Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
(se mod, se semmi) akart lenni... 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
ugyan az van mint a korábbi incremental patch-nél
csak totál szûz bf-re jó (se patch, se semmi), ill. most annyival meg van kavarva, hogy kell alá a bob pálya 1.45 verziója is, ergo a 2 dl együtt 90+ mega és még így se biztos h feláll. úgyhogy asszem jobban jársz a fullal, ami alig nagyobb és biztosan mûködik.

www.battlefield.hu

Igaz az a hír, hogy az incrementális patch nem jó, és a 10x megás kell mindenképp ?

Nyugalom.
Holnap reggel az is lesz már biztosan.
Meggymag
Ja én meg(és még sok társam) vár a mágikus szóra... CRACK.. Mert anélkül nem tehetemfel az új peccst mert nem indul el a gém. Ígyjártam

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Már 89 Európai 1.45-ös szerver van és abból 1 magyar!
Thx a CoFB-nek! 😊

60000 - SiX!

Hamed
Coral Sea-n meg az anyahajó elejérõl sprint a gépekért hátha nem lövik szét mire odaérsz...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

az 1.45-öt el kell húzni valahogy a 100-ig 😉

60000 - SiX!

Meggymag
Miért van az, hogy az új peccsek mindig azon javítanak ami amúgy is jó volt és az igazi problémákra nem adnak megoldást???

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

na,akkor lesz ám igazi juhéj...:
engivel állsz a kilõtt tankod helyén -Bulge-n allied - várod az újat,de mondjuk a szerelõpad túloldalától nézheted ahogy valaki megszületik és pont bele! 😉
akkor aztán irogathatsz,hogy bocs,de arra vártam ...

60000 - SiX!

Meggymag
Nagyon valószínû

Alexease
De gondolom ehez a patchhez kel valami uj crack is? 😉
kisponty
Annak annyi😞

Ez nekem is elég hülyeségnek tünik.
Ha valaki beáll a cucc helyére, akkor annyi az utánpótlásnak?
Továbbá nem nagyon írnak a cheatek javításáról.😞
kisponty
Remek patch, b+, ezt a respwan dolgot miert kellett megkavarni?

Meggymag
Akinek nem eredeti BFe van(nem mintha létezne ilyen szemény) az a FULL 100MBos peccset szedje mert a kicsi ami 1.4-rõl állít át 1.45-re az nem fog feltelepedni nála ahogy az 1.3 és 1.31nél is volt ez a probléma. Sok sikert!!! Hajrá MAGYAROK!!!

BurnBaby
Mindenesetre ha valaki jobb szeretné magyar szerverrõl (köszönet Lifeforce hathatós együttmûködésének) leszedni az új BF1942 v1.45 patchet, linket talál a battlefield.hu oldalon.

www.battlefield.hu

kisponty
Mar estem le hidrol is😄DD

BurnBaby
akkor yo 😊

www.battlefield.hu

Hát nem sokszor szoktam szaltózni. söt!De tudod a legjobbakal is megesik 😛
Amúgy nem vagyok haragtartó 😊 de ne legyen több DTK

Justice For Hungary!

BurnBaby
Ha valaki tudja hostolni az 1.45 Incremental <50.2MB> ill. 1.45 Full <107 MB> patchet adnék egy linket ahonnan gyorsan lejön.
Elérhetõ vagyok e-mail-ben és ICQ-n.

www.battlefield.hu

Sorry! Friday Fever Comin'...😊
Ma buli Tapolcán, holnap a Fõfaluban😊))
Legyetek jók, ha dugtok...😊

http://gaborszantai.co.uk/

AirborneRanger
Magilla gyere icq! Arkangyal szaporán a logókkal 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

kisponty
Engitol nem veszunk el tankot, meg ha fel is dont egy AA-t😄DD
XY kicsit el van telve magatol, kick-eltesd ilyenert, HBA-ast HBA-n tkazni azert pofatlansag....

Az a legbiztosabb.

60000 - SiX!

GanXstaZolee
Jaja érdekes volt. Nemtudom ki engedte meg nekik 😊)))

ZSOZSO@
Life nézel azért a mailodra vagy ez nem megy [email protected]

pontosan
mercilles addon modot töröld le és akkor menni fog
kérem kaccsolja ki

3 körül mi volt az a EA HUN 10 RtR server??? Electronic arts ide merészkedett servert indítani kicsi hazánkba??? mondjuk gyorsan el is tünt...

Justice For Hungary!

rajta van a 'road to rome' (RtR) is

Justice For Hungary!

már nem kell 😊

Justice For Hungary!

HBA SERVER ON!

gyõzõ: Ha itt vagy akkor váltsd már át a servert citadel-re pls! thx

Justice For Hungary!

ja viszont axis apc nemjavít allied jármûvet és fordítva

Hu.man limbi
leflelé=lefelé

De csak BattleGroup42 alatt

Wallentinus

Hu.man limbi
Ez egy nagyon egyszerû fotomasina kedves Farkangyal😊
Nem lehet vele zoomolni sajnos -SPYPEN MEMO- 1.3 Mp
Amúgy meg annyit bohóckodtam vele mert nem állt kézre, közben a monitoron néztem a képet, fejjel leflelé készült, majd beforgattam.
Amúgy 1 igazi mesterlövész ma este kilõheti😊)))

Jó de mi azt nem tudjuk hogy saját magát is javítja?

Justice For Hungary!

Hamed
Nem cheat, így van megcsinálva. Ha apc-vel kíséred a tankot az javítja közben, bár lassabban, mint egy mérnök, vagy egy javítópad. Furcsállottam is, de legalább csapatjátékra ösztönöz. Két tankkal és egy apc-vel tegnap Lemmingék szépen végigzúzták bulge-ot.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Manta
Ezt mondom: magától javul. A BG42 oldalán az van, hogy képes javítani más jármûveket, de benne ültem, körben sehol egy engineer, de ha sérült, mondjuk gránáttól, akkor egybõl megjavította saját magát. Ezért kérdeztem, hogy ez cheat-e.
[SiX] Lyon
Akkar/tud velunk a PT gyakorolni vasarnap hetkor?
Kharkov/El AL

de remélem saját magát nem javítja

Justice For Hungary!

ezért kell jól figyelni ezentúl az apc-kra mert iszonyat dúrva hogy most õkis tudnak preparálni nem csak az engik 😊

bizonyám

Justice For Hungary!

Tuvok
50-et

GanXstaZolee
YeYeYe épp itt volt az ideje

Akkor este Huskyra varjuk a további 51 érdeklõdõt 😊

Jah tegnap Bulge-n ki is használták az axisok rendesen... 2 tank + 1 apc végig gyalulta a pályát😊
csapatszellem nevelõ hatás rulez 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Na az volt hogy Bocagen vártam az m10-et. meg is jött, beszáltam. ekkor vki belémlött géppityuval (a tankba). Mivel az ilyen dolgokat nem szeretem hátranéztem miközben mentem elöre. (ez amúgy lehet h nem ö volt). Miközben hátrafele forgattam a tornyot ráfutottam az AA -ra 😛 és dobtam egy szaltót. Levett vagy 10-20%-ot. (NEM RÖHÖGNI). Kiszálltam megjavítani. Ekkor fejbelött 10 méterröl, beszállt a tankba és elvitte. kérdeztem mi volt ez de semmi. aztán kiléptem keresni eg admint (ami persze pont nem volt) és mire visszamentem ki is lépett.

Justice For Hungary!

HBA SERVER OFF!

igen