Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meggymag
Hát CSabika nehéz azt kempelni aki állandóan repül

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Egyetértek.
Jesszus... tényleg ez az idõ járás miatt van?
[SiX] CSABIKA
Nem értem hogy mi bajotok van a kempeléssel. Ez hozzátartozik a játékhoz, egyes mapkokon meg egyenesen kötelezõ ha nyerni akarsz(pl. Kursk, Kharkov stb).
Én szeretek repteret kempelni, itt szoktam kipróbálni új bombázási technikákat és figyelem hogy mit tudnak csinálni ellene. Ez jól jön a warokon. Viszont én sosem rinyálok ha engem kepelnek, hanem megpróbálok kitalálni valamit.

Röhej volt ma amikor öcsémet azért rúgták ki a HBA-ról mert kilõtték a repcsijét Market Gardenen, kiugrott lopni egy tigrist és kilõtte vele az admin panzerét.

A kempelés a camp = tábor angol szóból ered.
Így a kempelés akkor állja meg a helyét ha 1 vagy több jármû, gyalog az ellenség zászlajánál letáboroz és rombolja a ponton lévõ infrastruktúrát a pont befoglalása nélkül.
Na ez a KEMPELÉS ! A SPAWNKEMP pedig a spawnoló jármûveket és emberi egyedeket daráló köcsögre mondható. És ami nem mellékes az az, hogy levegõbõl is lehet KEMPELNI egy pontot.
A REPTÉRKEMP nem tartozik a büntetendõ cselekedetek közé szerintem, mert az nem a BÁZIS.
Ergo nem BÉZKEMP.

az ünnepi kaki...

Meggymag
Mi volt a gáz MACANOval??? Ebbõl kimaradtam. Azt tudom, hogy nagy sniper de micsinált amit így büntettek?

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

HBA|Pepti
sok reszeg ember, egy kis futos kocsmaban... :-) Csak hogy a kerdesedre valaszoljak :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

HBA|Pepti
igen, szerintem jo lett. Csak a sajat netem miatt voltak problemaim, szerver miatt semmi lag nem volt.

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

mennyi okos ember...
mi lesz, ha összedugják a kis buksijukat a BF-talin...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Sajna a kemp a játék része. Ha Te csinálod, irtó szórakoztató, ha ellened csinálják, oltári szívás. Alapvetõen az van, ha elbaltázzátok pl.: kurskon a két bázis megfogását védelmét, akkor megfizetitek az árát : meg lesztek csúnyán kempelve , és csak egy bravúrsorozattal menekülhettek. Ezen már fel sem szortyanok, a játék ilyen. Tehát szerintem a kemp nem gáz.
Van , amikor az ellenség egy - két tagja olyankor is teljes gázzal a mi fõbázisunkra száguld, amikor a többi zászló contested, vagy épp a mi kezünkben van. HA így tesz, nagyon megköszönjük neki, hogy nem tesz semmit a csapatáért, és seggberúgjuk gyorsan.
Egyetlen egy dolog idegesítõ a kempben, az pedig az, amikor a megkempelt csapatból szállingóznak át a másik oldalra az emberek... Na , ezeknek adnák azonnal egy jó vastag bant, hogy arról kolduljon.
Egyébként Life-nak igaza van ( jézus, Én ilyet valaha is ? Gondoltátok volna ??? ) akié a szerver, azé a korlátlan hatalom, és visszaugatni lehet, de felesleges. Viszont az okos admin arra gyúr, hogy minél népszerûbb legyen a szervere, így nem kickel / bannol eszetlenül minden hülyeségért. Nyugodtan mondhatom, hogy a HBA ebben a tekintetben példamutatóan felelõsségteljes társaság, ezér népszerû is a szerverük - nem élnek vissza a kezükben lévõ hatalommal, de ha kell nagyon gyorsan közbelépnek : lásd macano ügy. Rá hatott is a 3 napos ban, azóta normálisan játszik, sõt, egyre ügyesebb...

Direkt Team Kill

60000 - SiX!

Thx a HBa-nak a mai rögtönzött gyakot! 😊
(volt kb. 2-3 perc mire eldöntöttük,hogy akkor most gyak. van 😊

60000 - SiX!

Egyetértek.
Legalább meg van az 1.45-re a nocdkey. 😄
Már akinek kell...
Meggymag
Így van..pedig sokan csinálják

kisponty
A nyero csapathoz atallasert meg helybol bannolnek, mert az az igazan gerinctelen dolog...

De,hogy növeljem a bevételt (meg persze a részem😊 ),nem olyan rég írta valaki,hogy van 2 db RtR eladó...
BB,Air? 😊

60000 - SiX!

