Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe
a második vége nagyon nem tetszik 😞

Swedish people are albino monkeys

HBA Danny-meló
Na arra kiváncsi leszek 😊

TheGOro
Nah mostantól @Home, Egyébként hazafelémenet vigyázzatok mert már baszarintják a Budapest Plázst

http://GOro.hu

HBA Danny-meló
Na ezt is csak otthon nézem majd meg mert itt nincs fenn a QuickTime.

HBA Danny-meló
Ltöltöm és majd kiderül. Valamit már láttam róla, de csak 1-et, szal az egyik biztos újdonság lesz 😊

Martin576
Nem tudom ezeket láttátok-e már...

Mozi 1

Mozi 2

DarkHorSe
milyen pályák lesznek ?

Swedish people are albino monkeys

kösz😊

Figyelem! A csütörtöki pálya teszt ismet át lesz rakva 18:00-ra mert 20:00-kor gyakmeccs! Elnézést a változtatások miatt. ez van 😊

Justice For Hungary!

BBwork
kedves kezdõ bf-es barátunk !
külön a minimapot nemtom, bár lehet, de nincs elõttem az install (lásd bbwork), így nemtom megnézni van-e bármilyen a minimappal kapcsolatos beállítás az options-ben

viszont mindenféle kijelzést (hud) eltüntet az alábbi konzol parancs:

hud 0 (a teljes parancs game.usehud 0, de ugye mivel alias így is mûködik)

értelemszerûen az 1-el rakod vissza.

www.battlefield.hu

nem a photoshop opciora gondolok 😊

Manta
😄

Én meg mikor megjelent, kb. akkor jöttem le a BF-rõl, most meg nem tudok játszani, szerintem van is olyan pálya, amit még nem próbáltam.
Martin576

Secret Weapons RULEZ!

Egen, meg azt is jelenti, hogy amikor egy RtR map jön, nem ürül ki csontra a HBA, hanem folytatódik a 20 v 20 hent, normális pályákon. HBA-soknak teljesen igazuk van, hogy hogy hanyagolják.
Egyébként a lenti képen szerintem Kovács Pista bácsi látható a honvédségtõl organizált gyakorlójában, ahogy a hegyrõl hazafelé menet találkozik a kishídon ivócimboráival, akiknek úgy megörül, hogy hatalmasat ugrik a levegõbe, annak ellenére, hogy magán felejtette a permetelõgépét.

Tuvok
hát igen, de megsúgom: már nem sokáig...

Manta: az a baj vele, hogy itthon kevés szarveren van fenn, akinek nincs eredeti RTR-je az is tudjon játszani.

Most kezdtem jáccani evvel a játékkal és szeretném megkérdezni, hogy ki lehet-e kapcsolni valahogy a minimapot? 😊)))

BBwork
nem szeretem
se a tankjait, se a repülõit, se a fegyvereit, se a semmijét. megvettem, felraktam, gyúrtam 2 hetet hátha bejön, de mindössze felidegesíteni tudott. így beláttam nem vagyunk egymásnak valók 😊

www.battlefield.hu

Manta
BB: mi a baj az RtR-rel?

Tényleg felmehetne G-re, ahelyett hogy üresen megy...
Adi
Szegény Tuvok..... Most biztos a szive szakad meg a te zöld logód iránt😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

adok még 2 és fél napot és nézhetitek a nevem mellett a 40k-t

Justice For Hungary!

kösz szépen 😊

Justice For Hungary!

HBA Danny-meló

skorpio7
Hát persze ...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

HBA Danny-meló

Tuvok
arról beszélek, hogy abból a 2180 szerverbõl 1-2 hónapja nem 815-ön volt RTR, hanem 1815-ön.

TheGOro
Oh köszönöm

skorpio7
Fogalmam sincs mirõl beszélsz ... a jelnleg futó 2180 szerverbõl 815-ön van fent az Xpack .Ez akárhogy számolok a szerverek 40%-a legalább .Az pedig hogy a HBA levette a szerverérõl , az õ dolguk .Így csak annyi van , hogy a hazai közönség egy részére elérhetetlenek ( már akinek nincs eredeti game ) ezek a pályák , szerencsére egyre több klán-tagnak van meg ez a kiegészítõ is ... remélem Fakanál is megrendelte a mai napon , ahogy mondta . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

HBA Danny-meló
Ja télleg, jóvanna...

BBwork
kár 😊 akkor most kinek adom el? 😊))

www.battlefield.hu

Tuvok
Beszélek Janeway-jel az érdekedben

Tuvok
Jah, van, aki ért a krumplipucoláshoz, de velem nem b*szol ki, élvezettel csinálom, szeretek szakácskodni
Danny, ejnye, pedig ott voltál te is, Haribo és TRider rangot cserélt, lett 1 csomó új hadnagy, capiche?

sharpshooter
csak az elõléptetett szoldzsörök kaptak, Te nem...😊

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

TheGOro
Hát én most gondolkozom azon hogy belépjek e a Csillagflotta akadémiájára.

HBA Danny-meló
Milyen új lógók? Már megint lemaradtam valamirõl?

HBA Danny-meló
És meg is vagyunk elégedve 😄

sharpshooter
Ja, HBA-sok elmentek a @hba.hu-ra az új logók...

Tuvok
Mivel visszaértünk az Alfa-kvadránsba, így áthelyeztek a HBA katonai egységhez ûr-repülõvezetõnek

sharpshooter
Nem azért sírtam, mert nem tudok külföldön játszani, hanem vannak olyanol, akiknek nincs meg az eredeti, és ezért nem tudnak...
Egyébként én a CB-n is már rég hivatalossá tettem volna za RtR mapokat - azért mert jók és változatosságot visznek, és mert csakazértis...

Ja, BB nekem megvan az eredeti...

TheGOro
Szia én is rég láttalak. Hogy vagy Janeway admirálissal mi van? Te most az USS Voyageren szolgálsz vagy áthelyeztek másik hajóra?

Tuvok
Amúgy Szia Goro, régen láttalak!

Tuvok
De mivel nincs DX9, csak a 9600-nak, ami jobb teljesítményre is és árban is kb ugyanaz, így a 9600 a nyerõ

TheGOro
Ha a 9500-as Dx9es lenne az volna a csúcs, mert abbol van 256bit es változat is !

HBA Danny-meló
Na akkor szépen megköszönni BfBt fiúknak és menni RtR-eset jáccani Béjefbété szerverre!

Tuvok
Mert?

HBA|Peti
És ezt csak most mondod?
király
HBA|Peti
igen Tuvok, de ha az alapbf eredeti, és az RTR nem, akkor ugy egy kicsit szar
Mr Manson
.:BfBt:. Klán szerverén van RTR map, és megy is 😊
Mi'szeressük aztat is 😊))

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tuvok
Peti, ezért kéne itthonra 1-2 RTR-es szerver, hogy akinek nincs eredeti RTR, az is játszhasson vele!

Mr Manson
Hy... Reggelt...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN