Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mint mondtam az utóbbival én még nem találkoztam 😊
a 0.38-ra húzd rá azt is.
itt olvasgass
www.battlefield.hu
2. gondolom akkor misa-t nem tudtad sniperrel kiszedni a tankból 2475 szöri próbálkozásra se?
3. bizonyítani hogy tudod hogy ki használja? én még HBA-n nem láttam olyat akirõl feltételeztem volna hogy bármilyen csítet használ. ja hogy nem tudod, akkor meg csak vádolgatunk itt ha jól sejtem 😊 nem jó.. nagyon nem.
no4. ja számomra is.. viszont akik 75% ban csak no4 el játszanak azoknak is lehetetlen? szerintem nem 😊
a távoli célpontnak a neve látszik.
Felraktam a játékot.
Rátettem az 1.45-ös patchet.
Feltettem a Desert Combat 0.38-at.
Játékon belül kiválasztom a COSTUM gamesben a desert combatot és aktiválom..
Csakhohy ha el akarom indítani például Singe részben instant action-on belül akkor bejön a töltõkép ésúgy a felénél kivág a desktopra....
Heeeelp

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
túl tájékozott vagy a témában.
én nem olvasok csítek után, nem keresek nyilakat fejek felett, fogalmam se volt, h van scope assault fegyverre, stb 😊 és amikor néha felmegyek szerverre arra fogom h béna vagyok, hogy megint napok óta nem játszottam 😊
www.battlefield.hu
persze tisztában 'kell' lenni 'magas' szinten azokkal hogy imlyen csalások vannak már csak a cb (nem, itt a clanbase ra gondolok 😊 miatt is, meg ugye azért hogy segítsük a fejlesztõket azzal hogy elmondjuk hogy miket tapasztaltunk.
Nemigen vinnyogtam mostanában, mert egy ideig elfogadható magyarázatokat találtam mindenre:
1., ezek a dolgok feltételezések, mert nem bizonyíthatóak, azon alapulnak, hogy gyakorlott játékosként én nem tudom és nem is akarom megérteni ezeket.
2., ezek a fenti dolgok nem szûrhetõek, csak gyanússá válnak rövid idõn belüli, többszöri ismétlõdésük miatt...
3., ezek a dolgok nem az igen durva örökétet/töltény és hasonló csalásokon, hanem apró segédproramokon alapulnak
Ezek:
1., A játéktéren az elrejtõzött játékos feje felett egy nyíl jelenik meg - ezze a pálya végérõl is megtalálható egy elrejtõzött gamer
2., Az elõbbi finomabb változata, az hogy a radaron (minimapon) a csapattársakat jelzõ nyílak (kis jelek) mellett megjelenik az ellenfél helyzete is
3., Az aimbot, azaz célzásrásegítõ: bizonyos célkereszt elmozdulást kiküszöbölõ prg., amely a beállított értékeknek (célzás eltérés) megfelelõen az ellenfél(fejé)re irányítjék a lövedékeket, ezzel feleslegessé téve a pontos célzást...
4., A scope-mod: másodlagos tüzelésnél nem csak közelebb hozza(céloz) a fegyver irányzékát, hanem a Scout fegyverén látható távcsõvel is helyettesíti - így lehetõvé teszi az összes fegyverrel való távoli, ráközelítéses célzást...
Mivel én 1 éve 75%-ban scoutként játszom, tudom milyen futó/mozgó/ugráló célpontot távolról leszedni - No4-gyel szinte lehetetlen...
Hosszas gyakorlással (No4Sniper) elértem, hogy 10-bõl 6 lövés fejre menjen futóknál - de ekkor is célozni kell másodpercekig felmérve a futás lehetséges irányát, így megfelelõ idõben elélõve a célpontnak...
Ezt No4-gyel, mivel semmi nem látszik a távoli célpontból: lehetetlen!
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
fpscentrallal mivan?
Azt kell lelõni akit tudsz, a halál meg az élet velejárója. Most pedig elteszem a nagy közhelyek szótáramat.

