Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HBA Danny-meló
Várjuk már meg legalább, próbáljuk ki és utána is ráérünk fikázni. Úgy is külön szerverek lesznek ennek, így akinek nem tetszik az nem megy fel. Engem pl. érdekel hogy milyen mókákat találnak ki. Végülis ez játék, nem múzeum.

Tuvok
Naigen, ezzel fogják elcseszni az egész játékot, emiatt fogja elveszíteni a komolyságát, az egésznek már csak fun jellege lesz...
Ja és nem lepõdnék meg, ha hasnoló használati módja lenne, mint a Superman-bugnak...

Blasta
Abban biztos vagyok, hogy ez a legtitkosabb fegyver (lévén még nem hallottam ilyen kísérletõl a 2. v. háború alatt) dehogy a realitást abszolute nélkülözi, és komolytalanná teszi a BF-et, abban is.

Mégha történelmileg hiteles is ez a cuccos, akkor is megkérdem:
Mi szükség van erre?
Ez nem Tribes. Nem kvék. Nem UT. A Jetpack maradjon ezekre a játékokra. Aszondom én...:-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

HBA|Peti
reggelt

uram anyám ez meg mi?
ez nayon nem lesz jó
BBwork
dehogynem
nem tudtad, hogy a rakétameghajtású katona a legtitkosabb fegyver? 😊

www.battlefield.hu

Blasta
Na már nem azért, de ezt nem gondolhatták komolyan....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

HBA Danny-meló
Juj ne, nem akarok agresszív lenni.

Gyere Stinger szólj pár szót a csítekrõl 😊)

Iceman
Jó reggelt!! SiX-esek! Légyszi olvasni a fórumunkat a kihívások résznél és nyilatkozni!!! Sûrgõs! Thx.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

BurnBaby
regg
ehh ma se lesz még 40K flame 😞

www.battlefield.hu

HBA Danny-meló
Jó reggelt

sharpshooter
Macano,

ha olvasod a fórumot, akkor légyszíves szúrd be azt a digitfényképezõs oldalt amit benyomtál ide kb. 1 hónapja , mert nem jó a link...

köszi...

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

sharpshooter
tod' te mijjen 38fokba hegynek föfelé kappányi aszájban? he? na, ne nyávoggyá, hane'gye' kivelöm az tükék közi, he...

rrggelt.

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Hamed
Reggeltet...

Imádok úgy hazamenni buliról, hogy a nap kb. 10 fokos szögben folyamatosan a szemembe sütöget, és a friss, pormentes, harapnivaló levegõ helyett kamionok füstölnek az orrom alá...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

sharpshooter
Jó reggelt,

minden szar program akkor jelen
ik meg mikor nyaralni megyünk...

Hogy lehet Omahan a föld alá kerülni, tök állat, végre szegény axis scoutok is kapnak valamit....

DarkHorSe
akkor péntek nincs is olyan messze 😊

Swedish people are albino monkeys

Tegnap hétfõ volt,holnap szerda...
Üdvözlünk a Matrixban! 😄

60000 - SiX!

TheGOro
Looserke neked meg gratulálok nyereményedhez!

http://GOro.hu

TheGOro
Hát én tudjam?

http://GOro.hu

DarkHorSe
ma milyen nap van ?

Swedish people are albino monkeys

Looserke
Nem tudom, hogy volt-e már róla szó:
Az Electronic Arts menedzserei már próbálgatják a hátukra erõsített jetpack-eket az irodában. Pénteken érkezik ugyanis a Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII demoja, telis tele finomsággal.

