Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos uraim tökéletese mind a szerver mind a kliens oldali törés!!!!
Most összeállítom a szerveroldalt szerveradminoknak és kiteszem.
Aztán a a hungs.hu-ra a kliens oldali nocd fix-et is.
Na a tesztszerver elindúlt hiba üzenet nélkül.
Most kapsolódok és letesztelem..
air23
leszámítva azt hogy a DP még mindig a játékban van, a falling damage még mindig megvan, valamint auto reloadolja még mindig a felvett dolgokat, nomeg a hüje land vehicles spawn szisztéma.. egyébként mûködik.. 😄 lame :/

air23
nekünk (N😎 kb 2 napja minden probléma nélkül mûködik 😊

Én a monitor feletti polcon tartom a cd-ket, szerintem rakjál rendet, hátha meglesz😊))

http://gaborszantai.co.uk/

GanXstaZolee
Irjon majd vki ha felrakta a 1.45öt müködik e rendesen. Nekem friss Bfre rakva (orig minden) kereste a cdt ezért lennék kiváncsi.

GanXstaZolee
ja joregg!

Tökjó hogy mindig jön egy okos aki majd jól megmondja és akkor majd máshogy lesz 😊))))

air23
jahogy jahogy... 😊 hááát... szegény kóbor base kempernek is át kell törnie a védelmi vonalon ha oda akar menni 😊 az a csapat meg aki nem tud kiszedni egy szánalmas base campert szintén megérdemli imho 😊

fléééééééééém!!!

GanXstaZolee
kemeny! 😊

De nem értem miért engem bombázol ezzel.
Engem nem zavar és mást sem.
Ez amit csinálsz az egy bázis kempelés ami rohadt bosszantó tud lenni de senki nem itéli el.
Nem úgy mint amit a #42495 hozzászólásomban írtam.
air23
na msot van a pályából adódó répelés. omaha, berlin pl. viszont van olyan is hogy megdolgozol a répázáshoz. pl kahrkov on befoglalod a 3 zászlót.. hát akkor nehogymár a lelkemre vegyem hogy wespével felszántom a spawn-t 😉 (mármint külföldön.. hba-n nem merem mert lesz itt még bf tali 😉)

Life, ha már Te intézed a teszeteket, akkor lenne pár kérésem:
Szeretném tesztelni a:
- Bugatti EB-t
- Halle Berry-t
- egy Dragunov-ot
- Half Life 3-at
...
ha valamelyiket sikerül elintézned: örök hála!😊

Nekem külföldön Omaha a kedvencem:
a playerek 2/3-a axisnak áll, majd az egész német hadtest a beachre vonul napozni: na, ha b*lf*sz ütegkezelõ ül a hajóban, akkor lehet is disconnectálni a jobb érzésû alliedeknek - ilyenkor legalább elgondolkodik az ellenfél: kivel is fogok játszani?
Sajnos ez a pálya hibája - itt bõven lehet siránkozó játékosokat látni...

Na a Magyar szerverek is átállhatnak mert megvan a szerver és a törés is hozzá.
Mivel mindíg én vagyok a kisérleti szerver ezért azt tanácsolom várjátok meg míg betesztelem és ha tökéletesen mûködik csak akkor teszem ki és húzzátok át.
Így van.
Nyertél egy hangszórót. 😄
Mivel jóformán külföldi szervereken játszam így szerencsém van megtapasztalni, hogy az efajta játékmód, újraszületõk kempelése nem jellemzõ és nagyon ritka amit 90%-ban meg is torolnak egy arany kiszavazással 😄
[LoverZ]Neo_HUN
Hi All!
Kellene egy kis segítség...
Ebben az évben írom a szakdolgozatomat a következõ témában:

Online multiplayerek, virtuális világok. (Kizárólag az interneten létezõ, saját hardverre letölthetõ multiplayer szerepjátékok története, helyzete, jövõje. Milyen lehetõségeket rejthetnek az új virtuális technológiák)?

Aki tudna hozzászólni a témához, van véleménye, illetve ismeretei, azzal szivesen csinálnék online interjút emailben.

a címem [email protected] vagy [email protected]

elõre is köszi a segítségeteket!

air23
ezért kell menni külföldre játszani mert ott nem érdekel hogy ki mit sír.. látjátok ha HBA-n rape-ltek, visszahalljátok. külföldön megértik, hogy ez a játék része, és ha odáig eljutott a másik csapat akkor megérdemli 😉 (legalábbis nagyrésze, másik része bátran átáll a répelõs oldalra 😊)

Nancsika_melo
SzépjóreggeltMindenkiNet! 😊

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

akkor ez Magyarországon kb. +1hét?

