Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby ha még itt vagy...a crackhez a link amit adtál nem tünik jónak😞(pls mégegyszer kérem szépen😊)

And5
nah egy órája még joe volt jácotam is rajta most már invalid cd key

Frankie
tipikus példa arra, hogy azért csinálunk peccset hogy számlázhassunk az EA-nek, és úgy tûnjön csinálunk valamit. Ennek a peccsnek a "javításai" viccek.

Frankie
bullshit.

a public game most játszhatatlan. Aberdeen, Berlin, Coral sea stb, egyszerûen szét van cseszve.

BurnBaby
egy bug miatt, amit még nem ismert fel a közönség, de a programozók tudtak róla.

Hi folks,
First...an apology to those of you getting erroneous installs with the incremental patch. Apparently on some systems, if you've previously installed the Batt of Brit map, the incremental patch doesn't work. This didn't come up in our testing...and it may be OS specific. If any of you are finding this issue, please post your system specs here.

Secondly, there's alot of misconceptions regarding the fix related to land vehicles not respawning if player is too close to spawnpoint. This was NOT done to fix spawn-camping...although that's a nice secondary knock-on. The main reason for the fix was that we discovered an exploit in which vehicles would spawn on top of a player...allowing them to shoot out of the vehicle without being seen or taking damage. This opened up a potential exploit which we have taken steps to close. I would like to take this opportunity to PRAISE the development team for proactively stopping an exploit from impacting all of our game experience.

Lastly, as many of you already know...the 1.45 patch is a smaller patch because it's main reason for being is to update the BF1942 community with changes incorporated into the Secret Weapons expansion pack. As you may recall, we did the same thing with Road to Rome. In any event, you can look forward to a more substantial patch in the near future.

cheers,

jamil aka Saracen

www.battlefield.hu

Frankie
valaki tud nekem értelmes magyarázatot adni arra miért kellett 1.45-ben szétcseszni a jármû spawnolást???
Mi a kib..szott k..va istenért????

BurnBaby
hát ezt a linket nem zártam le 😊)

www.battlefield.hu

BurnBaby Isten vagy ,de még a crack is kéne ha van neked olyan😊))

BurnBaby
1.4-et kért
remélem nem tévedésbõl... 😊

www.battlefield.hu

DarkHorSe
csak egy perc

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe

BurnBaby

www.battlefield.hu

Emberek Sziasztok!!Valaki légyszi adjon már egy linket a bf 1.4-es patch-hez,mert nagyon de nagyon kéne😊)PLEASE

I.C.ram
amúgy pedig egy nagy szar a produkciótok te gané. Nem elég, hogy egyszer már tele floodolta valamelyik majom haverod a fórumot, most újrapróbálkozol???
DarkHorSe
akkor írd le bazzeg a bejelentések topicba.

Kira. Akkor jelentkeztem

Most már csak annyit mondjatok el nekem hogy a keletiböl hogy megyek el a tali helyére. Thx

Justice For Hungary!

DarkHorSe
biztoss

Szólok,...a fenti link nálam is bejön,de úgy néz ki Cobra-nak nem 😊

60000 - SiX!

BBwork
a fanyûvõ éjfélig, de a múltkor is megoldódott a vidékiek reggeli vonatig tartó szórakoztatása 😊

www.battlefield.hu

BBwork
másnál igen

www.battlefield.hu

Egy kérdés: A fanyüvö meddig van nyitva? Mert nekem szállás függö a dolog (bár az lehet lesz). A vonatok este 8 körül jönnek utoljára Debrecenbe. 1 órára meg nem igazán éri meg felmennem 😊

Más: Melyik a rosszabb: Ha megyek de nem jelenkezem vagy ha nem megyek de jelentkezem? (most a nem jelentkezem nem megyek vaiációt hagyjuk ki)

Na ez kisit zavaros lett

Justice For Hungary!

Meggymag
nana a nullázás az nullázás Tudod a 12.e mindent megold...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Ezért a nullázástól számítva,nekem jár 1 sor ugye?! 😄DD

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Az itt fórumozók 99% /ez a szám csak becslésen alapszik!/ Ajánlom figyelmedbe a fenti -"II.Battlefield találalkozó" link alatti:
BF1942 infók ITT! linket!
Ott nagyon sok segítség van annak akinek nem tiszta valami - Mi is ott kezdtük... 😊

Mindenki hozzon magával 1 embert!
De,elöbb én bent legyek a szerveren 😊))

ó kircsi. jövök én is ;-)

Justice For Hungary!

