Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traXion
traXion
csináld meg, ha ekkora a szád 😛

hát Traxi ez nemnagyon megy Neked...

traXion
<A href="http://www.gumicsizma.hu/swf/pb.swf">Link</A>

traXion
<A href="http://www.gumicsizma.hu/swf/pb.swf">http://www.gumicsizma.hu/swf/pb.swf</A>

magillagorilla
Jó reggelit kívánok!
VIP (ha fordítva írom, akkor (PIV) meg tank )

Aláiirás

Olyan lejátszó kell, ami rá tudja tenni, pl: micro dvd player, de van a mediaplyerhez is valami felirat kezelõ dolog.

Simán 😊
Te ....! 😊

60000 - SiX!

Még,még,még! 😄

60000 - SiX!

Áááá!
Utoljára ilyen emblémás kormányt pontosan 2hónapja fogtam a kezembe
Ma hajnal kettõkor emlékezem ünnepélyesen arra,hogy láthattam a drágát...
Szóval régi fájó sebeket téptél fel...

60000 - SiX!

air23
43500?! 😊

air23
http://www.clanbase.com/zforumframe.php?lid=1024&fid=661529

Third League Predictions
😊

By: Legheliel
Encrypted ip: 9$MfcXymquJRw
On: Thursday 4 September 16:05

I think the both Hungarian clans in League 3 (HBA and SiX) are a bit underrated and I think they'll make it to the playoff.

GL, HF League 3!

--

By: ***HuN***SharkyXTS
Clan: ***HuN***

On: Saturday 6 September 11:54

SiX will surely make it to the playoffs, they should be in Division 2 imho. And perhaps also one of the Belgium topclans (BuD, LRRP) 😊.

---

hajrá 😊

RAY.
Jah,VIP

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

RAY.
mennék persze de már csak holnap

HBA|Pepti
én is :-)

VIP

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívemb&otilde;l úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az &otilde;sz cigány...

Inkább azt mondd, hogy jössz vagy nem ?! 😊

az ünnepi kaki...

RAY.
Nem ám a neveket összekeverni

Természetesen.

az ünnepi kaki...

Meggymag
VIP
Ha én most kérem a kódot akkor ugye megoszthatom klántársaimmal? Ezt ugyebár a CoFB nevében kérdem. Mert ha igen akkor kis klánunk is képviseltetni fogja magát... Szal kérnék passzocskát. Köszönöm...
VIP OFF

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

A "pass"-t emailben küldjük el a jelentkezõknek tehát valid mailcím az legyen az SG fórumos nicked alatt, mert azt vesszük alapul. Most állítom össze a címlistát, úgyhogy rajta.

az ünnepi kaki...

Hu.man limbi
http://bf1942.hq.hu/

Hu.man limbi
Csabikának a talin valami tériszony-elõidézõ port kellene beadni
Amúgy Csabi-

ghost88
neköm mé nem mükszik a szmájli?

Engem is érdekel a dolog, de ügye Csabika joy-át vagy a kezét eltöritek
VIP

42

ghost88
"VIP"
Nos énis felmönník egy ilyesmire ha ez másolttal lehetséges... Ha igen akkor emilen jöhetne a pw, de kérdeznék a gém elõtt néhány dógot mer új vagyok a multiban. Meg a TS-be is. Ha ez akadály akko mind1.

Tuvok

énis haaaaaaad! 😊))
amilyen jóba vagyok Seattal tutira kapok ugye???

Tuvok
Korrekt dolog, CS-ben is volt ilyesmi, ha tehettem, ott is ilyen helyekre mentem, így ha nektek nincs kifogásotok ellenem, akkor mondjuk TS-en jöhetne egy pass.
Ja, "VIP"!

505thZajcev[PT]
Hehe vegre mportalon ez a kedvencem:

Más téma...
Úgy érzem sokunkat bosszant a public szervereken való bohóckodás. Erre azt a megoldást találtuk ki, hogy a SiX szerverbõl csinálunk egy "VIP Public" szervert amikor nincs meccs vagy gyak. Ha érdekel bárkit aki kultúrált keretek között akar játszani, kérem itt a fórumon jelezze eme igényét és megkapja a passt. Az igények felmérése miatt kérnélek titeket, hogy egy "VIP" tartalmú hozzászólással jelezzétek. Ez az egész arra megy ki, hogy az X ray és társai ne csesszék el a játékot.
A passt kéretik bizalmasan kezelni. Véleményekre és ellenvéleményekre kíváncsiak vagyunk. Számítunk mindenkire aki a korrekt problémamentes warra vágyik.

