109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Bala10
    1-1 :)
  • JAG1
    Mi?
    Mást sem hallani tőle, csak az elégedetlenség, baszogatást.
    Mérnem azzal kezdte, hogy szóljatok, majd én beírom. Nehéz?
    Mint valami igazságosztó. A Rightminátor...
  • Bala10
    igazság van, de azért érthető, hogy ha már szerveznek egy ilyet, akkor kicsit népszerűsítik is az oldalt. :D szal ennyit meg lehet tenni igazán. :)
  • joebacsi
    Pedig most van igazság a mondandójában.
  • HUmanHunter
    lasa prefixel írj fel mert a human már rég felbomlott. ty
  • Bala10
    :P
  • Fujiryu
    Te is zseninek szulettel szerintem :)
  • Fujiryu
    Idopont nincs de feliralak :)
  • JAG1
    Nem beugrós, aki jön, játszik...
  • JAG1
    Most esett le, te vagy a mekkeni b+!!
    Azta jóku....
  • Bala10
    bár jórég játszottam, de jövök ha kell beugró. :D
  • Bala10
    adjál neki sert:)

• HUmanHunter
    énisénis mikor?
  • Fujiryu
    Hat valahol le kell vezetni a feszkot.A kidobohoz megse mehetek oda a szembe levo nightclubba cukkolni, mert fel perc alatt szarra verne :)
    Titeket meg buntetlenul lehet huzni akar milyen kis hulyeseggel, mert egybol ugrotok ra.Szvsz ha megfigyeled GameOver es McKenny is ezt csinalja veletek.Eleg nekik bekoszonni a topikba es maris folyik ki a nyalatok a padlora ugy kulditek el oket a picsaba.En intellektualis modjat valasztom a flemkeltesnek.Sajnos nem vagyok olyan jo hogy pusztam a jelenletem kivaltsa a Pavlovi reflexet :)
  • JAG1
    Talán ha ezzel kezdted volna és nem csak a baszogatás, meg a beszólás jönne tőled, lehet nem tűnne ez fel senkinek.
    Nézd vissza a pár hónapos hsz-eid. Csak a kúrogatás...

Írtam én is, hogy jelzem a részvételt, nem keltettem a feszkót.
    Tuti valami bassza a csőröd, csak nem értem miért nem rendezed le...
  • DarkHorSe
    en
  • Fujiryu
    Ez nem tanulhato.Ez a szuletes pillanataban eldolt, hogy ilyen leszek :)
    Szvsz meg mindig nem ertem miert en vagyok a gyoker amikor leirtam egy problemat.Sry.Tenyleg hiba, hogy szerintem fontos az a par ember akit elveszitetek igy egy amugy is kis erdeklodessel kisert warrol...De ha mar mindenert en vagyok a hibas ami szar pusztan azert mert en hivom fel ra a figyelmet, akkor megprobalom osszegyujteni az itt jelentkezo es amugy lusta embereket, akik nemm akarnak regelni a forumra es kiirni nekik az infot es jelezni runningeknak a reszveteli szandekukat

Szoval aki akar jonni 1942ben alazni a bf2es nyomik segget azok szoljanak nekem es felirom oket a listara :)

Remeelem igy mar neked is megfelel a hozzaallasom es eltekintesz a tovabbi magyarazatoktol a szellemi allapotomat illetoen
  • JAG1
    Te komolyan Fuji! Értelmeset már nem tudsz már hozzászólni ehhez a szájbababaszott fórumhoz?

Komolyan, áruld már el mi a fasz bajod van? Mitől lettél ekkora nyomorék?
  • Fujiryu
    Hat akkor vedd ugy, hogy szimplan ertelmetlennek tartom a jelentkezes azon modjat, hogy mindenkinek be kell oda regelni, amikor szemmel lathatoan ezt a forumot is olvassak a szervezok, es valoszinuleg nem lenne nehez beirni innen is a jelentkezoket oda ahova gyujtitek, es alkalomadtan amikor van info bemasolni ide...
  • HUmanHunter
    még végén katona lessz? :D
  • JAG1
    Azt, kipróbáltam a hétvégén a heroest. Persze a pöttöm egyből meglátta és jött, hogy: bácsi...repül...ház...fa...toj(r)ony.. Odaültettem, ez úgy is olyan rajzfilmes...
    Kár volt, mert megláttam asszonypajtás. :-)
    Mit kaptam érte. :-)

Végül is még csak 1,5 éves, tényleg nem a legjobb, ha lövöldöző bácsikat lát különböző módon megdögleni. :-)
  • MrYeti
    ha gondolkoznál, észrevennéd, hogy közöm nincs a kk-hoz
  • LSSAHPAUL
    erre nem hivatkozhatsz mert mi is gyerekkel az ölben játszuk a warokat, pl az öreg lavina sírását meg meg töri az ifjú sírása. szal a mi tsünkön teljesen természetes dolog a gyerek sírás :) erre tényleg nem hivatkozhatsz.
  • Fujiryu
    Ahogy KLegeny mondja most te vagy a soros :) Amugy meg nemtudom mit vagytok ezen fennakadva.Ti vagytok a kk tagok, mindenkivel ezt csinaljatok.Szoval ne-szojja-be
  • DarkHorSe
    sztem meg nem
  • MrYeti
    mikor is lesz vége a hétnek?
  • Kovács legény
    nem, minden héten mást basztat:D
  • MrYeti
    most a fejedbe vetted, hogy minden Hordást btatni fogsz?
  • Beers
    Akkor nem csak az enyém van fent néha 10-ig :D!
  • HUmanHunter
    adj neki altatót 6 órakkor azt alszik is :D
  • JAG1
    Ha 9 felé lesz és addigra elalszik a gyerek, mindenképp. :-)
  • LSSAHPAUL
    És te jössz?
  • JAG1
    Ott van, belinkelte.
    Sztem ha itt jelzed, vagy jelzi más, tuti eljut az információ oda is.
    Ha gondolod, beírom helyetted a jelentkezésed, vagy beírhatom az egész LS-t ha jöttök.
  • DarkHorSe
    mondjuk a bf42es topikokban, es ott is lehetne ra jelentkezni

lehet tobben nezegetik mint a weboldalukat :P
  • DarkHorSe
    xD
  • Kovács legény
    a gyakorlat sem utolsó
    arról nem is beszélve, hogy megszokásból mindíg futni akarok ehez képest elkezd romantikusan sétálni 42-ben a figura:D
  • LSSAHPAUL
    nyugi nem a skill számít hanem a fegyelem az meg minden online játékban alap követelmény szvsz.
  • Kovács legény
    hát a régi 42es bandából kb 6embert összetudnánk szedni szerintem a bf2esek közül is biztos jönnének páran akinek megvan. Én nem zárkózom el előle. kiváncsi vagyok mennyire kopott a tudásunk így 2-3év kihagyás után:)
  • LSSAHPAUL
    Viszont egy jcsr-lssah meccset jó lenne összehozni! Kár hogy ennek kb annyir esélye van mint Nagy Ferónak Kun Bélával beszélni! :D
  • LSSAHPAUL
    Furdal a kiváncsiság hogy mégis hol kellene még meghirdessék :) ?