109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• HUmanHunter
  • Wreck86
    jé:D
  • LSSAHPAUL
    kussbenyee!!
  • sis
    kukucs...!!! ;)
  • HUmanHunter
    up?
  • Wreck86
    jóccakát:)
  • JAG1
    Jóarc... :-)
  • uHs Gerzson
    :D
  • Wreck86
    eh...
  • Bencsi
    :)
  • LSSAHlavina

• munka_gorilla
    Hö! Háj!!!

Látta már valaki az EchoTV Világ-panoráma c. műsorát?
  • Beers
    A dc-t még mindig többen tolják, mint a bf2-es modokat :D!
    Sajnos kupák nincsenek, inkább fun warok!
    DCF-et soha nem játszottam, talán 2 szervert láttam!
  • Wreck86
    tényleg a dc él még? vagy inkább dcf?
  • Beers
    Sajnos ez így van !
    Mindent megtettünk, hogy újra legyen a cb-n DC!
    Kiírtunk petíciót, az összes ismerős csapattal felvettem a kapcsolatot, hogy szavazzanak!
    Sajnos hiábavalóak voltak az erőfeszítések!
    Le sem szartak minket :(!
  • Tuvok #102048
    én még ma is szidom, mert folyton kapok hírlevelet
  • LSSAHPAUL
    :D Sose értettem hogy évekkel ezelőtt miért szidta mindenki a clanbase-t.. pl lehet mert a bf1942 mindig is mostoha gyereknek számított.. még mindig több 10000 ember játszik vele, rengeteg klán van, erre már fél éve megszüntették a clanbase azt a szerencsétlen laddert is :) Valszeg az új játékokkal foglalkoznak, és valszeg mert lecsót kapnak a játék gyártóktól.
  • Wreck86
    "ClanBase Fall 2008 signups - ClanBase ClanBase

It's that time of the year again, the moment you have all been waiting for, the chance to play some of the best players in Europe in any game of your choice on ClanBase. I bring you the Fall 2008 Cup Season. The full list of both the OpenCups as well as the select few EuroCups are detailed on the signup page.

This season we are proud to announce six exclusive EuroCups and no less than 62 OpenCups across 25 games!

The cup signups are open and will close on Sunday 7 September at 23:59 CET. Following that, the regular season will commence on Monday 29 September and will run over the course of the next three months and be completed by the end of December.

Details of final prizes are currently being finalised - we expect to have more details soon.

As with all our seasons you can expect to see a well organised competition provided by our Cup Supervisors, who work to constantly ensure the smooth running of the Cup, and a Cup with bigger and better coverage delivered by our Coverage Supervisors, making each match something you will not forget!

Signup here !

The ClanBase Crew "

persze néztem BF42 nincs benne :(
  • Tuvok #102045
    nem kép, youtube videó lenne, de vmi nem stimmel :(
  • Wreck86
    :)
  • JAG1
    J.Gréti

Amúgy nem látszik a képed...
  • Tuvok #102042
    Laura Branigan

• HUmanHunter
    ááá istenem :( ez fájdalmas :D
  • Wreck86

:D
  • LSSAHlavina
    óbazz....
  • joebacsi
    áááá
  • JAG1
    8 hobbit = 1 hobbájt
  • Tuvok #102036
    A borg ellen volt csinálva, de megkapta Cicko, mert a borg fenyegetés enyhült
    A sorozatban elmondják
  • LSSAHlavina
    Ja igen, ott volt már a 2367-es Wolf 359-es borg ütközetben, és a DS9-ra csak 2370-ben irányították át Sisko kérésére. :-/ Úgy emlékeztem, hogy a Dominimum miatt fejlesztették ki...
  • Tuvok #102034
    A Defiant-et eredetileg a borg ellen tervezték
  • Tuvok #102033
    Én azt nem értem, hogy a turbólifttel hogy lehet eljutni mindenhová ilyen alakú hajóban . Nyilván ferdén is menni kéne a liftnek, de mindegyik filmben és sorozatban a liftaknák teljesen függőlegesek ...
  • Wreck86
    fúj :P
  • LSSAHPAUL
    jutúbvideo egy sorozatos scifi filmből összevágva :) egyébként Guano Apesre kerestem és így bukkantam rá, majd beizéltem ide mert nemrég szó volt a StarTrekről.
  • LSSAHlavina
    a phaser fegyverek fizikája most nem ugrik be, de úgy emléxem rövid távú fegyver, a torpedók (foton és kvantum) meg a hosszabb távúak.
  • LSSAHlavina
    Tény, hogy minél nagyobb a deflektor felszíne, annál több energia kell egységnyi felület megvédésére. A föderációs hajók azonban elsősorban hosszútávú felderítő küldetésekre lettek építve, az egész föderációs flotta ilyen, nagy lakóhajók. A Defiant osztályú hajókat az első nagy konfliktus hívta életre, az Alakváltók vezette Dominimummal. Addig a Klingonokkal vívott nagy háború volt még jelentősebb csetepaté, de azt még a lakóhajókkal vívta a Föderáció. A végén a Klingonok belépése a Föderációba azt jelentette, hogy sok erős hadihajót kapott a flotta, ergo nem kezdtek el fejleszteni azonnal kimondottan erre a célra.

A legutóbbi "Enterprise" sorozat tényleg elég béna (a fanok nem tartják teljesen kanonikusnak), de arra mondjuk jó, hogy egy-két, a Föderáció kialakulásával és evolúciójával (beleértve a hajókét is) kapcsolatos ilyesféle kérdésekre legalább igyekszik választ adni. Én amúgy hardcore ST fan vagyok kb. 1992 óta. ;-)
  • joebacsi
    kezdve ott, hogy ebben a sztártrekkben köbö 2 centiről lövik egymást a hajók, nem sok értelme van bárminemű reális értelmet keresni :)
  • HUmanHunter
    ezmiez?
  • LSSAHPAUL

Ha belegondolunk tök ratyi hajókat épített a föderáció (najó kivétel 2 a defiant/valiant) mi a faszért kell ekkora deflektor? (2:07 nél lövik szét épp az egyik pingpong-ütő szerü hajónkat) azért egy romulán heavy cruiser vagy egy klingon dreadnaught már kinéz valahogy :)
  • Wreck86
    felébredt:D
  • HUmanHunter
    ez hogyjönide?