Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Elkezd szarozni? Fura, nekem sose volt baj vele, régebben se hallottam róla, sokan játszották a HBA-n is RtR-t eredeti BF-fel problémamentesen. Nem lehet, hogy a hiba az ön készülékében van?
TS-re majd gyere már fel plz!

air23
akinek van rtr je mehet külfödre, van ott ey csomó szerver. akinek nincs, az keresse meg BB-t vagy engem és olcsójé megkapjátok ,)

Hali mindenki!

Végre megtudtam hogy létezik maptrend is

Ami az rtr-t illeti : Sajnos ha eredeti bf alá felrakod a tört rtr-t, akkor elkezd szarozni a cdkey és sokszor nem tudsz felmenni hivatalos szerverre és ez egy war kezdésekor igen igen idegesítõ tud lenni. Megvehetnénk, de sokunknak nem ér még annyi pénzt se amit most kérnek érte a társaság másik felé meg nem tudja megvenni mert már az eredeti bfnek is örült, mint majom a nõstény majomnak.

Custom mapok jók lennének állandóra, de nem szeretek publicon 24 fõ alatt játszani.

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

FIGYELEM !!!!!!!!!!!

Tessenek jönni SiX Servert tesztelni azonnal!

War Server 1.4
IP: 195.38.96.76
Port 14567
no pass
Eredeti BF CD kell !

az ünnepi kaki...

BurnBaby
az enyém eladó ,)

www.battlefield.hu

Danny
Kisujjad nyújtod és a karod akarják pff...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BurnBaby
nem tudom miért vitatkoztok peptivel
ott a cofb szerver, ami ugye a ti klánotoké
tessék azon custom mapelni
szerintem

www.battlefield.hu

Jacek
az eleg gaz ha ennyi idovel a emgjelenes utan valaki nem tudta eldonteni hogy kell e neki😊

skorpio7
Ez mondjuk igaz ( mármint a custom map-es téma ) és el kell fogadni , hogy idehaza csak csak az alap a "sláger" .Mondjuk a RtR-os témát esténként megoldjuk úgy , hogy külföldi szerverekre járunk , mondjuk ehhez valóban nem árt az eredeti game .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
... az ismert eredménnyel .

skorpio7
Hát tuti hogy az , kb. 1 hónapja mondjuk/ák ezt és kérik mások is ... az imert eredménnyel .

sharpshooter
Én csak egyet kérnék (ezt Peptitõl már kértem, de nem történt semmi)

Mivel aránylag normális fórum kötödik a BF-scene-hez, ezért tudatni kellene a clanless játékosokkal is, hogy létezik:
Külföldi szervereken gyakran látni, hogy játék közben gyakran felvillannak reklámok - ezt itt is meglehetne oldani, csak az adminoknak tenni kellene valamit...
És így mindenki megtudná, hogy van fórum, magyar fun-site, map-test, találkozó...
Olyan nehéz ez?

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Meggymag
Jelen pillanatban RTRrõl beszéltem és nem a custom mapokról. Tudom, hogy a custom mapok több gondot jelentenek és az elején nem lesznek a legnépszerûbbek de ha a kis felhasználónk látja a kedvenc szerverén hogy "némá a HBAn új map van" akkor szerintem egy idõ után úgy dönt, hogy leszedi.. Idõ kell mindenhez.. Mivel tényleg ilyen népszerû a HBA így õk diktálják a maptrendet szerintem és ha õk váltanak akkor alkalmazkodni fognak a userek. Most komolyan az lesz, hogy amíg BF van addig csak az alap mapokat fogják nyomni a magyar szerverek?? Szerintem ez tudja megölni iigazán a játékot... De jelenleg én a RTRrõl beszéltem ami nem custom hanem HIVATALOS EA KIADÁS!!! Custom mapokat meg szépen lassan egyessével bele lehetne csöppenteni a szerverekre... DE ez csak az én kis álmom marad.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