Na pu!

az ünnepi kaki...

El van nézve,de van vmi olyan oldal.hogy feliratozás.hu
Ott van fórum és biztos segítenek.

Vitéz:
Miért?
Hol vagyok még?
😄

60000 - SiX!

hát ehhez pont nem konyítok...

Hixer
Baromira elnézést, hogy ide írok, de nem tudjátok hogyan kell feliratozni egy filmet .srt-fáljból???

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

na, Seat Te ittis ittvagy

😉
e =ü

60000 - SiX!

Észrevettétek?
Ezek az SG-s fiúk mindig kitalálnak valakit:
- most például már nem probléma a link,kép,stb...beszúrása!
- bõvelt a smile-k köre.
Mi kell ennél több?!
Thx Nekik!

60000 - SiX!

Miért ezt annak szántad?...😊

60000 - SiX!

ghost88
De nem akarok viccrovatot nyitni.

ghost88
paraszt tanitgatja a fiát:
-elöször hivd el táncolni, aztán hivd meg egy italra, és végül fitogtasd neki az erõdet.
Fiu megy a bálba, odamegy egy lányhoz:
-gyüsz táncóni?
-nem.
-künn kóla?
-NEM!
-SZÁJBABA***ALAK?

Tuvok
Szõke nõ a gyógyszertárban:
-Van XXL-es kondomja?
-Van, kérem, tetszik venni?
-Nem, nem. De ha megengedi leülök ide és várok amíg valaki vesz.

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Szkuzi! Te félreértettél nem kicsit.
Én a HBA szerver technikai részére gondoltam.
Pl. Ethernetkártya stb... De már Thalesnek is megígértem hogy rendelkezésetekre bocsátok egy normális hálókártyát teszt célból, mert nem hiszem hogy titeket nem zavar.
Jövõhéten prezentálom csak történjen valami elõrelépés az ügyben. A HBAsokat meg sem említettem. Figyelmesen tessék olvasni kérem az urakat. 😄

az ünnepi kaki...

0Fritz0
Emberek!
Ez csak egy játék és béke van! (Jah és valaki el tudná küldeni nekem a wallhack-cuccost, mert véletlenül letöröltem...)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

én megmondtam hogy van egy másik gyerek...

HBA|Pepti
misa: az hogy ezek a mi szerverunkon tortennek, meg nem jelenti azt, hogy mi csitelunk. Amennyire en tudom, ilyen a HBA-n belul nincs, amennyiben valaki biztosan meri allitani az szoljon nekem pls. (amennyiben a celzas nem a HBA-nak szolt, akkor a fenti mondat flametartalma - ami egyebkent is nulla! - tekintsd semmisnek :-))

A csiter temat meg zarjuk mar le, a faszomnak nincs kedve azt hallgatni, hogy ez csiter, meg az csiter. Csiter mert nem tud kiloni, mert 5-szor lottem bele, stb. A lofaxot. Mindenki huzzon el a konyvtarba, keresse meg a szamitastechnika szekciot es olvasson mar el par konyvet a szamitogpes halozatokrol. Aztan utanna erteni fogja, hogy mi miert van es kesz. De itt az SG-n mar legalabb 50-szer olvastam el en magam is nagyon jo megfogalmazasban legalabb 8 kulonbozo embertol. Ennyi. Ha a hulye szamitastechnikaval foglalkozoknak nem hisztek, akkor olvassatok utanna. Es ezenkivul tessek belenyugodni, hogy vannak mindenkinel jobb jatekosok, es mindenkinek lehet rossz napja.

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívemb&otilde;l úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az &otilde;sz cigány...

ghost88
nálam

Lehetne a CB mottója az pl.:
"CB - Ne hagyja ki ! Hányjon Ön is a saját pulóverébe...!"

Igazán csábító...

A viccet pedig érteni kell. Nem szeretni.
Na pu!

BF

az ünnepi kaki...

Ja! A shermanba 3x lõttem közelrõl nem 1x.

az ünnepi kaki...

Másrészrõl csítekrõl minek beszélni addig, amíg a HBA szerverén Aberdeenen pl. ma a Priest 5 lõvéstõl robban csak fel, shermannal lánctalpon lövök oldalról kb 20m távból egy másik shermit és az vígan kilõ. A 20 lövéses tigrisrõl már nem is beszélek...
Tehát mielõtt bárki újjal mutogatna a másikra, azért nem ártana megnézni hol is történnek eme furcsaságok javarészt. Na ez most burkolt mutogatás volt.

az ünnepi kaki...