Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabawarchief

már ne haragudj de ez szerintem még poénnak is nagyon gyenge volt annak ellenére hogy ottvan mögötte a szmájli

Vorpal
csiiiteljünk csiiiteljünk😉 lazuljatok már el

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Schreck
Hát nemtom'...szerintem egy létezõ probléma agyonhallgatása nem old meg semmit, úgyhogy ne Meggymagot piszkáljuk. Ha valakt seggbe kéne rugni, az a mélyen tisztelt Dice és EA, akik a tökéletesen dilettáns patcheikkel és alig létezõ supporttal SEMMIT nem tettek a BF tisztaságának megörzésért.

Huhh, ez jól esett. A jogtisztasa software-ek legnagyobb vonzereje, hogy az ember szabadon (és lelkiismeretfurdalás nélkül) gyakorolhatja a jus murmurandit.

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

így van valóban kicsit erõsre sikerült, bocsánatot is kérek Mantától,de akkor megkérném hogy õ is ugyan ezt tegye,mivel énse gyökereztem le,mint ahhogy Õ tette a #43445-as hozzászólásában. Mivel a "gyökér mentalitás" általába az illetõre irányul.

HBA|Pepti
na most akkor. END keretik legyszives a csiterezest befejezni. MAr a tokom tele van azzal, hogy TS-en mast se hallok, csak azt, hogy ez csiter meg az csiter. Hadd ne ismeteljem meg a multkori hozzaszolasomat, es most is csak egy kiegeszitest tennek hozza: gondolkodjatok mar!!! Mi a feneert kellene csitelnie Misa-nak? Ismerje mar el mindenki vegre, hogy szegeny nem csiter, hanem kurva jo abban a rohadt tankban. Az meg hogy hol jelenik meg, az egy dolog. Ez az egesz csak akkor lehet erdekes. ha az egeszet vegignezted, hogy felmegy egy meredek hegyoldaon. Ha nem igy volt, akkor legyszi ne szitsa senki a feszultseget. Koszonom.

Ui.: en a csitereknel mar csak egy dolgot utalokl jobban: amikor nincs mas tema, hogy ki csiter, meg miert vagy miert nem. Es mar a tokom van tele vele.

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

traXion
lol, ez nem igaz! Most mért kell ezt? Meggymag csak mutatott egy cheatrõl pár képet, most mért kell baszogatni?

BurnBaby
fogalmam sincs 😊

www.battlefield.hu

Ugye megmondtam !!!!
Tessék, emlékeztetõül :

sixvspt:[email protected]/freddy.avi

És most köszönjük meg Meggymagnak , hogy elültette mindenkiben a bizalmatlanságot, és a gyanút, és elrontotta a BF scene hangulatát :

KÖSZÖNJÜK MEGGYMAG !

Schreck
Jogos. Mi sem vonunk le Misaab antigrav cheatjeibõl messzemenõ következtetéseket.

p.s.: akik a "titkos" feljárókra kiváncsiak, nyissák meg a kérdéses pályát a mapeditorral és nézelõdjenek egy keveset. Persze cheaterezni egyszerûbb és gyorsabb, ezt elismerem.

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

Manta
Köszönöm, ennyit szerettem volna megtudni.
Tuvok
Értem, visszakerestem tisztánlátás végett. Vitéznek nézd el a dolgot, ha rajta múlna, egyesével tépné ki minden csaló ujját. Kicsit erõs volt, azt aláírom. Viszont az is igaz, hogy nem illik csalásokról kérdezni egy olyan fórumon, ahol mégiscsak a BF játékosainak magas hányada megfordul.
Kérdésedre válaszolva: igen, van olyan.

Manta
Leginkább, hogy választ kapjak.

Feltettem egy teljesen jóindulatú kérdést, amire nem hogy nem kaptam választ (az megszokott lett volna), hanem Vitez közölte, hogy õ nem fog nekem válaszolni, majd leköcsögözött...
Tuvok
És mi lenne a célja?

Manta
Szándékosan provokatív kérdés volt...
Hamed
Jó lenne, ha egy ember megnyilvánulását nem vetítenénk ki egy egész klánra...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Manta
Ez a színvonal a HBA-nál?
Manta
A 21 éves CX-em ugyanezt tudta.
magillagorilla
Neked a lövegcsöved? 😊

Aláiirás

Valakinek a kése hosszú valakinek meg más...
Kinek mi jut.

az ünnepi kaki...

