Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
LOL............ Nekem is volt degum... Egy nap: Haza megyek és minden csupa vér... Lerágták egymás farkát... ehh.. na aztán rá nem sokára születnek kisdeguk... pár napom belül az "apa"degu megkurja a gyerekeit.. inkább eladtuk õket. Kicsit sok volt számomra ez! 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

traXion
aha, akkor kérem az orvosi igazolást a halaszthatatlan alkohol szükségetekrõl!

Meggymag
Ez az én Secret Weapon-om

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

DarkHorSe
Bf + degu micsoda kombináció 😄

Swedish people are albino monkeys

traXion:

Sonkának, Zoleenak, Shamannak és nekem felmentésünk van, mert holnap szüretelünk - csak mert parasztok vagyunk😊))
Ja, és már ma este kezdjük a szüretet, mert kell a hely az új bornak😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Annyira nem! Akkor marad is amíg valami meccs miatt nem kell leállítani.

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

Meggymag
Köszi ez gyors volt. Tom, hogy te csináltad csak inkább úgy írtam, hogy adják át neked az üzit. Köszi...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Aki nem látott még Degu-t az megnézheti a honlapunkon a képek menüpontban.(Traxion már ki is verte rá és meg is éhezett szal az ilyet nem lehet kihagyni)
COFB
Majd teszek fel a banános rudiról is képet

Átadva! 😊

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

traXion
CB!

Gyakorlás 8tól! MA!

BurnBaby
aki ott lesz akkor is látja ha nem kiváncsi ,)

www.battlefield.hu

ROTFL
jaja az komoly lenne, azokra a képekre énis kíváncsi lennék 😊

Frankie
talin kéne fotózni sokat. Mondjuk olyan diákigazolvány-kép szerûség készülhetne minden résztvevõrõl, hogy szétivott arc kiállítást rendezhessünk 😄

Hamed
Hûû, Lyon nem is tudtam, hogy lila vagy. Bakker...

"Budapest zöld-fehér!"

Azé ugye nem rúgsz ki? 😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Telepítés ügyben:
A crack-ben van 3 mod.dll egy .exe és egy .org file. Ezekkel kell lecserélni a bf1942\mods könyvtárban levõ bf1942, xpack1, xpack2 mod.dll-jeit, az exét és az .org filet pedig a fõmappába simán beilleszteni. A többi cuccal nem kell semmit csinálni.

Így nem csesz el semmit, megy cd nélkül, és ASE-ból is beenged mindenhová. (márha a sima bf eredeti)

A több embertõl hallott air controls-átállításra még nem találtam magyarázatot, lehet a crack nem jó, bár valszeg a fejlesztõk szúrtak el megint vmit.

Hamed
Ugyanez...

Essen városa fölé érve képregény az egész, neki is repültem a gyárnak mint egy idióta...

2400+/9500pro/512ddr... megpróbálom az új catalyst-tel, ha úgy se hajlandó normálisan futni letörlöm az egészet.

Meggymag
ESKÜSZÖM. Viszek nektek egyet komolyan mondom 12-én... Asszem Danone.

munka_gorilla
Nem mondod, hogy tényleg van banános rudi!??? 😊))

skorpio7
Szintén ugyanez a helyzet ... eredeti BF és RtR telepítve , majd rá az SW ( jelen pillanatban még csak biztonsági másolatú ) és cd nélkül felenged mindenhová ( ami 1.45-ös ) .
Akinek mégsem így mûködik , akkor "az ön készülékében lehet a hiba" .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

tibor16
Hello, -más lehet a baj. Nekem is XP, P4 2,4 proci van 512 MbRammal - és semmi bibi. A crack pedig mindenhova felenged, ahova eddig és nem kell CD!!!. (A BF és RTR eredeti.)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

az a mocskos konkurencia...

hoppp pont rudit zabálok 😄

Meggymag
Én ettem már sõt bármikor tudok szerezni. Van banános és asszem epres. Bár sok köze nincs a túrórudihoz de azért finom... Majd viszek neked

😄DD
én épp most védettem le! 😊/kösz az ötletet/

FoP!-60k-69k + 70k! :)

munka_gorilla
Hát ez nem jött be! 😊
De ha megjelenik a piacon az ÓriásPöttyösBanános, akkora pert akasztok a nyakatokba... 😊))))))))

Banános??? Nálunk nincs ilyen 😞

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Meggymag
Tegnap volt 2 mert a PTsek hagyták a szervert de ma amikor nincs SW nap a HBA-n leállították. Kérdem miért ill miért pont ma? Tegnap pl fölösleges volt de ma pl kifejezetten jól jönne. Valaki adja át az illetékes PTsnek. Köszike...

munka_gorilla
Seat! A 11. 😊 Battlefield találalkozóra hozol az új banános túrórudiból kóstolót? 😊))

Minden informatikai cég osztódással szaporodik, mint az amõbákok.

munka_gorilla
LOL
De a "hui" se rossz! 😉

Ja, tényleg jó, ha a Független Tékázók Clubjának drukkolsz! 😊

Mindig köszönj úgy hogy :hu all

Elengedhetetlen, hogy feltétlen tisztelettel viseltess az összes fõemlõs felé, de legfõképpen a gorillák irányába. Meg kell hogy legyen a National Geographic összes dokumentumfilmje ebben a témában.

Ja és legyél FTC drukker
Isten hozott HoZe!!!! 😄

az ünnepi kaki...

ssc-suni-hu
http://www.ptclan.hu/bfinfo
77 fo a BF talin, eleg huzos lesz :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Ransom
Megint nincs hazai SW szerver...
Brühühühühû

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

BBwork
Martin von 576?

www.battlefield.hu

Martin576
Remélem, hogy ezt a "Von..." bandát nem engedik be a rendezvényre... 😄

1942dz, rákattintasz magilla logójára, és írsz neki egy emailt...

munka_gorilla
mondjuk elsõ lépésnek ajánlom a http://humanclan.ultraweb.hu/forum/index.php meglátogatását, és ott a belépési szándék jelzését! 😊

Iceman
Elküldtem oda is. Jaja...nálunk van Arne, Misa és Kisponty is.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Asszem egy An-2-el utaztak oda-vissza.
Megkaptad a mélem?

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

munka_gorilla
Ja, tényleg! 😊))))))))))))))

Ma lessz valami gyakorlás a HBA-n vagy Publicként fog üzemelni? És kb. mikortól?

Aha, szóval RAM or die!

Meggymag
Hali.
Megjelent az ATI CATALYST 3.7
ATI CATALYST 3.7
Akinek ATI kártyája van az sztem szedje el...
Sok sikert hozzá.
Ja és köszönöm a többiek nevében is a tegnapi SW napot a HBA-n. Jövõ héten már custom mapok lesznek ismét

Nem kell, már felhívtalak 😊)
munka_gorilla
ja, köszi, de most nem nagyon tudok icqzni, csak este felé, ha az jó... (hülye munkahely) 😞

munka_gorilla
TA-RA-RA-RA-RA-RAM 😊)

Magilla keressél már meg légyszíves ICQ-n a szerveretek elhelyezése miatt, kiadtam a kereskedõnet a számod, de jó lenne egyeztetni, mielõtt felhív.
RAM+RAM+RAM

Úgy látszik nem csak én szívok a SW-al. Ez egyrészt megnyugtató, másrészt bosszantó.
Visszont az írottak szerint a Celeron 2G + 256MB RAM elég kevés a játékhoz. Úgy látszik lassan megint fejlesztenem kell a masinát vagy nem játszok a SW-al.