Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem komolyam mondtuk eztet teh <#beka3>

mit?

jah és eztettet meg honnan veszed ?

Kary vagy Karykeksz

fujjfujj😊

gyere te bf!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

legyen mind <#mf2><#levele><#banplz>

Jah és gyertek cod 4 !

Kary vagy Karykeksz

ctf nem orssz majd megkérdezem a górékat

LSSAHlavina
CTF?! WTF. Thanks, but no, thanks.

The future is now

LSSAHPAUL
A bf42 ligában érdekesség hogy az elsõ osztályba jutásért vívott harcban a YES súlyos vereséget szenvedett az ALC+GBZ német klántól, így ez utóbbi fog megmérkõzni az LSSAH-val az elsõ divizióban indulás jogáért.
más.
Nemsokára lezárul a nevezés a CTF kupára!!! LS,WARHOG?? hogy álltok ehez a témához? 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Guest
O.o
Kovács legény
üdv!<#integet2>

www.czekoart.hu

😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

szivesen máskor is

kecseg! 😊
a custom mappokra gondoltam 😊

thx all kivéve bala 😊))

Hali
Meg szeretném tudni miért lettem kitiltva a szerverrõl.
Zerénd
Megtaláltam. 😞

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Bezárták? Akko azé nem gyün a nyitó oldalam? 😞 Valami hír ahol kommentálták? Mert remélem csak szerver szart be, vagy karbantartják.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

LSSAHPAUL
oks oks, persze hogy játék topik ezt mindenki tudja, és azt is hogy 2006 óta a hozzászolások több mint 99%-a nem a játékkal kapcsolatos.
Könnyen beszélsz meg bb is mert ti ügyesek vagytok, ti gyorsabban adaptálódtatok az ÚJ magyar viszonyokhoz ( a szólás szabadság kb a rákosi idõket idézi, a kurucinfot is bezárták, tv,rádio mind a hazug komcsik kezében van) mint mi. Egy kis türelmet kérünk mig megszokjuk.

Zerénd
Jaja, sak tudod nagyon "meleg" van. 😄

Nézz be a böfö komjunésön tyopikba. 😄DDDDDDD

készül az új fellépésére😉

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

BurnBaby
és remélem te azért jól vagy... 😊))

www.battlefield.hu

BurnBaby
dióhéjban.. 😊

www.battlefield.hu

szívesen<#integet2>

hi!

A SP-ben miért nem lehet játszani az összes mappot?
Csak az alap pályák közül lehet választani.
Volt vmi megoldás erre nem?

Thx all.

Zerénd
Köszcsi, hú, már kezdtem félcsizni a písz jelentése miatt! Azt mondod, peace? Az békét jelcsizik. És megint csak a vilcsibékénél tartunk! A barinõim is szercsizik a vilcsibékét, nem ércsizem, egyesek miért nem szercsizik... Az õ probcsiuk. Talán azért nem a vilcsibékénél áll a szavi, mert nem akar semmiféleképp vilcsibéke lenni a bolycsin, pedig az olyan csupcsi lenne, hogy az már hû... Vagy csak félrenyomcsiztátok, és ezért nem vilcsibéke áll jobban. Am köszcsi a cuki szövegecskéket, mert legalább olvcsizza valaki, és az olyan szupcsi, hogy valakinek jobb kedvije lett a blogcsimtól!!! Am írcsiztem, h lesz ma egy bulcsi, vagyis már csak volt, mert vége van a bulcsinak, de az olyan szupcsi volt! Egy csomó aree srác szemcsizett velem, és az olyan szupcsi, a barinõi, néha ircsik voltam rám, amiért szermsiznek velem, de nem ércsizett annyira... Legyenek 😊 Indulás elött talcsiztam egy cukker minit, de az nem volt cukiszínû, vagyis rózsaszín, hanem zöldike volt, de nem baj, ollyan de ollyan szexy voltam benne, hûû... És a varázscipcsi! Elneveztem varázscipcsinek, mert ollyan édii, mint egy varázscipcsi! Meg megkóscsiztatták vlem a sörcsit... Fuj! Undi! Nem értem, a paseeek miért vannak oda tõle.. Én egyáltalán nem szercsizem, attól nõ a sörpoci, és én nem szercsiznék sörpocit, mert az olyan undi, mint a sör... De am jó kis bucsi volt! Asszem mencsizek alcsizni, aztán holnap talán írcsizek pár sort... na puxcsi!!

joebacsi
ezekkel szvsz bb is tisztában van, csak õ arra akart rámutatni, hogy nem ez a topik fogja megváltani a világot, és így tök felesleges szétoffolni ökölrázós írásokkal 😊

#101594-ben pedig pont egy elég nyilvánvalóan idióta uszító oldalnak ültél fel...ilyen szarokkal tele van a net, kár ezeken rágódni