Rendicsek

Hamed
Pedig már mi is próbálkoztunk ilyesmivel, hogy a PT-sek elmondják a titkos alagutak pontos helyét ami a legtöbb mapot behálózza. Hogy a késdobálásról már ne is beszéljünk...

(bár azt már mindenki tudja, hogy Scott kése a leghosszabb, ugye?)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

[SiX]Scott
Misa jo lenne ha már leszednéd azokat a cheateket
már klán tag vagy

Tudod mit END! Azért sem mondom meg !
Szenvedjetek csak a csíteimtõl !!!!!!

az ünnepi kaki...

[SiX]Scott
Van egy kis gondunk a mai estével ...
Várom az illetékeseket hogy nyilatkozzanak

addig kis türelmet
kisponty
Esetleg minden titkos feljarot elmeseljunk, hogy ne vadolj cheat-tel? Ne nevettess....

Frankie
rofl 😊)

Elõl ment fel 😊 csak utána hátra húzott 😊)

505thZajcev[PT]
Mi volt az ikonjaval??Sose neztem!!!

Adi
Ma egy gyönyörü emberi repülést láttam. 😊 Iwo Jima. Fent a dombon.... 😊 telibe lövik a csávót alulról egy defgunnal és akkorát repült, hogy csak na. Leesett a partra. Mekkorát röhögtem. 😊 Elötte én löttem meg le!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

traXion
bárcsak 2* ekkora lehetne..

traXion
thx

Adi
Király a logód!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

najó Traxi akkor így mondom
Ízlések és pofonok.

traXion
nemis sux!

SiX-hez intézném köv. kérdésemet:

Ráérnétek-e ma este 7-órától egy gyak meccs erejéig???
Bocage-et szeretnénk gyakorolni, de nem conq szabályokkal hanem ezekkel az opencupos szabályokkal (Pepti vmi iylesmit magyarázott nekem,bár bevallom õszintén nemtom vannak-e külön szabályok).

Thx!

dc suxx

magillagorilla
Hát, én például azért, mert a BF-et második világháborús játéknak tartom (mivel, hogy az is) és ezért kezdtem el játszani...a DC pedig nem az, illetve ahogy már Pepti is leírta, nekem sem a sugárhajtású rakétaember és társaik jelentik a BF-et, hanem a korhû (lehetõségekhez képest) fegyverek ill. egyenruhák stb. Röviden ennyi.

Aláiirás

😞

60000 - SiX!

Adi
Sry.... már elöbb jártam a bf.hu és ott már láttam!!😊

Tudom,tudom rohadt fárasztó visszaolvasni:
tegnap 18:43 | Válasz erre | #43446

Valaki keresett puplic ,ezt találtam egyenesen BB klaviaturájából:
"TS-csatonát[=CoFB=] Sipinek köszönhetõen elindult egy nyilvános TeamSpeak szerver a magyar Battlefield közösség számára. A szerveren egyelõre nincs jelszó és bárki szabadon létrehozhat szobákat, de hamarosan kialakítunk állandó csatornákat szerverenként axis/allied játékosoknak, ill. igény esetén klánoknak.
A szerver címe: 195.70.37.200

NBrigade|BurnBaby"
Használja egészséggel mindenki! 😊

60000 - SiX!

Jóreggelt!

BurnBaby
persze. az ikonja a játékban ! 😊))

www.battlefield.hu

BurnBaby
jóreggelt

www.battlefield.hu

505thZajcev[PT]
Defgun??? Volt vele gaz???

Yan
Nekem is ezt csinálja, már majdnem +szoktam.
Majd a 23.45-ös peccsbe kijavítják.
Most "fontosabb" dolgok voltak./pl defgun/

¥ xfire: kistekila

Adi
Lenne egy kérdésem:
Most akkor a TS hol tudok beszélgetni mássokkal?

HBA|Pepti
nem tudjuk a problemadra a valaszt, valszeg azert nem valaszolunk. De ezek utan ne is vard, hogy esetleg utanna nezzunk :-) Az SW meg egyebkent is fos, nekem a BF nem V2-rol meg sugarhajtasrol szol...

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Frankie
traXion
reinstallal próbálkoztál?

Frankie
a kép bal alsó sarkában jó a kávéspohár 😊