109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#103182 Mé? Neked béef kettőben is problémát okoz?
-
Bala10 #103181 csak a nagy ping miatt úgy kell célozni, mint a bf2be. :D azé. -
De még mindig nem tok felmenni a szerverre brühüm brühüm :( Viszont felmentem egy ruszkira. Vagy nagyon lámák ott a zemberek, vagy én vagyok egyre jobb. :DDD Utóbbira szavazok :DDD -
#103179 -
#103178 Tényleg? Basszus!
Rimot mededzsernek elég, ha még azt használják, a név is. -
HUmanHunter #103177 keyhash, kb mint a cd kulcs, minden server rögzíti, akkor látni amikor fennvagy. -
HUmanHunter #103176 eredeti? -
#103175 sziasztok nekem most lenne 1 olyan problémám hogy amikor fel akarom telepíteni a játékot 31%-nál kiírja hogy : Specified component cannot bo found in the media.An attempt was made to acces a componenet that does not exist in the named media. mit lehet ennek csinálni? -
#103174 Kéjhas?
Zolly -
#103173 név,keyhash? -
#103172 tk? -
#103171 szerinted? :D -
#103170 Valaki meglesné, miért is vagyok kitiltva a Magyar 42-es szerverről?
Előre is köszike puszika! :D -
HUmanHunter #103169 ja BB ritkán jár erre már. -
#103168 A volt klántárunk Jag és egy jcsr ember marja egymást. Az elején még volt bf1942 vonatkozása az ügynek de most bf2-es sérelmek vannak porondon. Gondolom ott már nincs hitelük és most itt próbálják osztani az észt és egymást, és mivel nincs rendesen adminolva ez a topik meg is tehetik. Tőlünk meg annyira távol áll ez az egész "mondani való" hogy hozzá se tudunk fingani :p -
#103167 nincs kedvünk összefoglalni :) -
#103166 vki összefoglalná nekem max 2 sorban, mi volt ez a sok hsz, nincs kedvem leolvasni, thx. -
#103165 Napirajz egyik szepsege a labbelik amikben mennek az emberek. Neha tegla, neha radiosmagno, neha meg egyszeruen csak egy silec :) -
HUmanHunter #103164 az öreg magassarkúban? :D -
HUmanHunter #103163 tekk a fenéket, buzievagy? :D -
#103162 -
#103161 tekk -
HUmanHunter #103160 hát ezaz :( -
#103159 jah:( kecsegek ezek, hogy lesz így ték? -
HUmanHunter #103158 kurva nagy pörgés :D -
#103157 na ezaz pörögjön a topic:) -
#103156 "Szvsz az ilyen esetek miatt ment el a kedvem attol, hogy ehhez a kozosseghez hozzakapcsoljanak akarmilyen formaban"
Akkor ez azt jelenti, többé nem is írsz fórumokra?
Van isten! :DDD -
#103155 Tuti megtértél, vagy valami, mert tök úgy beszélsz, mint egy pap b+...
Előítélet? Hát mi legyen az embereben itt a sok gyökérarc között?
Nem sok értelmes figurát esz ide a penész, csak a pattanásos pistikét, aki megvette ezeré, mer most akciós...
Vagy van még a nagypofájú csíter heliscsalád, aki csak mutatja, hogy jófej, de ha teheti úgy hátbaszúr, hogy kétszer is meggondolod hozzászólsz e.
Csít kérdés az más, arra én is ugrok.
Azt a kevéske időt, amit esetleg játékkal töltenék is elkúrja egy nyomoronc.
A sok görény agyba főbe nyomja a csítet, aztán jön a sablon - jajj csak singilbe próbáltam ki, meg csak mod, meg vér, meg nude mod és így pucéran szaladgálnak a katonák, meg édibédi fegyókat tesz bele - bulshitekkel aztán úgy járnak, mint a farkasos mesében. Amikor tényleg valami fasság miatt kap bant, a kutya sem hisz neki...
