Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért az elgondolkodtató,hogy megint melyik kaszt került elõtérbe... 😊
Angel!
Vigyázz az aranykeresztekre,hogy ezekután másnap nehogy Téged is meggyanúsítson valaki itt nyílvánosan!
60000 - SiX!
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

az ünnepi kaki...
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Apropó Angel, az én logomat snipernagyításban készítetted?
Mert hogy egy kicsit homályos?
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
(ezt nemtom miért nem küldte el..)
enyém is 8x
ebbõl az alaplap 4x-eset tud kezelni szal baszhatom
Szerintem érdemes, nekem is olyan van. De ha nincs 8x AGP, akkor a teljesitmenynek csak a toredeket fogod latni.
Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...
Jó reggelt. Kaptam kipróbálni 1 MSI Ti 4200 8x vidikártyát.
Érdemes kicsomagolnom?😊
végignéztem a képeket,nagyon brutálisak...
ha majd felébredtem teljesen kitöltöm a petíciót is 😄
Na de a semmi baj! A buta emberektõl ez nem ritka…
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Cheat elött:
Cheat közben:
És a következménye:
Nos ezügyben petíciót is csináltak az illetékesek.
További CHEATes képek
A Petíció
Ha én ilyet látok rögtön megfogalmazódik bennem az a gondolat, hogy az EA-nek miért nem fontos ezek szûrése ill hogy engem hányszor nyírtak ki ill láttak meg ilyen módon ahogy ez a képeken is látszik. Jó csámcsogást hozzá a korán kelõknek

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
az ünnepi kaki...
\"Life is around you and in you.\"
Szóval egy kis eligazítás neked ... ne nagyon várd , hogy levelet kapsz majd vmelyik klántól ( mert ez nem igazán szokás ) , inkább te keresd meg õket a jelentkezési kérelmeddel .
Jónéhány hazai klán szinte csak "másolt" játékkal nyomul így nem leszel egyedül ezzel a problémával? , már ha bevesznek vhová .
Nézz körbe a http://www.battlefield.hu/ site-on , ahol találsz címet az egyes klánok-hoz ... majdnem mindhez .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Egyébként SW nincs meg de RTR meg DC klánok is nyugodtan irhatnak.
Fõleg repcsizek (mint fighter), de bármi más feladatot is elvállalok egyelõre (kiv: b17). Amugy zuhanóbombázás is nekem való. He???
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

útálom a Bénteket!