Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ez klánfüggõ...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Kicsirigo
csak=vagy

Sonka
Tud valamit a srác!
Meggymag
Ez erõsen klánfüggõ. Van akik könnyen haverkodnak van akik nem...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Kicsirigo
A klánokkal nekem sincs semmi bajom, sosem fikáztam itt egyik klánt sem (még a CB-t sem).
Sõt még az embereket sem szoktam szidni, mindig csak akkor irok ide, ha valaki engem csak a klánomat szidja.

AirborneRanger
Na látom megin folyik az IQ osztás... Nemtom ménem tudnak a magyar klánok 1más között békében élni... Itt van pl a CB és a HU.man. Teljesen jól megvagyunk 1ütt, és szerintem minden klán között ilyennek kéne lennie a viszonynak...

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Kicsirigo
Hidd el igy utólag mi is.

Rigó, amikor kértem Sünit, akkor mindent a honlapotokról olvastam...
Süni normálisan válaszolt, én felfogtam, hogy gyakorolnom kell (még most is), de akkor régen volt köztetek pár kedves arc, aki ajánlotta, hogy keressem Tylert, mert nekik az ilyen lelkes kezdõkre van szükségük - lehet, hogy ezután romlott el valami (érdekes talán Süni, az egyetlen akit kedvelek)...
Beléptem a CB-be, a többi meg jött magától...
A CB-sek egy vidám, unskilled, bulizós társaság (kivéve Tyler) - és nagyon örülök neki, hogy nem lettem PéTés...
Pafff...

Meggymag
Én szeretlek azért...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Kicsirigo
Nem kérem, hogy szeress, csak hagyj békén (és a PT-t is).

Frankie
legyünk realisták:
inkább az elõbbi 😄

Sonka
Analsex perfect!
Tuvok
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield1942\ergc

Megkérnék egy SiX tagot, hogy kb. fél órán belöl, vagy holnap délután ugorjon fel a HBA TS-re, hogy egy esetleges jövõheti gyakorlást megbeszéljünk elõre. Persze ha érdekel Titeket, mert nekünk hasznos lenne. Köszi!

Kicsirigo
A mi kötünk belédre mutass már pár példát a közelmúltbol legyszi.

Sonka
Teljes mértékben támogatom a véleményed. Természetesen a hajrá CB-t is.
Rigó, talán mert se a Ti se az én viselkedésem nem a karácsonyi hangulatot idézi, vagy én kötök belétek, vagy Ti belém...
Ez így van rendjén: mindenkit én sem szerethetek😊

Sonka
Hát ebben sajnos én nem tudok segiteni. Azt hiszem van olyan kexgenerátor ami ha megcsinálja magától, nem biztos.
Meggymag
A lényeg, hogy jól érezd magad a klánban és élvezd a játékot. Ha csak azok a srácok maradnának meg akik 1 lövésbõl szednek le bárkit és a többiek eret vágnának magukon hát akkor igencsak kicsike lenne a BF társadalom. Sztem nem a skill a lényeg hanem hogy jól érezd magad. NA meg nehogymár nagyobb hatalmad legyen azért mert több a skilled. Vicces lenne... Amúgy meg nekem semmi bajom a kis klánokkal sõt én örülök neki hogy sok van és buzdítok mindenkit, hogy legyen mégtöbb... Ez mindenkinek az érdeke lenne és nem cikizni egyes klánokat(pl. a CB-t). Amúgy nem tom mi a baj a CBvel mert egy teljesen normális klán jó skilles játékosokkal fõleg most az egyesülés után.. HAJRÁ CB AKKORIS!!

Kicsirigo
Az a baj, hogy anno nem vettünk fel a PT-be, vagy mi?
Mond már el légyszi.

Kicsirigo
http://www.battlefield.hu/letoltes/utils/reginstallr.zip

Ezt töltsd le, berakja a registribe a keyed.

Majd küldök puszit, királylány, aludj jól!😊))

Sonka
Én nem a PT-seket és Six-eseket szidtam azzal, hanem mindenkit, aki gyakran ir ide, és meglátta a srác szövegét akinek problémája volt, és annyit sem birt beirni hogy:" Nézd már meg a szaros linket köcsög!"
Kicsirigo
Te mond már el hogy mi bajod van velünk, eggyetlen alkalmat sem mulasztasz el, hogy beszolj valamelyik PT-snek.