maraggymá 😊
egyébként egy kis plussz infó, hogy van mikor te találatnak látod azt amit a szerver nem lát annak ugye a packetloss miatt ha jól tudom 😊 nomeg szerintem isa van elég jó játékos ahhoz hogy ez megtörténjen 😊
egyébként meg aki az no4 el nem a 'név' re lõ hanem tényleg céloz az meg is érdemli 😊
nem tudtam, hogy az 1 air vs 5 PT statisztikailag bizonyítható szemben azzal, hogy misaab kilõ egy tankot 😊))
www.battlefield.hu
a csitelesrol. Biztos vagyok benne, hgoy sajna nalunk Mo-n is vannak csiterek, de azt hiszem, ezek nem a jonevu klanjatekosokbol valok. Legalabbis en eddig mindenkit le tudtam szedni, hiaba jobb, mint en, akkor is le lehet loni oket (csak esetleg nehezebb :-)). A messzire lovesnek a trukkje a pontloves (gyk. egyes loves, nem sorozat), es akkor az STG nem huz nagyot es raadasul szorasa sincs. Szvsz a legjobb assault fegyver a BF-ben. Es ha emelle esszel jatszik az assi, akkor nagyon jol lehet irtani vele.

Én nem szoktam a szervereken lelõhetetlen játékost látni. hébe-hóba fejbelõnek valóban távolról (sniper, engi, akár assault is) de mivel megesik velem is hasonló (értsd én vagyok a fegyver barátságosabb végén és az ellen irányába küldött 1-2 golyóból egyiktõl felborul) nekem ebben semmi gyanús nincs.
sokminden fel tud bosszantani a szervereken, mégsem a csít az elsõ ami eszembejut ha nem megy a játék
www.battlefield.hu
lassan 1 éve nyomom a gémet de eddig mindössze 1 azaz 1 db esetben láttam csalás "gyanús" dolgot..
A nyílas és radaros dolgot mindenki magában rendezze le, hogy szüksége van e rá - ezt nem lehet bizonyítani...
Az, hogy közelharcban vki bedarál 5embert (30lövedékkel) az azt jelenti, hogy kb. 66%-osan kell 5 mozgó célpontot fejen lõnie...
Lehetséges Q-es, UT-s múlttal, Shaman is ezért jó assault...
De nekem senki nem mesélje be ezt a tankos és No4-es dolgot, ezt soha nem hiszem el...
Össze kéne rakni egy battlefield-magyar szótárat, hogyha legalább valaki cheatel, akkor legalább sejthetõ lenne, hogy éppen hogyan.
Vagy amikor azt mondjátok, hogy aimbot, akkor ne csak 10-bõl 3 ember étse, hogy mit is beszéltek. Persze azt semmiképpen nem kell terjeszteni, hogy hogy kell elõhozni a cheatet, de legalább tudni lehessen, hogy mivel találkozhat az ember.
Másrészrõl arra is válaszolhatna valaki, hogy ezekbõl a cheatekbõl hányat hagytak benne az 1.45-ös patchben.
Egyetlen egynél , a superman-re írták, hogy már nem megy.
lehet h mind aimbotol, de én maradok naív és inkább hiszem azt hogy egy sem
tegnap láttam airt ahogy 5 pt-sen átment és a 6. nyírta ki mert épp reloadolt. pedig eléggé tudom h nem csíter 😊
www.battlefield.hu
Angel, néha ám én is megrémülök magamtól, ha az No4-el messzirõl lelövök valakit egy lövéssel, de hidd el lehetséges a dolog. Bár nyilván nem rám gondoltál, és néhányan valóban "furcsán" viselkednek...
Nagyon sokan vannak (klánosok, skillesek), akik Scout lövéstávolságának a határáról No4(sima, engineer fegyver) kilõnek, holott a távcsõvel is szinte lehetetlen látni az ellenfél fejét...
Lassan jó lenne, ha pár ember magába nézne, mert kicsit zavaró, ha a legnagyobb klánok/játékosok használják az aimbot-okat...
Nekem ne mesélje be senki, hogy ez természetes, mert egy-két alkalom elfogadható, de ha minden lövése fejre megy egy futó engineernek az több mint véletlen vagy tudás...
