Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi all!
Látom kellõen megvan alapozva a hangulat reggel óta...
Angel:
Ha a 43k-ra startolsz - felejtsd el! Mondjuk szerintem jobb témát is kitalálhattál volna mikor felkeltél,mint Misát lecsíterezni!
Lehet jókat röhögni közben IRC-n,csak tudod itt vannak olyanok is akik nem ismerik még a "vicceidet" és talán komolyan veszik a célozgatást - ami mellesleg a SiX-nek se tesz jót...
Ezért külön köszönet Neked! 😉

Frankie,#42914:
"és ugy mellékesen csak szólok,hogy kint süt a nap!" 😊

60000 - SiX!

Halljuk Halljuk!!!!
Meggymag
Hmmm... Wespecsít 😊)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Martin576
Mondjuk szerintem is csíter vagy cseresznye... 😄

Meggymag
Elöbb írd meg a 200 szavas fogalmazást, hogy miért vagyok csíter!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

BBwork
feltegyem-e a szokásos kérdésem? 😊

www.battlefield.hu

Pl Claytol vagy TRidertol vagy tolem. De en most tuti nemet mondok, mivel egyelore nem adunk ki ujabb loginokat, csak akkor ha az a klan, akinek van loginja, uj taggal bovul es kernek. Legalabbis en csak ekkor adok ki, illetve nagyon indokolt esetben talan.

GanxtaZolee: ha nem kertel, akkor nem kaptal, ez igy zajlott. Mondtuk, hogy aki ker, az jelezze. Te valszeg nem kertel :-)
munka_gorilla
a szimuláns (csíter) 😊
thx

GanXstaZolee
Nos ha valaki hoz egy gépet és adminolja akkor én tudok intézni sávot hozzá 😊 Mert én csak játszani tudok ilyen admin meg hasonlkhoz lövésem sincs.

GanXstaZolee
Én megvettem és nagyon is jó az RTR 😊 SW-t is megnéztem a motorok, uj jeepek, nagy amcsi tank stb. mind bejön, egész kiegyensújozott maradt. Elsõ benyomás legalábbis ez. Kár hogy Clanbasen csak alap megy még mindig, ezt sose fogom megérteni.

Meggymag
Ez lenne a tökéletes megoldás. SW és RTR szerver.. De ki csinálja meg.. 😞

BBwork
csíter 😊

www.battlefield.hu

BBwork
azért szerintem elõször nézd meg 😊 bár én is megvettem az rtr-t annak ellenére h megnéztem elõtte, mégse jáccottam vele 😊))

www.battlefield.hu

sharpshooter
csak a tisztánlátás miatt:
idézet BBoszitól:

dejó az sg 😊 alátettem angelnek, beszoltam a ptnek, hátha megint nem unatkozom 5ig 😊

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

GanXstaZolee
Szóval megéri megvenni, jólvan! 😊))

Persze kiváncsi leszek mennyi lesz nállunk ha megjelenik végre 😊

BBwork
ptsek... mit vársz.. ,)

FLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!!!!

www.battlefield.hu

GanXstaZolee
SW rényleg jó de nem bánnám akkor ha lenne csak 1 rtr szerver is 😊)) vagy esetleg RTR+SW egyben Gyõzõ nos? 😊 hagyjuk már az alap pályákat egy kicsit 😊

air23
nem, elvileg beteg. szerintem csak játszik 😊

Schreck
Nem, az a d3-1 napig tartó, durcás csend után következik.

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

sharpshooter
áhh, ezek nem tudják, hogy most a szüreti buli a menõ...😊
életképtelenek...

Meggymag
Nincs feltéve a FIFA de a 2004 ahogy megjelenik sztem nyomhatjuk. Vagy ha lesz új vinyóm felteszem a 2003-at és aztis 😊 Látom valaki nézi a honlapunkat 😉)

munka_gorilla
OFF
Air, Numero nem dolgozik ma?

OFF2
Meggymag, mikor játszunk egy FIFA2003 meccset? 😉
ON2

ON

BBwork
télen? normális?

www.battlefield.hu

Meggymag
SW király amíg van szerver rá. Nem értem gyozo-t, hogy miért kellett a szervert visszaállítani mert megvárhatta volna a csütörtöki HBA SW napot. Most így a mai nap nem lesz SW szerver pedig eléggé népszerû volt. Helyette van egy Battlegroup szerver amin nincs senki és mivel SW õrólet van mindenki inkább azt szeretné nyomni. Viszont ugyebár gyozo dönt mi mennyen a szerverén csak nem értem a logikát... Lehetne egy tele szerver de helyette van egy üres egy tök más moddal... Namindegy..

Frankie
bicikli és balcsi?

munka_gorilla
én még nem néztem, és nem is vagyok kíváncsi rá!
ebbõl meg tudod állapítani, hogy érdemes lesz megvenni vagy sem? :p

Schreck
Monitorfejûzés még nem volt. Ilyenkor az szokott következni, nem? Illetve a hétvégi ivászatok felemlegetése, szóval hajrá...vannak itt még lehetõségek.

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

air23
pont amennyire a RtR-t 😉

air23
42900 !!

Forrest Tomee
Miért van az, hogy még mindig ilyen barom csítel-nem csítel dolog a téma? Tök uncsi. Miért nem beszéltek a SW kiegrõl inkább? Kíváncsian betértem ide, hogy felcsipegessek némi tapaszatlat infót, de semmi csak a régi tésztát nyújtjátok...

Na akkor milyen a SW? Érdemes lesz megvenni?

F. Tomee

sharpshooter
nézd, van egy klán aki azt mondta, hogy többetnem kommentálja a hozzászólásaimat...😊
vártam pár hónapot, hogy valamivel csak kiugratom õket - hát persze, hogy nem bírták ki!😊))
Naná, hogy belekellett szólni...😊))

air23
optimális esetben nem 😊

Most lelépek, srácok. Letelt a munkaidõm. Majd otthonról folytatom, ha hazaérek. Remélem este találkozunk egy rövid lövés-váltás erejéig 8-).

BBwork
esetleg a honlapjukon (szintén nehéz megtalálni: www.hba.hu) próbáld megtudni ezeket?

www.battlefield.hu

Ühüm, nekem is ki kellene próbálni. Mennyi segítséget jelent játék közben, a TS használata? Gondolom így könnyebben lehet hatékony stratégiát kialakítani a csapattársakkal.
Szokot lenni valaki aki átveszi a parancsnok, stratéga szerepét és kiosztja mindenkinek, hogy mi a feladata?

Ams
ezt gondoltam de melyik HBA-stól?
icq-n , mélen?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Danny
Udv! Sikerult vegre nethez jutnom de iszonyat szar gepeik vannak es tiszta szutykosak. BF-rol lemondhatok az tuti mert ennek meg az Explorer bekuzdese is problema. Talan majd talalok itt jobb gepeket valahol, mert rohadt nagy ez az egyetem.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Ams
hát ez sztem nem mindenkinek fog tetszeni😄

BBwork
fura lesz a válasz, de a HBA-tól kell 😊))

www.battlefield.hu

sharpshooter
na, hát nem vagyok ügyi?
mindjárt 43k!
😊))
az irc-en meg jókat röhögünk...lúzerek...😊))

Ams
igen, nem vagyok regisztrálva, lehet kérni regisztrációt?

Ams
esetleg kérhetnék logint?
ha igen , kitõl?

amit mondasz azt az egy csatornán veled levõ emberek hallják. egyszerre akár mindenki beszélhet de én olyankor üvöltök. adsltõl élvezhetõ igazán (fõleg ha játszol is közben)de kissebb sávszél is elég neki. kis csúszás van az átvitel miatt. klánok mind használják meg az outsiderek is sokan úgyhogy általános.
munka_gorilla
valószínûleg az a baj, hogy nem vagy regisztrálva a TS szerveren és/vagy nem tudod a jelszót.

GanXstaZolee
HBA passo-s lett nem publik. Régen én is feljártam, de mivel elfelejtettek küldeni login/pass-t mostmár nem megyek 😊

GanXstaZolee
Érdekes én kemény valami 1200 forintért vettem fejhalgatót + mikrofont a médiában, és tökéletesen müködik immáron több hónapja.

Ööö mert hülye azért nem vagyok?! 😄DD

Ams
amikor csatlakozni akarok a HBA TS szobára ezt írja ki:
<13:45:32> Bad Login (name and/or password wrong)

mi lehet a gond?

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Tényleg, beszélgessünk már a TS-rõl egy kicsit. Már annyit tudok, hogy mikrofonon keresztül lehet egymással dumcsizni.

Hogy megy ez a gyakorlatban? Mindenki hallja amit mondok, vagy csak a csapattársak?
Egyszerre is beszélhet mindenki vagy egyszerre csak egy ember?
Itt mindenki használja vagy még nem általános?
Mekkora sávszélesség kell hozzá?
Van késleltetése a rendszernek vagy azonnal hallani amit valaki mond?
Röviden ennyi.

Persze, ezt elismerem, biztosan atomizátor a fülesed, alkalomadtán valszeg én is beruházok egyre, csak a TS kiöli a hangérzékelést a játékból.

De legalább megtöltöm a PT TS-t erotikával mindíg, mivel Te ritkán jársz, ha ló nincs .... 😄