Meggymag
Sztem egy kempernek ne akarjuk bemesélni hogy ha éppen beáll spawnkempelni 1 méterre az egyetlen spawn ponttól akkor olyan jó lesz neki ha átáll a másik csapatban. Mert ez kicsit röhelyes. Ha valaki ezt teszi és szétgyalázza a népet majd hülye lesz átállni a másik csapatba amelyiknek épp 1 zászlója van. Még sohe nem láttam, hogy valaki a nyerõ állásból azért állt át a vesztesbe mert hogy ott akkora játék lesz majd. Ez duma de csak elméletben létezik ez. Inkább a kempelést magát kell megszüntetni azzal, hogy ha valaki spawnkempel sokáig (1-2 perc) akkor kick. Csak megtanulja egyszer...

kisponty
Hat az 1,45 Patch-el a public-nak ugy is annyi, gyakjunk tobbet😊
Szerverunk tetszett?

HBA|Pepti
cobra: www.battlefield.hu/faq Probald ezt, hatha megy

HBA|Pepti
Kisponty: mi koszi :-) De legalabb tanultunk belole :-) Remelem eljon az az ido, amikor kemenyebb ellenfelek leszunk :-) Es hat remelem, hogy most mar lassan visszajonnek a most nyaralo embereink is...

HBA|Pepti
na most. ugyan a 45K az szep kerek szam, de muszaj mindig flame-mel eljutnunk a kerek szamokig? :-) xy-t kibannolta az egyik admin, kisposi leirta miert. Szabalyaink ertelmeben ezert tenyleg ban jar (marmint a dtk-ert), ha jol emlekszem, akkor 3 napig elso alkalommal. Abban biztos vagyok, hogy mondtak elotte neked, hogy ha igy folytatod, akkor ban lesz, de azt is elismerem, hgoy ezt nem mindig ajanlott levelben kezbesitik az adminok, es hogy a jatek heveben nem mindig veszi eszre valaki, ha egy uzenet neki szol. A kempeles egyebkent bar idegesito dolog, aki nagyon sir erte, az probaljon meg tenni a kemper ellen. pl az AT es az engi nagyon hasznos tud lenni erre a celra. A kempereknek pedig ajanlom figyelmebe BB szavait (#42418), ha tenyleg annyira jol megy a csapatodnak, hogy csak kempelni tudsz, akkor tessek atallni, vagy hagyd beken a bazisat az ellennek, es akkor lehet, hogy osszeszedettebb tamadast inditanak ellened, es akkor elvezetesebb is lesz a jatek. En pl ezert nem szeretem azokat a paylakat publikon, ahol van fobazis, mert abbol tuti, hgoy kempeles lesz (pl Bocage, Battleaxe, El-Alamein). Meccsen is van kempeles, de az kicsit mas :-) Ez egyebkent nem csak xy-nak, hanem minden kempernek szolt...

skorpio7
Meggymag !

Stb...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Meggymag !

Nem tudom , hogy mondta-e már vki , de nálunk a PT-bõl IvanHoe miskolci és megbeszélsé szeroint reggelig tart majd a tivornya .Én szolnoki vagyok és hasonló sûrûséggel megy majd a vonatom vissza , szóval leszünk egy (jó)páran , akiknek a napjuk ( szept. 12 - 13.-a ) a 8 óra munka - 8 óra tivornya - 8 óra pihenés ( ebbõl 2-4 óra vonaton szundi ) szakaszaiból fog állni ... hát ez van . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

kisponty
Ja, es kosz a gyakot😊

FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE VÉGETT: nekünk nincs bajunk a fuck_chelloval! Ott van kisponty is akivel semmi bajom/unk nincs. Volt egy DTK ami maga után vonta a bant egy kis idöre. Kész. Ha a jövöben is gond lesz akkor hosszabb idöre kap. Ne flémejetek 😄 messze van még az 50K 😊

*P*E*A*C*E*

Justice For Hungary!

kisponty
Par szot a kempelesrol:
Szvsz az kempel, aki nem a csapatert, hanem a sajat fragjeiert harcol, namarmost ha egy csapat beszorul, akkor logikus, hogy kozel mennek hozza. Elmeletileg meg is erdemlik amit ilyenkor kapnak.
Public-on kicsit mas a helyzet, mivel sajna nem cspatok jatszanak. Ha valakinek szolok valamiert, akkor a valasz, az azt csinalok amit akarok lesz. Ha nem ez lenne, akkor ket perc alatt akanat kapna a "kempelo". Epp ezert a public szervereken altalaban szabalyozzak hogy engedik a basecamp-ot, avagy sem. A HBA nem engedi, aki ott jatszik, az jatszon eszerint.

Hamed
A SW tartalmazza az 1.45-ös peccsrémálmot?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Az összes "magyar" szerveren ki van kapcsolva a kulcs ellenörzés így tudsz te is játszani a biztonsági másolattal.
Ilyet nem mondok mert nem lenne igaz.
Meggymag
Mindegy kinek csinálod de CSINÁLOD. Ma már ez is nagy szó az emberek között... Én ettõl függetlenül valami szinten mindenkit tisztelek aki tesz valamit a magyar BF társadalomért így téged is... És ez akkor se fog változni ha aszondod nem értünk teszed

Nem. Nincs beleszólásom a dologba és még köszönet sem illet mert amit eddig tettem nem csak nektek hanem magam szórakoztatására is teszem.
De szerintem ha minden sértegetés és ,megnevezés nélkül leírom a véleményem akkor elvárom, hogy minimum ugyan ebben a hangnemben beszéljenek velem.
Azért köszönöm jólesik.
Remelem hamarosan kaphato is lesz.
Meggymag
Valószínû amit szedsz alapban crack-elt lesz mivel WAREZ így lesz egy kis könyvtár crack néven és ott lesz a tört indítófile. Szal a Cracket épp a játékkal együtt szeded ebben a percben is.