1944-et írunk. A Hellendoorn nevû kisfalu lakói kezdetben nem tudták mire vélni az erdõbõl szinte napi szinten kiemelkedõ óriás valamit, mely füst és tûzfelhõ közepette tör az ég felé. A németek fõként Antwerpent ostromolták V2-es rakétáikkal, most azonban Remangen egyik hídját vették célba. Amennyiben sikerül lerombolniuk, jelentõsen lelassíthatják az elõrenyomuló szövetséges erõket.
Az összesen nyolc kövér kampány egyikét, a Hellendoorn-i küldetést gyakorolhatjuk be a demoban. Mindehhez tíz új fegyver, a kísérleti német jetpack, mindkét oldalon kísérleti rakétarepülõk, gépágyúval felvértezett oldalkocsis motorok, a német kételtû Schwimmwagen, illetve a szövetséges LVT-2 Water Buffalo társul. Ha mindez nem lenne elég, akkor a német oldalon elõkaphatjuk a légvédelmi ágyúval felvértezett T-38-as Flakpanzer-t, a szövetségeseknél pedig a T-34 Calliope rakétavetõvel felvértezett Sherman tankot hívhatjuk segítségül.

Forrás: www.Hardwired.hu

jól látom hogy a buker alatt van???? Ha nem akkor áruld el hol mert nem vágom.

Justice For Hungary!

LOL! hogy kerül oda lépcsö? Én meg battle of the Bulge-on találtam a malomnál egy helyet ahol ha a vízre nézek mérnökkel látok mindent de ha rázoomolok akkor a víz felét nem látom a vizimalom vonalától. Lehet hogy kisit zavaros, majd csinálok screenshotot ha ezt még nem láttátok

Justice For Hungary!

Adi
Ez hol van?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

HU.man Josy

Hájj
A SiX-esek bugügyi detektorai újabb kemény bugot vettek észre, megintcsak a játék legnagyobb bughalmazán, Omahán. Hasonlatos a dolog a berlini fal-bughoz,ha észreveszitek hogy valaki magyar szerveren csinálja, gyertek ide panaszkodni, szerintem minden admin harapni fog a dologra !!!

süni = Süni

Justice For Hungary!

most nézegetem a képeket amik a talin készülte, és felfedeztem hogy nem csak süni kémkedett a PT -böl hanem SiX is elküldött egy repülös felderítöt. Természetesen magörökítettük ezt is és publikálni is fogjuk

Justice For Hungary!

polifónikus kell neked Seat? milyen telóra kell?

Justice For Hungary!

Thx uram! 😊

60000 - SiX!

asztaa..... Kira' !!! Nagyon köszi

Justice For Hungary!

Kicsirigo
perce perce... 😊 Utólag könnyü ;-)

Justice For Hungary!

Nancsika_melo
Allied oldalon van egy jóképû skin...nekem meg az kellene! ÉLÕBEN!

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

Ááááááá,ezt már én is kitaláltam Te!!! 😊

60000 - SiX!

Ki tudja vki szedni a játékból a zenét? Csengöhangnak kéne.

Justice For Hungary!

Nancsika_melo
mer akkor nekem nem marad!

na HBA server public lett ismét 😊

Justice For Hungary!

Intézkedem! 😄
(még az a szerencse,hogy Martin szigetel épp...különben rég kivágott volna már a spammokért) 😄DD

60000 - SiX!

ssc-suni-hu
Tenyleg itt Kecskemeten nincs Rudi diskont valahol? Imadom, es mikor itt olvasok rola mindig veszek is nehanyat, de sajnos nem megfelelo az ar/elfogyasztasi ido
szoval kellene olcsobban :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Megint beéget......
Miért nem jó neked az,ha az emberek többet vesznek a rudinkból?! 😄

60000 - SiX!

Nancsika_melo
ja...

Nancsika_melo
Te milyen user manualt kaptál? Nem kell annyi!

Reklám helye:
100db rudis zacsi = 1 légióssapi 😊

60000 - SiX!

Nancsika_melo
kinek is? 😊))

HBA|Peti
minden magatoknak akartok?😊
Ez stipi stopi a mienk
Nancsika_melo
De ez csak akkor igaz ugye, ha a pöttyök szép pirosak!?!?!?

De azért látszik ki ugrik a csalira egybõl....

60000 - SiX!

Nancsika_melo
lol