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kicsirigo
Én mondjuk nem tartom amúgy magam se rasszistának, se jobbosnak se balosnak. Teljesen hidegen hagy a politika. Csak épp nem tudok kényes helyzetekben csendben elsétálni, meg elfordítani a fejem. Emiatt többször fenyegettek meg veréssel(99%-ban kisebbség). Volt olyan hogy a 3-as buszon arra lettem figyelmes, hogy egy 25-30 év körüli roma úriember(egyedül volt) egy kb. 70 év körüli néni felett feszít és elhordta minden kurvának. Megkértem hogy fogja be a száját ha nem akarja hogy tekerjek egyet a nyakán. Ilyenkor jön mindig a 5-10 perces szájkarate mert megütni még nem mert soha egyik se.
Én meg elvbõl nem bántom egyiket se, meg azért se mert elég ha késõbb a kihallgatáson azt mondja hogy azért vertem meg mert roma.
Tudtad hogy ez súlyosbító körülmény ? Olyan mint az elõre megfontolt szándék. Én meg próbáljam meg bizonyítani majd, hogy nem is azért...
Volt olyan eset mikor 3db roma fiatalra kellett rászólnom a 30-as villamoson(én egyedül voltam) és akkor is csak a mocskolódásig meg az igy/úgy megvernekik jutottak hárman egy ellen. Marha bátrak ám öregekkel meg gyerekekkel!
Nem kivánok ilyet senkinek, még neked se Baby, de ha ilyen történne veled lehet másképp tekintenél rájuk.
Nagymamám 80 éves, 2 hónapja fényes nappal tört be hozzá 3 roma emberke. Kettõt láttak, bármikor felismernének, látták a kocsijukat+a rendszám 3 betûjét számokat nem sajnos. Azóta lezárták a nyomozást, nincsenek meg a tettesek. Ennyit tud a rendõrség. <#gun>
Unokabátyám építkezett, ajtókat+ablakokat állítottuk be. Még aznap éjjel megpróbálta néhány helyi kisebbségi kifeszegetni a vadi új több százezerért vásárolt ablakokat. A szomszéd zavarta el õket. Azóta még 2* próbáltak hozzá betörni. Azóta 2db kaukázusi+ riasztó õrzi a házat (meg a szomszédok néha). Meg még mesélhetnék, menj el néha vidékre BB és nézz körül.

joebacsi
HBD!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BurnBaby
palikám, mindig is balos voltam (legalábbis a gondolkodásom), és ez nem is fog sose megváltozni - az ember nem cserél gerincet, ugye. és ebbõl sose nem is csináltam titkot.
ez a közösség a játék miatt van együtt, ezért kedveljük egymást, ezért kommunikálunk.
járjunk el tehát ennek megfelelõen.

www.battlefield.hu

Tuvok

LSSAHPAUL
Ilyen is volt már rengeteg... nagyon balos lettél hirtelen :p

LSSAHlavina
mindig az a normális, amit a többség gondol. Ami ettõl eltér, az a "vitatható", és akkor tényleg finoman fogalmaztál.

De jegyezzétek meg szavaimat, elõbb-utóbb megfordul az arány, mert ez már tényleg tarthatatlan, egyszerûen belegebed az ország.

The future is now

BurnBaby
õk egy erre a célra létrehozott helyen osztják meg a világgal az erõsen vitatható gondolkodásmódjukat. nem kötelezõ odalátogatni, elolvasni, vagy egyetérteni.
ez viszont egy játék topik, ahol nem szeretnék irreleváns és ugyancsak erõsen vitatható kommenteket látni.

ismerhetnél már ennyi év után... ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
palikám, a flém miatt sose szóltam. viszont az ilyen kommenteket nem szeretem itt látni. nem kellett józanodnom - sosem értettem veletek egyet ebben. talán feltünt, h a klánjelzést sem hordom, ugyanis számomra elfogadhatatlan a többlet jelentése.
amerikát is az arra kitalált témában szidd a megfelelõ fórumokon. ez nem az 😊

www.battlefield.hu

majd kapsz tõle egy sallert. 😊

ok 😄

Bencsi
Kary, ratyi meg cigány is😊
bár lehet h román is, ezt majd feldi eldönti!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

szidjuk Karyt õ úgyis olyan perverz <#mf2>

az olyan uncsi, õket mindenki szidja. keressünk valakit(valamit) akit(mit) csak mi szidhatunk. 😊

amerikát? persze azt álmodból felkeltve is lehet 😄

LSSAHPAUL
ugy azért legalább Amerikát lehet még szidni?

LSSAHlavina
Best Round Ever
Score 101
Kills 69
Deaths 9
Map Berlin
Server LSSAH ClanServer BF1942 1.61 PB
When 2006-03-07 16:23:44 GMT

The future is now

inkább hagyjuk abba ezt a nácizkodást, vagizzunk az xfire profilban leírt bf eredményekkel 😄 csak kb 1,5 éve van xfirem azóta ; 3,252 kills 4,476deaths 0.656
3,252 kills
4,960 minutes

LSSAHlavina
többségében rasszisták által játszott interaktív náci propagandafilm.

The future is now

valami perverzeknek kitalált szexuális segédeszköz 😄

Guest
Mijaza béef?
Kovács legény
játék menüben kikapcs a hárdver gyorsítást vagy mi nekem ezzuel volt problem, meg a hangkártyám is összeakadt vele, lehetett cserélni😞

www.czekoart.hu

JAG1
Kapcsold ki a hangot a gémen belül, próba meg úgy.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

RNadal1203
Nem tudja valaki mért van az hogy bõven megvan a minimum még a battlefield
2 ajánlottja is megvan és a 1942 mégis szaggat

elõre is thanks

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

JAG1
<#taps><#puszis>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

havercsotány
[url=]most ez a divat: o😊) ?