Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prédikátor
És persze Bf nélkül

Sok sikert és várunk vissza.
Bár nem hinném, hogy 1-2hónapnál tovább húzod net nélkül. 😊
Ha csak nem csipázod a TV-ben leadott Amerikai nyinnya 17-et és a Kickboxer 29-et 😄DDDD és az ehez hasonló szarságokat. 😄
Mert, hogy lássuk be legalább is engem nem sûrün köt le a TV.
A sok szabad idõdben pedig nem fox tudni hirtelen mit kezdenei 😄DD
S jön a körömrágás... mit is csináljak 😄DD
és a végén kiderül, hogy nem tudsz net nélkül élni.... 😄DDDDDDDDDDDDDD
Looserke
Szörnyû fájdalommal tudatosult bennem ma, hogy sajnos most legalább egy évig nem játszhatok veletek, mert nem kaptam kollégiumot és az albiban nem hiszem, hogy beköttetem! Nagyon élveztem a vetetek való játékot, és remélem még találkozunk egyszer valamelyik szerveren. Óvjátok és ápoljátok hõn szeretett Spitfire-ömet és tartsátok készen, ha majd egyszer visszatérek.

További jó játékot kívánok nektek,
LOOSERKE

mert dw alap flash gombjai jobbak?? pedig nem egy honlapon latam mar azokat is 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Jók a xaras gombok 😊 én ugyanezeket raktam egy másik honlapra 😊

DarkHorSe
hája 😄

Swedish people are albino monkeys

minekaz?? akkor meg latnak is 😛P
vicet felreteve semi baja a szememnek csak ugye vanak dolgok amik nem kelemesek, pl a rikitolila alapon a nemanyiranagyonrikitolila se egy jo dolog pl 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

tecceni teccik csak lusta vagyok enyire nagyon odafigyelni hogy el tugyam olvasni 😛PP

DarkHorSe
Szemüveg rulz

Meggymag
Hát én 1024-ben nyomom és messze nem szemfolyós a dolog de lehet hogy nálad kisebb valami miatt... Sztem ha egy oldal a régi újságokat akarja viszsaidézni akkor köteles nem Times Roman betût alkalmazni. Netudd meg mennyi idõ volt beszerezni és ékezetessé tenni ezt a betût és szerintem nagyon illik az oldal fílingjéhez. Persze lehet, hogy csak én vagyok vele így ha már ennyit dolgoztam a tetû betûkkel

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

szep es jo, csak amikor az oldalon olyan resz van hogy kicsik a betuk egy ket resznel kifolyik az ember szeme hogy kitugya olvasni, tom hogy ez a regi irogepen is igy volt de akkoris... 😛

DarkHorSe
sztem a szélét meg kéne égetni.. de akkoris

Meggymag
Bejelentésünk van a nagyközönség számára.
Megszületett a CoFB klán immáron véglegesen kinézõ honlapja. Úgy nézzétek, hogy ez kb 3 ember áldozatos munkája(Ransom, borg, és én) és közülünk egyik se nagy májer a html-ben.. Szal nézzétek szeretettel. A betût nagyon nem volt könnyû megoldani de remélem mindenki régies 1942-rs remington írógépként látja a betûket.
CoFB.
Természetesen minden féle észrevételt és tanácsot szívesen fogadunk a fórumunkon vagy itt az SGn vagy bárhol..

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

kisponty
En se toled, ICQ-m meg nincs😊))

icq?

Justice For Hungary!

elküldözgettek egymás mellett

Én is küldtem neked de töled még nem kaptam

Justice For Hungary!

kisponty
Kuldom ujra, hba-ra😊

kisponty: nem jött mail. Biztosan jó címre küldted? [email protected] vagy [email protected]

Justice For Hungary!

Nancsika_melo
És mi lesz a nevetek? Vagy a jelzés?
Vagy mindent majd holnap?

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

41383 41394

42

WiNters
segítünk ebben ha gondoljátok

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

A fenti bannerben el van írva a találkozó szó! Egyébként mióta van ott? Én csak most vettem észre a hibát.
Meggymag
Naja de csak akkor ha nem lesz addig további egyesülési szándék a Company-nál. Lassan már nem is tudom követni ki kicsoda lesz

traXion
írni se tudok...

*Company

traXion
elöbb BfBt, és CoFB war 😊 Legalábbis Comapny részrõl, ezeket még le kell nyomni...

