Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Üdvözlöm PT2003 itt Kharkov Domb, engedélyt megadom, magassága 50 m és csökken, a szél csendes, tankok a kórház mellett és a német oldalon, jór repülést .... ))
nekem eddig nagyon bevált.
ebben a szövegkörnyezetben jelenthet mondjuk 'király' -t 😊
Majdnem nem tudtam megállni , hogy ne válaszoljak vmi igazán velõset a "balfasz unskilled scout"-nak a vádaskodásaira , de aztán visszfogtam magamat ... amennyire lehet .Így arra kérnék mindenkit ( aki a fentebbi megszólításom körébe tartozik ) , hogy tartózkodjon mindenféle magyarázattól a játékbeli tudását firtató kérdésekre és hagyja nyugodtan örlõdni akut paranoiás képzelgéseikben kedves CB-s játékostárainkat , hátha most tényleg végre végleg abbahagyják a BF-et , nem mérgezik a levegõt feleslegesen tovább az agyuk legsötétebb bugyraiból elõpattanó felvetéseikkel , sejtelmeikkel .
Elõre is köszönöm .
U.i.: Nos Lifeforce , éppen az ilyen CB-s hülyeségek miatt jelentettem ki ott , hogy végre lesz vki a CB-sek között akit kedvelek ( ArchAngel a No.1 a no kedvel listámon ) ... és szeretnélek megkérni arra , hogy a CB felavatási agymosáson lehetõleg ne essenek át az új tagjaitok ( The Company ) .
Ezt is elõre köszönöm .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Egyébként meg jogosan megsértõdik, és ha jön következõ unalomflame-ed nem melléd áll, Te ezen persze besértõdsz, és az egész világ ellened van stb stb... a 22-es csapdája.
Pl:
angyi:
1.Misa, használsz bármiféle csíter vagy trainer progit ?
misa:
Nem. Ellentétes az elveimmel.
angyi:
2.Misa, hogy lehet az, hogy 12 CBs nem tudott kiszedni a tankból? Szerintünk csíter vagy!
misa:
Nézd, már elmondtam, hogy szar volt a net tegnap.
Loss, lag stb. De az is lehet, hogy jobb vagyok mint a 12 CBs összesen együttvéve. Szerinted melyik a valószínûbb ? Szerintem a 2. 😄
Na, ezek kérdések. Amiket te írsz azokra még válaszolni sem lehet, mert tényként említed a dolgokat. Ezzel nem lehet mit kezdeni. A sugalmazásaiddal meg végkép nem tudok mit csinálni. Aki ismer, tudja, hogy milyen vagyok és mit hogyan csinálok. A SiX jórésze az ilyen.
Te nem vagy SiXes és nem is veszünk be tudd meg !!! 😄 A SiX meg kígyót melenget a keblén, mert ha kiderül, hogy csíter vagyok, a klán renoméjának annyi. Mehet romániába játszani hála nekem. Azért örülük, hogy ennyi csodálóm van nálatok. 😊
Az már említésre sem méltó ugye, hogy tegnap Gazalan CB Lewes társatokat elfuvaroztam a spawnolo tankig és együtt indultunk el támadni és egyszer összeszedtem a mezõ közepén, hogy ne bandukoljon ott egyedül szegényke.
A vizet nem szoktam felkapni csak meccs közben.
Nekem ilyen a stílusom tetszik vagy nem.
Nem érdekes, hogy csak a CBsek ellen mûködik a csítem, trainerem, fiúk ?
Érdekes az is, hogy még 1 HBAs vagy PTs nem gyanúsítgatott meg pedig velük aztán játszom eleget.
Ugyanmár...
Szánalmas amit mûvelsz. Neked mindig kell keresni valakit akit fúrhatsz ? Kisponty, PT, stb... Most én. És azt se feledd, hogy ha egy klántagot gyanusítassz, akkor az egész klánt gyanusítod meg. Úgyhogy csak óvatosan mert lassan unszimpátiát fogsz kiváltani az emberekbõl az ilyen koholmányaiddal.
na pu!
misa
az ünnepi kaki...