BurnBaby
elvileg szept 3.

www.battlefield.hu

Jó reggelt beléd is...
Mi van ezzel a SecretW.-vel?
Nem tudod, mikor jelenik meg hivatalosan (tehát, mikor lehet megvásárolni)?

Jóreggelt mindenkinek.
Már látom elõre a nagy mai szívást 😄
Lesznek akik feltelepítik a Secret Weapons-t és ezért nem tudnak majd bejönni publikra.
Én nem tudom.
Úgy csinálsz mint ha kiesne amit elõzõleg írkáltál nekem.
Tényleg utoljára írok hozzászólást feléd mert teljesen felesleges.
#42415 számú nem sértõ és nem "személyednek" szóló hozzászólásomra a #42419 es számu válaszod
meglehetõsen sértõ és személyemnek szóló hozzászólásod miatt írtam, hogy ha megsértenek akkor mire lehetsz képes egy nyilt fórumba. "Inkább ne írd le mert amennyire ismerem a szád mozgását az már nem lenne publikus"
kisponty
Fajdalmes emlek, minek felszakitani a regi sebeket😊
Bar nem Kursk-on tortent ez a tragedia.

😄
Nem nekem kell szégyenkeznem a játékstílusom miatt.
Nem engem rúgtak ki egy birkatürelmû szerverrõl 😄
Tegnap Te is megkaptad az aknámat, csak Misa elrohant,õneki azért nemjutott abból a szép csokorból 😄
Kursk,ha még emlékszel rá 😊

kisponty
Tankjaink legparnasak, szoval maga az altalmenes mar nem csit...

HBA|Pepti
azt azert hozzateszem, hogy en jatszottam mar olyan meccsen, ahol ugy belottek Kurskon a hazat, hogy kijonni sem volt eselyunk, es nem tankkal tettek mindezt, hanem Wespevel es Katyusaval...

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Meggymag
Add ki DVD-n "Freddy ALL TIME BEST ACTION MOVIES 2003" néven és tuti sikere lesz. SiX csítre méginkább kíváncsi vagyok 😊)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Videjó mánia 2 :
holnap érkezik a " FreddyHawk the great warrior defends the Bocage Bridge" munkacímû mû is.

Lesznek benne tankok, enginer ( ebben a szerepben jómagam ) futkosás, pózolás, és hihetetlen csítgyanú ( SiX -es tank átmegy az aknáimon... )
Szóval , holnap berobbanok halivudba, stay tuned ! 😄

kisponty
Kiraly😊

Meggymag
pl most. Come 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Most,vagy soha? 😊

60000 - SiX!

Hát ez nem gyenge...megcsinálni se utolsó,pláne még fel is venni!
Grat a készítõknek! 😊

60000 - SiX!

Meggymag
Ilyet csak mircen tudok megtenni

Kiváncsi lennék, hogy amikor elkezdted ezt a játékot és ugyan ezt mondták volna neked
akkor mit csinálnál.
Inkább ne írd le mert amennyire ismerem a szád mozgását az már nem lenne publikus.
És mielött leálnál vitázni, hogy nincsenek kezdõk akkor most mondom, hogy nagyon tévedsz.
Ja,és a lényeg A a JÓMUNKÁSEMBEREK Klánja! 😊

60000 - SiX!

jaja de azért egyvalamit kifelejtettél.
Nem mind1, hogy csabba.. vagy sz.. csapsz.
Nem tudom észrevetted-e de az összes mapon a spawnpont be van téve az építényekbe és az építmények elrendezése is olyan, hogy távolról ne lehessen belõni.
Ezúttal ezek nem számítanak basekampnak.
Ellenben ha bemész a bázisra és nem tudsz zászlót foglalni és még ráadásul a tank csövét befordítod abba az építménybe ahol újra születik az ellenség, valamint kihasználod azt, hogy az újraszületõ 3másodpercig nem tud megmozdulni
akkor ezt nevezzük spawncampnek amit igen is büntetni kell.Ide tartozik az a báziscamp amikor egy elfoglalható bázisnál ólyan távolságból áll meg pl. egy tankkal, hogy a zászló nem kerül befoglalásra de az újraszületõ megmozdulni nem képes az állandó belövéstõl.
Itt senki, köztük én sem itélem el a többi kampelés tipust annak ellenére, hogy nagyon bosszantóak tudnak lenni ezek is.
Nekem is megtiszteltetés,hogy a nagy MeggyMaggal egy helyen említenek... 😊
de az igazi az lenne,ha adna linket...😄

60000 - SiX!

skorpio7
A 6 tag:
- Iceman 06:15-kor
- Lyon 07:00-kor
- Hamed 12:00-kor (de,csak azért mert délutános lesz)
- Misaab 08:00-kor
- Csabika ...most ment el lefeküdni,mert korán kel
- Jómagam 06:30-kor kelek fel...

