Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traXion
mind2 szó ismeretlen számomra 😄

elvasni in magyar olvasni

hát látod máskülönben eltudnád elvasni az egészet sec perc alatt

traXion
nem az én hibám, hogy nincs idõm, baj hogy nem vagyok kocka mint a nagytöbbség itt? 😊

DarkHorSe
irány a gumi ! :-D

Swedish people are albino monkeys

öreg hiba Traxi 😊)

traXion
fasznak kell ennyit flamelni, flame szobát nem akartok nyitni? nincs idõm visszaolvasni!

a gyökér meg max Te vagy

inkább nemmondok semmit köcsög

Ja, itt is ugyanúgy nyög amikor leesik 😊

60000 - SiX!

Kicsit összekeveredtek a szavak,de a lényeg érthetõ... 😊

60000 - SiX!

Hamed
Az 1.4-es patchbe belekerült hiba, ami lehetõvé tette bizonyos pályákon a katonák repkedését.

Legális változatát kipróbálhatod a Secret Weapons-ben a jetpackkel. Egyébként nem vagyok biztos benne, hogy nincs összefüggés a superman-bug, és a SW-s jetpack között, annyira egy elven mûködnek.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Valaki keresett puplic ,ezt találtam egyenesen BB klaviaturájából:
"TS-csatonát[=CoFB=] Sipinek köszönhetõen elindult egy nyilvános TeamSpeak szerver a magyar Battlefield közösség számára. A szerveren egyelõre nincs jelszó és bárki szabadon létrehozhat szobákat, de hamarosan kialakítunk állandó csatornákat szerverenként axis/allied játékosoknak, ill. igény esetén klánoknak.
A szerver címe: 195.70.37.200

NBrigade|BurnBaby"
Használja egészséggel mindenki! 😊

60000 - SiX!

Manta
Ha csítelni akarnék, megtalálnám a módját. Fura a hozzáállásod a kérdéshez...
Tipikus gyökér mentalitás: ha valami nem tetszik, ne is beszéljünk róla.
sorry de csít ügyekbe nem tudok és nem is akarok semmiféle segítséget nyújtani senkinek,azthiszem ebben egyet értünk.

Yan
Meggymag: np 😊, csak írkálj nyugodtan.
Shaman: nem csalódtam bennetek 😊 /a ganxtásképet inkább ne/

¥ xfire: kistekila

Manta
Nem ezt a választ vártam. Aki ismer, az tudja, hogy nem fogok csalni, csak érdekel, hogy létezik-e egyáltalán ilyen BF-ben. Nyilván itt fogom megkérdezni. Nem a módja vagy a neve érdekel, hanem az, hogy ha valami furcsaságot látok, pl. tankkal belelövök egy assaultba háromszor, és túléli, akkor az bug, esetleg szerencséje volt, vagy csalásra gyanakodhatok. Ha meg tudod, hogy nincs ilyen, akkor inkább azt kellene hangoztatni, és akkor biztos, hogy hasonló esetben nem lesz csíterezés, ami gondolom mindenkinek érdeke. De azért kösz a segítõkészséget...
Demon Eyes Kyo
Én láttam a tv-ben, hogy lelõttek egy embert, akkor õk most azt reklámozták, hogy öljünk meg másokat?
Frenki, gondolkozzál már egy picikét....

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

Meggymag
Õszintén? Szívesebben vagyok a ti szinteteken Angel. És ezt teljesen komolyan mondom...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Bazzeg Shaman, most csináltátok meg a tetõteret, inkább a munkás pulcsimba rókáztam, mint az új parkettára...😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Látom értelmesen telt ez a nap is:
Egyeseknek megint nagyra nõtt az arcuk, Meggymag, Crem, ilyenekkel felesleges foglalkozni...
MM csak eléred, hogy az "elite"klánok miattad a CoFB klánt is az átkozott CB szintjére süllyesszék le..., ne hagyd!😊))

Ghost,
Azzal a válasszal, ne foglalkozz, amit kaptál, írj a CB-nek és a játékban megmutathatod "BigFace" kollégának, hogy szarrá tudod lõni...
Tudod nálunk nincs megkülönböztetés, mi még tudjuk, hol a helyünk és hová tartozunk...