Hát Pitta sajna beleszaladt, ez van. Fasznak neki vér egy 4 éves játékba b+. -
Bala10 #103154 azért közösség a közösség, mert olyan amilyen:D
aki nem ide tartozik, az nem is leszen tagja. szal kár akarni megváltoztatni egy egész közösséget, csakhogy mindenki jól érezze magát benne. ilyen úgysem lesz soha. csak olyan elb@szott lesz, mint most európa:D
akinek ez nem tetszik, az mehet más fórumra. én sem megyek másokhoz, hogy változz meg, mert nekem így nem tetszik.
fuji amúgy is isteníted a totalbfet, mert az jó, hát alakíts ott ki egy neked tetsző bandát. :) és gyere ide, ha elfogadsz minket olyannak amilyenek vagyunk. engem nem érdekel a nézeted, mindaddig, amíg nem akarod rámerőltetni. ez az 1 hely van ahol köcsögölünk, meg néha a clanwar:D ne akarjad már ezt is elvenni. -
#103153 Persze, kissé belterjes a közösség, de melyik nem? :)
Neten keresztül pedig mindenki kicsit jobban kivetkőzik magából mint egyébként... -
#103152 Mostanaban sokat jartam templomba a vizsgaidoszak miatt :) -
#103151 En nem akarom rendbetenni a kozosseget, mert az, hogy ne fikazzatk valakit ertelmetlenul, az egy olyan dolog amit ugy se fogtok tudni megcsinalni.
Erre a legjobb pelda talan Dome_Hun/Pitta.Nem ismerte senki, es megfogta a pb egy addon miatt ami vert tesz a jatekba.Irt Runningeknak, hogy vegyek le a hirt amiben rajta csamcsognak, hogy mekkora csalo es hogy miket csinalnanak vele ha szembejonne az utcan.De ugye a hir marad, mert megfogta a pb es fennvan a listan.Olyanrol meg sose hallot senki, hogy nem cheat miatt fog meg valakit a pb, kulonosen Running nem...Szoval szidjuk a gyereket, szenteljunk neki egy hirt es alazzuk meg minnel tobb ember elott...Persze akkor is en voltam a hulye amikor mondtam, hogy ne baszogassak.Le voltam hurrogva, hogy amig a banlistan van addig ok szidni fogjak.
Most lekerult a banlstarol, 2 honap levelezes utan.Igaz most kinnt van egy bocsanat kero hir.Megkerdezem toled, hogy most ez az eber szerinted mit gondol errol a kozossegrol?
Szvsz az ilyen esetek miatt ment el a kedvem attol, hogy ehhez a kozosseghez hozzakapcsoljanak akarmilyen formaban.Nem tobb mint egy eloiteletekkel teli emberkupac aki sajat magat isteniti.Vannak emberek akiket kedvelek, es tisztelek kozuluk, es akiknek nem szolok be semmikor es normalisan elbeszelgetek veluk.Viszont vannak emberek akiknek a stilusat egyszeruen nem tudom hova tenni, mert masnak ismertem meg.A ketszinusegnel keves dolog van amit jobban utalok.Ezert van az, hogy megmondom nekik a velemenyem, meg akkor is ha ezzel megbantom oket.Es megegyszer mondom, en nem akarom megvaltoztatni ezt a kozosseget, mert ettol vagytok egy kozosseg, hogy egykent tudtok megbelyegezni es kikozositeni embereket.Isten ments, hogy ettol a ket kivallo tulajdonsagotoktol megvalljatok es neha meg segitsetek is egy embernek aki beir a forumba... -
HUmanHunter #103150 "mitől lettél a szigorú elvek embere" biztos istenes lett -
#103149 Hát ha te a fejedbe vetted, hogy márpedig rendet teszel a közösségbe, akkor hajrá, váljék egészségedre...
