Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg ugye követtem a csapatmozgásukat, bele-beleszóltam, úgyhogy kb. 50% focus maradt. 😊))
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
délután sajna nem volt rá lehetõségem😞
de Seatot leszedtem😊
www.czekoart.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Friccrõl kiderült, hogy csak elsõ alkalommal volt szerencséje, BB-t meg próbáltuk szórakoztatni. TK, bazúka, egyik se jött be 😊
És dr Haus is eljött. Természetesen Hobbi powa egész este!
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha így sem megy majd Seattal kickeltetlek, alig várja hogy szegény ártatlan playereket kirughasson😛
www.czekoart.hu
De vigyázz, mert aPa is könnyû prédát sejtett. 😊))
ez jó volt 😊
felírtam magamnak 😊
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Viszont nincs szerver.. 😞
Túrtam a neten egy 2003-as drivert, és azzal már beenged. 😊))
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
- Nos, mi változott a rendszerváltás óta?
- Hát, 10 méterrel hoszabb a láncom, viszont a kaját is odébbtették 15 méterrel, de cserébe annyit ugathatok, amennyit akarok.
The future is now
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
téharmincnégyesre rálemezelt vanabí tigrisekkel 😊