Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Nekem nincs eredeti RTR-em csak BF-em, így csak itthon tudnék vele játszani, de mióta levették mindenhonnan, nemtok sajna, pedig jó lenne visszatenni

HBA|Peti
hát igen tényleg nem ártana egy magyar RTR szerver, de nekem is csak az alapbf eredeti, úgy mint nem kevés embernek, úgyhogy ez így elég érdekes lenne
BBwork
szerintem most is vannak olyan szerverek, ahol fennvan az rtr, csak a maplistben nincs egy darab rtr pálya sem. amit én mondjuk - hivatalos rtr gyûlölõ - nem bánok

jah juteszem. eladó 2 eredeti rtr ,)

www.battlefield.hu

Tuvok
Mert még sose volt Ati-m, sõt, zsigerbõl útáltam, de az 5200-at csak a DX9 miatt nem éri meg megvenni, 4200-as is lenyomja, 5600-ak a gyári hibás 5800-akból kerülnek ki, szal nem ad jó teljesítményt az áráért, Ati 9500 jó, csak DX9 nincs, 9600 és 9600 Pro a nyerõ vétel most(szerintem).
Az meg elkeserít, hogy minden újság azt írja, hogy éveket kell várni a DX9-es játékokra, ez ökörség: HalfLife 2 Szep 30, Doom III vmikor õsszel, BF Vietnam asszem 04 jan, szal nem kell olyan sokat várni...

HBA Danny-meló
Szerintem ha G szerveren esetleg RTR menne, nagyobb lenne a látogatottsága mint most a BattleGrouppal. Mondjuk én akkor sem rakom vissza, mert csatlakozási problémákat okoz az orig. BF-nek.

TheGOro
Háát Tuvok te tudod, nem rosz 1 kártya, de nem hallottam róla túl sok jót hasonló árban van mint a 9500-ös és ha abból 1 Club3D multi layeres-et veszel akkor RivaTunerrel akár 9700-est gyárthatsz belõle.

http://GOro.hu

sharpshooter
Skorpionak igaza van, ha fixen nem is teszik fel a magyar szerverekre az RtR-t, lehetne egy-egy nap - jó néhány embernek megvan, néhánynak eredetiben, ls szeretnék használni hazai közösségben...

uff!

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

HBA Danny-meló
Miért is járhatod meg? Hü?

Tuvok
Ati 9600 Pro-t akarok venni, remélem nem járom meg, de az biztos, hogy az FX 5600-at bármikor bármiben elveri nem is kevéssel.

Tuvok
Nem hülyeség, kb 3-ad annyi szerveren van fenn, mint akár 1 hónappal ezelõtt.HBA-n is fenn volt, de le lett véve sajnos.Német és brit szerverekbõl is sokkal többen volt fenn.

TheGOro
És ez mind árban mind teljesítményben, és tesztekben megmutatkozik. Aki tehát megdob 1 Ati 9800 Pro-val azt nagyon megköszönném. (Ha még szép is akkor feleségül veszem!)

traXion
key az nem? 😛

TheGOro
Minden GPU szériából több szint/kategória létezik az un. a belépõ un. Alsó kategóriát képvisel FX szériából az 5200as míg ATI nál a kb 9200-as a középkategória a 5600-as ATI nál a 9500as
Felsõ-közép kategória a 5800 as ATInál a 9700-as. A Felsõ kategória pedig a 5900-as ATInál pedig a 9800-as. következményképp jelenleg az ATI 9800 Pro a király 😊)))

HBA Danny-meló
Mondjuk a Gef2 MX 400-amhoz képest minden gyorsabb lenne 😊

Blasta
Tudom! Danny jól mondja.
Az 5200-as FX olyasmi mint anno a GF4 MX sorozat.
Lassu mint a tök, egy GF3 Ti200 is megeszi reggelire...:-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

HBA Danny-meló
Csak ahhoz hasonlította asszem 😊

TheGOro
az FX meg nem azonos az MX el

HBA Danny-meló
Ok köszi mindenkinek az infókat. Akkor gyûjtök még pár ezrest, szedek a pénzfáról aztán ha megvan akkor ezek közül választok. 😊 Még 1x köszi!

Blasta
5200-ast ne vegyél!
Az tul.képpen a GF FX MX... (dejó kis rövidités :-DD)
Szerintem is valamelyik olcsóbb radeon (pl. 9500)vagy a Ti 4200 a fasza hosszu távra!

HBA Danny-meló
Különben is most vettem Logitech Wingman Freedom 2.4 -es joy-t úgyhogy le vagyok égve picit. Csak nem árt idõben elkezdeni az infó gyûjtést 😊

HBA Danny-meló
Hát igen. Az MSI 5600 Ultra-ból a legolcsóbb is 46.000 Ft, a Gef4 Ti 4200-ból az Innovision pedig 30.000 Ft. Az MSI-t már elvbõl sem mert ennyit nem adok érte, a Gef4 meg csak szimplán drága nekem. Ösztöndíjból húzós még a 20.000 Ft is sajna. Asszem várok még vele egy kicsit.

TheGOro
Ja és 5200-ast ne vegyél az az Nvidia belépõ színtû kártyája. ez látszik az árában is 1 Ati 9500-as is simán lenyomja

HBA Danny-meló
Hogy hogy nem jó játékra?

TheGOro
Danny vegyél MSI 5600 Ultrát az elég jó és a ventillátor hangja sem vetekszik egy ETA porszívóval. Persze ha több pénzed van akkor 5900 as Ultrát. De ha még mindig van pénzed, és nagyon ütõs kártya kell akkor Ati 9800 Pro-t vegyél Club 3D-ben vagy Sapphire-ban.

Petyus_
A porszívó az 5800.

