Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont hogy nem a reptéri lámázást nem szüntetik meg.
Meg kíváncsi leszek hány okos játékos fog majd szándékosan ott szobrozni a ponton, hogy a csapatnak ne legyen egy darab jármûve sem.
Remélem magyar szervereken nem nagyon fog elterjedni...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
A public játékot mégjobban szétb*ták. Szegény mérnök hiába vár kezét az e billentyûn tartva, hanem mire odaérne beül mondjuk egy medic aki épp akkor spawnolt...
Meccsen meg kifejezetten kedves dolog amikor a pilóták kényük-kedvük szerint lophatnak tankot, mert szent területté avatták a spawnpontokat...suxxx

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
www.battlefield.hu
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
az ünnepi kaki...
nem lesz superman bug és nem jelenik meg jármû, ha vársz rá, ergo végük a reptérkempereknek
amúgy az 1.45 infok az secret weapons readme-ben bennevannak.
www.battlefield.hu
Meggymag: Én is furcsáltam ezt a Omaha Beach pályánal a franciákat. Mér nem maradhatak a szövetségesek. (szerintem így kicsit elveszti a történelmi "szagát") Kb. olyan mintha a midway-en russkik ellen nyomnánk. Na mindegy. Én csak a Berlin feléig nyomtam, mert már jöttek a többiek és nagyon elkezdet akadni.
Talán érdemes lenne a modokat és a ctf-et is néha beröffenteni az adminoknak.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
http://www.eagames.com/official/battlefield1942/editorial/bobupdate.jsp
Íme el lehet olvasni. NEm kell aggódni, hogy még nincs 1.45ös peccs mert ez a mapverzió az 1.4el is kompatibilis és akinek kedve van leszedheti most. Gondoltam szólok, mondjuk az ASE is kijelzi...
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Van több magyar szerver ami általában esténként majdnem üresen áll, 3-6 ember van rajta, nem lehetne valamelyiken egy EOD szervert indítani?
és olcsó is 😊 csak: 38000ft és összecsukható..😊 árkád MMbe láttam.
)Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
http://gaborszantai.co.uk/
már lejött😊))
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Fall of Berlin: szép, jó, de aránytalan. A ruszkik minden pontfoglalásnál kapnak egy nagy T34-et, a németek csak egy PIV-et, amit egy db jólirányzott lövéssel ki lehet szedni.
Leningrad: szintén szép, a város marha jól van kidolgozva, bár szvsz gyengébb gépeken nem fog menni. És szintén aránytalan: a két(!) csatahajó egy elegáns félfordulattal fél percen belül be tudja lõni a szegény németek egy szem spawnpointját, miközben még pörögnek is...
Egybõl OFF:
AGP8X és 4X-nek más a feszültsége?
sajna alaplap csak 4x tud, most lenne mani vidkártyára, de +alaplapra nincs keret 😄
END OFF

az sem árt, ha a többi adminnal egyeztetsz, hogy este kapcsolják le a szervereket, akkor lesz nép😊
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
www.battlefield.hu

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Justice For Hungary!
😊Justice For Hungary!