Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a public game most játszhatatlan. Aberdeen, Berlin, Coral sea stb, egyszerûen szét van cseszve.
Hi folks,
First...an apology to those of you getting erroneous installs with the incremental patch. Apparently on some systems, if you've previously installed the Batt of Brit map, the incremental patch doesn't work. This didn't come up in our testing...and it may be OS specific. If any of you are finding this issue, please post your system specs here.
Secondly, there's alot of misconceptions regarding the fix related to land vehicles not respawning if player is too close to spawnpoint. This was NOT done to fix spawn-camping...although that's a nice secondary knock-on. The main reason for the fix was that we discovered an exploit in which vehicles would spawn on top of a player...allowing them to shoot out of the vehicle without being seen or taking damage. This opened up a potential exploit which we have taken steps to close. I would like to take this opportunity to PRAISE the development team for proactively stopping an exploit from impacting all of our game experience.
Lastly, as many of you already know...the 1.45 patch is a smaller patch because it's main reason for being is to update the BF1942 community with changes incorporated into the Secret Weapons expansion pack. As you may recall, we did the same thing with Road to Rome. In any event, you can look forward to a more substantial patch in the near future.
cheers,
jamil aka
www.battlefield.hu
Mi a kib..szott k..va istenért????
Swedish people are albino monkeys
www.battlefield.hu
Most már csak annyit mondjatok el nekem hogy a keletiböl hogy megyek el a tali helyére. Thx
Justice For Hungary!
60000 - SiX!
www.battlefield.hu
Más: Melyik a rosszabb: Ha megyek de nem jelenkezem vagy ha nem megyek de jelentkezem? (most a nem jelentkezem nem megyek vaiációt hagyjuk ki)
Na ez kisit zavaros lett

Justice For Hungary!
Tudod a 12.e mindent megold...
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
FoP!-60k-69k + 70k! :)
BF1942 infók ITT! linket!
Ott nagyon sok segítség van annak akinek nem tiszta valami - Mi is ott kezdtük... 😊
De,elöbb én bent legyek a szerveren 😊))
Justice For Hungary!
Amugy ja. 1-2 ember szokott multizni is 😊
Justice For Hungary!
Bezzeg a botok ott aztán van IQ, a multkor bement négy bot a malomba és körbe a falon akartak kimenni, még akkor se tettek le faljáró szándékukról amikor elkezdtem szurkálni,bár káronkodtak nagyon.
Csak mikell hozzá?
Battlefield + ?? Patch vagy kiegészítõlemez?

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Tudtam én,hogy a Mi Meggymagunk kitalál nekünk valami jót erre a 7re! 😄DD
Thx Mag!
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Most csütörtökön lenne a HBA-n mapteszt de úgy éreztem, hogy erre most kevesen lennének kíváncsiak de annál inkább a SW-re. Szal lezsíroztam, hogy EGÉSZ CSÜTÖRTÖK SW NAP LESZ!! Mindenki kitesztelheti magát és sztem ez a legjobb ha már kijött ez a jó kis kiegészítés. Remélem jót cselekedtem... Aki nem tudja honnan lehet leszedni az SW-t keressen meg mircen és segítek. HAJRÁ MAGYAROK!!!
Remélem délután nem lesz tele,mert már elég unalmas a magas IQ -számú botok ellen 😄
"A BC a jobbik csapat jutalma."
tegnap teszt szerverként lett indítva, hogy a többi szerverüzemeletetõ tudja, hogy milyen lenne...
...ha lenne!
De nincs és nem is lesz míg más nem indít...
Szerintem vmelyik szláv vagy balkán ország szerverén keress, ott lehet nyitott tört szerver...😞((
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

mondjuk, köcsögség, hogy ha jól megy vkinek egybõl "anyázás" kezdõdik...
inkább ki is léptem utánna...
ráadásul, a scoutok alapból is nagy "népszerûségnek" örvendenek, na erre én még tegnap rátettem egy lapáttal...
a legfájdalmasabb, hogy vki noname kezdõ lõtt ki, nem egy profi...(nem is tudom mennyi lett a vége: 3x/3x/1)
Ezt is meg a szervermanager progit is! Ja és tényleg ez újabb mint ami nekem volt!
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
És ezt sokszor! 😞
Persze, ha nem látszott a felirat! 😊)
De azért láttam kaptál egy kis anyázást is! 😄
Aláiirás