Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nem hinném, hogy 1-2hónapnál tovább húzod net nélkül. 😊
Ha csak nem csipázod a TV-ben leadott Amerikai nyinnya 17-et és a Kickboxer 29-et 😄DDDD és az ehez hasonló szarságokat. 😄
Mert, hogy lássuk be legalább is engem nem sûrün köt le a TV.
A sok szabad idõdben pedig nem fox tudni hirtelen mit kezdenei 😄DD
S jön a körömrágás... mit is csináljak 😄DD
és a végén kiderül, hogy nem tudsz net nélkül élni.... 😄DDDDDDDDDDDDDD
További jó játékot kívánok nektek,
LOOSERKE
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
vicet felreteve semi baja a szememnek csak ugye vanak dolgok amik nem kelemesek, pl a rikitolila alapon a nemanyiranagyonrikitolila se egy jo dolog pl 😛PP
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Megszületett a CoFB klán immáron véglegesen kinézõ honlapja. Úgy nézzétek, hogy ez kb 3 ember áldozatos munkája(Ransom, borg, és én) és közülünk egyik se nagy májer a html-ben.. Szal nézzétek szeretettel. A betût nagyon nem volt könnyû megoldani de remélem mindenki régies 1942-rs remington írógépként látja a betûket.
CoFB.
Természetesen minden féle észrevételt és tanácsot szívesen fogadunk a fórumunkon vagy itt az SGn vagy bárhol..
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Justice For Hungary!

Justice For Hungary!
Justice For Hungary!
Vagy mindent majd holnap?
Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy
42
Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Gyakmeccs SiX-el mikor? 😊)
Most gyüjtöm a taglistát...stb.
Honlapváltás...
Nem egyszerü az biztos. 😄
Ez nemmegy 1-2-re mármint az ezzel járó "adminisztráció"
Ez nim kis dolog mind a CB mind a The Company részérõl és elismerem, hogy a legnehezebb a The Company részérõl az új név és új társaság miatt.
Mivel nem eszünk meg senkit és teljes jogú CB tagoknak tekintjük õket biztosan nem lesz semmi probléma.
Gyertek majd TSre.
Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu
köszi
😊
www.battlefield.hu
Nekem van "eredeti" változat, amihez nem kell a törés, de a LAN-Party-n, ahová éppen igyekszem szerintem sokaknak a tört változat van meg, és ezért kéne! Sok-sok újratelepítést spórolnánk meg, ha lenne crack, tehát aki tud, az legyen szíves nyomjon egy linket! Elõre is nagyon kösz!
"Az a gyanús, ami nem gyanús"

Biztos, hogy lõttek rá, pont ezért volt érdekes. Azt még meg is értem, hogy 37 pontot csinál, de csak egyszer szedik le?
Mindegy, akkor ez egy nagyon jó pilóta volt, maradjuk ennyiben, nem akarom csorbítani a repülõsök érdemeit.
Mondjuk a kaput az tette be, amikor a kérésemre azt válaszota, hogy mi a faszt képzelek magamról, vagy valami hasonlót.

Justice For Hungary!

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Justice For Hungary!
Egyébként a pilóták csak akkor zavarnak, ha csak az egyik oldalon állnak, na akkor egy kicsit eélytelennek érzem magam, de szerintem ezzel más is így van 😊
Bár miután kirúgtam és visszajött, a második körben azt hiszem tizenvalahány ponttal zárt.
Mintha a pilótának az lenne a dolga, hogy az ellen légierejét ellehetetlenítse. Az már más dolog, hogy olyan bénék voltatok, hogy nem tudtátok leszedni. 2 tank összeáll és akármilyen repcsit leszed.