Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman
El-Alán ennél jobb eredményt se túl nehéz elérni. Mondjuk azért egy Kharkov-on megnézném azt a pilótát aki így repül...

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Az egészben az volt a szép, hogy nem volt mivel leszedni, mert ott körözött a bázis felett a második körben és mindent szétlõtt, ami lõni tudott, vagy mozgott.
Erre megkértem, hogy hagyja abba, mert annyi esélyünk volt így mint Szálasinak a fõtárgyaláson, erre beszólt nekem, mire én meg kirúgtam 😊
Meggymag
Na jó de te csíter és spawnkemper is vagy egyben Te még repcsivel is kempelsz azt csipogják a madarak

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

látom elszemtelenedtek a pilóták...muszály lesz leporolnom az AA-kat 😊)

Stukáról beszélünk, hogy pontosítsak
traXion
tévedsz, én, bombázóval! 😛

Meggymag
CSabika...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Remélem a többi csalási lehetõséget is kivették, nem csak a supermaneset.
Tegnap nagyon gyanus eredményeket produkált egy pilóta a G-n, de azért utólag igénybe veszem a közönség segítségét is. Szerintetek van olyan pilóta, aki 37 pontot csinál, és a huszon valahány perces parti alatt csak egyszer hal meg úgy, hogy folyamatosan repül?
Meggymag
Hi embörök.
Kicsit OFF
Ma megjelent sokak szerint minden idõk egyik leghangulatosabb FPS játékának demoja. http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php
Itt találtok rá sok linket...
Akit érdekel szedje.
Neve Call Of Duty...
ON

Látod látod... Nem hiába reklámozzuk, drótunk van a Dice nál !

GanXstaZolee
- Azon magyar nemzetiségû játékosoknál , akik nem szerepelnek a II. Battlefield Találkozóra jelentkezettek névsorában, minden fegyver fele erõvel sebez mostantól

Még jó hogy jelentkeztem 😊)

És azt a kis "apróságot" mikor fogják kijavítani,hogy a sok kis vágottszemû végre normálisan hajtogassa össze az ejtõernyõket,így sok katona nem lelné halálát a csatamezõn eme gondatlanságtól?!

60000 - SiX!

"- Azon játékosoknak, akiknek szerepel a nevében az Arch vagy az Angel karaktersorozat, ezentúl a scout távcsõ nem nagyít, hanem kicsinyít" <---- a DICE és az EA is rájött és felfigyelt erre a fontos és életveszélyes szavakra! 😄DD

60000 - SiX!

DarkHorSe
- A Def gun-nál végre lövedék ikon kerül kijelzésre rakéta, helyett ez a kedvemcem hatalmas munka lehetett

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Kliens oldali javítások :

- A Secret Weapons kiegészítõ támogatása
- A földi jármûvek nem spawnolnak, ha a játékos túl közel áll a spawn pontjukhoz
- A Def gun-nál végre lövedék ikon kerül kijelzésre rakéta helyett
- Kijavítva a probléma az egérgörgõ használatánál
- AI skill nem vált vissza EASY-re , ha a menüket váltogatod
- Az elhalálozott katonák fegyvercsomagja már fenn marad a házakon, hidakon ( nem pottyanik le )
- Kijavítva a probléma , amikor a gombok eltûntek kosztüm játék aktiválása után
- A help tooltip rendszer kibõvült a DefGun, a rögzített MG42-es és Browning leírásaival
- Elhalálozott katonák csomagjait már nem lehet "távolról" felvenni.
- Kijavítva a hiba, amely azt okozta, hogy néhány robbanás természetellenes pörgésbe vitte a jármûveket
- AI playerek már nem számítanak a szavazásnál COOP játékmódban
- Azon játékosoknak, akiknek szerepel a nevében az Arch vagy az Angel karaktersorozat, ezentúl a scout távcsõ nem nagyít, hanem kicsinyít
- Lehetõség nyílt a repülõgépekben a 4-5-6 pozíció kiválasztására
- Konzolháttér nem tûnik el, ha a fõmenûbe váltunk
- Mûködik a kameranézet váltás lövés és a víz elhagyása közben
- Co-Op játéknál az eligazítás szövege most mutatja minden mapnál a játéktípust ( Assault- Head-on vagy Hybrid )
- Azon magyar nemzetiségû játékosoknál , akik nem szerepelnek a II. Battlefield Találkozóra jelentkezettek névsorában, minden fegyver fele erõvel sebez mostantól
- Az entert tartalmazó nevektõl nem akad ki a rendszer
- Szupermen bug javítva
- Animációk javítva, amelyek néha természetellenesen álltak le ( térden összecsukló katona )
- Kijavítva a hiba, amikor kameraváltás közben lefagyott a játék

DarkHorSe

traXion
hmm.... Képflood

traXion
Istenétst bitte!

traXion

Iceman
Sikerült is...csak asszem közben Magi is összehozta valahogy😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

DarkHorSe
pedig aszittem tudok linkelni

Iceman
Én nem látok itt semilyen repcsit

szerintem az a poén hogy No 4-el lötte le a repcsit amiben ketten elhaláloztak 😊

Iceman
Nah...most már legalább 2 x 2 kill-t látok

DarkHorSe

Iceman
Dolgozom. 17h.-körül még aktuális ?

BurnBaby
ice keress meg icqn pls

www.battlefield.hu

Iceman
A képen a 2 kill a pláne?

magillagorilla
😞

http://free.x3.hu/magillagorilla/keps/No4_perfect.jpg

Aláiirás

mondjuk attól megjavul ha a kép tulajdonságainál megkeresed a linket majd külön oldalkén behivod és utána már átja is az sg 😊

skorpio7
Jah , én is .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

mér nem keresel másik free tárhelyet ami normális 😊

én csak egy piros x-et látok 😊

skorpio7
Már 517 és 1 hét múlva kb 75%-a az lesz . 😊

magillagorilla
Kár, hogy a repülõgép roncsa már pont nem látszik a képen...

Aláiirás

skorpio7
Mondjuk annyira nem is érdekes , amit akartam azt már le is fordítottam . 😊

skorpio7
ÁÁÁ ugyan miért lenne ... egylövéssel motor benzincsõ ellõ és máris kész a tragédia .

skorpio7
Na itt az összes említésre méltó ujjítás .
Vki lenne szíves egy gyors fordítás keretében érthetõbbé tenni a többségenek / vagy esetleg kisebbségnek lassan ? ).
Elõre is köszönöm/jük .

CLIENT FIXES

-Support for Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII expansion pack
-Land vehicles will not respawn if player is too close to spawnpoint.
-Def Gun now has shell icon instead of rocket.
-Fixed issue with using the mouse wheel as a control.
-AI skill no longer resets to EASY when browsing menus.
-Dropped kits stay on static objects such as bridges, houses, etc.
-Fixed issue with disappearing buttons after activating a custom game.
-Tooltips added for Def Gun, stationary MG42 and stationary Browning.
-Kits can no longer be picked up from a distance.
-Fixed force from explosions on vehicles which were sometimes wrong, and caused vehicles to roll over.
-AI players don't count when voting in COOP.
-Possible to select position 4, 5 and 6 in aircrafts.
-Console background does not disappear after switching to main menu.
-Changing camera view while shooting or leaving water works.
-CO-OP briefing text now displays the specific conquest type for each map (Assault, Head-On or Hybrid)
-Names with line-feeds are now valid.
-Fixed floating exploit.
-Fixed first person animations, which sometimes stopped prematurely.
-Fixed crash when changing camera view under certain conditions.

magillagorilla
Az csít, ha valaki leszed No4-el (egyetlen lövéssel) egy BF110-et, megölve a benne lévõ két embert??? 😄

Aláiirás

jah igen. Bocs nem tudtam, hogy linuxos.
HBA|Pepti
hat csak ha beallitod :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívemb&otilde;l úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az &otilde;sz cigány...

linuxon nagyjából alapban van tûzfal

Yan
Az init.con file/k/-böl töröld ki a merciless-re utaló sorokat.
Amúgy nem értem mé nem lehet használni, ha az alább látott esély növelõ praktikákat lehet?

&#165; xfire: kistekila

Féltek, hogy lelopják a szerverrõl a dedikált BF-et? 😄DDD
Még nincsen de ha lesz úgy is megtudjátok.
A mai nap folyamán biztos, hogy lesz.
Tûzfal?
Egy játékszerverre?
Ez most komoly?
Mi a fenének?
kisponty
Amugy nem veszes, csak pont a helyen nem kell allni, 1 meterre mar lehet, max teszek le egy aknat😄DD

Mr Manson
... reggelt ...
crack? ... ha lesz BfBt szerver egybõl 1.45ként indul, már be van löve, csak tüzfal lehalt ....

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

HBA|Pepti
szep jo reggelt.

akkor most nekem, hogy fent van a Battlegroup, a full patchet kell feltennem? Ekkora baromsagot... Bar a hogy elnezem az incrementalissal sem jarnek jobban, mivel kene a BoB-os patch is, es egyutt az is 100 MB.

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívemb&otilde;l úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az &otilde;sz cigány...

traXion
crack?

HU.man Josy
Reggelt.

ja, tk elõtt meg kell nézni a nevet