Shaman, gyere már értem, TE CSÍTER!!!

..::CB::..Arch"AimBot"Angel

http://gaborszantai.co.uk/

Meggymag
Örülök, hogy vannak akik értékelik és alá is írják a petíciót. CB klánról mindig is tudtam, hogy nem moncsifejûek és a mircen is szoktak néha lenni egyesek. GAnxta segge nem vonz annyira(érthetõ okokból) de 12-én majd megnézzük aztis

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

CB Shaman
Ez nem célzás volt, mármint a monitorfejüek. A ganxta seggérõl részletesebben késõbb. Láttatok már embert belehányni a saját pulcsiába, mert valaki megtette, én is láttam a sonka is meg ganxta is. Na és hogy ki hányt bele, azt találjátok ki!

CB Shaman
Meggymag, igazad van, kösz az infot! Egyesek túl sokat képzelenek magukról. Azt irsz ide amit akarsz. Azért forum ez. Majd a moderátor eldönti mi nem illik ide. CB GanXstaZolee CB Sonka CB Archangel CB Sonka (A CB-s szüretrõl irunk) Ez is bizonyitja hogy a CB klán nem monitorfejû állatok fanatikus közössége, hanem haveri társaság. Ha gondoljátok egykét képet felrakunk ganxta seggéröl.

Meggymag
Naigen most megnéztem és azt hittem, hogy engem hülyézett le mert betettem a csítes dolgot. De mint látom nem. Ezesetben elnézést kérek tõle... Kösz Yan, hogy szóltál.

Yan
Meggymag: mi a baj Cream-mel?
Csak misaab 'értelmes' hozzászólására reagált.

¥ xfire: kistekila

Tuvok
hééé ez az én oldalaaaam

Vitéz: "kicsit nagyon?"

CB Shaman
KABBBBBE

mondjuk kicsit nagyon csodáltam hogy pont a németek voltak azok,akik felvetették ezt a petíciós dolgot,pedig ha valakik,akkor õk nagy cheaterek...

DarkHorSe

Tuvok
A csalás SAJNOS minden játék része és minden multiplayer játékot tönkretevõ dolog. Ha eltitkoljuk ezeket, és valaki olyan találkozik vele, aki nem ismeri amit lát, az ad 1.: nem tudja mire vélni és mindenhol olyan dolognak titulálja, amivel jobb lehet az ember; ad 2.: felkelti a kíváncsiságát és mepróbálja magáévá tenni. Ha legalább tudjuk, hogy mikkel állunk (Mo-n szerencsére ritkán) szemben, akkor van esély, hogy megszólal az ember lelkiismerete, hogy csalás nélkül mégis élvezetesebb...

jobb ha nem...

Justice For Hungary!

erre inkább keress rá a neten

Manta
Létezik olyan fajta cheat, ami a sebzõdést befolyásolja?
Meggymag
De hol vádoltam én bárkit is csíteléssel??? Ha azt mondtam volna pl, hogy: "jó lenne ha a legtöbb magyar klán magába nézne" akkor nem szólnék semmit ha megkapnám a magamét de én nem errõl beszéltem. Én szoktam járni külföldi szerverekre és igen sok a gyanús dolog. SOHA EGYETLEN MAGYAR BFEZÕT NEM VÁDOLTAM CSÍTELÉSSEL ÉS NEM IS FOGOK. Aki így ismer engem az eléggé félreismer...

magillagorilla
Próbáld a polcról! Talán jövõ héten már lesz! 😊))))

Aláiirás

Frankie
hát persze 😊

Frankie
kérdezd Martint 😊

magillagorilla
Khmmmmm...!