És ezt nem ismeretlen playerek teszik...
Miért van az, hogy míg engem meglehet lepni késsel, addig egyesek új belépõként is pillanatok alatt megtalálják az elbújt scoutot?
Mostanában kicsit sok a publicon az x-akta...
Nézzétek a CB-sek sem hülyék, tudjuk, hogy milyen cheatok léteznek...
Engem nem érdekel, ha kezdõk használják, de az un. skillesek felejtsék már el!
Rohadt idegesítõ úgy elbújni, ha az ember tudja, hogy látszik a térképen, vagy egy nagy nyíl lebeg a feje felett...
Arról nem is beszélve, hogy lassan mindenki STG-jén van távcsõ...
A 2 tiszta lövés AT-vel meg fölösleges, 1 is elég 😊 hacsak mégsem volt olyan tiszta.
tegnap iszonyat lagokra panaszkodott mindenki. nem lehet, hogy nem ott és nem úgy történtek a dolgok, ahogy ti láttátok a remek matáv szolgáltatás okán (értsd lag)?
tudtommal az 1.45 semmi változást nem hozott a fegyverek sebzése, stb terén.
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Akkor nagyot változtattak...
Na, de mi ez a tankos, mikor se Tyler, se én nem vagyunk kezdõk ebben...
Sõt egy másik esetben MiSAAB tankjának (Sherman) fenekébe két tiszta lövést nyomtam AT-vel, meg sem érezte, míg másnak egy is elég (senki nem javította)
Én pl. ISDN-t használok 128 Kb/s -gel és tökéletesen játszható, gyakran jobb a pingem mint pl. a Chello-soknak ami nagyon terhelés függõ.

Europában egyetlen 😊)
Viszont lenne egy ötletem, felvetésem, kérésem.
Én továbbra is szeretném futtatni a Battlegroup42 modot, mivel ez az egyetlen bg szerver az ASE szerint. A másik szervert az Eis-List-et felpatchelték, de ne crackelték meg.
A kérésem az lenne, hogy valaki futassa már a secret weapons-t, elvégre már elég sok szerver van kis hazánkban, thanx!
Csak nem értem...
ne haragudj MiSAAB, de most már meg kell kérdeznem , miután a tegnapi játék alatt már egyre többen csodálkoztunk rajtad:
Te Sherman-ban, én Chi-ha-ban ültem, hármat lõttem beléd, Tyler 2-t AT-bõl...
Te egy lövéssel kiszedtél oldalról(?), míg a tankod 5 bekapott lövés után nem is füstölt...
Arról nem is beszélve, hogy míg Lewest kilõtted Colttal - õ gépfegyverrel lõtt téged - én 2m-rõl a hátadba ürítettem a tárat, mire te megfordultál és engem is kinyírtál (nem volt lag)...
Eddig egyenrangú ellenfelek voltunk, de te tegnap nagyon nyomtad...
Ezek pontosan milyen bug-ok?
Napok óta figyeljük milyen csodákat viszel véghez, és szégyenljük magunkat, hogy mi nem ismerjük ezeket a kiskapukat...
Hogy is van ez?
Holnaptól megint szabadság...
Csak kibírom ezt a 8 órát valahogy...
Holnap SW-nap lesz HBA-n? Na, akkor jókor leszek otthon😊
Kérdés:
Mióta feltelepítettem az SW-t, a külföldi szerverek 2/3-a nem enged be, holott orig.BF+RTR párossal nyomtam, ilyenkor az utoljára feltelepített Secret Weapons key-t veszi figyelembe, és azért nem enged be?
Mert akkor a holnapi napon kívül nincs is értelme az SecretW. "biztonsági másolatnak"...
A kedvenc brazíl szerveremre sem tudtam fellépni, pedig Battleaxe volt...😞((
magilla: JÓ!
Szal a tegnapi kis pitty-putty ami volt, kicsit megviselt...
Gyakmeccs, 15-30 másodpercekénk warninolt, mintha valaki kérte volna. Utána 5 másodpercre jó volt...
Utolsó képem, amikor 1 percig álltam fél lábon egy aknával a kezemben...
Kellemes volt...
Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy