Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsirigo
Meggymag meg ArchAngel (és a többiek akik minket baszogatnak) gyúrhatnátok kicsit többet skill-re, ahelyett hogy itt flameltek, hátha akkor jobban menne nektek is a játék.

Meggymag
TE és PTs társad(E/1) vagyis nem az egész klán hanem 2 személy.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Kicsirigo
"Na meg ki határozza meg mit szabad és mit nem? Nagyon remélem, hogy nem a PT klán... Nem lenne túl demokratikus..."

Ez is ?

Kicsirigo
"Sztem amit bemásoltam senkit se sértett és rajtad és a PTs társadon kívül SENKINEK nem votl kifogása ellene."
Ez is ?

Kicsirigo
Ja, mindenkinek van joga mindenhez, csak szálljatok le a PT-rõl.
Mert ahhoz nincs jogotok, hogy minket baszogassatok

Meggymag
A TI az a 2 PT-s úrnak szólt. Mivel ketten vannak így többesszám.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

BurnBaby
kakaskodunk? ménem jáccotok?

www.battlefield.hu

Meggymag
Neki is joga van ideszólni ahogy neked is. Szal nem kell elnyomni senkit akinek más a véleménye

Én meg kiállok Freddy mellett (2 méter és 120 kg, lehet probálkozni )

Wallentinus

Meggymag
Érdekes amit mondasz. NAGYON ÉRDEKES... Legalább mi "kicsik" tartsunk össze és ne hagyjuk magunkat teljesen elnyomni...

Kicsirigo
És légyszives te is foglalkozz a saját dolgoddal.
Köszönöm.

Kicsirigo
Jó lenne ha nem baszogatnád a PT-t, mert Frankie és Freddy sem a PT klán nevében beszélt itt, hanem a sajátjában.
Úgyhogy fogd a CoBF klánodat, és szálj le rólunk légyszi.
Köszönöm.

Meggymag, Te azon nem gondolkodtál azon, hogy ezeket az embereket miért zavarja ez a téma és miért reagáltak rá ily módon?
Ha valaki ezen a fórumon valaki megkérdõjelezi egyes emberek tisztaságát, akkor miért nem a BfBT, HU.man vagy HBA kezd el lázadni? MIÉRT?
Nem kell neveket írni a gyanúsítások mellé - ugrik rá akit zavar...
...felettébb érdekes...

http://gaborszantai.co.uk/

Adi
😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

traXion
Ááá, csak magilla pénzben, Meggymag természetben... 😊

Adi
Igazad van Meggymag!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

na már átszerzõdtél Magillától??
mi a szösz?

traXion
Kiállok mellette! (Kit verjek meg? )

Meggymag
Tuvok pár hete LETÖLTÖTTE és LETESZTELTE az egyik csítet a szerveren és rakott ide képet. Miért nem õt basztattad? Mert õ HBA-s és nem mered? Én csak képeket raktam fel és nem letöltési linket szal nem tom és nem is értem mi a jóisten a problémád. Mindig az a téma ami a legtöbb embert érdekel. Majd bekarok balettról is képeket és meglátjuk, hogy annak is ekkora utózöngéje lesz e vagy sem. Sztem azért beszél most mindenki errõl mert az embereket érdekli ez is és nem csak az, hogy a PT éppen kit alázott meg WARon. ÕK DÖNTIK EL és nem te és nem én, hogy mit olvasnak el és mibõl csinálnak témát. Sztem amit bemásoltam senkit se sértett és rajtad és a PTs társadon kívül SENKINEK nem votl kifogása ellene. Így kijelentem, hogy ez a TI problémátok és nem a BF társadalomé. TI gondoljátok, hogy nem idevaló és nem más. Amúgy meg nem azóta megy a csíterezés amióta bemásoltam ezt hanem legalább 1 héttel ezelött amikor Angyal barátunk boncolgatta e témát és mindenki felhúzta magát rajta. Utoljára mondom, hogy semmit se linkeltem be egy petíción és pár képen kívül és ez egyértelmûen nem szabályelles. Na meg ki határozza meg mit szabad és mit nem? Nagyon remélem, hogy nem a PT klán... Nem lenne túl demokratikus...

magillagorilla
Szerinted?

Aláiirás

Mr Manson
Mert?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

magillagorilla
Köszi mi is! Mit mondjak, tényleg ritka jó volt!

Aláiirás

traXion
ismertem 😊 de JÓ!

köszi a meccset SiX! 😊

Mr Manson
HU.man thx a meccset, jó volt 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sonka
NA itt egy vicc, hátha másfelé terelõdik a téma. A buziság kezdetnek jó lesz, még az is jobb mint ez. Halál unalom. Ezzel nem titeket akarlak fikázni, csak azt amit csináltok. SEmmi értelme.
"Tisztelt Szolgáltató!
>
> Tavaly a Barátnõ 1.0-mat Feleség 1.0-ra fejlesztettem,és az új
program
váratlanul elindította a "gyerek" processt,amelynek rendkívül nagy a
tér-,
és erõforrásigénye. A termékismertetõben nem esik szó errõl a
jelenségrõl.Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba beinstallálja
magát,és már a rendszer indításakor betöltõdik.A különbözõ
programok,úgymint
az Éjszakai Póker 10.3 és a Sörivászat 2.5 azóta nem
futnak ,indulásukkor a
rendszer összeomlik. Úgy tûnik,nem is tudom kiírtani a rendszerbõl a
Feleség
1.0-t.Gondolkoztam a Barátnõ 1.0-ra való visszatérésen,de az Uninstall
nem
mûködik.Tudnak segíteni?????
>
>
> Válasz:
>
> Kedves Felhasználó!
>
> Ez egy általános probléma.Sokan fejlesztik Barátnõ 1.0-jukat Feleség
1.0-ra,gondolván,hogy ez pusztán szórakoztató
segédprogram.Ellenben a
Feleség 1.0 operációs rendszert arra tervezték,hogy mindent õ
futtasson.Ne
is próbálkozzon az installálásával! A Feleség 1.0 késõbbi eltávolítása a
rendelkezésre álló erõforrások sérülésével járhat!
> Néhányan megpróbálták installálni a Barátnõ 2.0-t,illetve a Feleség
2.0-t,de több problémával találkoztak,mint az eredeti rendszerben.
> Mások megpróbálták a Barátnõ 2.0-t futtatni a háttérben,a Feleség
1.0
mûködésével egy idõben. A Feleség 1.0 érzékeli a Barátnõ 2.0-t ,és ez
összeütközést okoz,amely a rendszer teljes összeomlásához
vezethet.A
legegyszerûbb módja a problémák elkerülésének,ha egyik verzióját sem
installálja a Feleség szoftvernek,csak a Barátnõt használja.
> A Barátnõ 1.0,2.0,3.0 stb. tökéletesen kompatibilisek és együtt is
futnak!!
> És akinek ez még nem elég,az jobb ,ha vigyáz,mert a Feleség 1.0
gyakran
fertõzött az Anyós 1.0 nevû rendkívül veszélyes vírussal,ami a Feleség
1.0
meglévõ és használható részeit is tönkreteheti.
> Nem lehet mást tenni,csak írtani,mert ez a vírus olyan káros ,hogy
bizonyos idõ múlva a Feleség 1.0 teljesen átalakul Anyós 2.0-vá azaz a
vírus
saját magát fejleszti tovább.
traXion
egyetlen cheat download linket nem láttam... és én bízok mindenkiben 😊 Najó, néha kételkedek magamban, de azért rájövök, hogyn incs bekapcsolva...

Figy Meggymag, ez egy olyan dolog, amit ketten kétféleképpen látunk, de nehogy azt hidd , hogy haragszom, vagy valami. Csak nem látom szerencsésnek, hogy itt adjuk a lovat a népek alá, meg belinkeljük a site-okat, ahol megtalálható a cuccos. Errõl jussunk konszenzusra, beszéljük meg. Az én érveim :

- Mióta belinkelted a képeket, másról sem szól a fórum, csak a csíterezésrõl, és hát régi Cs-s idõkbõl tudom, hogy ez semmi jóra nem vezet. Beletetted az emberek fülébe a bogarat. Jó ez ?
- Senki nem fog bízni a másikban. Ez megint nem jó igaz ?
- Tudom, hogy a struccpolitika sem jó. Ebben igazatok van, de a cheatek aktív terjesztése nem megoldás. Ez utóbbiban nem is Te hibáztál - Te csak a jelenségre hívtad fel a figyelmet.

Na, akkor várom a Te érveidet, miért látod másként, hogy-és mint. Aztán majd a BF scene dönt, hogy hogyan kezeljük az ügyet.

HBA|Pepti
ok :-) es koszi, tanulsagos volt. Legalabbis en par dolgot most tudok javitani a jtekon :-)

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

természetes !!!! mi kösz kicsit elbasztuk de ez van 😊 holnap esetleg ???