skorpio7
Tudod engem mindíg is érdekeltek az új pályák ( per pillanat több mint 60 van meg ) , de jó le lehetek már maradva mert az utolsó letöltésem - ha a tegnapi 3 pályát nem nézem - több mint 3 hónapos ... és vannak köztük nagyon élvezetes kis/közepes/nagy méretû pályák is , amiken bûn nem játszani .De miért van ez így ? Nos az elmúlt 1/2 év alatt egyvalamit tudomásul vettem/megtanultam ... a játékosok 90%-a egyszerû felhasználó ( mind itthon , mind külföldön , bár itthon a klánosodás és az SG Bf.-es fórumának köszönhetõen legalább a társaság jórésze értesül a dolgokról ) , akik nem olvasnak híroldalakat , fórumokat egyáltalán ( errõl az jut eszembe , hogy a magyar játékosok kb 5%-át még szerintem mi sem nagyon ismerjük , mert fogalmuk sincs , hogy van magyar szerverek ... na persze ehhez ismerni kellene az ASE-t is és nem csak a játék belsõ beépített szerverkeresõjét , de ehhez olvasni kellene esetleg vmi híroldalt , ami ugye ... így találtuk meg a NATO(HUN) , ***Ezrdes*** és Adam(Hun) nicknevû egyéneket külföldi szervereken játszva) .De visszatérve a témára , szóval csak azt tudják "bevenni" ezek a felhasználók , ami az EA égisze alatt jön ki patch vagy esetleg map(pack) formájában , arra ne is kérd õket/ne számíts , hogy esetleg ismernek más mapletöltési helyeket ( azt meg , hogy ezeket esetleg hova kell másolni meg pláne ... ) , így legyen bármilyen jó is egy pálya és persze bármilyen újdonságot is hozna a több mint 9 hónapos pályák sorába , alig lesz vki aki kipróbálja/ki tudja próbálni õket .

TheGOro
thnx pepti sikeresen lekaptam a terminal.hu-ról. Fixblast pedig nem talált semmit.

http://GOro.hu

Adi
"Tudod mit, még gyakorolni is máshova fogunk járni, és helyette meg RtR napot fogunk tartani..."
Na ez nem lenne rosz. Már mint nem az, hogy ne gyakoroljatok. Hanem az, hogy RTR napot lehetne tartani ha ennyire nem jön be senkinek. Mondjuk egy hétfõi napon. Vagy egy kedd-in.
Vaaaagy. Páros héten csütörtök 20 órakor mapteszt. Páratlan héten csütörtök 20órakor RTR. NA?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Meggymag
Szerintem mindennek 2 oldala van.... Te az egyiket képviseled én a másikat... Nincs ezzel SEMMI DE SEMMI BAJ!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

GanXstaZolee
Haliho

En meg egyetértek Meggymaggal, igenis kellene az RTR és tessék megvenni basszus valami 6000 penz mar bocs de még 1 tank benzin is többe kerül... már én is nagyon unom az official mapokat, bár berlin/stalingrád mindig pörgõs, de hogy pl battleaxe-et miért nem szeretik pedig az nagyon jó kis map...

RTRben nagyon jó kis pályák vannak, mondjuk az is fura hogy nincs sok official szervere sem, + clanbase-en se megy sajna. Igy 1ertelmu hogy az uj kieg se lesz tul nepszeru. Nyomjuk tovább a régi alap mapokkal.

BB pedig uuutálja az RTRt, szóval tõle mást meg nem nagyon fogunk hallani 😊))

Meggymag
Nekem..

skorpio7
Ez kinek ment ?

Meggymag
Tudtam, hogy flémként vezsed fel pedig nem volt az. Egyszerûen egy észrevétel. Kár, hogy így fogod el... Többet nem foglalkozom a témával igérem..

TheGOro
thenx sid, a microsoft.com-al nem tom mi van mert a 1általán nem jönnek a cuccosok a dl szerverérõl.

Meggymag
Leningrádot senki se bírta szerintem. Ki is ürült a szerver...

Meggymag
Ja és ez TheGOronak szólt

http://support.microsoft.com/?kbid=823980
Ezt a javítást kell letölteni.
És ha megfertõzõdtél, akkor itt van egy vírusírtó, ami eltávolítja az MSBlast-ot:
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.removal.tool.html
TheGOro
1kis OFF visszatérvén az 1 hetes szabadságomról, mi fogad, hogy 1 perc múlva leáll a gép. Persze én erre beintettem mondván mész ám a narkós k*rva ..., és megfejeltem 1 shutdown -a -val. Aztán olvasgatom visszafelé az üziket, és meg is találtam Zajcev üzijében az észt, a probléma hogy NEM mûködik a vágólapomse ami enyhén megnehezíti a dolgom...

Meggymag
JJA és ezt meg is köszönöm most itt HIVATALOSAN!! Egyre jobban láccik az, hogy titeket is érdekel a dolog bár az eddigi mapteszteken túlerõben voltak a HBAsok... És sok olyan emberke volt akit még sose láttam teszten (sok klán nélküli). Ennek is örültem. Szal kösz PT!!!

skorpio7
Csak tudod mi volt a csúnya az egészben !? Hogy mindössze 1 HBA-st láttam játszani is rajtuk . Mapteszt a HBA-n és HBA-sok ( szinte ) sehol
A PT pl. öt személlyel képviselte magát ( per pillanat ennyien voltunk online ) .

Meggymag
Látszik, hogy nem voltál tegnap...

