Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magilla: nem, ennyire nem fuggenek egymastol :-) tehat rossz poing mellett is tudsz nagy "sebesseggel" letolteni :-) A ping inkabb attol fugg, hogy milyen messze vagy a celallomastol (azaz hany ugrassal ered el), illetve, hogy mennyire leterheltek a kozbeeso routerek
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Pepti, és a két dolog nincs hatással egymásra? Azaz az "áteresztõképesség" nem határozza meg azt, hogy mennyi idõ alatt ér egy adatcsomag oda-vissza? Mint ahogy mondjuk az elektromosságban az áramerõsség is függ az ellenállástól? 😊
Húúúúúúúúúúúúú, de korán keltem...

Aláiirás
CoFB rulz!!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Kettõ van összesen és ugye még a demoban külföldön láttam olyat,hogy jól szituált player_66 nevû fazon élt csak,zászlónk sehol,mindenki rá vár Õt nézi,hogy hátha fehérít,de Õt ez abszolút nem zavarta ---> büszkén repkedett a hegyekben...
60000 - SiX!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Hol érhetõ el az az embert reptetõ, hátrólindítható rakétaszerû valami!😄
Justice For Hungary!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

És direkt megnéztem az axelero (most csupa kis betûvel) hülye sebességtesztjét, ami gyönyörûen kimutatta nekem, hogy 465/106 kbit/s a sebessége a kapcsolatnak!
Biztonság kedvéért megpingeltem windowsból is a szervert: 515 ms
no comment...
De azért arra nem gondoltam volna, hogy valaha az fog megfordulni a fejemben: lehet, hogy a chello mégis jobb volt?
Aláiirás
Jópénzéééé adok neked vagy +400-at! Ok?

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

), hogy ugyan csináljanak valamit, mert lemondom az egészet! 😊)) Szal kijött egy bácsi, és okosat vakargatta a fejét. Majd egyszercsak 1 nap múlva, flottul ment minden. Máig... Akár hova megyek játszani, mindenütt ez van... Vagy ezt is fogjam a patchekre?
ÁÁÁááá nem vagyok ideges....

www.battlefield.hu
nem mondod h annak ellenére h leírtam hogy 1.45 kell te 1.4-el akartál felmenni? 😊)
www.battlefield.hu
60000 - SiX!
Engem is kivágott

remélem nem azért,mert az van fenn neked?!
A szerverek 1.45 patch-el vannak ellátva
60000 - SiX!
vagy valami ilyesmi...
szal a lényeg tedd fel újra,de lehetõleg jól.
A felkapcsolódáskor irja ki😞(és nem kapcsolódik a szerverhez...
http://gaborszantai.co.uk/
Minden mûködik, minden indítható...
...és scoutként még a respawnoló jármûvek sincsenek a közelembe😊
Franfie Boy, take it easy..😊))
http://gaborszantai.co.uk/

Justice For Hungary!
Hol érhetõ el az az embert reptetõ, hátrólindítható rakétaszerû valami!
www.battlefield.hu