109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Bala10 #103142 1-1 :) -
#103141 Mi?
Mást sem hallani tőle, csak az elégedetlenség, baszogatást.
Mérnem azzal kezdte, hogy szóljatok, majd én beírom. Nehéz?
Mint valami igazságosztó. A Rightminátor... -
Bala10 #103140 igazság van, de azért érthető, hogy ha már szerveznek egy ilyet, akkor kicsit népszerűsítik is az oldalt. :D szal ennyit meg lehet tenni igazán. :) -
#103139 Pedig most van igazság a mondandójában. -
HUmanHunter #103138 lasa prefixel írj fel mert a human már rég felbomlott. ty -
Bala10 #103137 :P -
#103136 Te is zseninek szulettel szerintem :) -
#103135 Idopont nincs de feliralak :) -
#103134 Nem beugrós, aki jön, játszik... -
#103133 Most esett le, te vagy a mekkeni b+!!
Azta jóku.... -
Bala10 #103132 bár jórég játszottam, de jövök ha kell beugró. :D -
Bala10 #103131 adjál neki sert:)
-
HUmanHunter #103130 énisénis mikor? -
#103129 Hat valahol le kell vezetni a feszkot.A kidobohoz megse mehetek oda a szembe levo nightclubba cukkolni, mert fel perc alatt szarra verne :)
Titeket meg buntetlenul lehet huzni akar milyen kis hulyeseggel, mert egybol ugrotok ra.Szvsz ha megfigyeled GameOver es McKenny is ezt csinalja veletek.Eleg nekik bekoszonni a topikba es maris folyik ki a nyalatok a padlora ugy kulditek el oket a picsaba.En intellektualis modjat valasztom a flemkeltesnek.Sajnos nem vagyok olyan jo hogy pusztam a jelenletem kivaltsa a Pavlovi reflexet :) -
#103128 Talán ha ezzel kezdted volna és nem csak a baszogatás, meg a beszólás jönne tőled, lehet nem tűnne ez fel senkinek.
Nézd vissza a pár hónapos hsz-eid. Csak a kúrogatás...
Írtam én is, hogy jelzem a részvételt, nem keltettem a feszkót.
Tuti valami bassza a csőröd, csak nem értem miért nem rendezed le... -
#103127 en -
#103126 Ez nem tanulhato.Ez a szuletes pillanataban eldolt, hogy ilyen leszek :)
Szvsz meg mindig nem ertem miert en vagyok a gyoker amikor leirtam egy problemat.Sry.Tenyleg hiba, hogy szerintem fontos az a par ember akit elveszitetek igy egy amugy is kis erdeklodessel kisert warrol...De ha mar mindenert en vagyok a hibas ami szar pusztan azert mert en hivom fel ra a figyelmet, akkor megprobalom osszegyujteni az itt jelentkezo es amugy lusta embereket, akik nemm akarnak regelni a forumra es kiirni nekik az infot es jelezni runningeknak a reszveteli szandekukat
Szoval aki akar jonni 1942ben alazni a bf2es nyomik segget azok szoljanak nekem es felirom oket a listara :)
Remeelem igy mar neked is megfelel a hozzaallasom es eltekintesz a tovabbi magyarazatoktol a szellemi allapotomat illetoen -
#103125 Te komolyan Fuji! Értelmeset már nem tudsz már hozzászólni ehhez a szájbababaszott fórumhoz?
Komolyan, áruld már el mi a fasz bajod van? Mitől lettél ekkora nyomorék? -
#103124 Hat akkor vedd ugy, hogy szimplan ertelmetlennek tartom a jelentkezes azon modjat, hogy mindenkinek be kell oda regelni, amikor szemmel lathatoan ezt a forumot is olvassak a szervezok, es valoszinuleg nem lenne nehez beirni innen is a jelentkezoket oda ahova gyujtitek, es alkalomadtan amikor van info bemasolni ide... -
HUmanHunter #103123 még végén katona lessz? :D -
#103122 Azt, kipróbáltam a hétvégén a heroest. Persze a pöttöm egyből meglátta és jött, hogy: bácsi...repül...ház...fa...toj(r)ony.. Odaültettem, ez úgy is olyan rajzfilmes...
Kár volt, mert megláttam asszonypajtás. :-)
Mit kaptam érte. :-)
Végül is még csak 1,5 éves, tényleg nem a legjobb, ha lövöldöző bácsikat lát különböző módon megdögleni. :-) -
#103121 ha gondolkoznál, észrevennéd, hogy közöm nincs a kk-hoz -
#103120 erre nem hivatkozhatsz mert mi is gyerekkel az ölben játszuk a warokat, pl az öreg lavina sírását meg meg töri az ifjú sírása. szal a mi tsünkön teljesen természetes dolog a gyerek sírás :) erre tényleg nem hivatkozhatsz. -
#103119 Ahogy KLegeny mondja most te vagy a soros :) Amugy meg nemtudom mit vagytok ezen fennakadva.Ti vagytok a kk tagok, mindenkivel ezt csinaljatok.Szoval ne-szojja-be -
#103118 sztem meg nem -
#103117 mikor is lesz vége a hétnek? -
#103116 nem, minden héten mást basztat:D -
#103115 most a fejedbe vetted, hogy minden Hordást btatni fogsz? -
#103114 Akkor nem csak az enyém van fent néha 10-ig :D! -
HUmanHunter #103113 adj neki altatót 6 órakkor azt alszik is :D -
#103112 Ha 9 felé lesz és addigra elalszik a gyerek, mindenképp. :-) -
#103111 És te jössz? -
#103110 Ott van, belinkelte.
Sztem ha itt jelzed, vagy jelzi más, tuti eljut az információ oda is.
Ha gondolod, beírom helyetted a jelentkezésed, vagy beírhatom az egész LS-t ha jöttök. -
#103109 mondjuk a bf42es topikokban, es ott is lehetne ra jelentkezni
lehet tobben nezegetik mint a weboldalukat :P -
#103108 xD -
#103107 a gyakorlat sem utolsó
arról nem is beszélve, hogy megszokásból mindíg futni akarok ehez képest elkezd romantikusan sétálni 42-ben a figura:D -
#103106 nyugi nem a skill számít hanem a fegyelem az meg minden online játékban alap követelmény szvsz. -
#103105 hát a régi 42es bandából kb 6embert összetudnánk szedni szerintem a bf2esek közül is biztos jönnének páran akinek megvan. Én nem zárkózom el előle. kiváncsi vagyok mennyire kopott a tudásunk így 2-3év kihagyás után:) -
#103104 Viszont egy jcsr-lssah meccset jó lenne összehozni! Kár hogy ennek kb annyir esélye van mint Nagy Ferónak Kun Bélával beszélni! :D -
#103103 Furdal a kiváncsiság hogy mégis hol kellene még meghirdessék :) ?