[SiX] Isti
Egyesül a CB és a The Company? Jó ezt hallani. Mindkét csapatban vannak nagyon jó játékosok, és így együtt elegen lesztek a meccsekre.
Gyakmeccs SiX-el mikor? 😊)

traXion
11 = 2300 körül, nem holnap 😛

traXion
ma este nem leszek otthon, 11 körül jövök..

Természetesen ez is megtörténik a holnapi napon.
Most gyüjtöm a taglistát...stb.
Honlapváltás...
Nem egyszerü az biztos. 😄
Ez nemmegy 1-2-re mármint az ezzel járó "adminisztráció"
Ez nim kis dolog mind a CB mind a The Company részérõl és elismerem, hogy a legnehezebb a The Company részérõl az új név és új társaság miatt.
Mivel nem eszünk meg senkit és teljes jogú CB tagoknak tekintjük õket biztosan nem lesz semmi probléma.
Meggymag
Azért ha egyesültök sztem nem ártana a "közvéleményt" is tájékoztatni mert sztem fontos lehet a dolog.. Bár ti döntitek el mennire veritek nagy dobra...

WiNters
Üdvözlök minden Companyt a klánban!
Gyertek majd TSre.

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Gerry
Gondolom...

BurnBaby
szerintem ha megtudod hol a törés írd ki ide is, mert sokan örülnének neki
köszi
😊

www.battlefield.hu

Gerry
Köszi, ez szomorú, mert akkor én és pár ember szedheti le a játékot, és telepítheti újra, mert nem lesz mindenkinek 1.45, akkor szívás van, na mindegy, azért ha valaki tud majd linket, az ne tétovázzon beírni!

traXion
még nincs, legalább is nem tudok róla...

Tudtommal még nincs.
Gerry
Üdv mindenkinek, bocs, hogy nem olvasok vissza, de sietek, a kérdés, hogy 1.45-ös patch-hez van-e valahol crack, mert nagyon kéne!
Nekem van "eredeti" változat, amihez nem kell a törés, de a LAN-Party-n, ahová éppen igyekszem szerintem sokaknak a tört változat van meg, és ezért kéne! Sok-sok újratelepítést spórolnánk meg, ha lenne crack, tehát aki tud, az legyen szíves nyomjon egy linket! Elõre is nagyon kösz!

Egyébként meg már Virág elvtárs is megmondta:
"Az a gyanús, ami nem gyanús"
Na na, azért ha tízen játszanak az egyik oldalon, akkor gondolod mindenki hagyta?
Biztos, hogy lõttek rá, pont ezért volt érdekes. Azt még meg is értem, hogy 37 pontot csinál, de csak egyszer szedik le?
Mindegy, akkor ez egy nagyon jó pilóta volt, maradjuk ennyiben, nem akarom csorbítani a repülõsök érdemeit.
Mondjuk a kaput az tette be, amikor a kérésemre azt válaszota, hogy mi a faszt képzelek magamról, vagy valami hasonlót.
milyen gyógyító cheat?

Justice For Hungary!

Iceman
Márpedig olyan eset nem fordulhat elõ, hogy a pilóták egy oldalon vannnak......BB...neeee báááánts

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Azért jó lenne, ha valaki megnézni, hogy az 1.45-ös patchben javították-e ezt a gyógyító cheatet.
Iceman
Ez a Ti hibátok volt...mindenki addíg repül, amíg hagyják

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Biztosan jó erös volt az erötere ami körülvette

Justice For Hungary!

Egyébként a konkrét esetben max két ember tudott volna összállni ellene késsel, mert más már nem volt 😊
Egyébként a pilóták csak akkor zavarnak, ha csak az egyik oldalon állnak, na akkor egy kicsit eélytelennek érzem magam, de szerintem ezzel más is így van 😊
Iceman
Felszáll, kilövi az összes lõszerét, leszáll egy félresõ helyen javítan (ha kell)i, újratölt a bázison és szépen így tovább.

Nem, nekem semmi bajom a pilótákkal, most nehogy valaki a szívére vegye, csak kicsit furcsa volt, ez a kiugró pontszám és az hogy egyetlen egyszer tudták leszedni 20 perc alatt.
Ez El-Alameinnél volt. Akkor lehet, hogy ártatlanul gyanusítottam meg 😞.
Bár miután kirúgtam és visszajött, a második körben azt hiszem tizenvalahány ponttal zárt.
Iceman
asszem akkor a te szerveredre se megyek
Mintha a pilótának az lenne a dolga, hogy az ellen légierejét ellehetetlenítse. Az már más dolog, hogy olyan bénék voltatok, hogy nem tudtátok leszedni. 2 tank összeáll és akármilyen repcsit leszed.