Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze hogy érvényes ha elõtte nem lövöd rongyosra a seggem😊)

De ugye ez érvényes ellentétes oldalra is? 😄

FoP!-60k-69k + 70k! :)

/2
Köszi és lekötelezel ezzel a hozzáállással 😄

Köszi és lekötelezel ezzel a hozzáállással 😄

ja egyébként a probléma megoldódott,hamarosan találkozunk a harcmezõn😊)

Seat ,nagyon értékelem a segitségedet,hálás köszönötem érte,ezért ha a csatamezõn medic-ként találkozom veled igérem az életerõd- közremûködésem folytán-Herculesével fog vetekedni😊)

Seat ,nagyon értékelem a segitségedet,hálás köszönötem érte,ezért ha a csatamezõn medic-ként találkozom veled igérem az életerõd- közremûködésem folytán-Herculesével fog vetekedni😊)

Ja,hogy single..gyere multiba ott nincsenek ilyen "továbbfejlesztett" pilóták... 😊

Kedves "Roligyilok" biztos elkerülte a figyelmedet - vagy így 1*ûbb - de én visszakerestem Neked(jó sok idõmbe telt,de megérte)és személyesen adom/irom át a kért információt remélem tudok segíteni a problémádban:
A keresett adatok a #42564 és a #42542 számu hozzászólásnál olvashatók.
Remélem tudtam segíteni ezen a nehéz napon Neked...
Üdv:
Seat

ok..láma vagyok ,megtaláltam😊)

munka_gorilla
Lehet, hogy kijottel a gyakorlatbol.
Pontosan celozz! 😊

Vitez Uram! Nem egeszen ertem mit akarsz, de csak mondjad! 😉
(ma ekezettelen napot tartok)

Sziasztok!Ha felrakom az 1.45 full-t,utánna a crack-et honnan tudom leszedni?Please help

BBwork
tudomásom szerint egyik se

www.battlefield.hu

szal a megg az a mekkora

pedig meggora hiba,nem Magilla?

munka_gorilla
Szerintem semmi baj nincs a repulo fegyvererossegevel.
En pl. soha nem erzem golyoallonak magam, ha osszeakadok mondjuk a valamelyik pilotajaval.

basszameg rossz nézni hogy egyesek a Secret Weapons-sal nyomulnak,én meg még itt ülök és sehun semmi...

Creator
Igen, és ugyanaz a crack van az ISO ban amit life kirakott.Ha van rá igény meg szabad FTP hely felrakhatom az ISO-t.
Cézé!
Mélt megkaptam,de csak otthonról tudok rá válaszolni,este megdumáljuk.
És a mentést pls tedd fel. 😊

And5
jól látom a secret weapons ison már a multi törés is ott van?

El is késtél de rendesen 😄
Mûködik.....
Minden rendben.
Betesztelte a HBA-t is 😄
Tuvok
Az FTP-nkrõl szedtem, nemtom honnan van, Clay kérésére kipróbáltam, mûködik.

BBwork
ez ugyanaz a file mint amit life kirakott más néven?

www.battlefield.hu

Tuvok
Sziasztok!

HBA szerverre fel lett rakva az 1.45-ös patch. Így próbáljátok: sima BF install -> (RtR esetleg ->) 1.45 full -> 1.45 No-CD törés.
Amennyiben valaki RtR pálya esetén "Data Differs From Server" hibaüzenetet kap, akkor a sorrend a következõ:
Sima BF install -> (RtR -> Rtr Crack) 1.45 full -> 1.45 No-CD törés.
Volt akinek ilyen problémája volt, akkor crackelni kell RtR-t is a patch felrakása elõtt.
A cracket leszedhetitek innen.

Javasolnám a tiszta BF install-t és a full patch használatát (Battle of Britain 1.45 is benne van), mint az 1.4->1.45 update+BoB 1.45-öt a problémák elkerülése végett.
Jó játékot!

traXion
Nem, azokat is meg kell venni eredetiben...

munka_gorilla
Elõkerült a Photoshop mágus! 😊
Inkább csináljál weblapot, vagy micsoda...

többet nem mondok hülyeséget!!!!!!!
megint mit indítottam el????😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Meggymag
Na pont errõl beszéltem tegnap. Az újoncok nemhogy a szervert de az egész gémet meg unják ha állandóan spawn után meghallnak amikor felmennek szerverre. Legalább esélyt kéne adni nekik hogy jáccanak. Én már elviselem ezt a dolgot és nyelek(néha köpök egyet és anyázom) de aki újonc az szeretné kitapasztalni a gémet és élvezni. Na meg én se azért megyek fel hogy szpjam a fszt...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

HU.man Numero
Airellel jobban fehérít...