Schreck
Ne kamuzz, hanem idézz. Szövegkörnyezet, pontos megfogalmazás, elõzmények...tudod, ahogy úriemberek szokták. Egy kis emlékezetfrissítés: nem én nyüszögtem azon, hogy mennyi érmet szerzek public servereken és mégse válogatnak be az NT-be. Én csak rámutattam szárnyaló képzeleted egy-két különösen erõs szárnycsapására.

Egyébként a bftracks egy dologra jó: megmutatja, hogy ki mennyit (és milyen jól) játszik public servereken. Soha nem állítottam többet. És ÉN soha nem villogtam vélt (vagy valós) public eredményekkel...ha te máshogy emlékszel, idézni leszel szives. Addig is jó éjszakát, hercegem.

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

"3. kispályás játékosok akik ha nem értenek valamit akkor felszínretör bennük a gyanakvás" - az ilyen gyanakvást normális válasszal el lehet oszlatni...
...ez nem történt meg, és én kispályás gyanakszom...

Sonka, igazad van, de nem a PT és nem a SiX tehet bizonyos tagjainak Ghost88-hez intézett hozzászólásairól:
A "hány éves vagy kiscsávó, mer'én ám kéccer annyi, és ezér' több palacsintát eszek" meg a "mennyé má a CéBébe a lúzerek közé, és ne baszogasd a skilleseket"... - ja, a srác jól érzi magát a CB-ben...

Sonka
PFFFF...
NEm az az életcélom hogy a te isteni szintedre felérjek, hanem hogy jól érezzem magam.
Sonka
Upps, egy kicsit megkavarodott 😊))
Sonka
Legalább olvasnád már el hogy igazából mirõl van szó! Nem a hány évesen, hanem arról hogy szidja a gyereket h "Szent Isten .... hány éves vagy." A gyerek hozzászólása miatt, de õ se reagál szebbet.
Sonka
Hát, körülbelül igy kéne reagálni. Kösz Tuvok.
Meggymag
Szal mi középszerû játékosok vagyunk. Hát nem tom de ennyire magasan hordani az orrot nem kéne. Téged is ugyanúgy le lehet lõni mint mást és semmivel se vagy jobb mint a KÖZÉPSZERÛ játékosok csak van egy jó csapat mögötted. ENm tom miért kellet személyeskedésbe átmenni meg egymás klánját szidni mert én sose mondtam semmi rosszat a tiétekére sõt régen még fényeztelek is titeket. Nekem a 2 egyén hozzáállásával volt és van problémám ill azzal, hogy megmondják nekem, hogy mit szabad és mit nem..
Amúgy meg 4.nek odatehetnéd azt is, hogy:
4. akik tenni akarnak ellene...
Ennyi...

505thZajcev[PT]
Hejj de jo lenne ha az okoskodas helyett inkabb gyakorolnatok..................

Kicsirigo
A hány éves vagy kérdés, az sértés ?

Akkor nyertél

Wallentinus

BB, ezen még Shreck koma lovagolt, anno...
Kedvesen beszúrva kezdõ 8xxx helyemet, az Õ akkori 4xxx-ével szemben...
Neki ez volt a mérce, nekem a pohár😊

1 kis vasárnap esti flém...
gratula...

60000 - SiX!

Kicsirigo
Nem a BFtacks a skill.
Skill pl az, hogy tudod, hogy milyen irányokból lehet egy dombra felmenni, és ha nem arrol jön a tank amerrõl várod, akkor nem csiterezel.

traXion
legyen a BFtrax skill, én csapatjátékos vagyok, nem azt nézem, megnézem ugyan, de nem veszem figyelembe, és ez a fontos, egyébként meg Jó8!

