Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgylátom kezd bejönni mint a CS szervereknél és ennek örülök.
Nem kell magyarázat, sem engedély de még hatalommal való visszaélés sem ahoz, hogy a szerver tulajdonosa kivágjon a szerverrõl.
És herót helyet annyit tehetsz, hogy megköszönöd azt az idõt amit addig játszhattál a szerverükön.
S a kamp vagy ha a túl jól játszásoddal elrontod a mási 30 ember játékát akkor ezen nincs mit csodálkozni. A TK-DTK-ról nem is beszélek.
Amikor felfogod, hogy egy szerver nem 1-2 ember szórakozását prezentálja hanem a beállított mennyiségnek, akkor már nem fogod megkérdezni, hogy miért kickeltek ki.
Hozzáteszem engem is és a CB klán más tagjait is dobták már ki külföldön nem csak BF-szerverrõl mert az nap jól ment neki a játék.
Nem mentünk vissza és küldtük el az anyjába az admint, hanem meg kell érteni, hogy nem csak a te szórakozásodra indították a szervert hanem annak az embernek is akit nem hagysz játszani azzal, hogy nem engeded megszületni....
Repülõ...
Ha az újraszületõ helyre, házba bedobsz egy bombát a repülõvel akkor fel vagy véve a CB-be 😄
GanXstaZolee
Én valami DTKra emlexem, hungarosz kemperosz nállam is bejátszik néha de kiszoktak szedni idõvel 😊 (sajna😊)

Meggymag
Csak tippelni tudok. KEMPELÉS. Többször is láttam már fuck_chello-st bázisnál kempelni.(sõt általában õket látom kempelni tankkal állni az ellenfél bázisánál és várni a spawnolókat) Sztem ez tönkreteszi a játékot és ha valakit ilyenért kickelnek az meg is érdemli... de lehet hogy nem ezért volt.. Ne felejtsük el, hogy ez PUB és ide mindenki azért jön jáccani hogy jól érezze magát. Mindaz ami ezt tönkreteszi azt kickel kell bûntetni. WARon rendben van de ez PUB!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

traXion
2 #42408 van 😊

Meggymag
Passzoltam... Nem én szervezem

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Yan
Mikor zár a csehó?

¥ xfire: kistekila

traXion
Szerintem nyugodtan elvállalhatod, senki sem haragszik meg érte, de komolyan! Tied az állás! 😛

Yan
Így igaz. Még a vonaton is. 😊

Igen

Alexease
Tudom hogy nem szep dolog, de crack-et senki nem akar csinalni az 1.45-hoz?
Dikkma
Zegi vagy? 😛
Elég egyszerû: addig iszunk

Wallentinus

Meggymag
Hát ezzel csak 1 baj lenne.. Utána lett nézve és elvileg este 9kor indul az uccsó vonat Miskolcra és az elsõ meg reggel 6kor. Nem tom ti hogy tudjátok ezt megoldani de érdekelne a megoldás. Esetleg vártok reggel 6ig??? Elég dúrva...

Nancsika
Nem tök mindegy, hogy innen olvasod, vagy egy másik honlapról?
Vagy mp3-ra gondoltál?

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Nancsika
http://bfhelp.try.hu/

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Yan
Csak kocsival jó neki?
Vagyunk ketten Mc-ról, de ha megyünk akkor vonat.

+e

42

ZSOZSO@
Nekem tudod azon mulik hogy mikor (((

Meggymag
DadyCOOL
Amúgy jelenleg a klánban így néz ki az országon bebüli elrendezõdés:
4 Budapest 2 Szeged 1 Debrecen, Békéscsaba, Vác, Miskolc. Szarvas, Százhalombatta
És még 2 tag nyaral.. Tehát eléggé széjjel vagyunk szórva az országban

na bakker ha mész akkor elvonszolom magam én is 😊))))))))))))9

ZSOZSO@
Miért nálatok ki miskolci???

HU.man Josy

már elment!

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

HU.man killer
Szia!
Irigyellek,nem mehetek veled?Lécci-lécci-lécci!
DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

nekem zalaegerszegrõl pont utba, esik majd hazadoblak 😊

HU.man Josy
Jó utat

traXion
mért, akkor mi lesz? 😊

Meggymag
Srácok van e valaki aki Miskolcról vagy Miskolc közelébõl jön fel a 12.ei BF talira kocsival??? Mert ha akada esetleg ilyen akkor egy CoFB klántagok nagyon megköszönném ha hazavinne ha vége a banzájnak... Ha nincs ilyen akkor nem tud jönni az illetõ mert nem tud hol aludni Pesten..
Kösz elõre is..

neakard hogy felmenjek ircre

traXion
Fenegecc? Te, te stingi-lingi! Hú mekkora sértés..... Azért ne vedd a szívedre! 😛

figyi megkérem Tuvokot hogy dobjon még egy aknát a BF110-ünk alá,és megpróbálhatsz felszállni vele még 1x oké?

Na nyúlbélák!!! Hát senki nem áll ki ellenünk egy barátságtalan csatára este? Hogy a lámák fõistene csapkodná el szárvágóval a monitor kábeleitekett!

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

traXion
pff 😊 Ugye nem lesz nyílvános lincselés? 😛

még szép 😄

traXion
szerintem meg élni kell, játszani nem fontos, de ha te a játékot elöbbre teszed...

traXion
Legyél Rossz!!! 😊

Nekünk este 19:00-kor a PT-vel van gyakunk.
De jövõhétre beütemezhetünk valamikor egyet

60000 - SiX!

Mr Manson
... reggelt ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

HBA|Pepti
Danny: neked itt is jo utat, meg miegyebek :-) Semmi jot nem akarok magarol hallani tizedes :-)

Mas: SIX vagy Cofb. Ma este 7 ora korul egy gyakmeccs? En napkozben nem leszek netkozelben, de ha benne vagytok, csipjetek mar el egy HBA-st (Clayt, Hagirezt, Vitezt, Kisposit vagy Tuvokot) es beszeljetek meg veluk a reszleteket. Koszonom.

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Danny
Sziasztok. HBA-tól már búcsút vettem, most tõletek is elbúcsúzom. Dániába megyek és csak Karácsonykor jövök vissza, egy páran már tudjátok. Szóval a klánoknak sok sikert kívánok a CB-n meg ahol meccseik lesznek, a többieknek meg jó játékot. Talán sikerül netközelbe kerülnöm és akkor majd írok. Szevasztok és hajrá BF scene!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BogiTa
Szép jó reggelt!

"Navigare necesse est, vivere non necesse est."
"Hajózni szükséges, élni nem szükséges."
(Pompeius Magnus)

Szóval jáccani kell, a többi nem számít.

HU.man Josy
Amúgy meg jó reggelt.

HU.man Josy

Jól néz ki az oldalatok. Grat.
Viszont felhivnám a figyelmedet 1 hibára, miszerint Borg különcködik a bemutatkozásnál. Az Õ lakhelye és e-mail cime másmilyen szinnel van írva mint a többieké. Javaslom helyezzétek át a büntetö századba.

42

DarkHorSe
INKREDIBÖL !!!

Swedish people are albino monkeys

BurnBaby
szia looser. sajnálom

www.battlefield.hu

Manta
Ha valaki szidna: nem én játszottam ma a nickemmel...