Aláiirás

Meggymag
Igazából nemértek egyes emberek. Egy hivatalos oldalon látok valamit akkor azt miért ne híezhetném ide ki és miért kelljen elöbb megkérdenem Frankie "döntõbírót" arról, hogy nekem mit szabad és mit nem. Nem letöltési linekt adtam hanem felvilágosítottam a kedves BFezõket a BF egyik részérõl vagyis a csítelésrõl. Sztem mindenkinek joga van tudni a BF minden kis részérõl és ebbe a csítek is beletartoznak. Mindenki döntse el, hogy mit kezd a szerzett infoval, az én dolgom ebben az esetben összesen annyi volt, hogy leírtam a petíciót odaraktam a linket és bemásoltam 3 képet. Akinek ez sok és az én kurva anyámat azzal nincs is mit beszélni mert begyepesedett. Nemhiszem, hogy bármi rosszat tettem volna(ahogy Tuvok kollega is megtette ezt 1 héttel ezelött). Amúgy meg nekem senki se mondja meg, hogy mit szabad és mit nem mert 23 évesen önállóan is el tudom dönteni. Tiszta vicc, hogy 2 ember engem baszott le azért mert betetem egy linket. Errõl is szól a BF nem csak a WARokról meg a HELPDESKrõl. És igenis mindenki írja alá a petíciót. Frenkie neked nem kell és Cream-nek se....

Adi
Ha én ezt lekapom az nem baj? Mert ez ügye akkor egy 1.45patch javítása. Szóval felengedd a server?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Vorpal
én pl kva jó is vagyok meg csitelek is😉

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Hu.man limbi
én is találtam 1-t
http://www.playground.ru/files/2593/

Hamed
Akinek esetleg mégis kell:

Itt van e'

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

A csíter azért csítel, hogy kompenzálja kissebbségi komplexusát a többi skillesebb arc ellenében. Játékbeli tudása kezdõ szintre tehetõ.
Majd én megmutatom ezeknek... Gondolja magában az illetõ. Elõfordulási helye általában a public szerverek és környéke. Felbukkanása pénzdíjas versenyeken is elõfordul de ez még tudományosan
nem bizonyított. Komolyabb tét esetén csoportokba, azaz klánokba verõdnek. Ezen a szinten kifinomult technikákat használnak melyet felfedni majdhogynem lehetetlen bár a létezésükrõl sokan tudnak. Megfelelõ ellenszert még nem találtak rá a tudósok de ha rövid idõn belül nem találnak rá gyógymódot, akkor az online játékokra nagyon szomorú sors vár.

-idézet az:
"Online játékok avagy a csítek melegágya..."
címû bestsellerbõl.-

az ünnepi kaki...

Tuvok
Ez a reklámozás olyan dolog, mint a felvilágosítás a 14 éveseknek. Mindegy, hogy mennyit és mit mondanak róla, csak akkor érti meg, ha megtapasztalja...

DarkHorSe
hogy felvehesse a versenyt azzal az emberkével aki nem 2 hete nyomja

Manta
Aláírtam. Érnek valamit ezek a névtelen online petíciók?
Frankie
tök jó és örülök hogy folyton a csítekrõl beszélünk itt, hiszen minden játékos fejében elültetljük hogy mindenki csítel, és te is próbáld ki mert nem lehet szûrni, és különben is..

MI LENNE HA LEGALÁBB ITT NEM REKLÁMOZNÁNK EZT???

Meggymag legközelebb ezt max ircen. Nem kéne még több ingyen reklám a csíter kommunitinak.

Azt a hülye dumát hogy azért hogy tudjanak róla az emberek felejtsük el, mert csak paranoiddá tesz. Lásd gyanusítgatások.

Adi
Én nekem is gf4 ti4200-om van 8xAGP-vel. Alaplapom meg 4x basszus.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01