Sonka
Juhéjj! Kezdõdik elölrõl! Aki csiter, duplán élvezkedik. A játékban meg most mikor olvassa hogy ti egymást csiterezitek,szapuljátok. Inkább azt beszéljétek hogy mit lehetne tenni ez ellen. Kezdeti lépésnek jó ez a VIP dolog, de eléggé kihaltak lennének a szerverek. Másik megoldás lenne ha kibékülnének a klánok egymással. Ez elég nehéz, fõleg ugy, hogy valaki beir valamit, egybõl negativan kell hozzáálni, azt nézni hogyan lehet fikázni, stb. Utalok itt például 43360 hozzászólásra, mikor a ghost gyerek feljön, feltesz egy kérdést és mit kap rá válszul, hány éves vagy...
BAzz! És akkor mi van hogyha fiatal. Számit?? Nem. Kurvára nem. Itt beszélitek hogy csiterek,közben bejön egy gyerek segitségért, és mert nem szurta ki a szemét hogy BF1942 infok itt, már válaszra sem méltatjátok, csak akkor mikor ujra "pofátlankodik". Hát a helyében én is azt tenném kezdõként ha elindulna a játék, hogy letöltenék csitet, hogy jól seggberugjalak benneteket. Mert ugyebár a kezdõk nem érnek fel másképp az istenekhez. El kéne gondolkodni néha!
Na nem boncolom tovább.
Schreck
Helyes. Akkor beszélgessünk azokról az erõsen frusztrált egyénekrõl is, akik idõrõl-idõre felbukkannak mindenféle offtopik témákkal és - mikor nem aratnak osztatlan sikert - periódikusan ismétlõ hisztikkel gondoskodnak az úri közönség felhõtlen szórakozásáról. Illetve a HOME parkolója helyett nyilvános fórumokon teszik közszemlére lehengerlõ sármjukat, némileg bicskanyitogató stílusban. Persze neveket nem mondjunk, nem inged, ugyebár...

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

BurnBaby
szomorú lenne ha az lenne a skill mércéje 😊

www.battlefield.hu

Adi
Na most megindul ki hány embert ölt meg?! Szép mondhatom.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

traXion
én 175 és 65, de úgy futok mint a villám

Krigó, neked a BFtracks a skill? akkor nézd meg: Skorpió, Bencsi, és Te vagytok elõttem...
Hol a többi skilles?

Frankie
szvsz három emberfajta foglalkozik a csítekkel:

1. aki használni akarja
2. aki írni akarja
3. kispályás játékosok akik ha nem értenek valamit akkor felszínretör bennük a gyanakvás

Kérdem én:
Nem tûnt fel hogy a csítekrõl sosem a legjobb játékosok beszélnek hanem a középszer?

lemaratam faszkivan 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

KRigó, szerintem csak annyi közöm van hozzá, hogy 1 hete én vontam kérdõre Misát (nem gyanusítottam, kérdeztem)...
Ez a dolog onnan indult, nem Meggymagtól.
Igazán bánom, hogy akkor belevágtam, de amikor sokunkkal ua. a furcsa dolog történik, akkor az ember egy kicsit kiakad - a fórum pedig arra ven, hogy ezeket megbeszéljük, lehetõleg emberként...

Adi
Na és ezzel uraim megindult a magyar bf klán gyülölet!! Szép mondhatom. Eddig tetszet, hogy milyen jóbba vannak itt a klánok erre megtessék!! Egy ilyen hülyeség miatt!! Ki csitel ki nem?! Szerintem akik klánba vannak azzok nem csítelnek bazz!!!! Az már eljuttot egy olyan szintig, hogy minek!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

hmm ezek értelmezési gondok a "PTs társadon kívül " + 1 azaz 1 embert jelent rajta kivül akinek az iromány iródott 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tuvok
Bármikor várom a lehetõleg építõ jellegû kritikát szigorúan kultúrált formában. Esetleg leveszem a HBA-s logómat egy beszélgetés erejéig, nehogy vkit ez tartson vissza. De akkor se kéne mutogatni másra, hogy õ hamarabb, neménvoltam az, stb...
Letöltöttem, leteszteltem, persze nem publicon, aztán meg ide beírtam az eredményt. Nekem meggyõzõdésem, hogy mindenkinek tudnia kell, hogy mivel áll/állhat szemben. Az pedig a vágyam, hogy itt ezen a fórumon, BF szervereken, meg sehol ne lássam többet azt a szót, hogy 'cheat'. Vitatkozást meg pláne nem szeretnék emiatt itt látni, nekem jobban tetszenek a családias hangulatú jóbaráti hosszászólások. Úgyhogy részemrõl a téma itt lezárva, nem fogok hozzászólni a témához, és hagyjatok is ki belõle.
Állást nem fogok foglalni, mert nekem nincsenek jelöltjeim Mo-n csalás dologra (kivéve Hagirezt persze😊. Szeretnék békében járni ide, és a lehetõ legalacsonyabb szinten tartani az ellenem kevés szimpátiát mutatók számát.
Make love, not war!
Thx! Jóéjt!