megpróbálta néhány helyi kisebbségi kifeszegetni a vadi új több százezerért vásárolt ablakokat. A szomszéd zavarta el őket. Azóta még 2* próbáltak hozzá betörni. Azóta 2db kaukázusi+ riasztó őrzi a házat (meg a szomszédok néha). Meg még mesélhetnék, menj el néha vidékre BB és nézz körül.
  • joebacsi
    HBD!