Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HBA|Pepti
reggeltet.

magilla: nem, ennyire nem fuggenek egymastol :-) tehat rossz poing mellett is tudsz nagy "sebesseggel" letolteni :-) A ping inkabb attol fugg, hogy milyen messze vagy a celallomastol (azaz hany ugrassal ered el), illetve, hogy mennyire leterheltek a kozbeeso routerek

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

magillagorilla
Na jóreggelt!
Pepti, és a két dolog nincs hatással egymásra? Azaz az "áteresztõképesség" nem határozza meg azt, hogy mennyi idõ alatt ér egy adatcsomag oda-vissza? Mint ahogy mondjuk az elektromosságban az áramerõsség is függ az ellenállástól? 😊
Húúúúúúúúúúúúú, de korán keltem...

Aláiirás

Meggymag
Hol marad a LINK?? Szép kék betûket akarok 😉
CoFB rulz!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

BurnBaby
nem keresed kéred 😊
ha keresnéd megtalálnád fent a BF infok itt link alatt.

www.battlefield.hu

A hellendorni pályán a templommal szemben lévõ épület 2.emeletén van az eü.szekrénynél,de sokan várnak rá ugyhogy állj be a sorban.
Kettõ van összesen és ugye még a demoban külföldön láttam olyat,hogy jól szituált player_66 nevû fazon élt csak,zászlónk sehol,mindenki rá vár Õt nézi,hogy hátha fehérít,de Õt ez abszolút nem zavarta ---> büszkén repkedett a hegyekben...

60000 - SiX!

Ams
thx, tehát jetpack😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Hamed
Amúgy JetPack a neve ,)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Néhány SW mapon találhatsz egyet házakban vagy bunkerekben. Asszem Essen-ben, meg Hellendorn-ban, de lehet más mapokon is.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Ams
Segítsetek pls!
Hol érhetõ el az az embert reptetõ, hátrólindítható rakétaszerû valami!😄

Gamespy arcadeot ne rakd fel! Nem kell! Milyen serverre akarsz menni? mert tört játékkal csak tötr serverre tudsz menni. pl: HBA 195.70.51.154:14567 pass:bf42hu

Justice For Hungary!

Meggymag
És most nálam helyreálltak a pingek. Magyar szervereké 20-30 szal lehet megcsinálták???

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Mindig is imádtam a Fatávot. Ha baj van akkor mindig miattuk van. Ezt már megfigyeltem.. Fasza

Meggymag
úgy látom, hogy csak magar szervereken nõtt meg a ping a külföldiek változatlanok maradtak. Szal egyértelmû hogy az van amit gyozo mondott. Általános ADSL hiba!! Majd holnapra biztos kijavítják...

HBA|Pepti
magilla: tevedesben elsz. A savszelessegnek (amit te tevesen sebessegnek hivsz) es az eleresi idonek ideskeves koze van egymashoz... Az egyik azt jelenti, hogy mekkora adatmennyiseg tud jonni egy sec alatt (kb mint az ateresztokepesseg, vagy mi a szosz aramlasban) a masik meg azt, hogy a kert adatcsomagod mennyi ido alatt er el kb hozzad.

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Meggymag
Hmmm nekem is 500-as pinget ad pedig az enyém DSL. RUUUULZ!!!

Meggymag
LOL

magillagorilla
ne válaszolj az üzeneteimre!

Aláiirás

magillagorilla
HBA v1.45 Public|524ms|195.70.51.154:14567

És direkt megnéztem az axelero (most csupa kis betûvel) hülye sebességtesztjét, ami gyönyörûen kimutatta nekem, hogy 465/106 kbit/s a sebessége a kapcsolatnak!

Biztonság kedvéért megpingeltem windowsból is a szervert: 515 ms
no comment...

De azért arra nem gondoltam volna, hogy valaha az fog megfordulni a fejemben: lehet, hogy a chello mégis jobb volt?