Azt mondjuk nem fogom fel, hogy marhulás, dumálás helyett neked miért jobb baszogatni a népet, de ez a te dolgod.
Én egy jófej embernek ismertelek meg, hogy mitől lettél a szigorú elvek embere, aki majd jól megmondja a frankót, még ha azzal ki is akasztja másikat, meg leszarom az eddigi ismeretséget, haverságot aki épp jobban szimpi, annak a pártját fogom stílusú nem tudom. Persze, oda lehet mondani, sőt, de valahogy a stílus nem áll össze.
De igazad van, nem az én dolgom, csak baszta a csőröm, hogy amúgy is szarba van az egész BF hóbelebanc, minek a feszkó... -
#103148 nemtom.lehet. "nekem életem van" :D -
Bala10 #103147 tom:D codláma lett?/csak el ne olvassa/:D -
#103146 áh,kary már nem játszik.pedig ott tényleg volt kutyaugatás :D -
#103145 Eddig a Cheburashka-t akartam kovetkezo nicknevemnek, de ez a Rightminator jobban tetszik.Szoval ezentul hivj igy ha kerhetem.
Egyebbkent, meg ha nem tetszik amit irok, akkor ne szolj hozza.Nem neked irtam mar az elejen se, meg en nem fogok valtoztatni a stilusumon es azthiszem ezzel jo paran igy vannak.Tobbek kozott te is.Ezer eve kerlek titeket, hogy ne csesztessetek az altalatok cimeres kretennek kinevezett embereket, pusztan azert mert ket eve idegesitettek titeket.Ti se vagytok kepesek tullepni a hulyesegeiteken es csesztettek mindenkit aki nem osztja a velemenyeteket, szoval en miert ne csesztesselek titeket ha nem ertek veletek egyet?A ket eve slagernek szamito, hogy kell zoomolni poenotok mar kicsit kezd megszakallasodni es az olvass vissza bazmeg mert mar 20 eve beirta valaki es ettol megvan a jogom hozza, hogy elkuldjelek a picsaba emberek is kezdenek unalmasak lenni szerintem.Segiteni nektek is nehez, leszolni viszont ti is nagyon jol tudtok.Az egyeduli kulonbsegcsak az, hogy en nektek szolok be akik a tronotokon ultok, ti meg teljesen ismeretlen embereknek akik azert jonnek az sg-re mert segitseget szeretnenek.Oszinten szolva en az elejen optmista voltam Running kezdemenyezesevel szemben, semmi rosszat nem szoltam.Sot meg egy fel napot ra is szantam a taktika megirasara amikor megkert.Innen mar ismeros a tortenet, leirtam mar 1000szer nem fogom ujra felhozni.Szamomra az angol war egy hatalmas csalodas volt, ami utan nem csak a waron toltott 20 percet sajnaltam, hanem azt amit a taktika megirasara szantam.Szoval engem kibaszottul nem erdekelnek a BF2 warok amiket szerveznek, mert az nem tobb egy publicnal ahol a csapatmunka feler a nullaval.Viszont ez a 42-es war szerintem rejt magaban annyit, hogy jol szorakozzanak rajta az emberek, es mivel teljesen mas mentalitasu emberek jonnenek, ezert remenykedem benne, hogy meg csapatmunka is lesz.Szoval ertem en, hogy magyarorszagon elunk ahol a burokracia jelent mindent, de egy kis rugalmassag azert elvarhato lehetne a szervezok reszelrol, mert szerintem ez a regelsz-vagy-nem-jossz hozzaallas mindent csinal, csak nem nepszerusiti a battlefield.clanwar.hu-t es magat a wart, hanem inkabb elijeszti az embereket, fuggetlenul attol, hogy jogos-e vagy sem... -
Bala10 #103144 hamár harangszó nincs, meg kutyavonyítás. :D -
#103143 nem kell gyerek sírás,megkapjuk a csapattaól.igaz Paul :):)