Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Jesszus... tényleg ez az idõ járás miatt van?

Én szeretek repteret kempelni, itt szoktam kipróbálni új bombázási technikákat és figyelem hogy mit tudnak csinálni ellene. Ez jól jön a warokon. Viszont én sosem rinyálok ha engem kepelnek, hanem megpróbálok kitalálni valamit.
Röhej volt ma amikor öcsémet azért rúgták ki a HBA-ról mert kilõtték a repcsijét Market Gardenen, kiugrott lopni egy tigrist és kilõtte vele az admin panzerét.
Így a kempelés akkor állja meg a helyét ha 1 vagy több jármû, gyalog az ellenség zászlajánál letáboroz és rombolja a ponton lévõ infrastruktúrát a pont befoglalása nélkül.
Na ez a KEMPELÉS ! A SPAWNKEMP pedig a spawnoló jármûveket és emberi egyedeket daráló köcsögre mondható. És ami nem mellékes az az, hogy levegõbõl is lehet KEMPELNI egy pontot.
A REPTÉRKEMP nem tartozik a büntetendõ cselekedetek közé szerintem, mert az nem a BÁZIS.
Ergo nem BÉZKEMP.
az ünnepi kaki...
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
mi lesz, ha összedugják a kis buksijukat a BF-talin...😊
http://gaborszantai.co.uk/
Van , amikor az ellenség egy - két tagja olyankor is teljes gázzal a mi fõbázisunkra száguld, amikor a többi zászló contested, vagy épp a mi kezünkben van. HA így tesz, nagyon megköszönjük neki, hogy nem tesz semmit a csapatáért, és seggberúgjuk gyorsan.
Egyetlen egy dolog idegesítõ a kempben, az pedig az, amikor a megkempelt csapatból szállingóznak át a másik oldalra az emberek... Na , ezeknek adnák azonnal egy jó vastag bant, hogy arról kolduljon.
Egyébként Life-nak igaza van ( jézus, Én ilyet valaha is ? Gondoltátok volna ??? ) akié a szerver, azé a korlátlan hatalom, és visszaugatni lehet, de felesleges. Viszont az okos admin arra gyúr, hogy minél népszerûbb legyen a szervere, így nem kickel / bannol eszetlenül minden hülyeségért. Nyugodtan mondhatom, hogy a HBA ebben a tekintetben példamutatóan felelõsségteljes társaság, ezér népszerû is a szerverük - nem élnek vissza a kezükben lévõ hatalommal, de ha kell nagyon gyorsan közbelépnek : lásd macano ügy. Rá hatott is a 3 napos ban, azóta normálisan játszik, sõt, egyre ügyesebb...
60000 - SiX!
(volt kb. 2-3 perc mire eldöntöttük,hogy akkor most gyak. van 😊
60000 - SiX!
Már akinek kell...
BB,Air? 😊
60000 - SiX!
Nem tudom , hogy mondta-e már vki , de nálunk a PT-bõl IvanHoe miskolci és megbeszélsé szeroint reggelig tart majd a tivornya .Én szolnoki vagyok és hasonló sûrûséggel megy majd a vonatom vissza , szóval leszünk egy (jó)páran , akiknek a napjuk ( szept. 12 - 13.-a ) a 8 óra munka - 8 óra tivornya - 8 óra pihenés ( ebbõl 2-4 óra vonaton szundi ) szakaszaiból fog állni ... hát ez van . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
*P*E*A*C*E*
Justice For Hungary!
Szvsz az kempel, aki nem a csapatert, hanem a sajat fragjeiert harcol, namarmost ha egy csapat beszorul, akkor logikus, hogy kozel mennek hozza. Elmeletileg meg is erdemlik amit ilyenkor kapnak.
Public-on kicsit mas a helyzet, mivel sajna nem cspatok jatszanak. Ha valakinek szolok valamiert, akkor a valasz, az azt csinalok amit akarok lesz. Ha nem ez lenne, akkor ket perc alatt akanat kapna a "kempelo". Epp ezert a public szervereken altalaban szabalyozzak hogy engedik a basecamp-ot, avagy sem. A HBA nem engedi, aki ott jatszik, az jatszon eszerint.

De szerintem ha minden sértegetés és ,megnevezés nélkül leírom a véleményem akkor elvárom, hogy minimum ugyan ebben a hangnemben beszéljenek velem.
Azért köszönöm jólesik.
ÀÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÙ
³ ³
³ Date : August 31, 2003 Protection : Safedisc ³
³ Size : 1 CD Game Type : 3D-Shooter ³
³ ³
ÚÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁ¿
³ Requirements : 500MHz or faster CPU, 500MB of free hd space, 128MB RAM ³
³ DirectX 8.1 compatible 32MB video card
Szoval folytassatok csak :-)
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Bocsanat eltevedtem
Nem latta valaki az Igazi BF forumot?
Valahol itt volt.
Vagy most akkor ez jo hely es a multban vagyok
:-)
Akkor viszont: Gyerekek ma 2002 karacsonya van, hagyjuk egymast beken, legalabb ezen a szep szent unnepen :-)
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Mert míg én nem sértegettelek addig te párszor megtedted.
Még így sem, hogy jópár sort megírtam már.
De mielött ebbe is belekötnél olvasd el az elejétõl: #42415
Olvasd el a nevemet mert Liteforce-t nem ismerek és a kort is nem tudom ki firtatta....
De segítek ha már annyira öreg vagy, hogy nem emlékszel rá, hogy mit írtál:
"az arcod nagy,milyen kar,hogy nem ertesz semmit.(agyad kisebb)
lehet,hogy a hasonszoru kis sracok igy intezik el a problemakat,"
ténylegszomorú = tényleg szomorú

Akkor viszont te tettél tanubizonyságot arról, hogy 50évesen ennyire nem figyelsz oda a társaidra..
Nos ez ténylegszomorú.

Kellemetlen ha már nincs mibe belekössél.
De ha gondolod azt a szerzõdés halamazt amit ma írtam azt is odaadom, hogy nézd át légyszives.
Köszönöm.
Így biztositva leszek, hogy biztos nem lesz benne íráshiba

Én egy kis hülye vagyok...
Nem értem meg, hogy egy 32 fõs szervert 32fõ szórakozására indítják és nem 1-2 embernek.
A másik az, hogy már átbeszéltük vagy 100szor, hogy aki folyamatosan TK-DTK-zik vagy elrontja a többi ember játékát akkor kickelés a jutalma.
A HBA biztos úgy gondolta, hogy ha 100adszorra sem érted meg akkor 101edszerre sincs semilyen garancia.
És akkor most ha gondolod akkor elbeszélgethetünk arról, hogy ezen mit akarsz megbeszélni amit már 100szor megbeszéltünk.Valahol máshol van a probléma.
Valószínü, hogy a nagyobik fiam akkora mint te de a gondolkodás módja nem ilyen önzõ mint a tiéd és én ennek örülök

www.battlefield.hu
Justice For Hungary!
A válasz igen rövid: D_T_K aminek én voltam szenvedö alanya. Bocage, Allied föbázis M10 ha mond vmit...
Erre még rájött El Alameinon egy teljes körön át folytatott kemelés allied reptéren, pedig még csak nem is volt a tietek az összes bázis. Ez csak elbassza több ember játékát amire semmi szükség!
Most megyek gyakra még folytatom...
Justice For Hungary!