Aláiirás

Nancsika
Fogadjunk, hogy nekem több van!
Jópénzéééé adok neked vagy +400-at! Ok?

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Nancsika
Bammeg még a méljeimet sem szedtem le! 😛PPP

egy haveromnak kellett😊)he he De egyébként jó hogy figyeltek,mert igy aki bénázik az hamar kiderül😊)

Baby , Baby csak nem gondolod hogy ekkora *öcs vagyok hogy ezért kerestem😊)

Baby , Baby csak nem gondolod hogy ekkora *öcs vagyok hogy ezért kerestem😊)

magillagorilla
Nancsika!!! Miért van 500-as pingem???
Nem ezt beszéltük meg!

Aláiirás

Meggymag
Akinek SWje van az ne legyen ideges 😊

Meggymag
Állítsd le a letöltést

Nancsika
Az lehet, de a kábellel mi a helyzet? Nem néznél rám? Jó múltkor is volt ilyenem, hogy feszt conection problemsem volt. Erre okosan elintéztem az Axeleronál (), hogy ugyan csináljanak valamit, mert lemondom az egészet! 😊)) Szal kijött egy bácsi, és okosat vakargatta a fejét. Majd egyszercsak 1 nap múlva, flottul ment minden. Máig... Akár hova megyek játszani, mindenütt ez van... Vagy ezt is fogjam a patchekre?
ÁÁÁááá nem vagyok ideges....

magillagorilla
Ááááááááááá!
Miért van 500 fölötti pingem az összes magyar szerverre???

Aláiirás

BurnBaby
itt keress választ...

www.battlefield.hu

BurnBaby
lol roligyilok
nem mondod h annak ellenére h leírtam hogy 1.45 kell te 1.4-el akartál felmenni? 😊)

www.battlefield.hu

GanXstaZolee
Jaja engem is.

kétél = kértél

60000 - SiX!

Általános ADSL hiba van, azért dobja le az emberkéket a G-rõl, legalábbis azokat akik adsl-en jönnek fel rá.
Engem is kivágott
Kicsit lejjebb kétél 1.4 patch-et...
remélem nem azért,mert az van fenn neked?!
A szerverek 1.45 patch-el vannak ellátva

60000 - SiX!

valamit elbasztál a felinnstalkor ugyan is ez azt jelenti,hogy nem egyezik meg az ami a gépeden és a server gépen van...
vagy valami ilyesmi...
szal a lényeg tedd fel újra,de lehetõleg jól.

Sziasztok Embörök! nem tudjátok véletlenül ,hogy mit jelent ez az üznet:data differs from server
A felkapcsolódáskor irja ki😞(és nem kapcsolódik a szerverhez...

Frankie...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Nem értem, nekem soha semmi gondom nincs...
Minden mûködik, minden indítható...
...és scoutként még a respawnoló jármûvek sincsenek a közelembe😊
Franfie Boy, take it easy..😊))

http://gaborszantai.co.uk/

ááááá lefogadom hogy nagy spanok

látom jó véleménnyel vagy a fejlesztõkrõl

azt meghiszem 😄

Lesz ez még így se 😄

Frenki báttyám ne legyen ideges mert az csak teljesen káros

HU.man Josy
Úgynaz mint a többi szerverre: bf42hu
Hacsak nincsen gyakuk 😄

Manta
Állandóan ledobódok G-rõl
Azér igy már mindjá más😊))nagyon köszike

Ams
😄D

Nekem egyszer volt olyan hogy egyszerre spawnoltam a jármüvel és pont belerakottés onnan löttem kifele. vki közben még talán bele is ült de én ott maradtam és tudtam löni...

Justice For Hungary!

Ams
Segítsetek pls!
Hol érhetõ el az az embert reptetõ, hátrólindítható rakétaszerû valami!

BurnBaby
való igaz 😊 átpakolták a fileokat. itt van

www.battlefield.hu