Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamed
de itt olyan jó, meg még reagálnak is😊))

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
"LAND vehicles will not respawn if player is too close to spawnpoint."

Pont hogy nem a reptéri lámázást nem szüntetik meg.

Meg kíváncsi leszek hány okos játékos fog majd szándékosan ott szobrozni a ponton, hogy a csapatnak ne legyen egy darab jármûve sem.

Remélem magyar szervereken nem nagyon fog elterjedni...

BurnBaby
még ki se jött és már nem jó 😊 írjatok az ea-nak ha... ne itt sírjatok 😊

www.battlefield.hu

Hamed
Marha jó...

A public játékot mégjobban szétb*ták. Szegény mérnök hiába vár kezét az e billentyûn tartva, hanem mire odaérne beül mondjuk egy medic aki épp akkor spawnolt...

Meccsen meg kifejezetten kedves dolog amikor a pilóták kényük-kedvük szerint lophatnak tankot, mert szent területté avatták a spawnpontokat...suxxx

BurnBaby
ne velem beszéld meg 😊

www.battlefield.hu

ez viszonylag big lol... teszem azt a tankosok most 5 méteres körzetbe nem mehetnek a spawnnak majd? hogyan is lehetne ezt kihasználni...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

A ponthuban (.hu) most mutatták be a vadiúj Blitzkrieget! Yeehaw!

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

BurnBaby
csupa olyasmi, amit csak akkor fogok lefordítani, ha kijön. addig ugyanis nincs kedvem 😊

www.battlefield.hu

aPa
sztem ha kijön az 1.45 akkor bárki szívesen elmondja Neked, addig tuti nem, és Neked is így jobb, hidd el nekem 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Adi
superman bug az mi?😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Nem vágom ennyire az angolt.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

aludni kéne má he ! 😛

az ünnepi kaki...

BurnBaby
két dolog biztos
nem lesz superman bug és nem jelenik meg jármû, ha vársz rá, ergo végük a reptérkempereknek
amúgy az 1.45 infok az secret weapons readme-ben bennevannak.

www.battlefield.hu

Adi
Amúgy az 1.45 patch mit tartalmaz majd?? Vagy ti se tudjátok?

Adi
Igen, igen én is erre én is gondoltam már.. ha jól tudom több mód is van a bf-be nem csak ez amit a szerveren nyomunk.
Meggymag: Én is furcsáltam ezt a Omaha Beach pályánal a franciákat. Mér nem maradhatak a szövetségesek. (szerintem így kicsit elveszti a történelmi "szagát") Kb. olyan mintha a midway-en russkik ellen nyomnánk. Na mindegy. Én csak a Berlin feléig nyomtam, mert már jöttek a többiek és nagyon elkezdet akadni.

Endre
Csatlakoznék a felvetett témához, tényleg miért minden szerver egyforma? ( kivéve Petkó DC szerverét).
Talán érdemes lenne a modokat és a ctf-et is néha beröffenteni az adminoknak.

Meggymag
Itt szeretném megköszönni mindazoknak akik eljöttek ma a maptesztre és én személy szerint jól szórakoztam. Sokan mondták, hogy az Omaha eme verziója élvezetesebb mint a sima (attól a kis ténytõl eltekintve, hogy miarákot keres benne a francia hadsereg).... A 2. map a Berlin szerintem jó volt én legalábbis jót szórakoztam... A Lenningrad meg 52MBos mérete miatt várható volt, hogy szaggat de erõsködtek a többiek és betettem 😉 Soha többé 30MBosnál nagyob mapot. NINCS ÉRTELME... Szal tényleg köszi mindenkinek és remélem, hogy legalább annyira élveztétek a tesztet mint én... Ezt az Omaha pályát még viszont szeretném látni a szerveren és azon leszek, hogy ez így legyen...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Megjelet az 1.45ös BF peccshez a Battle Of Britain map update-elt változata....
http://www.eagames.com/official/battlefield1942/editorial/bobupdate.jsp
Íme el lehet olvasni. NEm kell aggódni, hogy még nincs 1.45ös peccs mert ez a mapverzió az 1.4el is kompatibilis és akinek kedve van leszedheti most. Gondoltam szólok, mondjuk az ASE is kijelzi...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Forrest Tomee
Nem tudom volt már-e szó róla, de miért nincs magyar EOD szerver?
Van több magyar szerver ami általában esténként majdnem üresen áll, 3-6 ember van rajta, nem lehetne valamelyiken egy EOD szervert indítani?

Adi
Peti láttam még jobb billentyûzetet mint te...
és olcsó is 😊 csak: 38000ft és összecsukható..😊 árkád MMbe láttam.