Alap BF és 1.45 patch (illetve ha nem eredetei akkor crack is)

Amugy ja. 1-2 ember szokott multizni is 😊

Justice For Hungary!

Creator
Á, hagyad olyan uncsi a multi!
Bezzeg a botok ott aztán van IQ, a multkor bement négy bot a malomba és körbe a falon akartak kimenni, még akkor se tettek le faljáró szándékukról amikor elkezdtem szurkálni,bár káronkodtak nagyon.
sharpshooter
néha, páran...

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Skynet
Bááár még tökkezdõ vagyok ebben a gameban multizik valaki? Mer ha igen beszálnék..😊
Csak mikell hozzá?
Battlefield + ?? Patch vagy kiegészítõlemez?
Meggymag
Akkor már 1 ember biztosan jön, ugye Seat?

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Tudtam,tudtam!
Tudtam én,hogy a Mi Meggymagunk kitalál nekünk valami jót erre a 7re! 😄DD
Thx Mag!

BBwork
én tegnap csak botokkal próbáltam és amikor szûk helyeken jöttek a tankok tömegesen szaggatott mint a nyavaja... néha 2-3 fps is volt 😊 nálam is gyengébb a gép (p4 1.5G)

www.battlefield.hu

Manta
Nekem is hasonló pingem van, de játszhatatlan. A gépem nem bírja? (alap bf simán megy)
BBwork
a V2-t arról ismered fel hogy rakéta formája van 😊 de biztos hogy mindkettõ van a demoban is bemutatott Hellendoorn pályán. A többi pályáról talán más tud nyilatkozni.

www.battlefield.hu

Meggymag
No srácok a következõt találtam ki...
Most csütörtökön lenne a HBA-n mapteszt de úgy éreztem, hogy erre most kevesen lennének kíváncsiak de annál inkább a SW-re. Szal lezsíroztam, hogy EGÉSZ CSÜTÖRTÖK SW NAP LESZ!! Mindenki kitesztelheti magát és sztem ez a legjobb ha már kijött ez a jó kis kiegészítés. Remélem jót cselekedtem... Aki nem tudja honnan lehet leszedni az SW-t keressen meg mircen és segítek. HAJRÁ MAGYAROK!!!

Thx,Scorpi!
Remélem délután nem lesz tele,mert már elég unalmas a magas IQ -számú botok ellen 😄

Manta
THX!
skorpio7
Pingem rá 110-120 és tökéletesen játszható .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
BBB@SECRET WEAPONS ip: 213.114.249.19 svéd szerver , fullon üzemel

"A BC a jobbik csapat jutalma."

sharpshooter
tévedtem...
tegnap teszt szerverként lett indítva, hogy a többi szerverüzemeletetõ tudja, hogy milyen lenne...
...ha lenne!
De nincs és nem is lesz míg más nem indít...
Szerintem vmelyik szláv vagy balkán ország szerverén keress, ott lehet nyitott tört szerver...😞((

Manta
Köszi, de régóta 9999 a pingje. Külföldi szerver is alig pár darab van, és azok se nagyon engednek be
sharpshooter
hungs.hu by Lifeforce - ha mûködik, akkor látod ASE-val...

Manta
Tudtok tört Secret Weapons szervert mondani?
sharpshooter
amikor átálltam, hogy veled legyek, akkor meg te álltál át ellenem...😞((
mondjuk, köcsögség, hogy ha jól megy vkinek egybõl "anyázás" kezdõdik...
inkább ki is léptem utánna...
ráadásul, a scoutok alapból is nagy "népszerûségnek" örvendenek, na erre én még tegnap rátettem egy lapáttal...
a legfájdalmasabb, hogy vki noname kezdõ lõtt ki, nem egy profi...(nem is tudom mennyi lett a vége: 3x/3x/1)

BBwork
ellenkulni!

www.battlefield.hu

air23
örülök, szivesen 😊

Köszi!
Ezt is meg a szervermanager progit is! Ja és tényleg ez újabb mint ami nekem volt!

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

magillagorilla
Kicsit zavart, hogy amikor (azt hittem, hogy) jól elbújtam egy szikla mögött, és csorgott a nyálam a gyönyörûségtõl miközben Kovács Pista egyenesen a lerakott aknám felé haladt egy Tigrissel, akkor hirtelen: ..::CB::..ArchAngelHU.man magilla
És ezt sokszor! 😞
Persze, ha nem látszott a felirat! 😊)
De azért láttam kaptál egy kis anyázást is! 😄

Aláiirás