😛
Na, mûködik a Battlegroup42 is. Legalábbis fut, valaki kipróbálhatná esetleg 😊
Akkor mostmár alatta van az 1.45-ös patch.
BBwork
A battlegroup is kiadott már egy patchet amivel elvileg megy 1.45-el is. már a bf.hu-ra kiraktam pár napja, hátha ez segít

www.battlefield.hu

Már fut is a G-n 😊
A Battlegroup42+1.45 patch kombiációban viszont felmerültek gondok.
Megjelent a Cekret Wepons!!

Te meg mióta megnézted az idióta AirAmerika filmet engem dobálsz agyona segélyszállítmányokkal...

BBwork
airellel ,)

www.battlefield.hu

munka_gorilla
Ja, és akkoriban került képbe valami Gabriel ..., aki asszem azóta már valamelyik nagytiszteletû klán tagja. És amíg a rakéták elõl szaladgáltam, Õ folyton agyonlõtt a hülye távcsöves puskájával!

mivel lehet gyorsabban zászlót fehéríteni? Vanish-sel, vagy Ariel-lel?
melyiket ajánlátok 40'C-hoz (Tobruk)???

még nem tudom hogy el tudok-e menni 😞

munka_gorilla
CéZé!
Most nem "polyén"-ból kérdezem! Jössz BF talira?
Mert akkor Rangert el tudnád hozni! 😊)))))))

Camp téma!
Uramisten mit össze szenvedtem én is az eleje felé, amikor a PT még intenzív Kharkov gyakorlásokat tartott publicon, de mégsem ment el a kedvem a játéktól, pedig ha két lépés után nem csinált ki egy katyusa rakéta, akkor valahol félúton a híd felé kaptam a szemem közé egy T34 lövedéket... És a legjobb az egészben, hogy nem elég, hogy a kedvem nem ment el a játéktól, hanem igenis kihívásnak éreztem, hogy ki kell szökni mindenáron. És amikor hosszú túra után a másik oldali zászlót fehérítettem, igenis nagyon büszke voltam magamra, mert megoldottam a feladatot!
Hehe, nesztek PT! 😊)) (gondoltam magamban)

air23
reggel még ment :/ (10:00 körül még biztos)

air23
értelek én, dehát szerintem minden játék elején úgy kezdi az enber, hogy na most akkor gyakorlás gyakorlás gyakorlás. Aztán egyre inkább élvezhetõ lesz, hidd el 😊

jó, rosszul fogalmaztam 😊

Szerverüzemeltetõknek: BF1942v1.45
Kliensekre: BF1942v1.45
air23
no meg ezt a feltételezést.. ha javítanám nem írna ki ilyen hibákat 😊 tegnap 12:40 után egy byte-al sem értem hozzá 😊

air23
lol nem. most látom megint elromlott? király...

air23
természetesen nem igazán 'etikus' ez a spawnrape viselkedés, de próbáld ki a másik oldalát. azért mész fel a szerverre hogy játsz.. ha beszorítod az ellent elég unalmas tud lenni várni hogy mi történjen. valamint a rape is hasznos, lehet hoyg te játszani jársz fel publikra, én gyakorolni 😊 és pl tud hasznos lenni ha rape-t is gyakorlom. szoktam is, nem vagyok szívbajos. Mondjuk HBA-n nem láttok soxor az is biztos, szal gondolom nem velem van a baj 😊

Air Te javítod a SiX fórumot ?

air23
ahha.. szal akkor ne menjünk a publikra játszani 'mi tapasztalt játékosok' mert akkor még a végén lelövünk egy kezdõt aki nem fogja majd élvezni a játékot. oké, majd figyelek 😊

BBwork
hajrá life

www.battlefield.hu