Meggymag
Liteforce-ról semmiképp nem beszélnék így mert többet tett a BF társadalomért mint te valaha fogsz szal valószínû van beleszólása a dologba + ez egy fórum ahová mindenki írhat és ha látták sokan kempelni sokszor a chello-sokat akkor az nem véletlen és IGENIS írják meg. Legyen tiszta a magyar szerver és ne piszkoljuk be kempeléssel sztem.

Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII (c) Electronic Arts ³
ÀÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÙ
³ ³
³ Date : August 31, 2003 Protection : Safedisc ³
³ Size : 1 CD Game Type : 3D-Shooter ³
³ ³
ÚÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁ¿
³ Requirements : 500MHz or faster CPU, 500MB of free hd space, 128MB RAM ³
³ DirectX 8.1 compatible 32MB video card
ssc-suni-hu
Bocsi ez a szomszed srac volt, marmint az elozo uzenet.
Szoval folytassatok csak :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

ssc-suni-hu
Hupsz
Bocsanat eltevedtem
Nem latta valaki az Igazi BF forumot?
Valahol itt volt.
Vagy most akkor ez jo hely es a multban vagyok
:-)
Akkor viszont: Gyerekek ma 2002 karacsonya van, hagyjuk egymast beken, legalabb ezen a szep szent unnepen :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

És, hogy miért van írás kényszerem?
Mert míg én nem sértegettelek addig te párszor megtedted.
Még így sem, hogy jópár sort megírtam már.
De mielött ebbe is belekötnél olvasd el az elejétõl: #42415
Lehet, hogy én nem tudok írni de te meg olvasni.
Olvasd el a nevemet mert Liteforce-t nem ismerek és a kort is nem tudom ki firtatta....
De segítek ha már annyira öreg vagy, hogy nem emlékszel rá, hogy mit írtál:
"az arcod nagy,milyen kar,hogy nem ertesz semmit.(agyad kisebb)
lehet,hogy a hasonszoru kis sracok igy intezik el a problemakat,"
Segítek egy kicsit ok?
ténylegszomorú = tényleg szomorú
Messze van még a 43K?
Semmi gond nincs ebbõl.
Akkor viszont te tettél tanubizonyságot arról, hogy 50évesen ennyire nem figyelsz oda a társaidra..
Nos ez ténylegszomorú.
Sõt a 100adszorrát sem így írják
Kellemetlen ha már nincs mibe belekössél.
De ha gondolod azt a szerzõdés halamazt amit ma írtam azt is odaadom, hogy nézd át légyszives.
Köszönöm.
Így biztositva leszek, hogy biztos nem lesz benne íráshiba
Persze..
Én egy kis hülye vagyok...
Nem értem meg, hogy egy 32 fõs szervert 32fõ szórakozására indítják és nem 1-2 embernek.
A másik az, hogy már átbeszéltük vagy 100szor, hogy aki folyamatosan TK-DTK-zik vagy elrontja a többi ember játékát akkor kickelés a jutalma.
A HBA biztos úgy gondolta, hogy ha 100adszorra sem érted meg akkor 101edszerre sincs semilyen garancia.
És akkor most ha gondolod akkor elbeszélgethetünk arról, hogy ezen mit akarsz megbeszélni amit már 100szor megbeszéltünk.Valahol máshol van a probléma.
legalább akihez beszélsz annak a nevét ird le helyesen 😊

Nem érdekes.
Valószínü, hogy a nagyobik fiam akkora mint te de a gondolkodás módja nem ilyen önzõ mint a tiéd és én ennek örülök
ZSOZSO@
Na mostmár te nagy és kulturál fazon vagy vagy mi????

BurnBaby
ha annyira gyenge az ellenfél h beszorul az alapbázisra rapelés helyett miért nem állsz át a másik oldalra ugyanis ott épp lenne mit csinálni

www.battlefield.hu

ja és én kérdeztem hogy mi volt az a tk de semmi választ nem láttam. mellesleg 10 méterröl fejbelöni és elvinni a tankot kicsit pofátlan nem?

Justice For Hungary!

Tisztelt xy_fuck_chello_hu!

A válasz igen rövid: D_T_K aminek én voltam szenvedö alanya. Bocage, Allied föbázis M10 ha mond vmit...

Erre még rájött El Alameinon egy teljes körön át folytatott kemelés allied reptéren, pedig még csak nem is volt a tietek az összes bázis. Ez csak elbassza több ember játékát amire semmi szükség!

Most megyek gyakra még folytatom...

Justice For Hungary!