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Thx HBA! és bocs,de szenvedtünk 1 kicsit a beállításokkal,így elhúzodott az idõ.
De így is jó volt,jövõhéten viszont összehozhatnánk egy normálisat.
Köszi még 1*!

60000 - SiX!

Fritz Von...
Ez király volt!!!!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Frankie
ROFL 😊

A régi szép idõk 😊

ne húzd már fel magad, nézd meg kik reagálnak, akiket már pólyás HBA-s korukban is mindenki csíterezett

HBA|Pepti
SIX: most mi van? Mert a szerveretek nem megy, TS-etek nem tudom, a PT-ere meg nincs pass-om :-(

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Tuvok
Alap BF, RtR, SW, SW Krek, hagicheat_v1.1.exe

traXion
Mert én a spawnoló jármûvekre raktam 😛

traXion
Meggymag, mért árultad el a kapcsolatunk??? Te hülye köcsög!

jaja

Meggymag
Nincsmit. Tök szívesen tettem amit tettem és nem bántam meg. Ha én dumám ilyen hatást vált ki, hogy 1 hétig az a téma akkor feldobok egy újat. SOK A MELEG A BF TÁRSADALOMBAN. Már alig várom, hogy egymást buzizzátok majd. Nem hittem, hogy ilyen hatással vagyok az emberekre de tök jó ezt érezni tényleg.
Ja és ne felejtsük ki, hogy a kurva anyámat... HAJRÁ MAGYAROK!!!
U.I.: Vigyázzatok mert lehet, hogy aki lelõ a harcszíntéren az meleg(ha kell melegekrõl kép is hogy nagyobb legyen a hatás akkor azt is megtehetem CSAK NEKTEK CSAK MOST!!!!!

Tuvok
Rárakod és megtolod egy jeep-pel?

érdekes pont tõled nemláttam egyszer se ezt a trükköt Traxi 😄

Hamed:megcsinálom én Neked a PZ4-esen is ha nagyon muszály 😊

Tuvok
Szerintem sebességhatáron belül volt, én is mindig így közlekedek az aknákon. Egy jártasabb tankos kitapasztalja, hogy mi is az a sebesség, ahol nem kell félnie a segge alá rakottkrumpli...izé rakott aknáktól.

Hamed
Híres ember vagy!!!

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Hopp, kiegészítés: csak az instabilabb tankok (sherman, tiger) robbannak fel helyben állva az rárakott aknától, mivel akkora a kilengésük tüzelés közben, hogy aktiválja az aknát. PIV-gyel ne is próbálkozzunk.

traXion
kössz hogy megosztottad a nagyközönséggel a tiktot 😄 Amit mellesleg az 1.2 környékén találtam fel!

Hamed
Átmegy a tigris az aknákon gyanúsan nagy sebességgel😊) Anno az 1.4-es peccs megjelenésekor nagydobra verték, hogy mostantól nem lehet lassan v. tolatva átmenni az aknánkon. Nem is mertem próbálkozni aknánkkal ha nagynéha tankba ültem, de a tankosok észrevették, hogy a kiskapu nyitva maradt azóta is, csak mostmár még lassabban lehet átgurulni felettük. Ez egy kevésbé járatos bf-játékos szemében csítnek tûnhet. De valójában mégcsak nem is bug, hanem egy kis elõny a tankosoknak akik úgyis csak szívnak mindenhol a légierõ miatt.

Egyébként sokkal érdemesebb mostanában a tankok közelébe lopakodni és a testükre dobni egyet, mivel nagyon megtanultak figyelni az emberek az útra az orruk elõtt. De ha rárakja az ember a meglepicsomagot akkor hiába áll egyhelyben, ha elsüti az ágyút felrobban.

Fritz Von...
Na végre beregisztráltam magam. Nem tudom, hogy miért nem lehet elfogadni azt, hogy valaki egy jármûben-fegyvernemben kurva jó? SiX Csabika is érzi a repülést elég rendesen, mégsem mond rásenki semmit. Mert látványos és szép (no meg hasznos is😊 ). Speciel játszottam már nem egyszer Misaab ellen tankkal, és tudom hogy kurva jó õ is. A pályaismeret meg olyan dolog, hogy ezt minden klánnak meg kell szerveznie a saját érdekében, hogy mit és hogyan tud felhasználni. Ha Misaab ismeri az adott mapot és kihasználja, az dícsérendõ inkább.

Fritz Von...
xy

Tuvok
Freddy, ezen a videjón mi lenne a lényeg? Vagy csak én nem láttam csítet?

Ja, ma nosztalgiáztam. #30525 Köszi