Mindezt csak azért írtam,mert MI megyünk holnap dolgozni és játszunk... 😊

60000 - SiX!

skorpio7
Angyalka te fogalomzavarban vagy.
Kempelni csak az adott ponton tudsz, magyarul letáborozni. Tehát kempelni nem tudsz ha nem vagy ott !
Vágási ?
Amirõl te írsz az a répázás 😄

az ünnepi kaki...

Manta
Mi van Hariboo modjával?
[SiX] CSABIKA
Dolgozni???
Röftl brr

Ha nem tudnád mi ebbõl élünk.

Meggymag
Te jó ég!!! Ügyes lövészént vagyok elkönyvelve. Nagy megtiszteltetés nekem egy sorba szerepelni Seat-el(bér neki biztos nem annyira ). NA meg hogy elismert is vagyok... Sok ez nekem 1 napra... Szal a lényeg, hogy nem mindegy sztem, hogy ha valaki messzirõl lövi az ellen bázisát vagy pedig egybõl az ajtó elött várja õket hogy spawnoljanak. Míg az elsõnél van esély, hogy ne 100%a halljon meg a spawnolóknak a 2.ban nemigazán(ha ügyesen csinálja az illetõ). Battleaxe a tipikusan olyan pálya aho a támadó csapat dönthet. Vagy felmegy az ellen bázisához és azt várja hogy spawnoljanak az emberek vagy megvárja míg õk jönnek le(úgyis le kell nekik hisz nincs zászlójuk). Én utóbbit jobban szeretem de persze az elõbbi hatásosabb. De legalább PUBon ne arra mennyünk már rá, hogy a másik féllel megutáltassuk a játékot. Jönnek az újonc BFesek és azt látják, hogy milyen szar játék ez már hogy ahogy újjászületek egybõl lenyomnak... Márpedig sajna egyre több az ilyen. Én úgyérzem ebbõl lesznek még problémák de átlépek a dolog felett mert nincs értelme többet rágni. MINDENKI SZEDJE SW-t!!!!

Háromnegyed egy van:
a HBA-n 6 SiX klántag játszik - ma van a hét elsõ munkanapja...
Mi ebbõl a tanulság?
A SiX a rossz munkásemberek klánja...😊))

(mielõtt vki visszaszólna: én szabadságon leszek)

Nos, tegyük fel:
- van egy scoutunk (pl.: Ahhoj, Macano, Scott...)
- van egy lövegünk (defgun, wespe, priest...)
- egy ügyesebb lövészünk (Seat, Meggymag...)
a fent említett személyek ugyebár a BF-scene jól (el)ismert szereplõi:
a lövész kap egy célpontot a bátor scouttól, aki bejutott az ellenfél fõbázisára - mivel oda érdemes területre ható (nem preciziós), nagy rombolóerejû fegyverrel lõni, ahol a legnagyobb és legérzékenyebb a pusztítás: a jármûpark és reptér...
Ezek az emberek kihasználják a scout-artillery párost, de mivel a fõbázist lõvik, ezért "basecamp"-elnek, sõt ha ez az utolsó "respawn point", akkor "respawn campernek számítanak"...
Na, de kérem: ki az az idióta, aki ezeket a fegyvereket nem erre használja? Forogjak wespe-vel a gyalogosok után? Próbáljak száguldó jeep-et kilõni? Hülyeség, ezek az eszközök és egységek ezért lettek a játékba beépítve.
A másik szempont:
Sokan (én is) scoutként megközelítjük az ellenfél (fõ)bázisát és a respawn-oló - pár másodpercig mozdulatlan - egységeket lövik.
Ez nagyon helyes: a felderítõ-mesterlövész képtelen lenne közelharcban jeleskedni egy STG-t használó rohamosztagos ellen az No4T-vel a kezében - tehát a scoutok nagy része camp-er...
Harmadik szempont:
Ha valaki a háborúban behatolt az ellenfél bázisára és elpusztította a jármûparkot és legépágyúzta a barakkból elõözönlõ katonákat, akkor az kitüntették és nem eltávolították.
Mint már más is írta: ha valaki camp-el, akkor nem ocsmány szövegeket kell begépelni, hanem lehetõ leggyorsabban semlegesíteni kell...
Na, lehet ezt sok oldalról viszgálni, csak nem érdemes, mert mindig lesz valaki akinek nem tetszik a válasz...

air23
http://gamefiles.blueyonder.co.uk/blueyondergames/movies/battlefield1942/sotw2wmv.wmv