vömm vömm 

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
...a többit köszi, Te dömper😊
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Csíttel kapcsolatban annyit, hogy a BF se tökéletes játék és néha én is lövök olyanokat, hogy még én is meglepõdöm, hogy miért hallt meg az illetõ. Sok idõbe telt míg megtanultam, hogy hogy lehet gyorsabbnak lenni egy PTsnél és, hogy ne 1 lövéssel nyírjon ki de persze én se vagyok golyóálló így bárki le tud lõni és néha ugyebár 1 lövéssel is sikerül ez. Tankoknál is igen bugos a programmert néha szétlõheted a tankot és nem füstöl õ meg 1-et lõ beléd és véged...Sok ilyet láttam már és sztem ez össz vissz a program hibája. Nem hiszem, hogy olyan magas szinten(KLÁNSZINTEN) ahol Misaab van megkockáztatná a csítelést na meg nézd meg a statját: 1.59-es Death/kill-je van. Nem egy tipikus csíter stat... Láttam én már 40-es D/K-t is..
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
én meg kénytelen vagyok flémelni, hogy ne pusztuljak meg az unalomtól a munkahelyemen
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
többen voltunk a tankjával szemben és nem szállt ki javítani...
Nem hinném, hogy Tylernek kell elmagyarázni, hogy kell tankozni...
Ne haragudj, de odáig eljutottam, hogy engineerként vagy AT-ként üljek tankba (mert vagy így vagy úgy kiszedem az ellenfelet)
Az No4 csatáról annyit:
ha a Battleaxe egyik dobjától a másikig ellõ valaki, az kicsit zavaró, én nem a közelharcról írtam...
hát persze 😊
"Köszi, hogy szokásod szerint elõbb felkaptad a vízet, majd okosan kikerülted a választ"
Miért is ne kapja fel a vizet? és elég részletesen válaszolt 😊
Nem csalással vádoltalak, hanem magyarázatott vártam...
Köszi, hogy szokásod szerint elõbb felkaptad a vízet, majd okosan kikerülted a választ...
Respect!
Ergo lószar volt a hit detection és egyéb körülmények.
www.battlefield.hu
😄
° gHoSt tEaM °
innentõl kezdve végig hallom merrõl jön és még nem is látom de tudom hova kell löni 😊)
Valami fantasztikus ! És a mikrofonja milyen érzékeny !!!!
Ugye ?
tehát szerinted mindenki jó játékosnak képzeli magát? 😊
nézd, ha 12-en állítják u.azt, akkor ne haragudj...
azért meg pláne, hogy homokzsák mögött, félig a ház takarásában álltam - ergó a lánctalpamat nem láttad...
Ja, és hogy mindenki mást kitudtam szedni tankkal? az csak a packet loss miatt lehetett...
tehát a gyengébb játékosokat segítik (pl. vki 90'-nan tartja a fegyverét a célponthoz viszonyítva, mégis fejbelövi)
magilla:
az pedig, hogy Kursk axis bázisáról STG-vel lelõnek, míg én az allied bázison lapítok...,
ez nem a lövéshang követése😊
BB:
nekem 5.1-es Logitech high-end készletem van az Audigy2-m mellé..., ha te mindent kiszûrsz, akkor kérlek jelentkezz a Batman 4 castingra😊
Frankie:
már nem vagyok az a játékos akit mindennel ellehet ámítani, és a CB-sek sem az a régi lúzerhalmaz, nem vagyunk parák csak figyelünk, néha többen is egy-egy játékost...
Van akin jókat szórakozunk, mert hihetetlenül feltünõen "ügyeskedik"...
Mindegy, ez csak tészta, amit nyújtunk:
A LÉNYEG: MINDENKI NÉZZEN MAGÁBA, HOGY MIÉRT IS JÓ JÁTÉKOS!
gyozo - sajnos más tapasztalatok is vannak 😊 ha téged zavar az általánosításom akkor bocs 😊
Cobra - valami DH 500 vagy mi, azt tudom hogy drága volt mert ezt már nem dobálom pont emiatt 😊
Mivel megszólított a sniprerek gyöngye, úgy érzem reagálnom kell.
Nem fogok magyarázkodásba kezdeni, mert úgysem tudok meggyõzni senkit arról amit az okos kis agyával kitatlált. Gondoljatok azt amit akartok.
Azért pár dolgot megemlítek ami hozzájárulhatott az ehhez hasonló kilõhetetlentankosmisa eseményekhez.
Chi-Ha:
Ha nem csak scoutként játszanál tudnád, hogy ez a tank egy jólirányzott lánctalplövéstõl kigyullad és berobban.
Kilõhetetlenmisashermanban:
Ez elég ritka, többnyire a packetlossos, lagos, HBA szerveren fordulhat elõ olykor, plussz a tegnapi ADSL problémák a szolgáltatóknál gyönyörûen produkálhatják ezt a jelenséget.
Az sem mellékes, hogy a legnagyobb tûzben is kiszállok tankot szerelni. Ez életmentõ.
A tegnapi esemény biztos úgy volt ahogy mondod.
Erre én azt mondom, loss és nagy ping az oka.
Másrészrõl vedd végre tudomásul, hogy az esetek 90%-ban Tankban ülök Engivel és tudom is használni õket nem csak durrogtatok hübelebalász módjára. Bár mostanában assiként is találkozhatsz velem, mert arra is rákaptam.
No4,K98:
Én nem tudom már megint mit csodálkozol ezen.
Itt téged hallani folyamatosan, hogy mindenki csíter akit nem tudsz lelõni vagy ha számodra furcsa helyzetbõl ölnek meg. Csak ismételni tudom magamat. Aki ENGIneer az használni is tudja a puskáját. Ti nem szoktatok No4 csatát játszani a saját szervereteken Berlinen ?
Én február óta játszom online és még csítgyanús esettel sem találkoztam. Magamat leszámítva 😄
Egyébként meg telibeszarom a csíteket.
Számomra a csíter megegyezik azzal aki átáll az ellenkezõ táborba ha az nyerésre áll. Egy húron pendülnek. De erre van egy szép magyar szó.
JELLEMTELEN !!!
misa
a csítgyanús SiXes

az ünnepi kaki...
Miért kell minden német játékost megyanusítani élbõl? 😊
A bg42 mod kapcsán én most többet játszottam német szerveren, mint itthonin (sajnos, mert nem jött fel ember a G-re 😞 ) , és egyáltalán nem voltak negatív tapaszalataim.
Szép és tiszta partik voltak, szóval ne általánosítsatok please 😊)
Egy kellemes tábor utáni szülõkhöz visszaköltözködés után már csak net kell, hogy újra lõhessek Rátok 😄
Nancsika!!! tudsz segíteni axeleros adsl áthelyezés gyorsításában? most beszéltem egy ürgével, aszonta 30 napon belül hívnak
hálám 12-én utolér 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Akkor egyszerûen hallgattam, hogy merrõl jönnek gyanús lövéshangok és szépen a hátad mögé lopakodtam...bár az igaz, hogy akkor kifejezetten Téged kerestelek! 😊
Szóval ez is egy magyarázat arra, hogy a jó búvóhely mégsem olyan jó, mint hitted. Ha nem akartalak volna leszúrni, akkor meg egyszerûen lelõlek, amint tisztán be tudlak célozni!