Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kary vagy Karykeksz
gyere te bf!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Jah és gyertek cod 4 !
Kary vagy Karykeksz
más.
Nemsokára lezárul a nevezés a CTF kupára!!! LS,WARHOG?? hogy álltok ehez a témához? 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
a custom mappokra gondoltam 😊
thx all kivéve bala 😊))
Meg szeretném tudni miért lettem kitiltva a szerverrõl.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Könnyen beszélsz meg bb is mert ti ügyesek vagytok, ti gyorsabban adaptálódtatok az ÚJ magyar viszonyokhoz ( a szólás szabadság kb a rákosi idõket idézi, a kurucinfot is bezárták, tv,rádio mind a hazug komcsik kezében van) mint mi. Egy kis türelmet kérünk mig megszokjuk.
Nézz be a böfö komjunésön tyopikba. 😄DDDDDDD
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A SP-ben miért nem lehet játszani az összes mappot?
Csak az alap pályák közül lehet választani.
Volt vmi megoldás erre nem?
Thx all.
#101594-ben pedig pont egy elég nyilvánvalóan idióta uszító oldalnak ültél fel...ilyen szarokkal tele van a net, kár ezeken rágódni
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én meg elvbõl nem bántom egyiket se, meg azért se mert elég ha késõbb a kihallgatáson azt mondja hogy azért vertem meg mert roma.
Tudtad hogy ez súlyosbító körülmény ? Olyan mint az elõre megfontolt szándék. Én meg próbáljam meg bizonyítani majd, hogy nem is azért...
Volt olyan eset mikor 3db roma fiatalra kellett rászólnom a 30-as villamoson(én egyedül voltam) és akkor is csak a mocskolódásig meg az igy/úgy megvernekik jutottak hárman egy ellen. Marha bátrak ám öregekkel meg gyerekekkel!
Nem kivánok ilyet senkinek, még neked se Baby, de ha ilyen történne veled lehet másképp tekintenél rájuk.
Nagymamám 80 éves, 2 hónapja fényes nappal tört be hozzá 3 roma emberke. Kettõt láttak, bármikor felismernének, látták a kocsijukat+a rendszám 3 betûjét számokat nem sajnos. Azóta lezárták a nyomozást, nincsenek meg a tettesek. Ennyit tud a rendõrség. <#gun>#gun>
Unokabátyám építkezett, ajtókat+ablakokat állítottuk be. Még aznap éjjel megpróbálta néhány helyi kisebbségi kifeszegetni a vadi új több százezerért vásárolt ablakokat. A szomszéd zavarta el õket. Azóta még 2* próbáltak hozzá betörni. Azóta 2db kaukázusi+ riasztó õrzi a házat (meg a szomszédok néha). Meg még mesélhetnék, menj el néha vidékre BB és nézz körül.
ez a közösség a játék miatt van együtt, ezért kedveljük egymást, ezért kommunikálunk.
járjunk el tehát ennek megfelelõen.
www.battlefield.hu
De jegyezzétek meg szavaimat, elõbb-utóbb megfordul az arány, mert ez már tényleg tarthatatlan, egyszerûen belegebed az ország.
The future is now
ez viszont egy játék topik, ahol nem szeretnék irreleváns és ugyancsak erõsen vitatható kommenteket látni.
ismerhetnél már ennyi év után... ,)
www.battlefield.hu
amerikát is az arra kitalált témában szidd a megfelelõ fórumokon. ez nem az 😊
www.battlefield.hu
bár lehet h román is, ezt majd feldi eldönti!
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Score 101
Kills
Deaths
Map Berlin
Server LSSAH ClanServer BF1942 1.61 PB
When 2006-03-07 16:23:44 GMT
The future is now
3,252 kills
4,960 minutes
www.czekoart.hu
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
2 ajánlottja is megvan és a 1942 mégis szaggat
elõre is thanks
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...