BurnBaby
ennek semmi köze a népszerûséghez.
egyértelmûen látszik, hogy ha nem sima bf map megy a nép lelép. sajnos ugyanez vonatkozik amúgy számos bf mapre is, pl tegnap battleaxe-re felére csökkent a játékosok száma, majd a bulge-on megint voltak, stb.

www.battlefield.hu

thx
Meggymag
Nem tudom figyelted e de a mostani mapteszten az elsõ 2 mapnál kb voltunk 20-an... Ami eszméletlen jó szerintem. Tehét nem igaz, hogy nem telne meg a szerver egy JÓ CUSTOM MAPRA!!! Az RTRel is ugyanez a helyzet. Ti a saját klánotokban kérdeztétek meg, hogy kell e RTR gondolom és nektek nem kellett de ettõl függetlenül nem biztos hogy másnak se. Mindegy ti szerveretek és azt raktok be amit akartok. Tõlem lehet egész nap Kursk is... Én azon vagyok hogy a CoFB szerveren legyen custom és RTR is mert az is a BF része.... Néha ezzel a "ha custom map van akkor kiürül a szerver és akkor nem a miénk lesz a legnépszerûbb" dologgal olyan az érzésem mintha nektek pénzkiesés lenne ha nincs épp tele a szerver és nem a tiéteken vannak a legtöbben.

Adi
Ezt asszem tegnap szedtem le.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ja hát ez az RTR dolog tényleg jó lenne. Legalább kicsit jobban meglehet ismerni az RTR-os mapokat. Azt hittem te vagy admin.
A custom mapok megtele vannak bugal. Legalább a RTR mapokba nincs annyi hiba. Ez van... De ezeken lehet változtatni. Majd a Secret Weaponra leszek kiváncsi, hogy azt is majd így hanyagolják mint a drága Romát?😊

traXion
Fixed Battle Of Britain

Ki kéne próbálni!? Official patch, vagy mi!

Meggymag
Ezzel az a gond, hogy senki se szerei az RTRt azok közül akiknek szerverük van. Még a cofb klánom szerver adminját se tudom rávenni hogy izzítsa be az RTRt. Én nem értem mi a fene baja van mindenkinek vele ill az új mapokkal mert nekem egy idõ után halál unalmasak a régi mapok és ezért szedek customokat. De hát van akinek nem. Egyedül a BfBt szerveren megy RTR ha jól tudom. Ha rajtam múlna mennének az RTR mapok mert nekem nagyon bejönnek. És a tegnapi Omaha meg ász volt.. Végre harc volt és nem népitrás...

sharpshooter
k*r*a céges sz*r isdn...

sharpshooter
füves pálya? Jamaica nekem is szimpatikus "füves" pálya...😊

sharpshooter

sharpshooter

skorpio7

Jól tudod, én csak megerõsítem.
Custommap teszt minden héten csütörtökön 20:00-tól van a HBA szerveren.

HI ALL
Sajnos lecsusztam a tegnapi MAP-tesztrõl.Rendszeresen vannak vagy csak véletlenszerü idõpontokban?
HU.man Josy
Jóregglet!

Adi
Jó reggelt!! Tegnapi Big Omaha-t bekellen tenni a rendes mapok közzé sztem... (ja jut eszembe akinek nincs rtr-je annak nem jó) na mindegy. Akkor majd a DR tegyük már be?! Csak ne menjünk már mindig ugyan azzon a pályákon. Errõl jut eszembe mér csináljátok úgy a pályákat, hogy egymás után két sivatagos jön? Gazala>Tubrok(már nem emléxem, hogy írják) Sztem bekénne tenni közé vmi füveset is. Mondjuk egy Market Garden, vagy Stalingrad. Remélem lehet értelmezni mit írtam........

Mr Manson
...reggelt...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Reggelt mindenkinek.
Ma befejezem a kisebb javítást a DR-en aztán kiteszem.
Mert nincs rá igény.
Sajna itt valamelyik PT-snek vagy BB-nek?! igaza volt.
Kevesen vagyunk és az a kevés ember szeret együtt jászani. Petko DC szerverén is alig-alig vannak.
Kis ország a miénk.
Most mondhatnád, hogy akkor meg kell nyitni.
Erre azt mondom, hogy nálunk mivel roha... drága a külföldi sávszél ezért "minden" szerveren kevés, ezáltal a külföldiek nem szivesen jönnek hozzánk játszani mind a magas ping, mind a rossz minõségü internetünk miatt. 😞
HBA|Pepti
Ház én azért azt mondom, hoy várjuk meg ezt az ominózus pecset, és nézzük meg, lehet, hogy értelmesen csinálták meg, majd meglássuk... :-)

Egyébként jó reggeltet mindenkinek

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Hamed
Akarom mondani pont hogy a reptéri lámázást nem szüntetik meg.

(pedig csak négy sört ittam😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"