Az 5200 nem hangos, az csak szimplán nem jó játékra.. ha játékra akrsz venni olcsóbb kategóriában akkor csakis Ti4200-t érdemes szerintem.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

HBA Danny-meló
Nekem RtR-el mindössze az a bajom, hogy mivel a BF-em eredeti viszont az RTR-em nem, sokszor gondjaim voltak az ASE-ból a csatlakozással. Ezért szedtem le. Egyébként Husky verhetetlen.

skorpio7
Na ez a h*lyeség , még hogy eltûnt ... kéretik kicsit jobban megnézni azt a fránya ASE-t .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

HBA Danny-meló
Hát nemtom, asszem ezért nem veszem meg az újságot, majd net-en keresek valamit vagy nemtom. Azért érdekelne, mert állítólag valamelyik FX kártyán olyan ventillátor van ami olyan hangos mint egy porszívó. Namost mivel utálom a porszívó hangját, nem akarok olyat venni. 😊

skorpio7
Van 4 csak RtR EaUK szerver és most is teli vannak , esténként meg alig lehet rájuk bejutni ... mi oda szoktunk járni .

skorpio7
Vki meg mindhárommal , mert mostnában rákaptam újra ( IvanHoe-nak köszönhetõen ) a RtR kiegészítõre ... látszik , hogy nem fut 1 magyar szerveren sem ez a kiegészítõ pedig Anzio , Baytown , Husky , Santa Croce nagyon jó kis map-ek ... na meg a mordello is .

Danny: valamelyik pc worldben volt egy teszt amiben összehasonlították az összes FX-et! Az utolsó 3-ban van valamelyikben.

Justice For Hungary!

Ehhh.Ez a secret weapons tiszta wolfenstein lesz.superkatona ez vagy mi?😄
Zombik nem lesznek benne véletlenül?😄DD

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

j=jó

Justice For Hungary!

reggelt. nézzétek a jó oldalát. milyen j kis sniperes gyakot lehet csináli a repkedök ellen 😊

Justice For Hungary!

HBA Danny-meló
Mi a véleményetek errõl a kártyáról?

Inno3D Geforce FX 5200

Jó reggelt!
SW...Akkor már inkább az EOD,az legalább valahogy valósághû.
Tegnap nagyon jót nyomultunk páran német szervereken. 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Tuvok
Teljesen mindegy, hogy sniperrel vagy smg-vel kempel, lehet azzal is messzebrre lõni.
Szvsz akkor is hülyeség.Egyébként is a jetpack csak terv volt a VH alatt, mert mindig megégett aki használta, nem tudták kifejleszteni mûködõképesre.

A RTR arra a sorsa jutott, hogy pár hétig volt a szervereken, aztán csendben eltûnt.Itthon asszem egy szerveren sincs fenn, külföldön meg minden 20.-on van.Kár érte...

DarkHorSe
Az egyik video végén a repkedõ faszi pont anti tanker szal sztem mindenki választhatja.

Swedish people are albino monkeys

Blasta
Ez csak feltételezés...
Én így csinálnám meg. :-)

HBA Danny-meló
Én csak azt nem vágom, hogy minek elõre parázni olyan dolgokon amik nem biztosak.

sharpshooter
kicsit fair-ebb dolog jetpack-kel az épület tetejére feljutni, mint bugokkal vagy cheatokkal, nem?

sharpshooter
köszi, megint a scoutok szívnak, õket mikor juttatják valamilyen elõnyhöz?

Blasta
Na ezaz.
Mondjuk annyi eszük csak van, hogy akármilyen kaszt nem választhatja a jetpack-et. Mondjuk sniperes meg bazooka-s nem, csak smg-s katonák pl.

Blasta
Én nem tudom mi lett a road to rome sorsa, annyit tudok, hogy pár helyen megkapta az év kiegészitõje címet, nekem tetszett.
Arról fogalmam sincs hányan tolják azt.

Én a nagy csodát a BF:Vietnam-ban látom! Az már tényleg olyan változatosságot hozhat a játékba, ami letaszíthatja az eredeti játékot is akár...

TheGOro
Hmm, roppant érdekes. Ez most repülõnek számít??? nagyon fogom élvezni amikor 1 tucat sniperes repked a levegõben és a legelcseszettebb helyekre fognak leszálni(malomteteje, malom szélkerekének tengelye, fa teteje...stb)

Tuvok
Lehet, hogy a Road to Rome sorsára fog jutni, amit nagyon sajnáltam, mert jó pályák, jó fegyverek (Sten, Breda, Bajonet, király repcsik, tankok) vannak benne.
Valami változatosság nagyon kellene már a szerverekre, nem csak az unalmas alappályák.Mindenki a SW-tõl várja a csodát, de az ilyen hülyeségek miatt, mint a jetpack, ez is a süllyesztõben végzi...

HBA Danny-meló
Szerintem sincs vele semmi probléma. Akinem nem tetszik annak ottmarad a jó öreg BF. Én meg játszom majd azért mind2-vel.

BBwork
a Secret Weaponsben csupa ilyesmi lesz. szerintem nem veszt el vele a játék semmit: aki ilyet akar játszani megteheti, aki nem az játszhat másmilyet 😊
nekem spec tetszenek. azt nemtom, h egy repkedõ embert pontosan hogyan kell majd lekezelni játék közben, de max majd a földi irányítású rakétával 😊 és végre oldalkocsis motor!

www.battlefield.hu

[SiX] Scott
Jóreggelt! 😊

Nem én voltam vazze! ;)

Blasta
Magát az alapjátékot nem ássák el, hisz ez csak egy küldetéslemez, nem kötelezõ ezzel játszani, csak kicsit saját magukat járatják le ezzel a baromsággal....:-)