Danny
Játszál sokat, és vegyél egy joy-t mert anélkül felesleges repülni. (Leszámítva az átlagon felül ügyes Tuvok kollégát, mert neki az se kell... )

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Meggymag
Akkor jó...

Tuvok
Nekem teljes sávval jött, csak nehezen indult be.

nekem cirka 10p volt a három...

http://gaborszantai.co.uk/

Meggymag
Amúgy ezek a linkek nem túl jók mert tetû lassan jön le a cucc. Ezért az itt található linkekrõl szedje aki gyorsan akarja..: http://www.battlefield.hu/maptest.htm

lassú volt😄
már lejött😊))

Tuvok
Megfelel?

Tuvok
Mapteszt ma 20:00-tól a HBA szerveren!

Pályák:
Leningrad
Fall of Berlin
Big Omaha Beach 1.1

Ha beteszitek a linket akkor megyek este (mikor is?), mert lusta vagyok visszakeresni😊

Meggymag
Ez így van de nincs olyan map ami szép is és jó is és mindenkinél is megy és még egyenlõek is az esélyek. A pályák 90%án valamelyik sereg túlerõben van és ezt tapasztalatból mondom. Nem egy olyan pálya van ahol az egyik seregnek max dzsipje van és a másiknak meg van 2 tigrise... Sajna elég kevés hangsúlyt fektetnek arra készítõk hogy még nyerni is lehessen mindkét oldalon, ikkább a szépség irányába mennek el...

Adi
Csak ki is gyuladt utána?!😊))))))))))))))))))

Hamed
Amúgy meg nézd meg a vga dobozán a minimum system requirements-be mit írnak. Elvileg még 2x-es AGP-vel rendelkezõ deszkákban is müxik minden kártya.

aPa
thx

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Hamed
Szerintem simán megy. A régi lapom nekem is 4x AGP-t tudott, és rendesen mûködött benne az új vga.

Hamed
Na, megnéztem ezeket az új mapokat.

Fall of Berlin: szép, jó, de aránytalan. A ruszkik minden pontfoglalásnál kapnak egy nagy T34-et, a németek csak egy PIV-et, amit egy db jólirányzott lövéssel ki lehet szedni.

Leningrad: szintén szép, a város marha jól van kidolgozva, bár szvsz gyengébb gépeken nem fog menni. És szintén aránytalan: a két(!) csatahajó egy elegáns félfordulattal fél percen belül be tudja lõni a szegény németek egy szem spawnpointját, miközben még pörögnek is...

aPa
Üdv!
Egybõl OFF:
AGP8X és 4X-nek más a feszültsége?
sajna alaplap csak 4x tud, most lenne mani vidkártyára, de +alaplapra nincs keret 😄
END OFF

Martin576
Láttad a Rajongó címû filmet...?

Na úgy örülj a rajongóknak... 😊

Meggymag
RAJONGÓ!!!!

Meggymag
LOL Amúgy 6 körül terben volt az, hogy újra bemásolok mindent. Még messze van...

sharpshooter
ez beragadt

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

traXion

sharpshooter
este 6 óra felé tegyél egy utolsó figyelmeztetést, és linkeld be a mapokat újra...

az sem árt, ha a többi adminnal egyeztetsz, hogy este kapcsolják le a szervereket, akkor lesz nép😊

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Meggymag
OK

BurnBaby
bár már a battlefield.hu-n megtettem, itt is jelzem, hogy hamarosan kezdõdik a ClanBase BF1942 2003 õszi OpenCup

www.battlefield.hu

Danny
De nem is használom...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

99587 méter mentem 2db belépõért 😊 hát nemtudom hogy megér-e annyit 😊))

Meggymag
JA nehezen hittem el és most se értem, hogy a támadó ezen az Omaha-n miért a francia sereg(asszem francia)... Na mindegy azért legyünk páran és remélem leszünk is. Nem szeretném ha ez a csütörtöki mapteszt dolog teljesen ellaposodna mert ha egyre kevesebben vagyunk akkor nekem is elmegy az egésztõl a kedvem és hagyom a faxba pedig elhihetitek, hogy több 10 mapot leszedni fileplanetrõl(mert ott van a legtöbb) nem is eccerû és aztán még tesztelni is õket, hogy aztán élesben is lehessen nyomni a szerveren.... Szal nem kis munka ez és ha látom, hogy nincs értelme akkor hagyni fogom a fenébe...

lehet hogy csak repedt

Justice For Hungary!

Martin576
Tört?

Ezé kell eredeti RTR! 😊

Justice For Hungary!